کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با فیلتر شدن وی چت و برنامه های مکالمه موافقید یا مخالف؟(دلیلتون رو تو پست بگین)
موافق فی*ل*تر شدن
مخالف فی*ل*تر شدن
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
" فتنه ی We Chat""
۱۷:۳۷, ۱۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۲ ۹:۱۰ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم االله الرحمن الرحیم

[تصویر: 1501.jpg?maxwidth=700&maxheight=525]

همین امروز خوندم یکی نوشته بود :
ﺟﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻪ we chat ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻥ....... ﺻﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﻧﮑﺮﺩ..Blush

این که چی شد و چه جوری شد که تب این برنامه یکهو همه رو گرفت نمی دونم ... ولی میدونم که ورژن کوچیک از فیس بوک میشه حسابش کرد با این مزایا!!!! که :

- نیاز به فی*ل*تر شکن نداره!
- تقریبا همه بهش دسترسی دارند.... هر قشر و هر سنی
- خانواده های مذهبی نسبت بهش گاردی ندارند
- خیلی راحت میشه با جنس مخالف ارتباط گرفت ...
- رابطه هایی که از طریق جست جو با people nearby صورت میگیره بسیار راحت تر از دیگر موارد مشابه میشه از رابطه های مجازی به رابطه های حقیقی کشیده بشه ...
و ....

نمیگم عضو نشید ... میگم هشیار باشید ... دشمن در کمین نشسته!

یاالله

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، خیبر110 ، سجاد313 ، sarallah ، در جستجوی سختی ، zahra11 ، محمد امین + ، رمز شب ، help me ، مجنون الحسین ، انتصـار ، AS53 ، fazel ، soshiant ، مسافر ، صهبا ، meisamtiger ، راسخون ، السا ، 135 ، mahramaneh ، قلب ، ســــــاقی ، Woodi2020 ، fatemeh-55 ، مصطفي مازح7610 ، nasimesaba ، آیلار ، azade ، جویای حقیقت ، Reza71 ، شهرام ، عدالت ، rezamohammadi ، AMINI ، ali0077 ، تفکر ، m.hossein ، ضحی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۹, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۸/آذر/۹۲ ۱۳:۳۸)lord_crusader نوشته است:  یه سوال چند سالته؟

20 چطور مگه Big GrinSmile
۱۷:۳۳, ۱۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۲۱:۲۴ توسط راسخون.)
شماره ارسال: #42
آواتار
با سلام مجدد

نمی پسندم در اینکه بخایم علم و دانشمون رو اعلام کنیم، مگر در صورت نیاز ....
با این توصیفی که از شما شنیدم می بینم که هم کم تجربه ای و هم دانِشِت کمه.
یک ادمین سایت، قادره حتی ببینه شما غیر از صفحه اون وبسایت، همزمان چه صفحات دیگری رو باز کردید و ....
چه رسد به سازمان NSA

امیدوارم چه در زمینه تحصیل علم و چه در سایر زمینه ها و عرصه های زندگی، موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
۱۸:۵۵, ۱۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۱۹:۳۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #43
آواتار
(۱۴/آذر/۹۲ ۱۷:۵۱)دغویه نوشته است:  آدم باید جنبه ی داشته هاش رو داشته باشه و از هر چیزی که داره در راه درست ازش استفاده کنه.
سلام به همه
میشه استفاده صحیحش رو توضیح بدید

(۱۴/آذر/۹۲ ۱۷:۵۵)110 نوشته است:  در استفاده از کلمات دقت کنید!
کلمه فتنه به این نمی خوره! کلمات رو خز نکنید!
نکته دوم: غربی ها از تکنولوژی به نفع خودشون استفاده می کنن! ما نمی تونیم این تهدید رو به فرصت تبدیل کنیم می شینیم کنار می گیم فیسبوک اخه وی چت اخه قدیما که می گفتن کلا اینترنت اخه! ما تو این بازی با این شیوه ی بازی کردن بازنده ی قطعی هستیم
هر چی فکر کردم دیدم فتنه بهترین کلمه برای این نرم افزاره

(۱۵/آذر/۹۲ ۱۳:۴۲)طالب نور نوشته است:  کلا ىه برنامه جاسوسى بى نقصه.
فکر مىکنم به محض نصب وى چت ىه نرم افزار مخفى تو گوشى نصب مىشه که تمام اطلاعات و فعالىت هاى گوشى رو با جى پى اس ىا هر نرم افزاره ارتباطى دىگه منتقل مىکنه. حتى ىه قسمت داره به اسم اسکن وقتى روش کلىک مىکنى با دوربىن موباىل محىطى که کاربر هست رو به زىباىى اسکن مىکنه قشنگترش اىنه که خودکاربر مبىىنه اسکن مىشه ولى متوجه نمىشه چه داره به روزش مىاد حتى من فکر مىکنم اون نرم افزار مخفى باىد احتمالا اىن قابلىت رو داشته باشه که در مکانهاى مختلف از محىط اطراف عکس و فىلم بگىره و در زمان اتصال به اىنترنت ارسال کنه. از طرف دىگه اگر کسى با اىن جور برنامه ها اشنا باشه هىچ بعىد نىست که بتونه به گوشى افراد وارد شه و دزدى اطلاعتى انجام بده.

سیستم اندروید خودش جاسوسی رو انجام میده

(۱۵/آذر/۹۲ ۱۷:۱۸)سجاد313 نوشته است:  من فکر می کنم بهتره خودمون یه we cahtدرست کنیم که قابل کنترل باشه.

درضمن دقت کردین اسم بعضی از این سایتا رو مخفف می کنند مثل face bookمیشه fbحالا we chat اگه مخفف بشه میشهwc!!!

فی امان الله
من بعید میدونم استفاده درست از این نرم افزار بشه کرد ما که ندیدیم

(۱۷/آذر/۹۲ ۲۳:۵۲)A L I نوشته است:  

جواش خیلی ساده اس...اینترنت گوشیت رو خاموش کنSmile
خود سیم کارتها ارسال می کنن سازو کار nsa طوری که از سیم کارتها هم جاسوسی میکنه (این ثابت شده توسط جاسوسیهای اخیر و افشاگری ادوارد اسنودن

(۱۸/آذر/۹۲ ۰:۴۹)lord_crusader نوشته است:  
TaHa.313

در مورد این نرم افزار موضوع جنس مخالف اصلا مهم نیست
این نرم افزار اطلاعات شما رو میگیره اونها رو shareمیکنه! فقط یکبار ازتون میپرسه..خب اکثر ماها اصلا نمیخونیم چی میگه همینجور Nextرو میزنم و اطلاعات در قسمت Discoverثبت و shareمیشه اصلا چیز خوبی چون تمام کاربران تا فاصله ی بیش از هزار مایل قادر به دیدن اطلاعات شما هستند
از نظر بنده کسی که تو این برنامه فعالیت داره آدم سالمی نیست
برای خودم هم ثابت شده
یه بار به عنوان یه دختر وارد شدم اگه بدونی چی شدAngel

(۱۸/آذر/۹۲ ۱:۵۸)Yaser_h2011 نوشته است:  من که wechat دارم !!! دوستامم10 نفر بیشتر نیستن که فامیلا و همکلاسیا و دوستای فیسبوکمم !!! فعلا هم مشکلی نداشتم از نظر سرقت اطلاعات که هر کاری کنی هم اینوری ها هم اونوری ها !! میدزدن مگه اینکه بری تو غار زندگی کنی!!
نه نمیخواد بری غار
کافی اطلاعات غلط وارد کنی که البته با سازوکاری که داره امکانش نیست

(۱۸/آذر/۹۲ ۹:۰۳)mohsen... نوشته است:  سلام

نمیدونم چرا هر بازی و مسنجر و هر چیزی مثل اینا ساخته میشه سریع موضع میگیریم که ای انگشت دشمن به سمت ماست
شما درباره سازمان nsa تحقیق کن خودت میفهمی (الان که دیگه ادوارد اسنودن افشاگری کرده این حرف از شما بعیده)

(۱۸/آذر/۹۲ ۹:۰۳)mohsen... نوشته است:  سلام

نمیدونم چرا هر بازی و مسنجر و هر چیزی مثل اینا ساخته میشه سریع موضع میگیریم که ای انگشت دشمن به سمت ماست

لازم هم نیست یاد اوری کنم که تو عصر تکنولوژِی هستیم

حالا اگه این وی چت به دست ایرانی ساخته شده بود بازم فتنه بود یا میومدید ازش به عنوان افتخار ملی یاد میکردید ؟ (صد در صد که افتخار ملی میشد)
بله اگر ایرانیها هم میساختن بازم فتنه بود . پس این همه چت روم ایرانی چی؟
خواهش میکنم واقع گرا باشید اینها رو میشه به وضوح دید

(۱۸/آذر/۹۲ ۱۳:۳۲)Yaser_h2011 نوشته است:  من خودم در مورد nsa و جاسوسی سایبری میدونم اصلا رشتمم تا حدودی میخوره (من IT میخونم)
نکنه دوست داریم برگردیم به دوره غار نشینی؟؟؟ خب این چیزا رو اونا ساختن ازشم استفاده های خاص میکنن...
بعدشم ... این لینوکس ملی میومد جاسوسی از اون ور آب به این ور آب منتقل میشدBig Grin اونوقت چه فرقی میکنه !
فرقش اینه که ما جبهه خیر هستیم گوشت همو بخوریم استخونه همدیگرو دور نمیریزیم اما اونا از استخوان هم نمیگذرن

(۱۸/آذر/۹۲ ۱۷:۳۳)TaHa.313 نوشته است:  با سلام مجدد

نمی پسندم در اینکه بخایم علم و دانشمون رو اعلام کنیم، مگر در صورت نیاز ....
عزیزم، بنده ارشد مهندسی کامپیوتر دارم، با این توصیفی که از شما شنیدم می بینم که هم کم تجربه ای و هم دانِشِت کمه.
یک ادمین سایت، قادره حتی ببینه شما غیر از صفحه اون وبسایت، چه صفحات دیگری رو باز کردید و ....
چه رسد به سازمان NSA

امیدوارم چه در زمینه تحصیل علم و چه در سایر زمینه ها و عرصه های زندگی، موفق باشید
یعنی مدیر سایت بیداری اندیشه میدونه ما تو چه سایتهایی میریم؟Huh مایه آبروریزی شدSurprise
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، احمد شاکر ، راسخون
۵:۳۴, ۱۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۵:۵۳ توسط راسخون.)
شماره ارسال: #44
آواتار
(۱۸/آذر/۹۲ ۱۸:۵۵)masoudmoosavy نوشته است:  یعنی مدیر سایت بیداری اندیشه میدونه ما تو چه سایتهایی میریم؟Huh مایه آبروریزی شدSurprise

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

عالم محضر خداست، نه محضر مدیر بیداری اندیشه! Big Grin Angel
در محضر خدا معصیت نکنیم ....

کلّاً ما از بنی بشر بیشتر حساب می بریم، خدا به دادمون برسه ..... WinkCool
برای منم دعا کنید Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، قلب ، عبدالرحمن ، عدالت ، nasimesaba ، azade
۱۲:۴۰, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
بابا چرا خودتون رو خسته میکنید همین موبایل معمولی شما حتی وقتی که خاموش هستش حرفاتون در هر مکانی باشید قابل شنود هستش حالا این برنامه ها که دیگه سهله واسه جاسوسی
بپرسید از نظامیا وقتی میرن اتاق جنگ موبایل ممنوع بردنش و در صورت لزوم باید یاطری و سیم کارت رو در بیارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راسخون ، قلب
۱۵:۱۱, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
(۱۸/آذر/۹۲ ۱۸:۵۵)masoudmoosavy نوشته است:  فرقش اینه که ما جبهه خیر هستیم گوشت همو بخوریم استخونه همدیگرو دور نمیریزیم اما اونا از استخوان هم نمیگذرن
DodgyDodgyDodgyConfusedConfusedConfusedDodgyDodgySurpriseSurprise
از کجا معلوم ما جبهه ی خیر هستیم ... واسه یه کار اشتباه جبهه ی شر و خیر درست میکنین ؟؟!!! این از اون حرفاست !!!!!!!!!!!! Dodgy
۱۷:۴۲, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
نقل قول:
فرقش اینه که ما جبهه خیر هستیم گوشت همو بخوریم استخونه همدیگرو دور نمیریزیم اما اونا از استخوان هم نمیگذرن

مسعود گرامی

در این مورد موافق نیستم

حالا درسته آنها اینطورند

ولی من در این طرف هم انقدر دیدم افرادی که استخوان همو هم می فروشند(البته حاشیه بود ولی خب چیزیه که در این چند ماه زیاد دیدم)

نقل قول:
از کجا معلوم ما جبهه ی خیر هستیم

البته ان شاء الله در جبهه خیر هستیم

ولی اینکه چقدر پایبندیم بحثش جداست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۰:۰۸, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار
نقل قول:یک ادمین سایت، قادره حتی ببینه شما غیر از صفحه اون وبسایت، چه صفحات دیگری رو باز کردید و ....
یعنی این رو هم میبینن من هر صفحه ای که باز میکنم صفحه پیوندهاست؟
خب این چکاریه! چرا خودشونو خسته میکنن!
از خودم میپرسیدنBlush
-----
جدی میپرسم، این امکان هست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، captaincharisma ، قلب
۱۰:۲۹, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
سلام دوستان
اون گوشی هایی که اندروید ندارن
گوشی قدیمیا
از اونام میتونن استفاده جاسوسی کنن؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، قلب
۱۱:۵۳, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
نقل قول:
عنی این رو هم میبینن من هر صفحه ای که باز میکنم صفحه پیوندهاست؟

خب این چکاریه! چرا خودشونو خسته میکنن!

از خودم میپرسیدن
[تصویر: blush.png]
-----

جدی میپرسم، این امکان هست؟

اگر منظور در همین تالار باشه که ادمین که هیچ منم میتونم بگم که شما در لحظه الان کجایه تالار هستید و چه قسمتی هستید و اما بدلیل ثبت آی پی شما برای آدمین تالار در همه جای نت می توانند شما رو دنبال کنند که کجاهای نت سرک کشیدید در واقع هر کس آی پی شما رو داشته باشه این امکان برایش مقدوره حتی افراد توانمند از رو آی پی به هک افراد نیز می پرذازندWink

نقل قول:
اون گوشی هایی که اندروید ندارن

گوشی قدیمیا

از اونام میتونن استفاده جاسوسی کنن؟
هر گوشی از هر مدل و هر سال ساختی به راحتی قابل رد گیری و شنود میباشد حتی در حالت خاموش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، قلب ، آیلار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]