کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک بام و دو هوای افراطیون(علامه طباطبایی و عطر)
۵:۴۲, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
اعوذ بالله من همزات الشیاطین

بسم الله الرحمن الرحیم

من قلبا مایل نبودم چنین بحثی را پیش بکشم ولی بعد از رفتارهای غیر اسلامی این افراد لازم دیدم چنین بحثی را بصورت نمونه و مثال مطرح کنم

خب در یکی از تالارهای معروف جماعت تفکیکیون و شایدم حجتیه ای ها (با تفکر حجتیه و نه حتما عضو) به علامه طباطبایی توهین شده بود.

خب ما از این جماعت در ابعاد مختلف بی تربیتی زیاد دیده ایم ولی چیزی که بد است استفاده این جماعت از نام اهل بیت در تمام کارهایشان است

صحبتشان چه بود؟(لینک منبع) (تیم مدیریت سایت مذکور که نویسنده تاپیک جزو آن است)

نقل قول:بسمه تعالی شانه

چند مدتی بود در تاپیک تامل در عرفان و عرفا حقایقی در مورد نامبردگان فاش کردم و تصمیم گرفته بودم مدتی هم بر روی شعار الحسینی و دفاع از عزاداریهای حضرت اباعبدالله علیه السلام بکنم ( البته که دفاع از شعار الحسینی بر دهان این حقیر بسیاز بزرگ است ) که یکی از دوستان به حقیر فرمودند در باره عرفان و عرفا مطالب بگذارم ! در همین خصوص بد نیست به سراغ طباطبایی برویم

به روایاتی که ذکر می شود توجه فرمایید:

1- عن مولانا الرضا علیه السلام:
ثلاث من سنن المرسلین، العطر و... (وسائل الشیعه،2/142)
سه چیز از سنت های انبیاء است، عطر و....

2- عن مولانا الصادق علیه السلام:
العطر من سنن المرسلین. (وسائل الشیعه،2/142)
عطر از سنت های انبیا است.

3- عن مولانا الصادق علیه السلام:
الطیب یشد القلب. (وسائل الشیعه،2/143)
بوی خوش دل را محکم می کند.

4- عن مولانا الصادق علیه السلام:
من تطیب اول النهار لم یزل عقله معه الی اللیل. (وسائل الشیعه،2/145)
کسی که اول روز بوی خوش استعمال کند عقلش تا شب با او برقرار خواهد بود.

5- عن مولانا الرضا علیه السلام:
الطیب من اخلاق الانبیاء. (وسائل الشیعه،2/142)
بوی خوش از اخلاق انبیاست.

6- عن مولانا الصادق علیه السلام:
صلاة متطيب افضل من سبعين صلاة بغير طيب.(كافي، 6/511)
نماز کسی که بوی خوش استعمال کرده از هفتاد نماز بدون آن برتر است.

7- عن مولانا الرضا علیه السلام:
لا ینبغی للرجل ان یدع الطیب فی کل یوم فان لم یقدر علیه فیوم و یوم لا فان لم یقدر ففی کل جمعة و لا یدع. (كافي، 6/510)
برای مرد سزاوار نیست که بوی خوش را در همه روزها ترک کند، اگر نمی تواند یک روز در میان استفاده کند و اگر نمی تواند در هر جمعه استعمال کند و ترک ننماید.

8- عن مولانا الرضا علیه السلام:
کان یعرف موضع سجود ابی عبدالله علیه السلام بطیب ریحه. (كافي، 6/511)
محل سجده امام صادق علیه السلام به بوی خوشش شناخته می شد.

9- عن مولانا رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم:
لا تدع الطیب فان الملائکه تستنشق ریح الطیب من المومن... (كافي، 6/511)
بوی خوش را ترک نکن که ملائکه بوی خوش را از مومن استنشاق می کنند...

و....

روایات بسیاری در کتب روایی شیعه که درباره عطر و استعمال آن وارد شده و تصریح دارند که این عمل از سنت اهل بیت علیهم السلام، بلکه سنن انبیاء بوده و ترک آن را "نهی کرده اند".

محمد حسین لاله زاری معروف به علامه طهرانی، یار باوفا و شاگرد خاص "محمد حسین طباطبایی" درباره استادش چنین می گوید:

" من یک روز به ایشان عطر تعارف کردم ایشان عطر را بدست گرفته و تأملی کردند و گفتند: دو سال است که استاد ما مرحوم قاضی رحلت کرده*اند و من تابحال عطر نزده*ام و تا همین زمان اخیر نیز هروقت بنده به ایشان عطری داده*ام در ِآن را می بستند و در جیب*شان می*گذاردند و من ندیدم ایشان استعمال عطر کنند با اینکه از زمان رحلت استادشان سی و شش سال است که می گذرد..."(علامه طهرانی، مهر تابان، ص 24)

آیا شخصی همچون "قاضی" از ائمه معصومین برتر و بالاتر است، که برای مرگ او طباطبایی این چنین حاضر به ترک سنت معصومین و بی اعتنایی به نهی ایشان سلام الله علیهم اجمعین می باشد؟؟
آیا اینها همان هایی هستند که ادعای تبعیت از ثقلین را دارند؟؟؟

از دوستداران و علاقمندان نامبردگان درخواست دارم تاپیک حقیر را بی جواب نگذارند

هو حیدر بابا

عبارت نقل قول شده فوق از نه یک کاربر عادی بلکه از یکی از مسئولین اصلی سایت است و سایت نه وبلاگ(روی تمام عبارات دقت کنید)

مطلب فوق در واقع گرفته شده از این سایت است

http://www.313amir.ir/

البته قصدم تبلیغ افرادی نیست که اسلام التقاطی دارند ولی باید از دور و بر خود خبر داشته باشیم

و در ضمن بخاطر علاقه ای که به این اولیاء خدا دارم کمترین کار آوردن یک پست جوابیه است

یک بار به آقای بهجتHeart توهین شد از طرف برادر آقای شیرازی که خودش نیز روحانی معروفیست و آقای شیرازی هم برائت نجست

یک بار به ولی فقیهHeart توهین شد توسط این فرد و باقی افراد

حال سراغ افراد قدیمی تر رفته اند

علامه طباطباییHeart و آقا سید علی قاضیHeart

خوب به این اعمال آنها نگاه کنید تا به اصل ماجرا برسید که همه اینها بهانه ایست برای چیز دیگر

در این تاپیک به یک مورد تاریخی پرداختم که برخی گفتند چرا یک مسئله تاریخی را نبش می کنی؟

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28557.html

آیا یک مرجع معروف که می آید دستور قتل ولی فقیه جامعه را می دهد کم فتنه ای درست کرده؟

اما اصل موضوع تاپیک

در مورد عطر که گفته بودند

عطر گونه های مختلفی دارد

علاوه بر عطر نیز یک مومن باید نظافت را رعایت کند و همین رعایت نظافت از خود عطر زدن مهم تر است

اما خود عطر زدن مستحب است

منظور عطر بصورت جداگانه است نه صرف مصرف بخورات گیاهی که این بزرگان مانند هم لباس های خود مصرف می کرده اند

اگر کسی عطر جداگانه و نه عطر های ترکیبی و بخوری را ترک کند سنت پیامبر و اهل بیت را ترک کرده؟

آیا استثنائی وجود ندارد؟

چرا

در آداب تشرف به حرم حضرت اباعبدالله علیه السلام برخلاف سایر حرم اهل بیت علیهم السلام داریم که عطر نزنیم

و خود اهل بیت هم چنین سابقه ای دارند

«عَنْ زُرَارَةَ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع یَا زُرَارَةُ إِنَّ السَّمَاءَ بَکَتْ عَلَى الْحُسَیْنِ أَرْبَعِینَ صَبَاحاً بِالدَّمِ وَ إِنَّ الْأَرْضَ بَکَتْ أَرْبَعِینَ صَبَاحاً بِالسَّوَادِ وَ إِنَّ الشَّمْسَ بَکَتْ أَرْبَعِینَ صَبَاحاً بِالْکُسُوفِ وَ الْحُمْرَةِ وَ إِنَّ الْجِبَالَ تَقَطَّعَتْ وَ انْتَثَرَتْ وَ إِنَّ الْبِحَارَ تَفَجَّرَتْ وَ إِنَّ الْمَلَائِکَةَ بَکَتْ أَرْبَعِینَ صَبَاحاً عَلَى الْحُسَیْنِ ع وَ مَا اخْتَضَبَتْ مِنَّا امْرَأَةٌ وَ لَا ادَّهَنَتْ وَ لَا اکْتَحَلَتْ- وَ لَا رَجَّلَتْ حَتَّى أَتَانَا رَأْسُ عُبَیْدِ اللَّهِ بْنِ زِیَادٍ وَ مَا زِلْنَا فِی عَبْرَةٍ بَعْدَهُ وَ کَانَ جَدِّی إِذَا ذَکَرَهُ بَکَى حَتَّى تَمْلَأَ عَیْنَاهُ لِحْیَتَهُ وَ حَتَّى یَبْکِیَ لِبُکَائِهِ رَحْمَةً لَهُ مَنْ رَآهُ وَ إِنَّ الْمَلَائِکَةَ الَّذِینَ عِنْدَ قَبْرِهِ لَیَبْکُونَ فَیَبْکِی لِبُکَائِهِمْ کُلُّ مَنْ فِی الْهَوَاءِ وَ السَّمَاءِ مِنَ الْمَلَائِکَة...

از زراره نقل نموده که وى گفت: حضرت ابو عبد اللَّه علیه السّلام فرمودند:اى زراره آسمان تا چهل روز بر حسین بن على علیهما السّلام خون بارید و زمین تا چهل روز تار و تاریک بود و خورشید تا چهل روز گرفته و نورش سرخ بود و کوهها تکه تکه شده و پراکنده گشتند و دریاها روان گردیده و فرشتگان تا چهل روز بر آن حضرت گریستند و هیچ زنى از ما اهل بیت خضاب نکرد و روغن به خود نمالید و سرمه نکشید و موهایش را شانه نزد تا وقتى که سر عبید اللَّه بن زیاد را به نزد ما فرستادند و پیوسته بعد از شهادت آن حضرت چشمان، اشک آلود بود و هر گاه جدّم یاد آن حضرت را مى‏نمود محاسنش از اشک خیس مى‏گشت بطورى که هر کس آن جناب را مى‏دید به حالش ترحّم نموده و از گریه‏اش به گریه مى‏افتاد و فرشتگانى که نزد قبر آن حضرت هستند جملگى مى‏گریند و از گریه ایشان تمام فرشتگان در آسمان و زمین گریه مى‏کنند،...»(بحار>ج45>ص207)

تنها موردی که می ماند مقایسه مصیبت کربلا با ارتحال آقای سید علی قاضیست

ارتحال آقا سید علی و هر اتفاق دیگری قابل مقایسه بر این قضیه نیست ولی در این بحث ما بحث ترک سنت اهل بیت بود که گفتیم چنین سابقه ای داشته

اما در حلقه های عرفان (حقه) بین مرید و مراد رابطه قوی وجود دارد که حتی تا بعد از مرگ مراد پابرجاست

آقا سید علی از معدود بزرگانی هستند که در دوران غیبت کبری مکرر تشرف (در حالت علم و نه جهل) داشته اند

برای علامه طباطبایی نیز چنین مصیبتی انقدر سنگین بوده است که جداگانه به عزاداری پرداخته اند و این در واقع تعظیم ولی خدا بوده و کاری پسندیده

و ما چه می دانیم این بزرگان چه می کنند..........

وقتی با همین جماعت از قمه زنی می گوئیم می گویند چون علما چیزی نگفتند پس مشکلی نیست

ولی وقتی چیزی به ضررشان باشد علما می شوند بت

یک بام و دو هوا

تقوا

تقوا

تقوا

شنیده اید که اذیتی که قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از جاهلان آخرالزمان می بینند بیشتر از جاهلان بی سواد صدر اسلام است که پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دیدند؟

با آیه و حدیث با حضرت بحث می کنند و کوتاه هم نمی آیند

ساقيا! بده جامي، زان شراب روحاني
تا دمي برآسايم زين حجاب جسماني

دين و دل به يک ديدن، باختيم و خرسنديم
در قمار عشق اي دل، کي بود پشيماني؟

ما ز دوست غير از دوست، مقصدي نمي خواهيم
حور و جنت اي زاهد! بر تو باد ارزاني

رسم و عادت رنديست، از رسوم بگذشتن
آستين اين ژنده، مي کند گريباني

زاهدي به ميخانه، سرخ روز مي ديدم
گفتمش: مبارک باد بر تو اين مسلماني

ببخشید زیاد شد

اللهم عجل لولیک الفرج و ثبت اقدامنا علی دینک
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سید ابراهیم ، ELENOR ، Night_World ، عبدالرحیم ، help me ، حسن.س. ، Agha sayyed ، mahyamatin ، مجید121 ، صهبا ، Woodi2020 ، AS53 ، Reza2035 ، Islam ، آیلار ، m.hossein
۱۰:۲۹, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
واقعا ادم میمونه چی بگه
طرف خودش داره پشت سر مرده ای که نمیتونه از خودش دفاع کنه حرف میزنه،این گناه نیست!
اونوقت یه عالم بزرگ رو با حرف یک نفر که عطر زده یا نه دارن توبیخ میکنن،واقعا احمقانه است.

من خودم اردات بسیار ویژه ای به ایشون دارم،از طرق رسائل هاشون اشنا شدم و زبان از تمجید چیزی که دیدم و شنیدم،اونم با ظرف محدود من،چیزی جز قصور ندارم.

استادمون میگفت علما وقتی به یه سری مقامات میرسیدن،یه سری کارها رو انجام میدن که ما نه میفهمیم و نه باید از اونا تقلید کنیم،مثلا میگن امام خمینی همیشه تعارف میکردن که دیگران اول برن،اما وقتی میخواستن سوار ماشین بشن اول خودشون میرفتن،یکی میپرسه میگن که چون اون شخص اول از ماشین پیاده میشه،ادب واسه ایشون اینطوریه،ما اصلا در حدی نیستیم که راجع به علما نظر بدیم.
یا مثلا علمایی داشتیم در تنهایی وقتی نشستن پاشون رو دراز نمیکردن ،اما داشتیم(اسمش یادم نیست) طرف لم میداده و راحت بوده حتی وقتی داشته دعا میخونده
نمیتونیم قضاوت کنیم کدوم درسته کدوم غلط،نمیتونیم بگیم چون اقا فلانی این کار رو کرد پس ما هم بکنبم،البته منظورم در مسائل شخصیه که فقط به خود شخص ربط داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Night_World ، عبدالرحیم ، help me ، عبدالرحمن ، mahyamatin ، صهبا ، AS53 ، Islam ، آیلار
۱۱:۱۲, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
تلمیخای گرامی... ممنون از این تاپیک بسیار مفید...

ضربه ای که از این نفهم ها داریم میخوریم والله از هیچ گروه و دسته دیگری نمیخوریم...

بهترین اصطلاحی که میشه برای این آقایون به کار برد، اینه که بگیم این ها
وهابیون شیعه هستن....

اینکه دارم یه کم تند میگم، به خاطر اینه که چندتا از این گردن کلفتاشونو از نزدیک دیدم و ساعتها وقتم را تلف اینها کردم...

برای نشان دادن حماقت این ها، استدلالی را که به خود من گفتن را عیناً می آورم:

((ببین آقای سید ابراهیم، شما یک نگاه به اطرافت بکن، ببین قبور فلاسفه و... چه حالی دارند و در عوض قبور محدثین و اخباریون چقدر مجلل و با شکوه است. قبر ملاصدرا کجاست؟ قبر فارابی و سهروردی و... کجاست؟ اگر هم قبر علامه یه کم شلوغه به خاطر تفسیر قرآنش هست وگرنه اینها کجاو... الی آخر))

تحلیل را داشتید خدا وکیلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فقط یه جواب دادم و جلسه را ترک کردم، گفتم با این تفاسیر نعوذبالله ائمه بقیع از مقام بسیار پایین تری برخورداند که قبور مطهرشان حتی سنگ هم نشده!!!

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ELENOR ، Night_World ، عبدالرحیم ، help me ، عبدالرحمن ، حسن.س. ، mahyamatin ، صهبا ، AS53 ، Islam ، آیلار ، m.hossein
۴:۰۶, ۲۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۴:۰۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یک موردی بود که پیش بینی می کردم دیر یا زود اتفاق بیفتد

http://ahle-beyt.ir/forum/showthread.php?t=4923

اینکه این گونه افراد برای ادامه حیات سایبری خود و نفوذ در جامعه ولایتی دست به نفاق و دورویی بزنند

افرادی که در امضای خود و خیلی جاهای دیگر به ولایت فقیه طعنه و توهین داشتند شده اند طرفدار!!!!

تالارهای دوستشان نیز همینطور بودندبازش نمیکنم

فقط میگم گول این جماعت را نخورید!!!

مانند جناب دانشمند تقیه می کنند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، صهبا ، عبدالرحیم
۲۱:۱۵, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
تازه اینا کوچیکاشن بعضی از این جاهلا بعضی از گناهان کبیره رو که از گفتنش معذورم برای نیفتادن تو دام های دیگه حلال دونستـــــــــــن Sad
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۱:۳۵, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
مثال هم بزنید

سربسته

....................................................................................................​....................................................................................................​....................................................................................................​.....................................................................
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]