|
خدا را چطور شناخته اید ؟
|
|
۱۹:۴۶, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۹:۴۷ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
بتهون ، انسانی که با الهام از طبیعت و ذهن خود جا پای بزرگی را در دنیای موسیقی به جا گذاشته میگه : " برای شناختن خدا تنها صدای آواز بلبلی که بر روی شاخه ی درخت میخواند کافی هست " شما خدا را چطور شناخته اید ؟ |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ایا قبل شناخت خدا ما به شناختی از خود رسیده ایم
زمانی که بتوانیم به شناختی ازخود برسیم خدای خود را هم میشناسیم از نظر من این بالاترین شناخته |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
به نظر من : *************شناخت خودم == شناخت خدا *** ولی سخته ک آدم بتونه خودشو بشناسه .... خیلی سخته ....
|
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
از سلطان العارفین ابوسعید ابوالخیر پرسیدند:خدا را کجا جوییم؟ا بوسعید در پاسخ گفت: کجا جستید که نیافتید؟! ********************* هنوز نشناختیم............. |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا رو وقتی شناختم که در اوج نا امیدی بهم چشمک زد |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خدا شناسی از روی احساس که خداشناسی نشد!!!!
گرچه به جای خودش مفید و بسیار پرباره ولی تو رو به خدا اگر خدا را از صدای شبنم و پر زدن کفشدوزک و نسیم شبانه شناختید، شناخت عقلی و برهانی رو هم در نظر داشته باشید که پس فردا با یکی مثل خدابیامرز «نام کاربری» برخوردید به کلی خود را نبازید. اهل بیت عصمت و طهارت(به عنوان بهترین راه خدا شناسی) فرمودند خدا را با خدا بشناس، اعرفوا الله بالله امام راحل یکی از احادیث چهل حدیث را به این روایت که طولانی تره اختصاص داده، حتما ملاحظه کنید که خواندنیست. فلاسفه به این راه می گن برهان صدیقین قرآن عزیز راه شناخت را سه دسته بیان کرد: آفاق انفس شهود سنریهم آیاتنا فی الآفاق و فی انفسهم حتی یتبین لهم انه الحق او لم یکف بربک انه علی کل شیء شهید گفتند: علی کل شیء شهید، یعنی فوق کل شیء مشهود یعنی ما رأیت شیئا الا رایت الله قبله و معه و بعده |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
حرفتون کاملا درسته
به نظرم خدا رو همه جوره میشه شناخت هم با عقل هم با قلب به جای خودش وقتی قلبت مطمئنه که هست وقتی عقلت و سوادت نتونه پاسخ بده چون می دونی هس تسلیم نمیشه و با ابزار عقلت میری دنبالش جلوی کاربر X همکم نمیاری
|
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
احسنت
این اطمینان قلبه که مهمه. الا بذکر الله تطمئن القلوب |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۴ ۰:۲۴ توسط آیات.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اميرالمؤمنين عليه السلام می فرمايند: كمال معرفته التصديق به. فراترين درجه شناخت خداوند، تصديق به وجود اوست. نهج البلاغه، خطبه اول امام سجاد عليه السلام می فرمايند: لم يجعل في أحد من معرفة إدراكه أكثر من العلم بأنّه لا يدركه، فشكر معرفة العارفين بالتقصير عن معرفته، وجعل معرفتهم بالتقصير شكرا، كما جعل علم العالمين أنّهم لا يدركونه إيمانا. شناخت خود را براي احدي بيش از اين قرار نداده است كه بدانند او را ادراك نخواهند كرد. معرفت كساني را كه اعتراف به تقصير در معرفت او دارند مشكور داشته، و همين معرفت ايشان را شكر خويش قرار داده است، همانطور كه علم عالميان به غيرقابل ادراك بودن خود را ايمان دانسته است. بحار الأنوار، 78/142، از تحف العقول اميرالمؤمنين عليه السلام می فرمايند: الحمد للّه الّذي أعجز الاوهام أن تنال إلا وجوده. حمد و ستايش خداوندي را كه اوهام و انديشه ها را از اينكه جز به وجود او رسند ناتوان ساخته است. التوحيد، 72؛ بحار الأنوار،4/221 و می فرمايند: لم تجعل للخلق طريقا إلي معرفتك إلا بالعـجز عن معرفتك. براي خلق خويش غير از ناتواني و عجز آنان، هيچ راهي به سوي معرفت و شناخت خود قرار نداده اى. بحــار الأنوار، 94/150 امام صادق عليه السلام می فرمايند: من نظر في اللّه كيف هو، هلك. هر كس انديشه كند كه ذات خداوند چگونه است، هلاك خواهد شد. كافى، 1/93؛ بحار الأنوار، 3/259 . . . . . دوستان خواهشا راجع به موضوعی که علم ندارید بدون مدرک واز خودتان صحبت نفرمایید پیامبران برای این این امر آمده اند که ما از خودمان حرف نزنیم |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۴ ۱۰:۵۸ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:خدا شناسی از روی احساس که خداشناسی نشد!!!!قسمتي از شناخت خدا از راه فطرت حاصل ميشه و شايد تعبير بعضي ها از فطرت احساس باشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |