|
نقد سريال ظهور قسمت1
|
|
۱۴:۲۴, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هدف نقد و بررسي همه جانبه ي سريال ظهور دوستان اين نقدها قسمت قسمته و در هر پستي يك قسمتش نقد ميشه در اين قسمت من مي خوام به چند مورد اشاره كنم اول از همه اين چيزاي رو كه شما ميدونيد 1 درصد فري ميسن يك انجمن مخفيه فاقد ارزشه و منحرف كننده ي اذهان مردم فري ميسن به علت مخفي بودنش هيچ وقت رازهاش افشا نميشه اين مواردي كه شما الان ميدونيد چيزي كه خود مينها مي خوان بدونيد و كاملا منطقي هم هست كه همش دروغه چون ميسنها كه نميان راست ماجرارو به شما بگن هيچ كسي قدرت اين و ندار كه تو ميسنها رخنه كنه و به واقعيت دست پيدا كنه اين موارديم كه الان تو جامعه ما و حتي دنيا انتشار پيدا كرده چيزاي كه خود ميسنها افشا كردن اگه بهشون اعتماد داريد پس بپذيريد اگر هم اعتماد نداريد كه نداريد بقيه داستان رو دنبال كنيد سريال ساختگي ظهور دوستان بيايد منصفانه قضاوت كنيم شما اگر جاي سازنده هاي اون سريال بوديد و اون اطلاعات درست بودن و شما از اون اطلاعات اگاهي داشتيد اصلا ميومديد افشا گري كنيد؟ بزاريد بهتر توضيح بدم شما ميدونيد كه فري ميسن خيلي قدرتمند تا جاي كه همه ي قدرتهاي جهاني و تي وي ها و نابغه ها و ...همه همه رو داره و ابي خورده نميشه كه اينها ندونن(رائفي پور) !!!ايا بازم مياد اين سريال رو بسازيد اگر اين كار رو بكنيد حماقت كرديد!!چرا ؟ چون فري ميسن با اون همه قدرت نميشينه نگات كنه تو هم هي واسه خودت سريال بر ضدشون بسازي مطمعنا ترورت مي كنن حالا بازم ميسازي فك نكنم اصلا بحث هم سر جان فداي و ....نيست بايد جانت رو در راهي فدا كني كه ارزش داشته باشه اين يعني چه؟؟؟ ![]() اين يعني اينكه اگه شما جو بگيرتتون و بياد بگيد نه من ميسازم بزار كشت شم مهم اين مردم اگاه كنم ميشه!!نه عزيزم نميشه چون نمي توني مردم رو هم اگاه كني تنها كشته ميشي چرا چون معلوم شايد خيلي به خودت فشار بياري بتوني سه قسمت رو بسازي بعدش ميري اون دنيا و مردم هم اصلا نميدونن كه شما تو اون سقسمت چي گفتي و چي مي خواي بگي خودتم كه اون دنيا تشريف داري كانكت نميشه بري تو يوتيوب و بقيش رو بسازي حالا جداي از شوخي شما بودي ميساختي اين سريال و؟وقتي نميزاشتن و نتيجه ي نداشت و كشته هم ميشدي؟ اما چرا ساخت شد و چرا سازندگان كار خيلي ريلكس و اروم تمام قسمتهاش رو ساختن و هيچ مشكلي پيش نيومد؟ چرا جلوشون و نگرفتند چرا كشته نشدند؟ فعلا تا اينجا رو داشته باشيد كه با سوالات بيشتر سردرگم نشيد و تمركز داشته باشيد
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۶, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
جناب!
شما به ماورالطبیعه اعتقاد نداری و مشکل از اینجاست بالاتر از علم رو نمی خوای ببینی. هیچ وقت ماورالاطبیعه توسط علم ثابت نمی شه. از اسمش معلومه. هر چیزی که توسط علم ثابت نشه، ماورالطبیعه است. اما ما ایده ال نیستیم. علم ما هم ایده ال نیست. مگر اینکه شما ابر انسان باشید. من که نیستم. شما هستی؟ خوش به حالت. شما می گی جن خرافاته. اگه به آیات قرآن هم اعتقاد ندارید و منتظر هستید که علم بهش برسه چی می گن بهش؟ یه اصطلاح داشت که جاش اینجا نیست. باشه! شما منتظر باشید. چون بدونید که جن و ماورالطبیعه با علم غیر ایده آل ما ثابت نمی شن ولی الله اعلم من یه مشکلی درباره ماورالطبیعه پیدا کردم که تو همین تالار مطرح کردم و یه نفر منو کمک کرد. این فرد به اندازه کافی اطلاعات داره در این موارد و به قدری توش جلوش رفت که اینترنتی مشکل منو حل کرده!(فعلاً) ![]() اگه راضی هستین مشکل شما رو هم حل کنه. چون باهاش در میون گذاشتم و گفت که باید خود فرد راضی باشه
|
|||
|
۲۲:۳۷, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
دوست عزیز این مدل بحث شما بی فایده است شما میگید چون از نظر علمی نمیشه جن رو ثابت کرد پس وجود نداره (البته سر همین موضوع هم باید بحث کرد که منظور کدوم علم هست؟!) وقتی دوستمون براتون دلیل میاره که 2000 سال پیش علم نمی تونست اینترنت رو مثلا ! اثبات کنه ، مسخره می کنید . برگردیم سر اصل مطلب شما یک ادعایی کردید و الان باید اثبات کنید بر عکس موضوع تاپیکتون که (( نقد مستند ظهور )) هست اصلا نقدی در کار نیست بلکه یک ادعای جدیده از طرف شما ! مستند ظهور یک ادعایی داره و برای اثباتش هم در همون مستند دلایلی رو اورده حالا شما هم ادعایی دارید خب بسم الله اثبات کنید دلیل بیارید اما انتظار نداشته باشید توی این تالار کسی قبول کنه و یا توجه کنه چرا ؟ چون مبنای شما با مبانی ما متفاوته مبنای شما علم هست چیزی که از نظر ما ناقصه دلیل هم داریم بر نقص علم گرچه وقتی ما بدون یک مبنای مشترک وارد بحث بشیم اون بحث از ابتدا محکوم به شکسته یک بحث بی فایده |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۱۹:۳۴ توسط freemason.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
دوست من اگه علم ناقص پس چرا براي اثبات قران از علم استفاده مي كنيد؟؟؟؟؟
امثالشم هست ديگه اعجاز قران به صورت علمي!!؟شايد فردا نه پس فردا اين علم عوض بشه!! نمي خوام از مبحث اصلي دور بشم خيلي هم به اين سريال مشكوكم خيل هم دليل دارم اما وقتي كه مي بينم امثال ماها به خرافات و جن و ... اعتقاد داريم خدايش ناميد ميشم نمي خوام بگم شماها به همين قران قسم كه همين خرافات با شما كاري كرده كه تو توهم بمونيد و همين علمم كاري كرده كه غرب انقدر پيشرفت كنه اونها دوست دارن ما تو خرافاتها گير بكنيم تا اينكه واقعيت رو نبينيم دونبال چي هستيد يه چيزي كه فقط اسم جن جن ما ديگه بچه نيستيم |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۲۰:۱۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست من اگه علم ناقص پس چرا براي اثبات قران از علم استفاده مي كنيد؟؟؟؟؟ما از علم استفاده کردیم؟؟ از کدام علم استفاده کردیم؟؟ تعریف علم چیست؟ علم تجربی؟؟ علم منطق؟؟ علم فلسفه؟؟ علم ریاضیات؟؟ علم نجوم؟ کدام علم در حال تغییر است؟؟ برای مثال 2 + 2 در آینده ممکن است 8 تا شود؟ نقل قول:به همين قران قسموقتی قسم به چیزی می خورید که بهش اعتقاد ندارید ،این قسم پشیزی ارزش ندارد شما اگر قرآن رو قبول داشتید مطالبی که درونش بود رو خرافات نمی خواندید سوره بقره آیه 39 افتومنون ببعض الكتاب و تكفرون ببعض آيا به قسمتى از كتاب الهى ايمان مى آوريد و به بعض ديگر كافر مى شويد و اعراض مى نماييد؟ نقل قول:دونبال چي هستيد يه چيزي كه فقط اسم جن جنبر چه اساسی می گویید که ما دنبال جن هستیم؟؟؟؟؟ کدام جن؟؟ دنبال بودن را چه تعریف می کنید؟؟ بچه نیستید؟؟ حرف مستدل و منطقی بزنید نقل قول:و همين علمم كاري كردهبحث پیشرفت غرب جداست و در جای خودش باید روش بحث شود پیشرفت کرده؟؟ در چه پیش رفت کرده ؟ در چه نکرده؟؟ ما پس رفت کرده ایم؟ در چه پس رفت کرده ایم ؟؟ از کی پس رفت کرده ایم ؟؟ دلیلش چه بوده؟؟ حرف مستدل و متقن بزنید نه یک سری حرف های کلی و توهین آمیز نقل قول:اما وقتي كه مي بينم امثال ماها به خرافات و جن و ... اعتقاد داريمیک بار دیگر به حقائق دین اسلام توهین کنید با شما برخورد می شود |
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۳ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
نقل قول:نقل قول:دوست من اگه علم ناقص پس چرا براي اثبات قران از علم استفاده مي كنيد؟؟؟؟؟ نقل قول:دونبال چي هستيد يه چيزي كه فقط اسم جن جن نقل قول:و همين علمم كاري كردهحالا اینا یه مقداریش هست. دوست عزیز! شما با هر خطی که می نویسی یه بلبشو به پا می کنی. سر یه مسئله چرا بحث نمی کنی؟ الآن متوجه هستین از این شاخه به اون شاخه می پرین؟ از ظهور و حسن نصرالله رسوندی به پیشرفت غرب همشون هم بی ربط به هم نمی تونیم بگیم منسجم کار کردی که سند هر حرفت هم ارسال قبلیت باشه. حقتون هست که طرف مقابل بحث همینجا ول کنه بره. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |