|
قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد
|
|
۱:۱۷, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
والا من نمیدونم چی بگم در جواب این حرف های اقای قرائتی ، من ایشون رو خیلی دوست دارم ولی ... والا منم میدونم باید سن ازدواج بیاد پایین ، این که دیگه گفتن نداره ، لطف کنید درستش کنید.
رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید ازدواج را آسان کنیم و میزان مهریه را کاهش دهیم.به عمل کار برآید ، به سخنرانی ( سخن دانی! ) نیست !!! وقتی ما تربیت خونواده ها از پایه اشکال داره ، چه انتظاری دارین !!! وقتی 1% مسئولیت پذیری به بچه نمیدید چطور میخواید بهش اعتماد کنید ؟ توی قرن 21 داریم زندگی میکنیم و بعد ائمه (علیه السلام) به جرات میگم که دین ما 10 سال هم پیشرفت نکرده و 100% پسرفت داشتیم. مطب پایین رو بخونید تا منظورمو متوجه بشید. ممنون [B]قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد به گزارش ایسنا، حجتالاسلام محسن قرائتی در همایش تجلیل از پیشکسوتان رجعت به حجاب برتر که امروز چهارشنبه در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، افزود: باید تلاش کنیم تا هزینههای عروسی مانند تالار، گل و لباس عروس به گونهای باشد که جوانان به آسانی بتوانند ازدواج کنند. وی با تاکید براینکه باید تلاش کنیم غل و زنجیر ازدواج را باز کنیم وگرنه جوانی که سر تا پا شهوت است را چگونه میتوانیم کنترل کنیم؟ اظهارکرد: به منظور امر به معروف و نهی از منکر میتوانیم جلساتی تشکیل دهیم و با مشارکت دیگران در این زمینه پیش قدم شویم و در این مسیر استقامت داشته باشیم. رییس ستاد اقامه نماز کشور توصیه کرد که هفتهای یک کتاب مطالعه کنید و شماره تلفن یک اسلامشناس را داشته باشید تا در مواقع ضروری و برخورد با شبهات، بتوانید برای سئوالات خود پاسخ گیرید. لیسانس یک ارزش؛ اما داشتن همسر یک ضرورت است قرائتی با بیان اینکه برای جلوگیری از اشاعه منکر باید ازدواج ترویج پیدا کند، ادامه داد: چه کسی گفته که افراد قبل از 18 سالگی نباید ازدواج کنند! برخورداری از تحصیلات عالیه مانند اخذ مدرک کارشناسی یک ارزش و فضیلت است، ولی همسر یک ضرورت است و حتی زنان و مردان مسن نیز نیاز به همسر دارند. سومین نیاز اساسی انسان داشتن همسر است وی افزود: 14 هزار بیمار روانی در تهران داریم که به خاطر تنهایی بیمار شدهاند. اولین نیاز بشر، اکسیژن؛ دومین نیاز آب و سومین نیاز لباس است و طبق فرمایش قرآن، همسر لباس است. قرائتی با تاکید بر ضرورت کاهش سن ازدواج، گفت: لازم است سن ازدواج به 14-13 سالگی کاهش یابد، چرا که شیطان از دو راه نفوذ میکند. اولی غفلت و دومی شهوت است که با نماز میتوان از غفلت جلوگیری و با ازدواج از شهوت پیشگیری کرد، بنابراین اگر فرزندان ما به این دو مقوله بپردازند، تا 95 درصد مصون میمانند. با توجه به قرآن کریم در مییابیم اگر فرد در بزرگسالی ازدواج کند، نصف دین او و اگر در سنین پایینتر مانند 17 سالگی پیوند زناشویی ببندد، دو سوم دین او حفظ میشود. وی درباره تبعات بیحجابی و خودنمایی برخی زنان در جامعه، اظهار کرد: هنگامی که مرد در طول روز بارها در مواجهه با زنان بیبند و بار قرار میگیرد، ممکن است زندگیاش با همسرش به هم بخورد. قرائتی افزود: هنگامی که مرد با زن بیبند و بار مواجه میشود، به او توجه میکند و ممکن است به او علاقهمند شود، برای دستیابی به علاقهاش با او رابطه پیدا میکند و گاهی این رابطه به فحشا و زنا کشیده میشود. منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۶, ۱۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۲۲:۰۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
نقل قول:چند روز پیش سینما یه فیلم دیدم به اسم (دربند) برید ببینید خوبه براتون فیلم دربند داشت می گفت که انقدر مُنفَعِل بودن ، خوب نیست... هیچ وقت نگفت که دختر نباید بره شهرستان ، دانشگاه... |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۱۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۲۲:۱۷ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام جناب لرد شمابه تموم پدرومادرایی که بارنج وزحمت باپول کارگری،کارمندی،بازنشستگی بچه هاشونومیفرستن توشهرستان تابرن دانشگاه توهین کردید من درود میفرستم به غیرت ومردانگی اون پدرومادرا که ازنون شبشون کم میذارن ولی بچه هاشونو میفرستن درس بخونن تابرای مملکتشون مفید باشن... درورد برشرفو غیرتو مردونگی شون...درود.. |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۰:۱۱ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۲ ۲۲:۱۶)Fateme135 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمحاج خانوم شعار نده خواهشا! گفتم دختربخاطر یه مدرک ارزشش رو نداره که خودشون رو در به در این شهر و اون شهر بکنه و تقصیر پدر و مادر هم هست صفت اون پدر مادر هم گفتم ولی به مذاق بقیه خوش نیومد و حرف حق از گلوی بعضیا پایین نرفت و توهین قلمداد کردند که اصلا مهم نیست چون باید حرف حق گفته میشد (۱۰/آذر/۹۲ ۲۲:۰۰)mahyamatin نوشته است: اولا سیگاری و معتاد شدن یک مثال بود.سیگاری و معتاد شدن یه مثال بود برای فهم بقیه اگر باز متوجه نشدید که بی خیالش شید دوما اون توهین نبود به قول آقای نیروی انتظامی حرف حق بود! شیخ دانشمند هم دقیقا همین رو گفتند عین کلام بود! سوما شما که دوستدار امام هستید نگید نظر من فلانه مثل اینکه حرف خودتون رو بر حرف امام واجبتر میدونید! چون حضرت علی فرمودند حق توهین ندارید مقابله به مثل هم اشتباه است آخر نفهمیدم دوستار امام هستید یا راه خودتون رو میرید!؟(منتظر جواب این قسمت نیستم و برام مهم نیست) بله بهتره بحث اصلی دنبال بشه اگر اجازه بدید و بقیه مغلطه نکنن |
|||
|
۲۳:۲۹, ۱۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
بنده در عموم بخاطر رفتار تندم از اقای لورد عذرخواهی میکنم ولی واقعا بهم برخورده بود.چه دختر چه پسر بدو خوب داره،هم ممکنه دختر تو محیط دور از خانواده گمراه و خراب بشه هم پسر.نظر کلی نمیشه داد،اقای لورد باز هم معذرت...
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
سلام.
دوستان از اونجایی که تاپیک کاملا از مسیر اصلیش خارج شده و به جز جدل نکته مثبتی درش دیده نمیشه اگر به همین روند ادامه بده بسته خواهد شد پس لطفا به بحث اصلی تاپیک بپردازید. |
|||
|
|
۱:۲۷, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید:ای جوانان، هر کدام وسائل و قدرت دارید ازدواج کنید تا چشمتان کمتر به دنبال زنها باشد زیرا بهترین وسیله برای پاکدامنی ازدواج می باشد.و آنها که وسیله ازدواج ندارند باید عفت پیشه کنند.فکر کنم این حدیث مشخص کرد چه وقتی واسه ازدواج مناسبه
|
|||
|
|
۳:۱۷, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
منظور من از ایجاد این تایپک این بود که حداقل ما بدونیم با نسل اینده که بچه های خودمون هستن چطوری رفتار کنیم ، چطور امادشون کنیم و چطور بهشون حس مسئولیت رو یاد بدیم که مثل ما خودشون به دنبال یاد گیریش نرن
|
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۷:۳۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم ببخشید مگر خود پیامبر چند سالگی ازدواج کردند که ما باید در 14 سالگی ازدواج کنیم؟؟؟ با کدام پول؟؟؟ می دانید کرایه خانه چقدر است؟؟؟ یک پسر 14 ساله خرج خودش را نمی تواند بدهد چطور می خواهد خرج یک خانواده را بدهد؟؟؟ من آقای قرائتی را خیلی قبول دارم اما نه همه ی حرف هایش را. این دیگر ادعایی است عجیب و خنده دار!!! فی امان الله |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
سن درست ازدواج همون سن بلوغه.ولی نه فقط بلوغ جنسی!آقای قرائتی حرفشون درسته اما ایشون ملاک رو این گذاشتند که فرد هم زمان با بلوغ جنسی به بلوغ فکری و اجتماعی و سیاسی و همه چیز رسیده باشه!که متاسفانه اصلا توی کشور ما اینطوری نیست.مثلا حضرت علی درسته که توی پانزده سالگی ازدواج کردند اما الان من شونزده سالمه،نصف ده سالگی حضرت امیر می فهمم؟!(فقط خودم رو گفتم)
ای کاش واقعا نوجوونای ما توی این سنین برای ازدواج آماده میشدن!اینطوری خیلی از آسیب های اجتماعی کمرنگ میشد. |
|||
|
۱۲:۱۵, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۱۲:۴۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
سلام خبــــــــــــر فـــــــــوری!! خبــــــــــــر فـــــــــوری!! وزارت کشور دقایقی قبل، طی اطلاعیه ای اعلام کرد : "الله اکبر بر این همه بصیرت!! الله اکبر بر این همه شور و حضور!! اخیرا متوجه شده ایم که رکورد حضور و مشارکت مردم در عرصه های اجتماعی و سیاسی که پیش از آن با حضور مردم در انتخابات سال 88 رقم خورده بود، جدیدا توسط عده ای در " تالار بیداری اندیشه" و در "تاپیک سن ازدواج" شکسته شده است. به همین دلیل ضمن تبریک به این حماسه آفرینان، امیدواریم همچنان شاهد اینچنین حضور و حماسه آفرینی هایی در دیگر عرصه های اجتماعی و سیاسی و نیز دیگر تاپیک های همین تالار باشیم." این چند روزه، غربت آقا امام زمان بیشتر خودشو نشون می داد، که نویسنده ی تاپیک "مرا یاد کنید"، از کاربرا خواسته بود که این تاپیکو روزانه بالا بیارن تا لااقل اینطور نشون بدیم که به یاد ایشون هستیم. ولی چیزی که دیده شد، این بود که این تاپیک به سرنوشت خاک خوردگی دچار شده، در عوض، این تاپیک سن ازدواج، نه تنها هر روز، بلکه ثانیه به ثانیه آپدیت می شه (بعضی از پست ها هم که رکورد ثانیه رو زدن، آن به آن بالا اومدن) حالا یه سوال : راست حسینی، بعد این همه بحث، به نتیجه ای هم رسیدین یا فقط، دخترا یه چیز بگنو پسرا یه چیز دیگه بوده؟؟!!! می شه لطف کنید، تیتر نتایج بحث هاررو به صورت خلاصه اینجا قرار بدین، تا کسی که پستها رو دنبال نکرده، اونا رو بخونه و استفاده کنه، و بدونه که این همه بحث!!! الکی نبوده!!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |