|
اسلام ، زن ، فمینیسم
|
|
۰:۱۷, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۰:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مشابه یک ارسالی سالهاست در گوش زنان مسلمان خوانده می شود نقل قول:زن یعنی ظریف نه فعال حقوق بشر در اتاق خواب زن یک فطرت و البته غریزه دارد فطرت و غریزه زن همان است که 4000 سال پیش بود و 4000 سال دیگر هم هست اما چیزی که در این مدت عوض شده خوراک فکری زنان است این خوراک فکری از دو دسته از افراد تامین شده یکی افرادی که فکر می کردند و می کنند از اسلام به نسبت زن شفیق تر هستند ولی به زن ضربه زدند ![]() یکی هم خناسانی که مصداق بارز آیه زیر شدند و بین زن و مرد به هر وسیله و با هر بهانه ای جدایی انداختند و می اندازند یفرّقون به بین المرء و زوجه (توجه کنید زمان این فعل گذشته نیست) در واقع اصل و اساس فمینیسم جدایی بین زن و مرد و از هم پاشیدن خانواده است کاری که فمینیسم بصورت کاملا نرم انجام داد 1-ساختن نیازهای مصنوعی برای زن(کار بیرون از منزل) 2-فاصله دادن زن از فطرت روحی و غریزه جسمی خود 3-به تبع مورد دوم بدبین کردن زن نسبت به دین اما با وجود اینکه همگی تقریبا سواد داریم ولی از حقوق زن و شوهر نسبت به هم آگاهی نداریم نگاهی مختصر وظایف مشترک: 1-حسن معاشرت 2-همکاری 3-تربیت فرزند 4-وفاداری (نداشتن رابطه نامشروع نه تعدد زوجات) وظایف شوهر ( مفصلتر میگم) الزامات اخلاقی 1. نگاه به زن به عنوان گل باشد نه خدمت کار، تا طراوت و شادابی آن حفظ شود و کاری فراتر از حد متعارف، از زن خواسته نشود. 2. تهیه ی وسایل بیشتر و بهتر زندگی تزئینی، پوشاکی، خوراکی، به ویژه در ایام عید. 3. مشورت با زن در امور مهمه ی زندگی. 4. رعایت اخلاق و حقوق هم بستری با زن. وظایف مالی و پرداخت نفقه: 1. تهیه ی غذا، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 2. تهیه ی پوشاک، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 3. تهیه ی وسایل آرایشی و تزیینی، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 4. تهیه ی مسکن، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 5. تهیه ی لوازم منزل در حد متناسب زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 6. تهیه ی خدمتکار، اگر شأن اجتماعی و خانوادگی زن اقتضا دارد و یا اگر مریض است. 7. مداوای بیماری زن،اگر زن مریض شد. وظایف زناشویی و هم بستری مرد، نسبت به زن. قانون در این مورد ساکت است و به عبارت حسن معاشرت اکتفاء کرده است. اما فقها در دو قسمت؛ به این بحث پرداخته اند: 1. حق زن بر شوهر این است که اگر زن باکره است، پس از عروسی،هفت شب را نزد او بماند و اگر ثبیه باشد سه شب و پس از آن اگر دارای یک زن است، باید هر چهار شب یک شب نزد او بماند و سه شب دیگر آزاد است و هر گاه دارای چند زن است. باید نزد هر یک شبی را از چهار شب بگذراند، و ... 2. نزدیکی جنسی: شوهر مکلف است، هر چهار ماه یک بار با زن خود نزدیکی جنسی نماید و این از حقوق زن محسوب می شود. بخش اوّل، وظایف اخلاقی: وظایف اخلاقی زن به زبان روایات در دو بخش ارزش و اهمیت وظایف شوهر داری، و خود وظایف طرح می شود: 1. ارزش و اهمیت شوهر داری: الف) پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: اگر سجده کردن برای غیر خدا جایز بود، هر آیینه به زن دستور می دادم که به شوهرش سجده کند. ب) حق شوهر بر زن، از هر حق دیگری بیشتر و برتر است. ج) جهاد زن، تحمل او بر آزارهای شوهر است. د) زن نباید شوهرش را غضبناک کند و لو شوهرش او را آزرده باشد. هـ) زنی که شوهرش از او ناراضی باشد، اعمال او مورد قبول واقع نمی شود. و) زنی که قدردان شوهرش نباشد، ثوابی برای اعمال او نیست. 2. وظایف اخلاقی شوهرداری: الف) زن نباید میل و نظر به غیر شوهرش داشته باشد و الاّ نزد خدا زنا کار محسوب می شود. ب) زن باید پاسخ گوی نیازهای جسمی و بهره های شهوی مرد و لو در پشت پالان شتر باشد(در مثل مناقشه نکنید) و هر بامداد و شامگاه در صورت درخواست مرد، خود را بر او عرضه کند و الاّ مورد لعن فرشتگان خواهد بود. ج) زن بدون اجازه شوهرش، نباید روزه ی مستحبی بگیرد. بدیهی است این از باب مثال است و الاّ هر امر مستحبی این گونه خواهد بود. د) طولانی شدن نماز زن، نباید مانع پاسخ گویی سریع نیازهای مرد باشد. هـ) زن نباید، بدون اجازه ی شوهرش، چیزی ولو صدقه، به کسی بدهد. ح) زن بدون اجازه ی شوهرش، نباید از خانه بیرون برود و الاّ مورد لعن فرشتگان آسمان و زمین و فرشتگان رحمت و غضب خواهد بود. ط) زن آرایش و نمایش برای شوهرش نماید و برای غیر شوهرش بوی خوش استفاده نکند و الاّ نماز او مورد قبول واقع نمی شود. در اسلام زن هم به غریزه خود می رسد و هم فطرت خود در فمینیسم نه به فطرتش می رسد نه غریزه خود در مورد روابط جن30 که خیلی صحبت میشه من شما را ارجاع می دهم به احادیث ائمه در این مورد که چون همه گروه های سنی در این تالار هستند از آوردن آنها معذورم ولی خلاصه به شما بگویم زن در چهارچوب اسلامی بیشتر از مرد سود می برد |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۶, ۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲/آذر/۹۲ ۲۳:۳۸)Aryha نوشته است: ولیکن ساده است ... دو دو تا چهار تا ....بسم الله الرحمن الرحیم سلام دقیقا این حرف شماکاملا درسته نمیدونم چراآقایون محترم به این مسئله توجه نمیکنن که خانومشون هم این حقو داره که همسرش فقط برای خودش باشه!!!! همون حس تملک! چرادریه آقاباید باشه دریه خانوم خیر؟؟؟؟ خانوم هاهم دلشون نمیخواد توجه همسرشون به جزخودش بره روی 4تازن!!!! دلشون میخواد همسرشون برای خودش باشه.... ولی تامامیایم اینارومیگیم فوری بحث شروع میشه که شرع گفته وفلان.... بله درسته حرف شرع واسلام هست.... ولی همونطورکه خودتون میخواید ازاصل خودتون دورنشیدکه همسرتون برای شماباشه این حق روهم باید به زن داد...غیرازاینه؟؟؟ یاعلی. |
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
فعلا که کسی بدون اجازه همسرش و یا دادگاه در صورت اثبات عدم تمکین زوجه نمیتونه ازدواج مجدد کنه .
دیگه بحث سر چیه؟! |
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۳/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۲ ۱۰:۲۹ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
lord_crusader pid=[hr نوشته است:اصلا نباید با خانوما بحث کرد شما اصلا منطقی نیستیدشماکه ته منطق هستید... وقتی همه روباهم جمع میزنید....خانوم ها.......تمام دختران ایرانی.... ازشماباید یاد گرفت منطق رو.... (۳/آذر/۹۲ ۱۰:۲۸)وحید110 نوشته است: فعلا که کسی بدون اجازه همسرش و یا دادگاه در صورت اثبات عدم تمکین زوجه نمیتونه ازدواج مجدد کنه . آقاوحید! کاری به دادگاه نداریم... یه زن هم دوست داره مردش برای خودش باشه.... غیرازاینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام،
فمینیسم برای زنان مسلمان نیست که خیلی از حقوق براشون تو اسلام در نظر گرفته شده. خیلی از این خواسته هایی که انجمن های فیمینیستی دنبالش هستن در اسلام برای زنان تعریف شده. این ما و جامعه هستیم که این حقوق رو به طور کامل نمیشناسیم. |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
از عمق جان میفهمیم .
منتها این که من چطوری هستم با سیستم چطوری فرق داره به یه بنده خدایی گفتن نمیخوای زن دوم بگیری . گفت دنبال اینم که همینیم که دارم نصف کنم!! ![]() یه بار به بنده گفتن . گفتم توبه . همین یه بار برای ۷ پشتم بسه!! ولی خوب تحت شرایطی که الانم رعایت میشه و در مواقعی میشه تایید کرد . دیگه کلا راهش بسته بشه هم عوارضی داره . یه چیزیم هستا . الان این تفکر مد شده وگر نه هنوزم توی اعراب خوزستان (هم خدمتی های ما) زنه میره برای شوهرش یه زن دیگه میگیره! قبلا اصلا بد نمیدونستند این رو |
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:مشخصه.. ![]() نقل قول: ![]() نقل قول:همای سعادت هستند براتون... ......قدر بدونید.....![]() نقل قول: چ خوب...... ![]() کاش زمان به عقب برمیگشت....deadlock ![]() |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۳/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
نقل قول: نقل قول:بسیار سپاسگزارم که به خوبی اصل منظوز بنده رو گفتید و مثل این دوستمون که گویا عرصه دنیا بهش تنگ آمده گردن ما رو نزدید ایشون میگن زنم غلط کرده ولی من هیچ وظیفه و حس تملک رو نمی پذیرم هر وقت هم بخوام میرم یه زن دیگه میگیرم یا صیغه میکنم نقل قول:خوزستان نه فداتم اهواز و حومه که عربهای اونجا.... نگم چیزی بهتره (( دل منطقه خونه ازشون )) اینم از عصر جاهلیت به جا مانده نوع ازدواج خای عصر جاهلیت رو مطالعه بفرمایید اتفاقا مردان ناتوان زن خودشون میدادن به مردی تا براشون پسر بیاره((ازدواج استبضاع)) نقل قول:دوست عزیز من نگفتم غیرت نداشته باشیم باغیرت باشیم و حس تملک زنانه که همون غیرت اونهاست و حتی شدیدتر از مردان چه میشود؟؟؟ چون زن هستند و ما میتوانیم عرض بنده احترام به ای حس تملک زنانه هستش |
|||
|
|
۲:۲۶, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
خانوما فعلا که بیچاره آقایون یه زن هم نمیتونن بگیرن ،دارید سر 4تا بحث میکنید؟!
سر کلیت موضوع که چرا مردها حق دارن چیزی نمیگم چون باز بحث بی انتهای حکم خدا میاد وسط منم جوابشو ندارم. ولی یکم اطلاعاتتون رو آپدیت کنید الان قوانین خیلی به نفع خانوم ها هست و دوره عوض شده. یعنی ازدواج دوم مرد فقط در صورتی که زن اول راضی باشه قبوله (صیغه رو نمیگم ها ازدواج رسمی). در غیر این صورت دادگاه مرد رو به خاک سیاه میشونه مخصوصا اگه وکیل زن خوب باشه. دیگه کاری ندارن مرد رفته سایه سر یه زن دیگه باشه زن اول راضی نبوده باشه دادگاه به نفع زن رای میده. قوانین رو ولش کنید، چیزهای غلطی که تو جامعه جا افتاده باید درست شه. چون قوانین که کار خودشونو میکنن ولی نگاه بعضی مردم به این قضیه خیلی ناجوره. مثلا اگه یه زنی به غیر از شوهرش با کسی رابطه داشته باشه بهش چی مگن مردم؟! آره همون که بهش فکر میکنی منظورمه. ولی اگه مردی سر و گوشش بجنبه مردم میرن سراغ زن اولش که تو عرضه شوهر داری نداشتی و برای مردت کم گزاشتی که رفته زن دوم گرفته. در هر دو سناریو کاسه کوزه سر زن میشکنه و مردها غالبا از سناریوی خیانت و جدایی کمترین ضربه ی اجتماعی رو میخورن. آقایون هم خواهشا رعایت کنید و پشت غیرت قایم نشید حرفتون از بیرون چهره ی خوبی نداره. یعنی چی مرد غیرت داره زن نداره پس مشکل حل شد. حالا میخواید اسمش رو بزارید حسودی یا حس مالکیت که دوستان گفتن دُز این حس تو خانوم ها خیلی بالا هست، در بهترین حالت زن بره برای شوهرش زن دوم بگیره و به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کنن مطمئنا ته قلب زن اول نارضایتی وجود داره. هرکی هم بگه نه من شخصا تو چشمش نگاه میکنم میگم دروغ میگی چون لازم نیست زن باشی حتما تا تقسیم کردن شریک زندگیت رو درک کنی. یسری نظرات دوستان ناشی از عدم شناخت مقدماتی از روحیات خانوم ها هست. البته هیچ مردی که خانوم ها رو کامل نمیتونه بشناسه :دی ولی یه چیزهای مقدماتی رو میشه فهمید. از اونجایی اینجا همه بچه مسلمون هستند بعید میدونم کسی داستان حضرت ابراهیم و همسرانش رو نشنیده باشه! همسر اولش خودش رفت زن دوم رو انتخاب کرد و برای ابراهیم گرفت بعد پشیمون شد! این داستان پیامبر بوده حالا زن و شوهر عادی رو حساب کنید خودتون. خانوم تو لحظه احساساتی میشه ،یه تصمیم احساسی میگیره بعد که احساسش فروکش کرد پشیمون میشه. این چیزیه که من 100% در مورد اخلاق خانوم ها مطمئنم یعنی درصدی شک ندارم جدا
|
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از منطقی ترین جوابی که به بحث پوشش برای زنان داده میشه اینه که گفته شده مشکل ما خانما اینه که مرد نیستیم ! نمیتونیم درک کنیم که جنس مذکر ممکن حتی با شنیدن صدای یک زن تحریک بشه تو این زمینه اونا موجوداتی کاملا متفاوت هستند! درمورد خانما هم همینطوره, یعنی یک مرد هرگز نمیتونه زن رو درک کنه و متوجه حالاتش بشه! هرچقدرم که تجربه داشته باشه پس آقایون! لطفا درمورد اینکه فلان چیز با ذات زنان سازگار نیست و خانما چنین نظری ندارن و ... صحبتی نکنید, چون شما زن نیستید!! اون قضیه ای که خانم مصباح درمورد غیرت نوشتند اولین بار تو یکی از کتابای شهید مطهری خونده بودم! اینکه ایشون فرمودند غیرت درمردان برای صیانت و حفاظت از خانواده و همینطور مشخص بودن نسل , دروجودش قرار گرفته ! ولی این سوال همچنان بی جوابه که اگه حکمت غیرت این بوده الان که با آزمایش ژنتیک میشه به صورت خیلی خیلی دقیق پدرو مادر افراد رو پیدا کرد, آیا باز هم نیازی به غیرت مندی در مردان هست !!؟؟ کاملا مشخصه که چنین دلایلی فقط با توجه به علم زمان خودمون مطرح میشه, و نمیتونه دلیل اصلی برای موضوعات مهم باشه ! نوشتند که دلیل اصلی کاهش رشد جمعیت بخاطر دانشگاه رفتن دختراست !!!!!!!!!!!!!! عجیبه این حرف واقعا ! چطور شما به چنین نتیجه ای رسیدید!؟ بنده استاد عزیزی دارم که یکی از دوستاشون آمریکایی هستند و عضو هیئت علمی یکی از دانشگاه های آمریکا(اسم دانشگاه یادم نیست!!) ایشون تعریف میکردن که من هروقت اون خانم رو تو مراسمای مختلف, نشست های علمی یا هرچیز دیگه میدیدم یا باردار بودن یا تازه بچه شون به دنیا اومده بوده !!!!!! میگفتن فرزند اول من تقریبا همسن فرزند اول اون خانمه, بچه من هنوز ازدواج نکرده, ولی اون الان نوه دارم شده !!!!! میدونید که عضو هیئت علمی بودن اونم تو دانشگاه های آمریکا یعنی چی !؟ سختی کار و تحقیقات و به روز کردن اطلاعات و .... کار آسونی نیست ! اما اگه کسی برنامه ریزی توی زندگیش داشته باشه, به همه کاراش میرسه ! مشکل رفتن به دانشگاه نیست, مشکل ترس از آینده ست ! وقتی خانواده های ما از آینده بچه هاشون مطمئن نباشن, جرات نمیکنن فرزندی به دنیا بیارن! وقتی میبینن از خرج و مخارج زندگی برنمیان چطور برن سراغ افزایش جمعیت !؟ خواهشا نگید توقعات ما بالا رفته, امروز خیلیا تو فراهم کردن یه زندگی خیلی ساده موندن! نقل قول:کاش به جای حزب سازی برای اقایون و خانم ها و اینکه حق با کیه ! کمی راجع به خانواده صحبت میشد ... همون چیزی که در بهبوهه ی این بحث ها به طور کل فراموش شده . نمیدونم چرا انقدر این ادبیات شبیه دوران جاهلیت درمورد کنیزانه !!؟؟ اینکه شما خورد و خوراک یه نفرو تقبل کنی و در ازای اون تمام روح و جسم اون موجودو دراختیار بگیری, تعریفی به جز بردگی داره !!؟؟ شما ادبیاتتون درمورد خانما اصلا درست نیست و این قضیه بارها اتفاق افتاده, واقعا متاسفم وقتی میبینم شما ناظر یک بخش خیلی مهم هم در تالار هستید !! نقل قول:از عمق جان میفهمیم . خیلی از آقایون محترم آب نمیبینن وگرنه شناگران ماهری هستند درحد دلفین !!! چون هزینه های زندگی اونقدر زیاده که هرچقدرم بخوان تلاش کنن بازم تو خرج و مخارج زندگیشون میمونن دنبال همسران دوم و سوم و ... نمیرن, نه اینکه تمایلی نداشته باشن!!!! ضمنا اون اجازه برای ازدواج مجدد فقط برای عقد دائمه نه صیغه 99 ساله !!!!!!!!! نقل قول:از اونجایی اینجا همه بچه مسلمون هستند بعید میدونم کسی داستان حضرت ابراهیم و همسرانش رو نشنیده باشه! همسر اولش خودش رفت زن دوم رو انتخاب کرد و برای ابراهیم گرفت بعد پشیمون شد! این داستان پیامبر بوده حالا زن و شوهر عادی رو حساب کنید خودتون. هیچ پستی به اندازه این ارسال ناراحتم نکرد! چرا چنین حرفی میزنید!؟ بر مبنای کدوم دلایل دینی و حدیثی اینو میگید !؟ حضرت ساره(سلام الله علیها) حسادت کردند !!!؟؟؟؟ خانمی که از ایشون در 80 سالگی یکی از پیامبران بزرگ خدا, حضرت یحی(علیه السلام) به دنیا اومدن !!؟؟ اینا تحریف در دینه! خواهشا موجبات رواج چنین مطالب سخیفی نباشیم ! *************************************************************************************** اون بزرگوارانی که دم از دین میزنن و تو بحث مربوط به صیغه فریاد میزدند که شما خانما دارید اصول دین رو زیر سوال میبرید!!!!! و همه ما متعجب از اینهمه حمایت بی دریغ این عزیزان از دین !!!!!!!!!!!!!! که ای کاش همیشه به این صورت باشه....... اون زمانی که بعضیا بهمون فرمودن از دین خارج شدید و باید به خدا جواب بدید, بعضیا فرمودند شما قصدتون فقط کل انداختن بود و دنبال بحث منطقی نبودید, بعضیا طبق معمول شروع به توهین کردن و بعضیا ..... فقط از شما یه سری سوال ساده دارم : آیا مهریه مثل صیغه حلال خدا نبود !؟ آیا برای مهریه در اسلام سقف تعیین شده بود !؟ آیا مهریه در اسلام عندالمطالبه نبود !؟ پس فریاد وااسلامای!! شما کجا رفت اونزمانی که مهریه رو قسط بندی کردند و برای اون محدودیت تعیین کردند !!!؟؟؟ اونجا حرف های شما حرف اسلام نبود !!!؟؟؟؟ اگر برای مهریه میشه با توجه به شرایط زمانی و مکانی محدودیت قائل شد , پس برای صیغه هم میشه چنین کاری کرد و تمام حرف ما این بود ! تعیین محدودیت و رواج اون درجامعه خیلی بهتر از شرایط فعلیه که معمولا افراد باایمان سراغش نمیرن و یا کسانی میرن که اصلا نیازی به چنین ازدواجی ندارن و صرفا برای هوسرانی اینکارو میکنن!!!!!!! هرچند که همچنان توقع بحث منطقی از شما نداریم ... فقط کمی منصف باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آرمان فمینیسم: هیچ زنی نباید در خانه بماند! | مصطفي مازح7610 | 2 | 1,680 |
۱۶/فروردین/۹۵ ۹:۲۰ آخرین ارسال: حبیب ابن حبیب |
|

![[تصویر: khale_kherse.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8101226884/khale_kherse.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)