|
حمله به پیج مسی !
|
|
۲۳:۲۱, ۲۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
حتما تا الان خیلی هاتون از حمله به پیج مسی خبر دارید ! البته این ملت همیشه در صحنه اولین بارش نیست که از اینکارها نمیکنه هنوز خاطرات پیج ناسا و محقق نشدن پایان دنیا و ...از یادمون نرفته . فقط یه مسئله ای که در این مورد خیلی منو آزاد میده این موج معذرت خواهی های صدا وسیما و فعالان به اصطلاح روشنفکر هستند . برنامه ی 90 که داشتن بی فرهنگی مردم ایران رو تحلیل میکردن ... اقای مشایخی که شانه های مردانه ی مسی رو میبوسید ازش معذرت خواهی میکرد... کفاشیانی که به دنبال هدیه تولد برای مسی بود و... خارج از گودی که مردم ایران رو بی فرهنگ میدونست ... به خاطر اینکه مسی ازشون ناراحت شده ...این همه به ائمه و قران و خدا توهین میشه توی نت مردم رو بی فرهنگ نمیدونن ولی وقتی جمعیتی رفتند با یه فوتبالیست شوخی کردن شدن بی فرهنگ ! نمیدونم چی بگم ! اصلا قصد نظرات منتقدانه و ... هم ندارم , فقط تاسف میخورم واسه صدا و سیما , البته از صدا و سیمایی که حرکات غیر اخلاقی بازیکنان رو بولد میکنه و کار به سایت یاهو هم میکشه انتظاری نیست که یکی از بزرگترین یاوران اسلام و ایران و انقلاب رو یاری کنه سردار رشید لیونل مسی . جدی جدی اخرالزمان شد ها |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۴, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۲ ۱۹:۳۱)یاس نوشته است: به نام خدا ببخشید منظورتون چه تاپیکیه؟ میشه لینک بدین؟ |
|||
|
۲۳:۴۰, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۲ ۱۹:۲۳)تملیخا نوشته است: لزومی نداره چندان فکر کنید اصولا فی*ل*تر شکن از ابزار های لازم وب گردیه چون فی*ل*تر کردن سایت ها قاعده ای نداره اگه واقعا سایت هایی که لازمه فی*ل*تر میشد اینقدر استفاده از فی*ل*تر شکن همه گیر نمی شد |
|||
|
۲:۰۷, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۲ ۱۹:۲۳)تملیخا نوشته است: لزومی نداره چندان فکر کنید اول اینکه وی پی ان و ساکس در خیلی از کشورهای دیگه هم استفاده میشه برای در امان ماندن از شر هکر ها! در ایران برای عبور از فی*ل*ترینگ حکومت و همچنین دور زدن تحریمها استفاده میشه!! مثلا خود من میخوام از سایت Nvidia درایور جدید دانلود کنم،با IP ایران اجازه این کارو نمیده! در ضمن فی*ل*ترکردن خیلی از سایتها توهین به شعور ملت هست!ملت خیلی راحت با یه برنامه یو سی بر روی موبایل یا وی پی ان سه هزارتومنی به راحتی همه فی*ل*ترینگ رو دور میزنن............! این عقل و شعور خودمه که بهم میگه چه سایتی برم و چه سایتی نباید برم!به دولت و حکومت هیچ ربطی نداره که بخواد برای من مشخص کنه چیکار کنم یا نکنم...! در فیسبوک پر است از افراد مذهبی...خیلیها که کاور صفحاتشون عکس آیات قرآن یا احادیث و این جور چیزا میزارن! توی صفحه مسی اولش با کوری خوندن معمولی شروع شد(یه چیز عادی در همه ورزشها) بعد یک عده اومدن یکم طنز و مسخره بازی در آوردن (خودشیرینی کردن) مثلا نوشتن هی مسی تو آهنم نیستی چه برسه به مس! مسی طلا هم باشی در برابر ما هیچی یا اینکه هاشم رو دیدی فرار کن...! بعد در رسانه ها و بخصوص صفحات بزرگ فیسبوک ایرانیها مثل اصن یه وضعی...مملکت داریم و.... مطلبی منتشر کردن که آها مردم آی ملت آبروی ما رفت یه سری آدم بلند شدن رفتن دارن توی صفحه مسی چرتو پرت میگن و این حرفا!! بعد خبر بود که سیل جمعیت به سمت صفحه مسی رفت!! یکسری ازش معذرت خواهی کردن به انگلیسی و یکسری کار بقیه رو ادامه دادن...بعضیها هم فوحش میدادن!! ولی زمانی قضیه خیلی بد شد که مسی جواب این حرکت رو داد!! از اینجا به بعدش ملت شروع کردن فوحش دادن به مسی.... و بعدشم که در برنامه نود،20.30 بخشهای مختلف خبری سیما...بی بی سی و غیره! خبرش پخش شد دیگه حتی اونایی هم که نمیدونستن فهمیدن!!! |
|||
|
|
۲:۱۴, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۳:۱۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
البته میدونید که خود فیـلتر شکن وسیله ایست برای هک شدن
درسته خیلی از سایت ها باید فی*ل*تر بشن و نمیشن و بعضی هم بندرت هستن که نباید فی*ل*تر بشن در مجموع می خوام بگم مثلا بچه های سایت های مذهبی اگر اونجا بودند اینطور رفتار نمی کردند این به نوع دید افراد برمیگرده که راحت فحش میدن کسی که راحت فحش میده مشکل خانوادگی یا شخصیتی داره و آدم بی ایمانی هست |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۲۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۲:۳۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
این حرکت, حرکته زشتی بود و باید محکوم میشد و عذرخواهی هم میشد ولی ولی و ولی زشت تر از آن و بسیار زشت تر از آن توهین به مقدسات, فحشهای رکیک و ناموسی چند ده هزار نفری در ورزشگاهها, طرز رانندگی ما ایرانیها در خیابانها و نابودی محیط زیست و قطع درختان و کشتار حیوانات کمیابی مانند پلنگ و خرس با فجیعترین شکل ممکن و آشغال ریزی در سفر و قطع درختان و ساخت برجهای بدقواره و زمین خواری فقط بخاطر پول کثیفه بیشتر و هزاران هزار اشکال فرهنگی ریز و درشت دیگر که مغایر با فرهنگ اسلامی و ایرانی ما میباشد وجالب است که خیلیها مدام از فرهنگ دو هزار و پانصد ساله دم میزنند تا به نوعی اسلام را تخریب کنند و مشکلات فرهنگی را گردن اسلام بیاندازند ولی خود را به نفهمی میزنند که اکثر افرادی که این کارهای زشت را انجام میدهند اصلا اعتقادی به خداوند و مذهب ندارند و قریب به اتفاقشان هم کافر هستند یا مسائل مذهبی زیاد برایشان مهم نیست. آیا این افرادی که به صورت تبلیغاتی شروع کردند به عذرخواهی از مسی و به قولی کار افراطی یک گروه را به صورت تفریطی انجام دادند و از آن طرف بام افتادند, در مورد توهین به ائمه در فسبوک هم امدند محکوم کنند ؟؟؟؟؟؟ آقای هنرمند آقای مجری آقای روشنفکر آن موقع کجا بودید شماها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به هر حال این نشان میده که ایرانیها در مورد استفاده از فیسبوک هم درست عمل نکردند همانطور که در استفاده از سایر وسایل تکنولوژیک مانند موبایل یا خودرو هم درست عمل نکردند. مقصر اصلی هم خود این افراد مثلا ایرانی هستند که روز به روز از مذهب دور میشوند و نه تنها از مذهب بلکه از اخلاق هم دور میشوند و همه چیز را در پول و ثروت و فساد و سکس میبینند. این جامعه تا زمانی که اینطوری باشه بدتر هم میشه که اگر دقت کنید میزان فساد و خداناباوری در هر نسل از نسل پیش بیشتر میشود. دهه چهلیها و دهه پنجاهیها و دهه شصتیها و دهه هفتادی ها را با یکدیگر از نطر اخلاقی و معنوی مقایسه کنید همه چیز دستتان میاید. |
|||
|
|
۱۰:۳۲, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
کلا من بهتون عرض کنم ملت جوگیری هستیم...
و اصلا ابعاد کار رو نمیدونیم... اتفاقا من میخوام بگم مسی که بیکار نیست بیاد کامنت بخونه هرچند اصلا اعتقاد دارم مسی شاید ماهی یکبار بیاد فیسبوک و صفحه اش به وسیله فک فامیلش اداره میشه هر پست صفحه فیسبوک مسی بیش از 30000 تا کامنت میخورد و حالا مثلا شده 60000 تا به نظر شما برا مسی مهم؟ یا مثلا مسی میاد میخونه؟ اگه همچین خیال خامی دارید براتون متاسفم یا اومدن گفتن مسی گفته برا ایرانیا متاسفم!!! یعنی مسی بلده فارسی بخونه؟ هرچی دری وری به مسی تو پیجش گفتن به زبان فارسی بوده و کلا میخوام بگم اسیر جوسازی ها و شایعات نشید... |
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
واقعا که تفاسیر دوستان جالبه مردم تمدن هفت هزارساله مسلمان شیعه به یک انسان توهین کردن به جرم اینکه تیمش همگروه تیم ایران شده تازه این دفعه ی اولشونم نیست
وضعیت ورزشگاهها ازینم بدتره نمیدونید بدونین دوستان عزیز مگه امام اول شما در جنگ صفین از دشنام دادن نهی نکرد؟ مسی یا هرکسی که باشه از دشمنی که قصد نابود کردن دین ومال وناموستو داره بدتر نیست! |
|||
|
۰:۴۲, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۱:۰۶)طالوت نوشته است: واقعا که تفاسیر دوستان جالبه مردم تمدن هفت هزارساله مسلمان شیعه به یک انسان توهین کردن به جرم اینکه تیمش همگروه تیم ایران شده تازه این دفعه ی اولشونم نیست آقا رضا2035 ، خود شما مخالف رسانه ای شدن و توجه به این قضیه بودید ، اما تاپیکتون خودش باعث بحث و توجه بیشتر و اینکه چنین افرادی به خودشون اجازه بدن به شیعه توهین کنن بخاطر ماهیت و جنس بچه های تالار. |
|||
|
|
۲:۱۸, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:آقا رضا2035 ، خود شما مخالف رسانه ای شدن و توجه به این قضیه بودید ، اما تاپیکتون خودش باعث بحث و توجه بیشتر و اینکه چنین افرادی به خودشون اجازه بدن به شیعه توهین کنن بخاطر ماهیت و جنس بچه های تالار. سلام رسانه ای که شده و کاریش نمیشه کرد ... من بیشتر تمرکزم روی این بود که چرا واسه یه فوتبالیست صدا و سیما به مردم ایران لقب بی فرهنگ داد |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۲:۳۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۲ ۲:۱۸)Reza2035 نوشته است: سلام رسانه ای که شده و کاریش نمیشه کرد ... من بیشتر تمرکزم روی این بود که چرا واسه یه فوتبالیست صدا و سیما به مردم ایران لقب بی فرهنگ داد به نام خدا لطفا این نظر را سانسور نکنید. من اکثرا با نظرات شما موافق هستم ولی متاسفانه در مورد این یک قلم با شما مخالفم چون واقعا مردم ما بی فرهنگ شدن و این دلیل اصلیش هم دور شدن از مذهب و فرهنگ غنی میباشد. متاسفانه ما فقط نام کشورمان را گذاشتم جمهوری اسلامی و در عمل آموزه های اسلامی به صورت درست اصلا انجام نمیشود که اگر دست انجام میشد هر روز صحبت از فسادهای گسترده اقتصادی و اجتماعی و اخلاقی بین مردم و به خصوص مسئولان نبود و بعد از گرفتن مفسد هم برخوردهای صوری و بسیار ابتدایی انجام نمیشد. همین مسائله که قبل از دشمنان برای ما مشکل ایجاد میکند. شما مطمئن باشید که اگر مسئولان کار خود را درست انجام میدادند حتی اگر تمام دنیا هم با ما دشمن میشد، ملت استوار و پابرجا پشت نظام باقی میماند، همانطور که در زمان جنگ این اتفاق افتاد چون فساد بین مسئولان بسیار کمتر بود و حتی ایران میتوانست تبدیل به کشوری ابرقدرت در صحنه روابط بین الملل شود ولی با وضع امروز و فساد گسترده اقتصادی امروز و بی عدالتی شدید و اختلاف طبقاتی شدیدتر این ماجرا تبدیل به یک رویا شده. دزد خورده پا را میگیرند و زندان میکنند و شلاق میزنند و گاهی دستش را قطع میکنند ولی دزدان تیلیاردی بیت المال راست راست میگردند و رشوه میدهند و خم به ابرو هم نمیاورند. اینهاست که وضع مملکت را و فرهنگ مملکت را اینچنین کرده. تمام مشکلات از (( ریا )) و ظاهر بینی سرچشمه میگیرند. بنده چون کارمند هستم و یکسری اتفاقات را میبینم، چیزهایی میدانم که قلب هر انسان آزاده و مومنی را خراش میدهد و متاسفانه هیچ شخصی هم کاری انجام نمیدهد یا برخوردهای بسیار سطحی صورت میگیرد و یک مهره فاسد را از یک جا بیرون میکنند و در جای بهتر شغل بهتری به او میدهند. یکی از دلایلی که خیلی از مردم عصیان گر شده اند در برابر قانون و مذهب همین رفتارهای دوگانه میباشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |