|
نظر شما در مورد "دوربین مخفی" چیه؟
|
|
۱۵:۰۵, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نظر شما در مورد برنامه های دوربین مخفی و دیدنی ها چیست؟ ![]() مثل برنامه هایی که یک نفر زمین می خورد یا امثال این؟ اصلا خنده و شادی حقیقی در این کارهاست؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۶, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اینکه مردم رو سرکار میذارن با شوخی های لایت بد نیست آخرش هم طرف خودش میخنده اما وقتی مثلا میخوان حسابی سورپرایز کنند خیلی بد میشه این برنامه هایی که واسه خنده میذارن برای من بیشتر ناراحت کننده است تا خنده دار مثلا این بچه کوچیک ها که یه بلایی سرشون میاد
واقعا افتضاحه اگه قصد خندیدن دارین فیلم های ترسناک خیلی بهتر هستند--------- اما این مصاحبه های تلوزیون که مثلا برا اخبار میگیره با اینکه ملت دوربینو جلو خودشون میبینن از هر دوربین مخفی ای سرکاری تره ، مثلا میپرسن نظرتون درمورد استقلال گامبولای شمالی از جنوبی چیه ، سواله خودش سرکاریه! ------- یادمه چند سال پیش ، اون قدیما که تلویزیون میدیدم؛ یه برنامه دوربین مخفی بود که مثلا در خونه مردمو باز گذاشته بودن و فیلم میگرفتن ببینن مردم سرک میکشن یا نه بعد باهاشون مصاحبه میکردند ، خب این خوب بود توش درس اخلاقی هم داشت ---- یعنی امکانش نیست ازش استفاده مفید کرد؟ وقتی همه ما میدونیم دوربین مخفی هایی هستند که اون دنیا ............. |
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۴/آذر/۹۲ ۱۸:۴۶)هامون نوشته است: اینکه مردم رو سرکار میذارن با شوخی های لایت بد نیست آخرش هم طرف خودش میخنده اما وقتی مثلا میخوان حسابی سورپرایز کنند خیلی بد میشه این برنامه هایی که واسه خنده میذارن برای من بیشتر ناراحت کننده است تا خنده دار مثلا این بچه کوچیک ها که یه بلایی سرشون میادبه نام خدا دوربین مخفی های خیلی جالبی حتی از همین گروه شوخی با ستارگان در شبکه 7 دیده بودم ولی شما که گفتین چه بلایی سر ستارگان آوردند خیلی تعجب کردم. مثلا یکیش که تو شبکه 7 دیدم این بود: زن و شوهری وارد ونی میشند (با لباس عروسی) که راننده اش همون مجری برنامه اس (اونی که عکسش رو قاب dvd بود). بعد شروع به دعوا میکنند. معلوم میشه که امروز روز ازدواجشون بوده و مرد بیچاره آدم تنگ دستیه. حالا باید دید کسی که تو ون نشسته و از همه جا (دوربین مخفی) بی خبره، چه عکس العملی نشون میده. یکی از خانوم هایی که تو ون بود، تمام تلاششو کرد تا اینا رو آشتی بده و واقعا کارش ستودنی بود. از اینجور آیتمهای خوب تو شبکه7 زیاد داشتن ولی شما که میگید طرفو زهره ترک کردن، واقعا تعجب کردم. |
|||
|
|
۱:۱۴, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۱:۱۸ توسط هانا.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ما 2 نوع شوخی داریم.
1)شوخی سالم و خنده دار 2)شوخی جزیره ای ![]() نوع یکش عالیه.مثلا یک برنامه ای دیدم پشت شیشه ی کتابفروشی زده بودن 2 یا 3 تا حرف به حروف الفبا اضافه شد.مردم میرفتن میپرسیدن چیه بعد صداهای عجیب غریبی از خودشون در میاوردن میگفتن حروف جدیده....(درسته یکم سر کاری بود ولی تهش میگفتن دوربین مخفیه و عذرخواهی میکردن) نوع دوم پدر ملتو در میارن،یارو تا دم سکته میره که فقط مردم بخندن!!!! که در این صورت اگه من باشم فقط شانس بیارن کفش پاشنه بلند پام نباشه(که هیچ وقت نیست) ![]() دیدنی هام که دیگه نگید...مخصوصا قسمت جک و جونورش غیر قابل تحمله
|
|||
|
|
۱:۲۱, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۲:۳۹, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اصلا خوب نیست.فرض کنید یه نفر شما رو بذاره سر کار بقیه بشینن به شما بخندن..!!!!!!!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: IMG10452034.jpg]](http://media.jamnews.ir/medium1/1391/06/07/IMG10452034.jpg)

واقعا افتضاحه اگه قصد خندیدن دارین فیلم های ترسناک خیلی بهتر هستند