|
قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد
|
|
۱:۱۷, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
والا من نمیدونم چی بگم در جواب این حرف های اقای قرائتی ، من ایشون رو خیلی دوست دارم ولی ... والا منم میدونم باید سن ازدواج بیاد پایین ، این که دیگه گفتن نداره ، لطف کنید درستش کنید.
رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید ازدواج را آسان کنیم و میزان مهریه را کاهش دهیم.به عمل کار برآید ، به سخنرانی ( سخن دانی! ) نیست !!! وقتی ما تربیت خونواده ها از پایه اشکال داره ، چه انتظاری دارین !!! وقتی 1% مسئولیت پذیری به بچه نمیدید چطور میخواید بهش اعتماد کنید ؟ توی قرن 21 داریم زندگی میکنیم و بعد ائمه (علیه السلام) به جرات میگم که دین ما 10 سال هم پیشرفت نکرده و 100% پسرفت داشتیم. مطب پایین رو بخونید تا منظورمو متوجه بشید. ممنون [B]قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد به گزارش ایسنا، حجتالاسلام محسن قرائتی در همایش تجلیل از پیشکسوتان رجعت به حجاب برتر که امروز چهارشنبه در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، افزود: باید تلاش کنیم تا هزینههای عروسی مانند تالار، گل و لباس عروس به گونهای باشد که جوانان به آسانی بتوانند ازدواج کنند. وی با تاکید براینکه باید تلاش کنیم غل و زنجیر ازدواج را باز کنیم وگرنه جوانی که سر تا پا شهوت است را چگونه میتوانیم کنترل کنیم؟ اظهارکرد: به منظور امر به معروف و نهی از منکر میتوانیم جلساتی تشکیل دهیم و با مشارکت دیگران در این زمینه پیش قدم شویم و در این مسیر استقامت داشته باشیم. رییس ستاد اقامه نماز کشور توصیه کرد که هفتهای یک کتاب مطالعه کنید و شماره تلفن یک اسلامشناس را داشته باشید تا در مواقع ضروری و برخورد با شبهات، بتوانید برای سئوالات خود پاسخ گیرید. لیسانس یک ارزش؛ اما داشتن همسر یک ضرورت است قرائتی با بیان اینکه برای جلوگیری از اشاعه منکر باید ازدواج ترویج پیدا کند، ادامه داد: چه کسی گفته که افراد قبل از 18 سالگی نباید ازدواج کنند! برخورداری از تحصیلات عالیه مانند اخذ مدرک کارشناسی یک ارزش و فضیلت است، ولی همسر یک ضرورت است و حتی زنان و مردان مسن نیز نیاز به همسر دارند. سومین نیاز اساسی انسان داشتن همسر است وی افزود: 14 هزار بیمار روانی در تهران داریم که به خاطر تنهایی بیمار شدهاند. اولین نیاز بشر، اکسیژن؛ دومین نیاز آب و سومین نیاز لباس است و طبق فرمایش قرآن، همسر لباس است. قرائتی با تاکید بر ضرورت کاهش سن ازدواج، گفت: لازم است سن ازدواج به 14-13 سالگی کاهش یابد، چرا که شیطان از دو راه نفوذ میکند. اولی غفلت و دومی شهوت است که با نماز میتوان از غفلت جلوگیری و با ازدواج از شهوت پیشگیری کرد، بنابراین اگر فرزندان ما به این دو مقوله بپردازند، تا 95 درصد مصون میمانند. با توجه به قرآن کریم در مییابیم اگر فرد در بزرگسالی ازدواج کند، نصف دین او و اگر در سنین پایینتر مانند 17 سالگی پیوند زناشویی ببندد، دو سوم دین او حفظ میشود. وی درباره تبعات بیحجابی و خودنمایی برخی زنان در جامعه، اظهار کرد: هنگامی که مرد در طول روز بارها در مواجهه با زنان بیبند و بار قرار میگیرد، ممکن است زندگیاش با همسرش به هم بخورد. قرائتی افزود: هنگامی که مرد با زن بیبند و بار مواجه میشود، به او توجه میکند و ممکن است به او علاقهمند شود، برای دستیابی به علاقهاش با او رابطه پیدا میکند و گاهی این رابطه به فحشا و زنا کشیده میشود. منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۱, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
جناب مصباح بحث،بحث بیخودی نیست.فکر میکنید امام زمان از بالارفتن سن ازدواج تو ملل اسلامی راضیه؟راضیه که ببینه این همه تجاوز به عنف و زنا و دوستی های قبل از ازدواج و ... بین جوونها زیاد شده؟اون هم توی شیعه خونه خودش؟؟!
مظلوم نمایی نداره که!به حمدالله تایپیک گفتگوی منتظران و چند تا تایپیک دیگه در مورد آقا هر روز داره آپدیت میشه...تایپیکی که جذابیت بیشتری داشته باشه بیشتر مورد توجه قرار میگیره! |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:بحث،بحث بیخودی نیست.فکر میکنید امام زمان از بالارفتن سن ازدواج تو ملل اسلامی راضیه؟راضیه که ببینه این همه تجاوز به عنف و زنا و دوستی های قبل از ازدواج و ... بین جوونها زیاد شده؟اون هم توی شیعه خونه خودش؟؟! حرف شما کاملا درست و متین ولی من همچین حرفیو زدم؟؟!! منظور من این بوده : نقل قول: بعد این همه بحث، به نتیجه ای هم رسیدین یا فقط، دخترا یه چیز بگنو پسرا یه چیز دیگه بوده؟؟!!! می شه لطف کنید، تیتر نتایج بحث هاررو به صورت خلاصه اینجا قرار بدین، تا کسی که پستها رو دنبال نکرده، اونا رو بخونه و استفاده کنه، و بدونه که این همه بحث!!! الکی نبوده!!!!
|
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
خب من اینطور برداشت کردم
اگه اشتباه بوده عذر میخوام
|
|||
|
|
۵:۳۸, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حدس می زنم این تاپیک هم به عاقبت تاپیک های دیگر دچار شده پس یه نظر کلی می دم اول اینکه اگر کسی فکر کرده دختر 15 ساله بچست! باید بدونه دختر 15 ساله الان، دختر 30ساله الانو می بره دم چشمه .... شاید عروسک باربی رو طاقچه اتاقشون باشه ولی دلیل نمیشه بچه باشن دوم اینکه آقای قرائتی یک حدودی رو گفتن دو تا سن رو گفتن یکی 15 یکی 17 کسی که تیتر رو زده (خبرگزاری) بیشتر خواسته خبرش هیجانی تر بشه 15 برای دختر بوده و 17 برای پسر چیز عجیبی نیست الان چون بلوغ جنسی پائین رفته و بلوغ عقلی بالا یک تناقضی بدی درست شده پسر دیپلمشو بگیره میشه 17 سالش اگر از طرف پدر و مادر درست تربیت شود در این سن می تواند یک زندگی اولیه را شکل دهد 17 سالگی اوج قوای شهوانی مرده(قله مرحله اول) اما در مورد خانم ها از هر دختری که از 25 عبور کرده بپرسید که اگر برگردی به گذشته حاضری همان سن 15 16 ازدواج کنی؟ ببینید این بحث تحصیلات برای دختران یک سرابی بود که خیلی ها گول آن را خوردند درس خواندن بد نیست اول اینکه این قانون مسخره ای که می گویند دختر متاهل حق درس خواندن در مدارس عادی را ندارد خودش مخرب است یعنی چه؟ اتفاقا این شخص جلوتره مگر بعد 1400 سال که مثال زدید دختر چقدر فرق کرده؟ بستگی به نژاد و محل زندگی شخص دختر به بلوغ می رسه همچین از ازدواج به عنوان هیولا یاد می کنن انگار قراره چی بشه دختر می تونه همون 15 سالگی ازدواج کنه و درسشو بخونه اگر یه آماری از مسئولین مدارس در تمام نقاط کشور بگیرید متوجه میشید بچه کیه!!؟ طرف راهنمایی درس می خونه...... البته من نمی گم ازدواج نقطه مقابل هوس بازیه ، میگم یه خلائی وجود داره که طرف میره سراغ این قضیه اون خلاء با ازدواج پر میشه مثلا میتونن تا زمان دیپلم هم بچه دار نشن و یسری چیزای دیگه در مجموع آقای قرائتی گل گفتن درستشون درد نکنه من پسر دخترمو در همین سن به خانه بخت خواهم فرستاد! قبلا هم گفتم این بحث های فمینیستی که میگید نیست و من میگم هست رو بیخیال بشید بسه انقدر دختر امروز رو این مدرنیسم گول زد طرف 30 سالش شده نفهمیده اصلا زندگی چیه هیچ چیزی برای زن بهتر از یک زندگی ایده آل در کنار شوهرش نیست ، اینو بعدا متوجه میشن مخالفان پدر مادر هرچقدر هم برسن باز نمی تونن فضای مناسب رو فراهم کنن عروسک باربی و سفر و صفاسیتی با دوستان و ... نمی تونه خلاء روحی دختر رو پر کنه |
|||
|
|
۹:۵۱, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۱:۴۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
(۱۲/آذر/۹۲ ۵:۳۸)تلمیخا نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم با سلام در مورد سن اقایون نظری ندارم،اما من 26 ازدواج کردم و همیشه ام میگم اگه میشد زودتر ازدواج میکردم،حیف جوانیه ادم نیست که در کنار همسرش نباشه. به نظرم مشکل اصلی اینه،دور و ورم کلی ادم هستن که شرایط ازدواج رو دارن و ازدواج نمیکنن،هر کی واسه خودش یه سرگرمی پیدا کرده بازم پسرها رو نمیدونم اما همیشه به دخترا میگم،شرایط مناسب دارید ازدواج کنید. |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
من زیر 20 ازدواج کردم و الانم نظرم اینه که واقعا اشتباه نکردم!!!!
همیت جناب قرائتی جایی می گفتن اگه دوتا نخ رو به هم بخواید گره بزنید به راحتی گره می خوره و خیلی سخت از هم باز می شه اما دو تا طناب گرهش به راحتی باز می شه منظور اینه که در سن پایینتر اخلاق و روحیات دوطرف نزدیک به هم میشه و کمتر مشکل پیدا می کنن |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من قبل ازاینکه برم دانشگاه فقط میگفتم درسو شغل وتمام.... ولی الان به درکی ازخودم رسیدم که بهترین لذت دنیارودراین میدونم که یه خانوم کنارشوهرش وزندگیش باشه خداروشکرکه به این باوررسیدم.... من الان22سالمه....همسرم23 وواقعا راضیم.... من ازاونایی بودم که میگفتم فقط درس!!!! باورکنید توبهترین دانشگاه ایرانم درس خوندم....توتهران اونم دولتی...بابهترین اساتید... ولی الان به درکی رسیدم که راه ارامش خودموتوازدواج پیداکردم وواقعا به تموم دخترخانومامیگم که خودشونواسیرظواهرنکنن بعدازادوجم میتونن درس بخونن...حیفه بخدا...اشتباه نکنید.... |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
نقل قول:بعدازادوجم میتونن درس بخونن...حیفه بخدا...اشتباه نکنید.... دوست گرامی ،شاد و خوشبخت در کنار همسرت زندگی خوبی داشته باشی . ![]() اما بله میشه بعد از ازدواج هم درس خوند . اما اعتمادی بغضا به آقایون نیست که بزارن ادامه تحصیل داشته باشی . حالا بماند کار که داستان خودش رو داره.![]() راه آرامش هر کسی هم فرق میکنه . یک خانواده ی خوب یکی از شرایطشه . |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۱۳/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۲ ۲۳:۴۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
(۱۳/آذر/۹۲ ۲۳:۳۴)skyeygirls نوشته است: دوست گرامی ،شاد و خوشبخت در کنار همسرت زندگی خوبی داشته باشی . نمیشه با یه حالت خاص که ممکنه شاید یه آقا نگذارد شخص درس بخواند به یک حکم کلی اشکال گرفت انسان یک راه آرامش بیشتر نداره در هر سنی قرآن گفته همسر مایه آرامش است و مِن آیاته أنْ خلق لکم مِن أنفسکم أزواجاً لتسکنوا إلیها(روم21) از نشانه های خدا این است که از جنس خودتان همسرانی برای شما آفرید تا در کنار آن ها آرامش بیابید ===== در ضمن تحصیل(بالای دیپلم) و کار برای یک زن وجوبی نداره (اولویت با ازدواج است) ولی ازدواج وجوب داره |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
نقل قول:نمیشه با یه حالت خاص که ممکنه شاید یه آقا نگذارد شخص درس بخواند به یک حکم کلی اشکال گرفت کی گفت حکم خدا ایراد داره ؟ من ایرادم بندگان خدا بود . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,989 |