کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خود واقعی و چهره مجازی
۱۱:۵۹, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1

با سلام
سوالی در رابطه با این موضوع داشتم وقتی در تالار فعالیت میکنید تا چه حد به مطالبی که در سایت میگذارید باور دارید؟
ایا چهره مجازی با خود واقعیتان یکی است؟
یا تنها نقابی بر چهره واقعیتان است
چیزی که از دل بر اید بر دل نشیند
تا چه حد به رسالتی که دارید معتقدید؟
و...............
بنده فکر میکنم فاصله زیادی بین خود واقعی وخود مجازی وجود دارد
مباحث تالار فاقد ارزشهای محتوایی شده و هدف اصلی تالار به وادی فراموشی سپرده شده
حضورو فعالیت مدیران معاونین ناظرین بسیار کم رنگ شده
و اهداف و غرایض شخصی بر تالار سیطره افکنده......................
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا امام رضا ، rastin ، Reza2035 ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، عبدالرحیم ، nafas ، لبخند خدا ، black ، help me ، عبدالرحمن ، محمد حسین ، mohamad ، 135 ، Havbb 110 ، Night_World ، Mohammad Trust ، fiftynine ، مهسان ، Aryha ، MohammadMeraj ، مجتبی110 ، ترنم ، Hadith ، آیلار ، fatemeh ، zahra11 ، Bahar ، ارش کمانگیر ، fafa* ، مرهم ، جویای حقیقت ، السا ، Farzaneh
۱۷:۳۰, ۱۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۱۷:۳۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #2

معمولا افراد به ناخودآگاه نسبت به لحن صحبت های دیگر کاربرا ، بیان بعضی از حرف هایی که به ظاهر عقایدشون رو نشون می ده و حتی آواتارشون یک ذهنیت از اونها پیش خودشون می سازن در صورتی که همبستگی شخصیت واقعی کاربرا و خصیتی که ما تو ذهنمون ساختیم قطعا بسیار پایین هست! به چند دلیل:
  • اول اینکه خیلی از افراد وقتی می خوان حرف هاشون رو مکتوب کنند تز های روشن فکری می دن. مثلا طرف ممکنه رو خانوادش خیلی متعصب باشه بعد میاد اینجا می نویسه : (با صدای دکتر دکتر نیما افشار) از نظر من طبق تحقیقات انجام شده چادر مشکی بر روی احساسات خانوم ها اثر منفی می گذاره) اعتراف می کنم قبلنا زیاد از این آروغ های روشنفکری می دادم
  • بعضیا هم هستند فکر می کنن می خوان برن بالای منبر! با مقدمات منبری و چند تا حدیث و آیه (که معمولا هیچ ربطی به جملات بعدیشون نداره) شروع می کنن بعد هم یک اوصیکم به تقوالله می گن و .... الی آخر!
  • یک دلیلی هم که وجود داره که باعث می شه تو شخصیت شناسیمون تیرمون به خطا بره ، اونهم اینه که ما موقعیت افراد و طرف مقابلی که باهاش صحبت می کنند رو در نظر نمی گیریم! یعنی ممکنه در مقابل موضع تفریطی یک شخص از روی عصبانیت یک موضع افراطی بگیره و یا ممکنه با توجه به موقعیتی که تو تالار داره از بیان عقایدش خودداری کنه! مثلا همین جناب ELENOR رو شما ببینی از تعجب شاخ درمیاری! یک پسر مظلومی و مثبتیه که نپرس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، رهگذر. ، وحید110 ، عبدالرحیم ، mahyamatin ، nafas ، مجید املشی ، لبخند خدا ، black ، 135 ، مهسان ، هادی... ، Aryha ، MohammadMeraj ، Bahar ، جویای حقیقت
۱۷:۴۷, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3

نقل قول: ایا چهره مجازی با خود واقعیتان یکی است؟

خیر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، عبدالرحیم ، لبخند خدا ، black ، عبدالرحمن ، 135 ، مهسان ، ترنم ، Hadith ، fatemeh ، جویای حقیقت
۱۷:۵۶, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۷:۴۷)Reza2035 نوشته است:  خیر
چرا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، 135 ، ترنم
۱۸:۳۳, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5

نقل قول: چرا؟

چون توی جامعه ی مجازی ما بیشتر اون چیزی که میخوایم راجع بهش صحبت کنیم رو توی ذهنمون پرورش میدیم و مکتوب میکنیم ولی توی دنیای واقعی اگه همون موقعیت پیش بیاد چون شناخت دقیق تری نسبت به اون مسئله ای که قبلا ذهنی بوده و حالا عینی شده داریم و تصمیم گیری هامون فرق میکنه و حتی سبک صحبت کردن هامون .

چند نفر اینجا رضا 2035 رو میشناسن؟ تنها چیزی که از من میدونن یک سری نمود های ذهنیه...در واقع عدم شناخت !توی فضای مجازی ما ذهن هامون رو با هم به اشتراک میذاریم ولی توی دنیای واقعی ومسئله واقعی و بحث های ذهنی جواب نمیده ! ما فکرهامون رو ...درونمون رو ...و اون چیزی که میخوایم باشه رو اینجا قرار میدیم در صورتی که توی دنیای واقعی به این چیزها میگن خیالات .

ایا واقعا رضا 2035 منتقد و تحلیلگر سینماست ؟ خیر .

یه سری فکرها و مسائل رو که توی یه فیلم میبینه رو میاد توی یه تاپیک میزنه وگرنه توی دنیای واقعی اصلا به فیلم فکر نمیکنه و دغدغه اش چیزه دیگه است .

--------------

مثال دیگه : توی بخش خانواده دیدین میایم چقدر از زمین و زمان مینالیم که ازدواج سخته و حجاب فلانه و ... . اینها همش سوژه های ذهنی هستند که دوست داریم به این شکل جامعه رو ببینیم وگرنه توی دنیای واقعی کسی جرات این حرفها رو نداره ... همین بحث های ما توی تالار رو بکشین توی دنیای واقعی و بحث کنید اصلا چارچوب تصوری و مفهومی بحث عوض میشه ...چون مجبورید با هر کسی به اندازه ی درک و فهم خودش صحبت کنید و متناسب با هر کسی دلایل مختلف ارائه کنید... بحث ذهن و عینه ! ذهن هم بیشتر تابع نفسانیاته و کمتر پیش میاد معیارش حق باشه ...هر چند توی عینیات هم همینه ولی محدودیتی که توی دنیای واقعی هست خیلی وقت ها جلوی شخص را برای ارائه ی نظر شخصیش میگیره !
اتفاقا چند وقت پیش همین بحث ذهن و عین رو ما توی تالار بحثش رو کردیم بد نیست یه نگاهی بهش بندازید من خیلی از اصطلاحات دیگه یادم نمیاد و روی بحث تسلط چندانی ندارم:

واقعیت یا حقیقت ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مجنون الحسین ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، 135 ، rastin ، MohammadMeraj ، ترنم ، Hadith ، fatemeh ، fotha ، fafa* ، جویای حقیقت ، مجید املشی
۱۸:۳۴, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:وقتی در تالار فعالیت میکنید تا چه حد به مطالبی که در سایت میگذارید باور دارید؟
حقیر به نوبهء خودم تا چیزی رو باور نداشته باشم نمیگم(حالا این باور یا درسته یا غلط)

نقل قول:ایا چهره مجازی با خود واقعیتان یکی است؟
نمیدونم چهره مجازیم چه شکلیه ولی یکرنگم ...خوب یا بد همونی که هستم ، هستم
(همهء ما هم خوبی داریم هم بدی)

نقل قول:تا چه حد به رسالتی که دارید معتقدید؟
ان شاءالله حضورمون مثبت و مفید باشه(هم برای خودمون هم بقیه)

نقل قول:بنده فکر میکنم فاصله زیادی بین خود واقعی وخود مجازی وجود دارد
موافق نیستم!
فاصله وجود داره چون دنیای مجازی محدوده و خود واقعی نشون داده نمیشه ..
به نظر حقیر در حالت عادی این فعالیتها، چهره مجازی نمودی از خود واقعی است(چه خوب چه بد)

نقل قول:مباحث تالار فاقد ارزشهای محتوایی شده و هدف اصلی تالار به وادی فراموشی سپرده شده
ارزش محتوایی وجود داره ولی وقتی گفتگوها منجر به "جدال و مرا" میشه ارزشش رو از بین میبره و قطعا مورد رضای خدا هم نیست.

نقل قول:حضورو فعالیت مدیران معاونین ناظرین بسیار کم رنگ شده
گویا فعالیت پشت صحنه دارند ولی (ضمن تشکر) میتونن با حضورشون در گفتگوها باعث بهبود فضای تالار بشن

متشکرم و التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، رهگذر. ، mahyamatin ، nafas ، مجید املشی ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، 135 ، MohammadMeraj ، ترنم ، fafa* ، جویای حقیقت
۱۹:۳۲, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۷:۳۰)110 نوشته است:  معمولا افراد به ناخودآگاه نسبت به لحن صحبت های دیگر کاربرا ، بیان بعضی از حرف هایی که به ظاهر عقایدشون رو نشون می ده و حتی آواتارشون یک ذهنیت از اونها پیش خودشون می سازن در صورتی که همبستگی شخصیت واقعی کاربرا و خصیتی که ما تو ذهنمون ساختیم قطعا بسیار پایین هست! به چند دلیل:
  • اول اینکه خیلی از افراد وقتی می خوان حرف هاشون رو مکتوب کنند تز های روشن فکری می دن. مثلا طرف ممکنه رو خانوادش خیلی متعصب باشه بعد میاد اینجا می نویسه : (با صدای دکتر دکتر نیما افشار) از نظر من طبق تحقیقات انجام شده چادر مشکی بر روی احساسات خانوم ها اثر منفی می گذاره) اعتراف می کنم قبلنا زیاد از این آروغ های روشنفکری می دادم
  • بعضیا هم هستند فکر می کنن می خوان برن بالای منبر! با مقدمات منبری و چند تا حدیث و آیه (که معمولا هیچ ربطی به جملات بعدیشون نداره) شروع می کنن بعد هم یک اوصیکم به تقوالله می گن و .... الی آخر!
  • یک دلیلی هم که وجود داره که باعث می شه تو شخصیت شناسیمون تیرمون به خطا بره ، اونهم اینه که ما موقعیت افراد و طرف مقابلی که باهاش صحبت می کنند رو در نظر نمی گیریم! یعنی ممکنه در مقابل موضع تفریطی یک شخص از روی عصبانیت یک موضع افراطی بگیره و یا ممکنه با توجه به موقعیتی که تو تالار داره از بیان عقایدش خودداری کنه! مثلا همین جناب ELENOR رو شما ببینی از تعجب شاخ درمیاری! یک پسر مظلومی و مثبتیه که نپرس
وقتی حرفای ما تاثیر گذاره که خودمون به ان باور داشته باشیم و فکر کنم یکی از مشکلات تالار از این ناشی میشه که معمولا افراد به چیزی که مینویسن خودشون به مطالبشون باور ندارند

مصداقهاشم فراوان دیدم
و این به نوبه خودش باعث پایین اومدن ارزش محتوایی مطالب تالار میشه
تالار نیاز به تزهای روشن فکرانه که افراد خودشون به ان ایمان ندارند نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، 135 ، Aryha ، fafa*
۵:۲۱, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۵:۴۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:با سلام
سوالی در رابطه با این موضوع داشتم وقتی در تالار فعالیت میکنید تا چه حد به مطالبی که در سایت میگذارید باور دارید؟
و...............
بنده فکر میکنم فاصله زیادی بین خود واقعی وخود مجازی وجود دارد

این قسمت رو تا حدودی قبول دارم

اما این به معنی نفاق و ریا نیست

ما یک ایده آلی برامون وجود داره و دوست داریم بهش برسیم

در مورد رسالت هم تا حدودی معتقدیم!

در مورد خود مجازی این برمیگرده به همان مبحث آواتاریسم!

باز هم اگر در این قسمت بخواهیم بررسی به همان خود واقعی و ایده آل می رسیم نه حالت ریاکاران

نقل قول:مباحث تالار فاقد ارزشهای محتوایی شده و هدف اصلی تالار به وادی فراموشی سپرده شده

یکمی پیاز داغشو زیاد کردید

ولی خب تا حدودی درسته

این در مورد اکثر تالارهای مذهبی صدق می کنه

اگر در بعضی تاپیک ها که اسمشون رو نمیبرم بگردید علت این پدیده را متوجه می شوید

نقل قول:حضورو فعالیت مدیران معاونین ناظرین بسیار کم رنگ شده
و اهداف و غرایض شخصی بر تالار سیطره افکنده
بله درسته

بعضی افراد متوجه نشدن(خودمم هستم) که اینجا محل تفریح نیست

قراره اینجا کار کنیم

نقل قول:بعضیا هم هستند فکر می کنن می خوان برن بالای منبر! با مقدمات منبری و چند تا حدیث و آیه (که معمولا هیچ ربطی به جملات بعدیشون نداره) شروع می کنن بعد هم یک اوصیکم به تقوالله می گن و .... الی آخر!

البته این آیه و حدیث آوردن برای همه تلخ نیست

اکثرا لذت می برند

این بستگی به این داره که شما دنبال چی باشید

طبیعتا آیه و حدیث برای اکثریت این تالار بهتر از جملات هیوم! و کانت و نیچه و بعضی افراد داخلی هستش(همان اسلام التقاطی ها)

گفتن بسم الله که کاملا مشخصه و بقیش هم گفتم

حالا اینکه مثلا پل واکر تصادف کرده بیایم اظهار محبت بهش بکنیم این نشان دهنده چیز دیگه ایه

این یعنی من برم نماز و روزمو بزارم کنار ابراز دوستی به مثلا جیمز دین

به خودم و بقیه میگم

در خانه اگر کس است یک حرف بس است

اگر کس است

اگر

اگر

اگر هم نیست که هیچ

اگر ادعای امام زمان دوستی داریم نسبت به دوستاشون باید دوست باشیم نه نسبت به غریبه ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، وحید110 ، 135 ، رهگذر. ، در جستجوی سختی
۹:۲۳, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۹:۴۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #9

به به ! مشرف فرمودید!
چقدر آواتارتون بهتون میاد . من وقتی عکس شهدا رو تو امضا و آواتارتون میدیدم معذب بودم! این خوبه!
(۱۲/آذر/۹۲ ۵:۲۱)تلمیخا نوشته است:  البته این آیه و حدیث آوردن برای همه تلخ نیست

اکثرا لذت می برند
چرا!، اتفاقا خیلی تلخه! خیلی ... اندکی عمیق باید نگریست!
حالا یک سوال:
هیوم و کانت و نیچه و شریعتی و نماز و روزه و واکر و جیمز دین و .. اینا چه ربطی به بحث تایپیک داشت!؟
۱۱:۴۳, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۱:۵۹)رهگذر95 نوشته است:  سوالی در رابطه با این موضوع داشتم وقتی در تالار فعالیت میکنید تا چه حد به مطالبی که در سایت میگذارید باور دارید؟

با سلام خدمت شما
و با تشکر از طرح سوال خوبتان
راستش بنده به شخصه سعی می کنم همانطوری که در فضای واقعی جامعه و محل کارم رفتار می کنم در محیط تالار نیز رفتار کنم.
به نظر بنده تغییر رفتار در دنیای مجازی بسیار می تونه مضرر باشه، چون افراد را را قالب واقع خودشون دور می کنه و به یک قالبی خیالی که دوست دارند اونطور باشند پیش می بره.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135 ، سید ابراهیم ، Night_World ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، Bahar ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا