|
هشدار! نکنه مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خدا حافظی کنه!!
|
|
۱۰:۰۹, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۶:۰۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
3یا 4 یا 5 ام محرم بود ( خلاصه اوایل محرم)
دلیل آفرینش !!!! رئیس فیفا به ایران آمد و چه کار ها برایش نکردیم !!!!! درست زمانی نزدیک بلند شدن فریاد هل من ناصر امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اواخر محرمه روز جمعه .......... روز جمعه!!!!!! بازی قرمز ها و میلان ! برایخیرات و خدا حافظی مهدی (با تمام احترام به او) و دوستانش( چون التهابی که تو دل و فکر ملت انداخته باعث فراموشی اهمیت چیزی مهم تر می شه گفتم شاید نیاز به زدن این بحث باشه) ولی نکنه واقعا با این رفتار هاییکه تو این محرم داشتیم واقعا مهدی خداحافظی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوستان امشب سوره اسراء یادمون نره برای فردا نماز صبح و ( صد البته شب ) ساعت نه یکی بلکه چند تا کوک کنیم دعای ندبه و زیارت عاشورا فراموشمون نشه ( کل این ادعیه رو تو نیم ساعت میشه جمع کرد پس 10 ساعته نکنیمش ) نکنه نماز صبح خواب بمونم نکنه مهدی خداحافظی کنه !!!!! به هر که دوستش دارین بگین البته پولی که تو این کار به گردش افتاده صرف کمک به بیماران سرطانیه و این خیلی خوبه ولی باز نکنه ............ طبق معمول به حرف های من نقد وارده و مشتاق در یافت انتقاد ها هستم خدا کنه فقط حراف نقال نباشم یا علی فقط برای بالا اوردن تاپیک
|
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممنون،تذکر به جایی بود.(قاعدتا برای بالاآوردن تایپیک
)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,854 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,330 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,331 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,034 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!! | علی 110 | 15 | 14,364 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۶ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| **دعا برای امام زمان "عج الله تعالی فرجه الشریف"** | عبدالرحیم | 2 | 2,214 |
۱۰/تیر/۹۳ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| ★*★ امام زمان (عجلالله تعالی فرجهالشریف) در قرآن ★*★ | محب المهدی | 0 | 1,234 |
۲۲/فروردین/۹۳ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: محب المهدی |
|