کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما اگر امام زمان هم تشریف بیاوند همینگونه مردم به استقبال می روند !؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله حتما ! 36.36% 8 36.36%
نــــه ! 13.64% 3 13.64%
نمی دانــــم ! 50.00% 11 50.00%
تمام 22 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیادگان سمت اربعین ...
۲:۴۱, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۲ ۳:۵۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]
سلام
  • تا حالا کسی رو دیدید که عاشق شده باشه ؟! عاشق یک نفرِ خاص...
معمولا کسی درکش نمی کنه ! اگر کاری انجام بده که یک کمی مثلا بزرگ باشه یا مثلا کادویی بخره که گرون باشه همه تعجب می کنند ! حتی این کارش رو تقبیح می کنند !
مثلا بگه به عشق فلانی می خوام این راه از این شهر خودم رو پیاده برم تا شهر ایشون !
همه می گن چه کاریه می کنی !
  • حتما در این مدت پیاده های مسیر کربلا را که از تلویزیون پخش می شود ، دیده اید .
این همه آدم
این همه مسافت
از ایران . کشورهای همسایه یا دور تر . ماداگاسگار حتی ! بگذریم !

سوال دارم ...
  • چطوریه که این همه آدم پیاده پا میشن میرن سمت کربلا ؟!
به نظر شما چرا ؟ این قوه محرکه از کجا میاد ؟ انگیزشون چیه ؟!
17 میـــــــلیون نفر رو چی راضی می کنه که قدم بگذارند توی این راه !؟

آقا 17 میلیـــــــون نفر که شوخی نیست !!!

البته دغدغه اصلی من نظر سنجی هست که گذاشتم /

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، میلاد.م ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، yamin ، Islam ، عبدالرحیم ، شیدا ، fatemeh ، یا امام رضا ، حسن.س. ، ali.khm ، السا ، Justice Bringer ، mahdy30na ، N.Mahdavian ، fiftynine ، Tolou ، mohammad reza
۳:۰۶, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سوال خیلی خیلی سختی پرسیدید(نظرسنجی)

اگر بخواهم نگاهی واقع بینانه داشته باشم باید بگم که

لزوما قبول داشتن امام حسین(علیه السلام) منتج به قبول داشتن امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمی شود

یکی از مهم ترین موقف ها برای شیعیان ولایت امام علی بن موسی رضا(علیه السلام) است که متاسفانه بعضی افراد ایشان را قبول ندارند

پس از لحاظ تعداد کمتر می شود

خیلی بحث حساسیه و من در حدی نیستم که بخوام در مورد عاشقان امام حسین(علیه السلام) قضاوت کنم ولی خب من افراد غیر 12 امامی را در کربلا دیده ام

امیدوارم این افراد هم به راه بیایند

و ما هم بر عقیده خود بمانیم

اما در مورد خود تاپیک

امام حسین(علیه السلام) خاصیتشون اینه که کمتر کسی پیدا میشه که عاشقشون نباشه(کسی که با ایشان مشکل داره خیلی بدبخته)

و آن چیزی که این جمعیت رو میکشونه همین محبت است

ولی عشق امام حسین کافی نیست گرچه لازم است

اما آن تعدادی که گفتم کمتر هستند کیفیت بالایی دارند(خودمو نگفتم)

در واقع به قول یه بنده خدایی یسری با سر میرن برای بیعت با حضرت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مجنون الحسین ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، yamin ، عبدالرحیم ، شیدا ، fatemeh ، یا امام رضا ، fiftynine ، mohammad reza ، عشقم کربلا
۳:۱۸, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
من اصلا نمی خوام در مورد این جمعیت قضاوت کنم .
ولی بذل جان همینطوری نیست .
این جماعت به نوعی با این وضعیت امنیتی عراق زندگی خودشون رو ندید گرفتند !
بخشیدن جان همینطوری چیز ساده ای نیست ! اینها دست کشیدن از خودشون به نوعی به نظرم !
محبت ساده نمی تونه همچین کاری بکنه با آدم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحیم ، شیدا ، fatemeh ، یا امام رضا ، ali.khm ، mohammad reza ، soshiant
۳:۲۵, ۲۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۳:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
آواتار
من هم نگفتم بی ارزشه

عشق امام حسین کیمیاست

علت سخت بودن سوالتون هم همینه

من میترسم بیشتر بگم و از عدالت خارج بشم که خودشون منو بازخواست کنند

اما بنظر میرسه افراد خیلی کمتری (خیلی) به دیدن حضرت صاحب می روند

لااقل اولاش که همینطوریه

نمیتونم با حساب کتاب ثابت کنم

فعلا در حد شنیده بشنوید

اگر همین تعداد پا ثابت بودند برای حضرت دیگه همه چی ردیف بود

ولی اینطور نیست و فتنه های بسیار زیاد باعث کم شدن این جمعیت میشن

بازم میگم من کاره ای نیستم در مورد محبان امام حسین نظر بدم(خاک پاشون هستم)

ولی خب متاسفانه واقعیت طور دیگریست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مجنون الحسین ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، yamin ، عبدالرحیم ، شیدا ، یا امام رضا ، mohammad reza
۳:۳۹, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
چند تا از دوستان من هم امشب خداحافظی کردند و فردا عازمند(ان شاءالله)Heart
ما که از قافله جا موندیمSadSadSad
مثل پارسال باید از تلویزیون ببینیم و غبطه بخوریم
خدا کنه لا اقل اجازه بدن با اشک چشم و پای دل همراه زائرها بریم

ان شاءالله همه عاشقای امام حسین علیه السلام یار و یاور حقیقیِ حسین زمان ، حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) هم باشند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، yamin ، مجنون العباس ، عبدالرحیم ، شیدا ، fatemeh ، یا امام رضا ، fiftynine ، mohammad reza
۲۳:۱۱, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ممنون به خاطر ایجاد این تاپیک بسیار مهم!

آیت الله بهجت رحمة الله علیه میفرمایند که:" امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پس از ظهور، خود را به واسطه امام حسین(علیه السلام) به همه عالم معرفی می‌کند، بنابراین در آن زمان باید همه مردم عالم، حسین(علیه السلام) را شناخته باشند و پیاده‌روی اربعین بهترین فرصت برای این کار است."

راجع به سوال نظر سنجی باید بگم که امام زمان ارواحنا فداه زمانی ظهور میکنند که استقبال کننده و یاور داشته باشند و زمانی که استقبال کننده ندارند و به حد نساب نرسیده ظهور نمی کنند، مثل الان!

البته اگر منظورشما این است که ایا همه ی مردم به استقبال خواهند رفت؟ مسلما جواب منفی است. چون در اینصورت کسی باقی نمیماند تا طبق روایات به جنگ با امام برود.

پس جواب مشخص است. عده ای به یاری میروند و عده ای نه.

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، شیدا ، فاطمه خانم ، fatemeh ، یا امام رضا ، حسن.س. ، yamin ، mohammad reza
۰:۴۷, ۲۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۰:۵۲ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم رب الحسین

عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ الْخَیْرَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَیْنِ (علیه السلام) وَ حُبَّ زِیَارَتِهِ

وَ مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ السُّوءَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ بُغْضَ الْحُسَیْنِ (علیه السلام) وَ بُغْضَ زِیَارَتِهِ.

ترجمه:

امام صادق علیه السّلام، فرمودند:

کسى که خداوند خیر را براى او اراده کرده باشد در قلبش محبّت امام حسین علیه السلام را قرار داده و در دلش محبت زیارت آن جناب را می ‏اندازد
(وسائل الشیعة ج‏14 ص496)

چقدر کسی که روز اربعین تو، در کربلای تو نیست غریبه
به دل سوخته و پرحسرت ما هم نگاه کن ح س ی ن

[تصویر: hossein1.JPG]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، Islam ، فاطمه خانم ، fatemeh ، یا امام رضا ، yamin ، mohammad reza
۱۶:۲۷, ۲۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
شاید بعضی ها بخندن اما هنوز اومیدوارم که اقا بطلبه،اونایی که میگن دیگه الان برای کربلا رفتن برای اربعین دیره معلومه هنوز ارباب حسین رو نشناختن،بخواد ببره روز اربعین یه هواپیما میفرسته دمه خونتون سوارت میکنه میبرتت کربلا و برت میگردونه.
باور کنید اگر اقا بخواد میکنه،اگر کسی بگه نه به ارباب هنوز شک داره،الکی میگه حسین حسین...
دوستانی که دوست داشتن اربعین حرم حسین بن علی باشن هنوز اومیدوار باشید،اقا خیلی کریمه...خیلی خیلی کریمه،تنها صفتی که از حضرت عشق خیلی نمیگن همین صفت کریم بودنش هست،ابی عبدالله هم عین برادرشون امام حسن مجتبی کریمه.
دست به دامان مادرش حضرت زهرا بشید و ازش بخواید هممون رو یا اریعین ببره کربلا یا وقتی خودش رفت ما رو هم دعا کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، شیدا ، عبدالرحیم ، فاطمه خانم ، yamin ، رهگذر. ، mohammad reza
۲۳:۱۸, ۲۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۰:۲۱ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #9
آواتار
با سلام خدمت دوستان

یه خورده بد بینانه به نظر می رسه اما به نظرم تعداد افراد به حد نمی رسد
به قول جناب عبد الرحمن (تلمیخای سابقBig Grin) توی این جماعت شیعیان چند امامی هم فراوان پیدا می شود.
یادم هست سال گذشته که زیارت عتبات رفته بودم خدمت امام هفتم و نهم که مشرف شدم خبری از اتباع کشور افغانستان نبود در حالی که کربلا و نجف زیاد بودند.
سامرا که قسمت نشد مشرف بشوم اما بنده خدایی تعریف می کرد که آدم از غربت این دو امام عزیز بغز میکنه و ...
(۲۴/آذر/۹۲ ۳:۰۶)عبدالرحمن نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سوال خیلی خیلی سختی پرسیدید(نظرسنجی)
اگر بخواهم نگاهی واقع بینانه داشته باشم باید بگم که
لزوما قبول داشتن امام حسین(علیه السلام) منتج به قبول داشتن امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمی شود
یکی از مهم ترین موقف ها برای شیعیان ولایت امام علی بن موسی رضا(علیه السلام) است که متاسفانه بعضی افراد ایشان را قبول ندارند
پس از لحاظ تعداد کمتر می شود
خیلی بحث حساسیه و من در حدی نیستم که بخوام در مورد عاشقان امام حسین(علیه السلام) قضاوت کنم ولی خب من افراد غیر 12 امامی را در کربلا دیده ام
امیدوارم این افراد هم به راه بیایند
و ما هم بر عقیده خود بمانیم
اما در مورد خود تاپیک
امام حسین(علیه السلام) خاصیتشون اینه که کمتر کسی پیدا میشه که عاشقشون نباشه(کسی که با ایشان مشکل داره خیلی بدبخته)
و آن چیزی که این جمعیت رو میکشونه همین محبت است
ولی عشق امام حسین کافی نیست گرچه لازم است
اما آن تعدادی که گفتم کمتر هستند کیفیت بالایی دارند(خودمو نگفتم)
در واقع به قول یه بنده خدایی یسری با سر میرن برای بیعت با حضرت
در همین حد بدانیم که امام عسکری (علیه السلام) می فرمایند : "کسانی که امامت ما یازده نفر را قبول کردند و امامت مهدی(علیه السلام) را نپذیرفتند مثل کسانی اند که تمام پیامبران را پذیرفتند و حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را قبول نکردند ، و منکر پیامبر اسلام منکر همه انبیاست . اطاعت ما و انکار ما از اولین تا آخرینمان یکی است ، هر کس مهدی (علیه السلام) را اطاعت کند همه ما را اطاعت کرده و هر کس مهدی را انکار کند همه ما را انکار کرده است "

بگذریم ...
(۲۴/آذر/۹۲ ۳:۱۸)فاطمه خانم نوشته است:  من اصلا نمی خوام در مورد این جمعیت قضاوت کنم .
ولی بذل جان همینطوری نیست .
این جماعت به نوعی با این وضعیت امنیتی عراق زندگی خودشون رو ندید گرفتند !
بخشیدن جان همینطوری چیز ساده ای نیست ! اینها دست کشیدن از خودشون به نوعی به نظرم !
محبت ساده نمی تونه همچین کاری بکنه با آدم !
اتفاقاً داشتم چند وقت پیش پیش خودم فکر می کردم توی این جنگ 8 ساله این همه آدم برای دفاع از مملکت جونشون رو گذاشتن کف دستشون و رفتن و مبارزه کردند
حالا که مملکت این همه فدایی داشت پس چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور نکردند ؟
مطمئن باشید اگر خدایی ناکرده دوباره جنگ بشه باز هم همون تعداد آدم برای دفاع از جونشون مایه میزارن پس چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور نمی کنند ؟

بنده به یه نتیجه ای رسیدم
بحث رو ادامه بدید تا من هم نتیجه فکرم رو با همه در میان میزارم تا ببینیم چی از آب در میاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، yamin ، mohammad reza ، Islam
۲:۳۲, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۶/آذر/۹۲ ۲۳:۱۸)در جستجوی سختی نوشته است:  با سلام خدمت دوستان
بگذریم ...
اتفاقاً داشتم چند وقت پیش پیش خودم فکر می کردم توی این جنگ 8 ساله این همه آدم برای دفاع از مملکت جونشون رو گذاشتن کف دستشون و رفتن و مبارزه کردند
حالا که مملکت این همه فدایی داشت پس چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور نکردند ؟
مطمئن باشید اگر خدایی ناکرده دوباره جنگ بشه باز هم همون تعداد آدم برای دفاع از جونشون مایه میزارن پس چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور نمی کنند ؟

بنده به یه نتیجه ای رسیدم
بحث رو ادامه بدید تا من هم نتیجه فکرم رو با همه در میان میزارم تا ببینیم چی از آب در میاد
سلام
اتفاقا این مسئله دقیقا برای من هم مطرح بود .
در جنگ هشت ساله ما هم تعداد شهدایی که خودشون شهادت رو با اختیار انتخاب کرده بودند کم نبود و به فوض عظیمی رسیدند حتما .
ولی یک چیزهای دیگری هم لازم هست انگار ، که ما جز دادن جان لازم داریم و هنوز نداریمشان !
منتظر ادامه بحثیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، شیدا ، در جستجوی سختی ، mahdy30na ، mohammad reza
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا