|
" فتنه ی We Chat""
|
|
۱۷:۳۷, ۱۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۲ ۹:۱۰ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم االله الرحمن الرحیم ![]() همین امروز خوندم یکی نوشته بود : ﺟﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻪ we chat ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻥ....... ﺻﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﻧﮑﺮﺩ.. ![]() این که چی شد و چه جوری شد که تب این برنامه یکهو همه رو گرفت نمی دونم ... ولی میدونم که ورژن کوچیک از فیس بوک میشه حسابش کرد با این مزایا!!!! که : - نیاز به فی*ل*تر شکن نداره! - تقریبا همه بهش دسترسی دارند.... هر قشر و هر سنی - خانواده های مذهبی نسبت بهش گاردی ندارند - خیلی راحت میشه با جنس مخالف ارتباط گرفت ... - رابطه هایی که از طریق جست جو با people nearby صورت میگیره بسیار راحت تر از دیگر موارد مشابه میشه از رابطه های مجازی به رابطه های حقیقی کشیده بشه ... و .... نمیگم عضو نشید ... میگم هشیار باشید ... دشمن در کمین نشسته! یاالله |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۷, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۲ ۱۸:۵۴)Yaser_h2011 نوشته است: آره بالاخره وی چت هم فی*ل*تر شدش؛به آرزوتون رسیدین ولی فکر نمیکنین ما ها هم آدمیم؟ چه وضعشه واقعا شورشو در آوردین دیگه؛واقعا چرا باید تو این کشور زندگی کنیم؛ همه چی فی*ل*تره؛همه چی بسته اس؛مگه ما آدم نیستیم مگه عقل نداریم به جامون تصمیم میگیرین؟ دو تا بروزر دیگه هم بسته شد ! واقعا چرا؟ مگه بهشت رفتن زوریه؟ چرا دست از سر مردم بر نمیدارین؟ چرا محدودمون میکنین؟ چرا جوونی مارو حروم میکنین چرا به جای ما تصمیم میگیرین؟ هم از خارج تحریمیم هم از داخل! واقعا ملت ایران بدشانس ترین ملتن؛ اینجا حرف میزنیم حذفمون میکنن؛پاک میکنن نظرو میدونین چرا؟ چون حرف حق میزنیم لطفا پاک نکنین اگه مسلمونیاینجور صحبت کردن دور از عقلانیته حرف حق یعنی حرف خدا من در وی چت چیزی جز نافرمانی حضرت حق ندیدم (از کلمات قرانی استفاده میکنید برای دور زدن قران) تنها چیزی که دیدم اومدن یه پایگاه بسیج به وی چت بود که خیلی خنده دار شده بود |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
آقا مثل اینکه دیروز فی*ل*ترشد
بعد پیغام های جدید بود که سرازیر میشد برامون: برید از فلان جا این فی*ل*تر شکنو دانلود کنین! جوونا ماشاءالله خوب راهشو بلدند خداکنه که دائم الفی*ل*تر بشه (اگه دورش نزنند!) |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۱۷:۱۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۲ ۱۹:۵۴)Yaser_h2011 نوشته است: واژه وحشتناکی به نام "وی چت"! / در حاشیه فی*ل*تر کردن وی چتواقعا برای افرادی که در خبر انلاین کار میکنن متاسفم یه مشت حرفهای خوب رو باهم قاطی کرده تا از نرم افزاری حمایت کنه که جز فساد چیزی نبوده البته من خودم چند باری که رفتم شرم آور بود . خودم رو دختر معرفی کردم اگر بدونی چی شد همه چی رفت رو هوااین کار بی انصافی نبود و کاملا حق بود من 2 تا بچه خواهر دارم شاید باور نکنین از وقتی وی چت نصب کردن دیگه انگار اینجا نیستن هر بار دیدمشون خواستم باهاشون حرف بزنم دیدم کنارم نشستن دارن چت میکنن تا میومدم ببینم چه خبره گوشی رو می چرخوندن اصلا من این بچه ها رو نشده بشینم باهاشون حرف بزنم یکیشونم کنکور داره و درسهاش افت شدیدی کرده (۲۸/آذر/۹۲ ۱۷:۰۰)captaincharisma نوشته است: منابع آگاه خبر دادند از صبح امروز اپلیکیشن ویچت در آیاسپیهای مختلف فی*ل*تر شده است. واقعا راست میگی ؟ مطمئنی؟ (۲۸/آذر/۹۲ ۲۰:۱۹)Reza71 نوشته است: زرشک...باعث تاسفه سازو کار این نرم افزار جوری هست که شاید البته شاید 1 درصد مفید باشه بقیش ضرره هر طور مایلید همیشه عبور از موانع وجود داره حالا هر چی هم بگن مگه شما گوش میدی قطعا خداوند با فی*ل*تر کردن وی چت موافقه شک نکن ![]() (۲۸/آذر/۹۲ ۲۰:۲۳)captaincharisma نوشته است: اصلا نگران نباش بردران چینی به هفته نکشیده راه های عبور رو ارائه خواهند کردیه سئوال تخصصی میگفتن نمیشه فی*ل*تر کرد ![]() چطوری فی*ل*تر کردن (۲۸/آذر/۹۲ ۲۰:۲۶)Yaser_h2011 نوشته است: همه میدونن باعثه فیـــــــــلترش کیهنه من نمیدونم کی؟ سایفون خودش هزارو یک مسئله داره (۲۸/آذر/۹۲ ۲۲:۰۱)A L I نوشته است: واسه همینه که من هیچ وقت وی پی ان رو خاموش نمیکنم!! میشه 10 تا از اون سایتها رو نام ببرید (۲۸/آذر/۹۲ ۲۲:۲۳)black نوشته است: والا من که تو فیسبوک این خبر رو دنبال میکردم ملت خیلی راضی بودن از فی*ل*تر شدنش.واقعا ![]() (۲۸/آذر/۹۲ ۲۲:۳۰)Yaser_h2011 نوشته است: تو کدوم پیج اونوقت ؟؟؟پس قبول دارید بیشتر استفاده کنندگان از وی چت نوجوان و جوان بودن و استفاده غلط ازش بیشتر بوده (۲۹/آذر/۹۲ ۱:۰۳)hamed313 نوشته است: به نظر من فی*ل*تر شدن وی چت به نفع ایرانسل شد و به ضرر کاربرانش!مثلا چطوری مدیریت کنن وقتی طرف به خاطر مسائل جنسی میاد وی چت دیگه چیکارش میشه کرد (۲۹/آذر/۹۲ ۱:۲۴)Yaser_h2011 نوشته است: روش ناجوانمردانه ای بود به جای اینکه امکانتشونو بهتر و ارزونتر کنن بدترش کردن البته مخابراتو همراه اول جا انداختینا !! همه میدونن عامل بسته شدنش کدوم ارگانهکدوم ارگانه؟ هر کس بوده باید بهش آفرین گفت چقدر آدمهای با فرهنگی بودن (۲۹/آذر/۹۲ ۱:۳۲)AliAkbar53 نوشته است: ویچت نسبت به نیمباز امکانات بیشتری داره که طبق معمول شمشیر دو لبه س...اینگونه چت روم ها ضررش بیشتر از منفعتشه (۲۹/آذر/۹۲ ۱۲:۲۱)Yaser_h2011 نوشته است: شنوندگان محترم توجه فرمایید ؛ توجه فرمایید ؛ ویچت...شهرshake... آزاد شـــــــد هه هه من امروز با وی چت وصل شدم دوباره راه افتاد انگار واکنش مردم اثر بخش بود !عجب (۲۹/آذر/۹۲ ۲۲:۴۹)Yaser_h2011 نوشته است: نه واسه من لحظه ای باز بود دوباره بسته شد!!! خیلی مسخرس.... دارن همه چیزو میبندن.... انتظار داشتیم همه چیز ارزون بشه و آزاد !!! بدتر شد!!!!!!!!!!!!!!عجب (۳۰/آذر/۹۲ ۱:۳۹)Yaser_h2011 نوشته است: خب این حرفتونم اشتباهه... الان خیلی از دکتر مهندسا و دانشجو های این مملکت هستن. الان ایناااااا بیسواد الافن ؟؟؟؟بازم میگم این یک واقعیت غیر قابل انکاره استفاده از چت روم ها برای مسائل جنسی هست و تعداد کسانی که استفاده خوب میکنن کمه بیشتر کسانی که از اینگونه موارد استفاده میکنن جوانها هستن (شما فکر میکنید ما از پشت کوه اومدیم) یعنی چی شما حاضری قسم بخوری با وی چت و نیم باز و فیس بوک گناه نکردی؟؟ ![]() خدا وکیلی جز استفاده خوب کاره دیگه ای نکردی ![]() |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
مورد داشتیم این قدر توwe chat شیک کرده پشت بازو در آورده!
|
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
نمیگم وی چت خوبه یا بده،اما خیلی بده شما همرو به یه چوب میزنید!یه نفر پرسیده بود مطمعنی فیس بوک بودی و گناه نکردی؟!من چهارساله عضوم و گناه نکردم!قبول کنید همه چیز به استفاده برمیگرده!به فرهنگ،به شعور استفاده کننده!به جای بستن در باید یجوری طرفو تربیت کرد خودش نره!وگرنه کسی که بخواد ف*ل*ر شکن همه جا هست!
|
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۱/دی/۹۲ ۱۹:۴۱)Sdg نوشته است: نمیگم وی چت خوبه یا بده،اما خیلی بده شما همرو به یه چوب میزنید!یه نفر پرسیده بود مطمعنی فیس بوک بودی و گناه نکردی؟!من چهارساله عضوم و گناه نکردم!قبول کنید همه چیز به استفاده برمیگرده!به فرهنگ،به شعور استفاده کننده!به جای بستن در باید یجوری طرفو تربیت کرد خودش نره!وگرنه کسی که بخواد ف*ل*ر شکن همه جا هست! اولا کسی نگفته استفاده کردن از وسائل جمعی مشکل داره بلکه خیلی هم خوبه بحث اصلی سر استفاده جوانان ما از این تکنولوژی وقتی بیشتر از 51 درصد از افراد از وی چت و ... استفاده جنسی می کنن طبیعی که فی*ل*تر بشه محظ اطلاع دوستان باید بگم از لحاظ علوم اجتماعی ما در دوره ای قرار داریم که بهش میگن دوره انقلاب جنسی حالا فرض کن اینجور چیزها رو هم فی*ل*تر نکنن ببین دیگه چی میشه این ادعایی که شما کردید و گفتید 4 ساله عضوم و گناه نکردم نشون میده شما باید یه دوره گناه شناسی مطالعه کنی تا بفهمی من چی میگم بله به فرهنگ و شعور برمیگرده به قول یکی از دوستان می گفت این چیزا از اول که فی*ل*تر نبود وقتی بیشتر افراد شعورش رو نداشتن فی*ل*تر شد.(راست میگفت) فرد در خانواده تربیت میشه (باید دید در خانواده های ما چه خبره) دیگه وقتی طرف می خواد به هر قیمتی ازش استفاده کنه همیشه راهی هست |
|||
|
۱۵:۵۲, ۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
ای بابا چرا دعوا میکنین!؟
آقا هرکس خودش شعور و فهم داره چرا اینقدر میخواییم بهم دیگه یاد بدیم و گیر بدیم که باید حتما طبق میل ما رفتار کنن!!! خدا به همه ماها فهم و شعور و عقل داده هرکس خوب و بد خوشو خوب میفهمه |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
نقل قول:باعث تاسفه خواهش میکنم... نظر لطفتونه دوست من. این کار برای این بود که بعضی از بزرگان بفهمند که حق تصمیم گیری برای تمام مردم رو ندارن. درباره ی موارد شرعیش هم از مرجع خودم استفتا میکنم.
|
|||
|
|
۴:۵۹, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
اينهمه تو سر و مغزتون ميزنيد و انرژي و هزينه و عمرتون رو صرف اين دعواها مي كنيد اگه يكي يه بيل خاك جابجا كنيد ايران آباد ميشه
ويچت هم خرجش فقط يه فی*ل*تر شكنه كه همه كسايي كه ويچت باز باشن اونم گير ميارن مثل فيس بوك كه هر كي رو نگاه مي كني حتي مسئولين نظام يه صفحه فيس بوك هم دارند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فتنه خطرناک تر از فتنه دجال!!! | مکتب المهدی | 22 | 13,166 |
۱۶/دی/۹۵ ۱:۳۴ آخرین ارسال: میثم2 |
|

![[تصویر: 1501.jpg?maxwidth=700&maxheight=525]](http://www.topinearth.com/UploadedFiles/ContentImages/1392/5/1501.jpg?maxwidth=700&maxheight=525)

همه چی رفت رو هوا