|
چگونه بر استرس خود غلبه کنیم؟ (کاربردی)
|
|
۴:۴۰, ۲۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم! به نام حضرت عشق! به نام آرام بخش دل ها! به نام او که در دل های شکسته جا دارد! ************************************************************************** گاهی اوقات نمی دانم چرا درون وجودم آشوب و بلوا می شود! حرارت درونم مرا می سوزاند! آیا تو می خواهی تا راهی را نشانم دهی تا این آشوب و حرارت درونم را تسکین دهم؟ از نظرات دوستان استفاده می کنیم!
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۵, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من در اعماق اقیانوس عمیق استرس غرق شده ام . !
![]() سالهاست استرس دارم و ذره ذره من رو داره از بین می بره (ریزش موهام زیاد شده که نمی دونم ربط داره یا نه ، چهره ام هم پیرتر از اونی که هست نشون می ده خلاصه جسمی و روحی داغونم کرده) . این روزا یکم کمتر شده ولی در مقابل مقدار استرسی که همیشه به من وارد می شه . این مقدار کم تاثیری نداره . اگه لطف خدا و امامان عزیزمون نبود تا حالا اصلا نمی تونستم دوام بیارم و نابود شده بودم . هر کاری که کردم خیلی تاثثیر نداشت یا موفقتی بود . امیدوارم راهنمایی های دوستان کمک کنه .
|
|||
|
|
۸:۳۸, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۳ ۲:۳۵)میرزا احمد نوشته است: سالهاست استرس دارم و ذره ذره من رو داره از بین می بره (ریزش موهام زیاد شده که نمی دونم ربط داره یا نه ، چهره ام هم پیرتر از اونی که هست نشون می ده خلاصه جسمی و روحی داغونم کرده)ریزش مو میتونه در اثر استرس باشه ممکن هم هس کم خونی فقر اهن داشته باشین تو اقایون البته میتونه جنبه ارثی هم داشته باشه 1.اونایی ک استرس زیاد دارن معمولا شخصیت وسواسی هم دارن حالا شاید ب اون معنا وسواس نباشه مثلا خیلی دوس دارن کاراشونو بدون غلط انجام بدن و کامل. سعی کنین اینو از خودتون دور کنین .بپذیرین ک ممکنه کارتون اشتباه انجام بشه. بلاخره فقط دیکته ننوشته هس ک غلط نداره 2.همیشه بدترین موقعیت و تو ذهنتون تصورکننین!!!مثلا بگین خب نهایتش اینه ک کنکور قبول نمیشم چی میشه؟ی سال دیگه میخونم 3.اعتماد ب نفستونو بالا ببرین و خودتونو ادم مصمم و با اراده و اعتماد ب نفس بالا نشون بدین(حتی اگه نیستین). 4.ی چیزی ک تو زندگی خودم خیلی کمکم میکنه اینه ک واسه هرچی واسه خودتون ی الگو داشته باشین. وقتی نمیدونین چیکار باید بکنین ، بگین خب اگه فلانی بود چیکار میکرد.......(البته تقلید صرف منظور نیس) 5.یاد بگیرین ب جای اینکه استرستونو تو خودتون بریزین ، با ی نفر راجع بهش صحبت کنین. 6.از جمله "این نیز بگذرد" زیاد استفاده کنین. 7.راجع ب اینده زیاد فک نکنین هر چیز در زمان خودش اونطوری ک باید اتفاق میفته و ادم تو شرایط ک قرار میگیره میتونه بهترین تصمیم و بگیره نه قبل اون(معنی حرفم اینه ک زیاد اینده نگر نباشین!!) 8.و صد البته از خدا کمک بگیرینو توکل قویداشته باشین یاعلی... |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام! اصولا ترس از چیزی موجب استرس میشه! شاید مضمون حدیث باشه که می فرماد: باید داخل مشکلات بشی تا بتونی اون مشکل رو حل کنی! * * * * * * * * * * دیدن مشکلات از بیرون اون ها موجب ترس و استرس میشه! پ ن: گاهی اوقات که استرس تمام زندگیم رو در بر می گیره، با یک کار آروم میشم! توسل به امام یا معصوم و یا بزرگواری که بیشتر به ایشون وابسته هستید! من همیشه اینجور وقت ها به مادرم زهرا (سلام الله علیها) توسل می کنم! گاهی اوقات نام حضرت تمام عصبانیت و ترس و اضطرابم رو به آرامش تبدیل کرده!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |