|
معیار موافقت و مخالفت؟؟(خود یا خدا)
|
|
۳:۰۱, ۱۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۳:۰۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک بحثی بود که من بارها خواستم مطرح کنم ولی صرف نظر کردم به دلایل زیاد اول بگم که خود من در این مورد معصوم نیستم (حالا مگه جاهای دیگه بودم!) مطلب چه بود؟ اینکه شما بر چه مبنایی با یک نفر موافقت یا مخالفت می کنید؟ بر چه اساسی امتیاز می دهید؟ البته این در مقیاس کوچک است در مقیاس بزرگ تر و اصلی یکی از مهم ترین بحث های اسلام است اینکه با یک مقوله عشیره ای برخورد کنیم یا بر اساس هوا و هوس و سود و زیان نه بر اساس رضای خدا قل ان كان آباوكم و ابناوكم و اخوانكم و ازواجكم و عشيرتكم و اموال اقترفتموها و تجاره تخشون كسادها و مساكن ترضونها احب اليكم من الله و رسوله و جهاد في سبيله فتربصوا حتي ياتي الله بامره و الله لا يهدي القوم الفاسقين(توبه24) بگو اگر پدران و پسران و برادران و زنان و خاندان شما و اموالى كه گرد آوردهايد و تجارتى كه از كسادش بيمناكيد و سراهايى را كه خوش مىداريد نزد شما از خدا و پيامبرش و جهاد در راه وى دوستداشتنىتر است پس منتظر باشيد تا خدا فرمانش را [به اجرا در]آورد و خداوند گروه فاسقان را راهنمايى نمىكند برای چه با وی مخالفت کردی؟ برای چه با او موافقت کردی؟ دوستت بود؟ از قیافش خوشت اومد؟ با هم صنمی دارید؟ همکارید؟ جرأتشو داری اگر دوستت اشتباهی کرد به او تذکر بدهی و با او مخالفت کنی؟ و جرأتشو داری اگر کسی که مثلاً یا واقعاً بدخواه توست حرف درستی زد با او موافقت کنی؟(البته این شامل نکته ریز هم میشه) ببخشید رک گفتم اگر دعوایی دارید اول به سید ابراهیم بگید که با تاپیک موافقت کرد!!!! اگر هم موردی بنظرتون رسید که شامل حال من می شد و من ندیدم به من یادآوری کنید |
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۱۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۱۳:۱۶ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام
همواره در برخورد با دیگران باید رضای خدا رو در نظر بگیریم و دنباله رو حق باشیم نه منافع شخصی اما این جنبه ارمانی قضیه است و به کرار اول من نوعی و بعد دیگران در ارتباط هایی که با دیگران داریم منافع شخصیمون حرف اول و میزنه اول خواسته های نفسانی خودمون بعد رضایت نفس دیگری چه به عنوان دوست همکار وووو بیش از اینکه بنده خدا باشیم شدیم بنده نفس خودمون و دیگران از مسلمونی جز اسم مسلمونی برا ما نموده الان موافقت ها ناشی از همینه طرف دوستمونه طرف زیباست طرف پولداره شاید برا ما منفعتی داشته باشه حتی اگه عمکردش خلاف دین و خدا باشه خدا کجاست خدا برا ما شده اینکه وقتی دچار درد شدیم بریم سراغش نالان و شاکی باشیم ازش چند تا قدم بر خدا برداشتیم برداشتن قدم خوندن نماز و قران و............ نیست چند بار حاضر شدین از خواسته های دنیاییمون بخاطر خدا کوتاه بیایم . . دوستم اشتباه کرد اشکالی نداره اگه بهش بگم ناراحت میشه شاید رابطمون بهم بخوره پس بهش تذکر نمیدم اصلا چرا کسی که بدخواه من حرفشو قبول کنم یقیقنا قبول نمیکنم مگه نمیدونید چه کارای بدی در حق من کرد ...... فقط شدیم من من من و دیگری دیگری دیگری من ودیگری شدیم ما مایی که اسیر نفس و شیطانیم وخدایی که فراموش شده |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سخن در این مورد که بسیار است:
یه نکته کاربردی برای جامعه کوچیک خودمون تو بیداری اندیشه بگم؟؟ دوستی میگفت: بعضی زمانها میام یه ارسال یا پست تو بیداری اندیشه میخونم، خب وقت یا حالشو ندارم که همشو بخونم، میام میبینم از بچه های خفن بیداری کیا زیرش تشکر زدن، منم تشکر می زنم.... ![]() ![]() شاید نکته زیاد بزرگی نباشه ولی همین ها قطره قطره که جمع بشه نمیدونم چه بلایی سر روحمون در میاره.
|
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27...#pid210640 و http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17385.html و http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29529.html رهگذر95 ؛ تو رو خدا دیگه حرف از ناامیدی نزنید، یه حدیث خونده بودم مطمئنم همتون شنیدید/ دقیق یادم نمیاد ![]() ![]() با این مضمون که کسی نزد امام؟(علیه السلام) آمد و از ایشان پرسید آیا منی که صبح تا شب برای امرار معاش خانواده م کار می کنم و به فکر سیر کردنشونم میشه گفت منم در راه رضای خدا فعالیت میکنم بعد حضرت در جوابشون عملشون رو تایید میکنن میگن اینم همونه!! خدایا!! فاتحه حدیثو با این تعریف کردنم خوندم ![]() هرکی این حدیثو یادشه لطف کنه اینجا بزاره |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۱۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۲۰:۴۸ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۲ ۱۳:۲۳)سید ابراهیم نوشته است: سخن در این مورد که بسیار است:اکثر کاربران اینطور هستند بعضیا هم فقط می خوان ببین فلان کاربر فعال و فلان مدیر چی میگه فوری تشکر میکنند حالا همون حرفی رو که مدیر زده صد نفر دیگه قبلش گفتن یه تشکر هم ندارند آدم شاخ دار میاره اینا از کجا اومدن ما از فضا اومدیم یا اونا ![]() ![]() یه جمله میگم تورو خدا ناراحت نشید بچه ها چاپلوسی به اینترنت هم رسیده و واقعا خجالت آوره! یکسری ها فقط جواب بعضی کاربرا رو میدن مثلا از فلانی بدشون میاد منتظرن ببینند کجا پست دادن یه چیزی بهشون بگن! دسته دیگه میببن فلان کاربر طرز فکر مشابه خودشون رو داره هی بهش امتیازه الکی میدن تشکر میکنن تا اینکه کوچکترین تفاوتی بین طرز تفکر خودشون و طرف مقابل رو میببند هی تو پستا میکوبنش من ازت توقع نداشتم من فکر نمیکردم اینطوری فکر کنی من ..من...من بعد به مرحله ی حمله به برجک میرسه تا یک ماه از پستای مخالف طرف تشکر میکنند و امتیاز میدن مثل اینایی که ضربه روحی میخورن بعد می خوان با تلافی کردن جبران کنن! باز من نمیدونم من از فضا اومدم یا اونا
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
متشکر از همه پاسخ ها
شما همین رفتارها را در مقیاس بزرگ که جامعه خودمان هست ببینید آن موقع اگر فرد معروفی اشتباه کرد عده ای نیز مانند او به خطا می روند و از وی حمایت می کنند فتنه چنین جاهایی شکل می گیره معیارمون بجای حق چیز دیگه ای باشه |
|||
|
|
۴:۳۴, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۴:۳۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
امیر مومنان روحی فداه می فرماید :
به گوینده نگاه نکن . حرف رو در نظر بگیر . از این مجمل تر کلام ؟ از این نیکو تر سخن ؟! |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام تشکر بابت تاپیک ،موضوعیست که قبلا در موردش با هم صحبت کرده ایم یکی از معضلات است!!!! همانطور که اشاره شد انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال ولی متاسفانه جریانی که خیلی مواقع شکل دارد چیز دیگریست. یاعلی. |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۴:۲۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۲ ۱۳:۵۰)عبدالرحیم نوشته است: سلامسلام دوست عزیز. سؤال من اینه که از کجا میفهمیم خیلی مواقع جریان چیز دیگریست؟ ![]() آیا روی دیگران قضاوت میکنیم؟ ------------------------ حالا که صحبتش پیش اومد مایلم اشاره کنم خود بنده در موافقت کردن وسواسی هستم و تا زمانی که اشتباه خاصی(غیر از اشتباه فنی) توی یه ارسال ببینم، وظیفهی خودم میدونم که رفتاری بروز ندم که بتونه به معنی موافقت تلقی بشه. اگه دکمههای تشکر و تأیید رو از هم جدا میکردن و تأیید رو هم درصدی میکردن عذاب وجدانم بابت تشکر نکردن از نود درصدی که در ارسالها باهاش موافقم کم میشد!![]()
|
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:سلام دوست عزیز. سلام ![]() منظورم این نبود که جریان بین گروهی پشت پرده جریان دارد ![]() اگر تداعی این موضوع کرد عذر میخوام ![]() منظور افراد بودند و جریانی که در فکر و اندیشه شان جریان دارد. یاعلی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

عذاب وجدانم بابت تشکر نکردن از نود درصدی که در ارسالها باهاش موافقم کم میشد!
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)