کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاقبت شوم برداشتن مرزمحرم ونامحرم
۱۴:۲۵, ۲۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۱۷:۰۴ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1

سلام
عاقبت شوم برداشتن مرز محرم و نامحرم
براستی چرا بعضی خانواده ها باور ندارند که پسر عمو و دختر عمو، پسر خاله و دختر خاله و امثال شوهر خواهر و یا زن برادر نامحرم هستند.
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «لان یطعن فی راس احدکم بمخفط من یدیه خیر له من ان یمس امراة لا تحل له». اگر سوزنی با شدت و ضربه بر سر یکی از شما فرود آید، بهتر از آن است که زنی را که نامحرم است لمس کند. (مرات النساء ص 117)

احکام تکلیفی، مجموعه ‏ای از بایدها و نبایدهایی است که از کتاب و سنّت و سیره مسلمانان گرفته شده و بر عموم مسلمانان واجب است به آن‏ها توجه داشته باشند و برنامه عملی خود را بر اساس آن تنظیم نمایند.

متأسفانه بعضی از اشخاص گمان می‏ کنند دستورات اسلام بسیار سخت و پیچیده است، در حالی ‏که تکالیف الهی، آسان و انعطاف‏ پذیر است و این موضوع از روایات و آیات قرآن به خوبی فهمیده می ‏شود.

رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم درباره شوخی با زن نامحرم فرمود: «من فاکه امراة لا یملک ها حبس به کل کلمة کلمها فی الدنیا الف عام فی النّار، و المراة اذ طاوعت الرجل فالنزمها او قبل ها او باشرها خراما او فاکهها واصاب منها فاحشة فعلیها من الوزر ما علی الرّجل فان غلبها علی نفسها کان علی الرّجل وزره ووزرها». (عِقاب الاعمال: ص 652 )

هر کس با زنی نامحرم شوخی کند برای هر کلمه که با او گفته است، هزار سال در آتش دوزخ او را زندانی می کنند. و آن زن اگر با رضایت، خود را در اختیار مرد قرار دهد و مرد او را در آغوش گیرد یا ببوسد یا تماسی برقرار سازد یا با وی بخندد و منجر به عمل خلاف شود، این زن هم مثل مرد گناهکار است و عذابش مثل اوست. ولی اگر زن راضی نبوده و مرد به زور مرتکب این عمل زشت شد، گناه هر دو بر گردن مرد خواهد بود.

رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم درباره ارتباط زن و مرد نامحرم فرمود: «با عدوا بین انفاس الرّجال و النساء فانه اذا کانت المعاینة واللقاء کان الدّاء الّذی لا دواء له».(بهشت جوانان، ص 468 )

بین مردان و زنان نامحرم جدایی ایجاد کنید [تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند]؛ زیرا هنگامی که آنان رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند، جامعه به دردی مبتلا خواهد شد که درمان نخواهد داشت.

براستی چرا بعضی خانواده ها باور ندارند که پسر عمو و دختر عمو، پسر خاله و دختر خاله و امثال شوهر خواهر و یا زن برادر نامحرم هستند و متاسفانه بخاطر این که طرف مقابل را در حد معصوم می دانند گرفتار وابستگی هایی می شوند که گاهی به فحشا هم کشیده می شود. در حالی طرفین اهل فحشا نبودند. براستی آیا پدر و مادر نمی دانند بخاطر عدم رعایت حرمت های خانوادگی در جرم بچه ها سهیم هستند.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند:
"وای بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان! سئوال شد یا رسول الله: آیا از پدران مشرکِ آنان؟ فرمود: خیر ،از دست پدران مومن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند، بیاموزند، آنان را منع می کنند. و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند."

,
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، شهرام ، Mohammad Trust ، Hadith ، ترنم ، fazel ، درست پسند ، احمد شاکر ، حسن.س. ، یاســین ، آیات ، صهبا ، sagheb ، ali.khm ، MohammadSadra ، عبدالرحیم ، Night moans ، mahyamatin ، أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، soheyl68 ، مرهم ، آیلار ، 135 ، السا ، لبخند خدا ، fiftynine ، fighters ، فدايي ولايت ، قلب ، N.Mahdavian ، ADAM ، تفکر ، fafa* ، Islam ، soshiant ، aboutorab ، mohamad ، محمد حسین ، ساقی ، mahramaneh

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۲, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار

فانوس *7*

حیا رو خوب اومدی!
اینجاست که باید پیام ها و پستها رو رو کنم
سرم خلوت شد چشم !البته اگر دوست داشتید
۳:۰۴, ۳۰/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۴:۵۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #32

(۲۹/آذر/۹۲ ۱۶:۳۴)فانوس *7* نوشته است:  جدا بشه
یعنی دو تا استاد دو تا کلاس دو تا امکانات هم زمان این یعنی نشدنیه

اما خوشحالم شما هم پذیرفتید گاهی باید ها به هم می خوره
اگر منظورتون اینه که «باید»ی که در محرم و نامحرمی وجود داره بعضی جاها ناچاراً به هم میخوره، من دقیقاً برعکسش رو گفتم! یعنی این «باید» ، در زمانی که ضرورت باشه اصلاً وجود نداره که بخواد به هم بخوره!

در مورد کلاس‌های جدا هم نمی‌فهمم چرا میگین همزمان؟
اگر در هر دوره از یک دانشکده‌ی پزشکی بیش از یک کلاس وجود داشته باشه میشه هرکدوم رو به یکی اختصاص داد،
و یا اگر اینطور نباشه، باز هم میشه دوره‌های دانشگاه‌های مختلف رو هماهنگ کرد.

-----------------------------
راستی، مایلم اشاره‌ای کنم به این مطلب که خیلی از افراد در زمان نیاز به پزشک در مورد وجود ضرورت اشتباه میکنن.
اگر یه پزشک از جنس خودشون در دسترس هست که تخصص کافی برای درمان داره، مسلماً ضرورتی نیست و نباید برن پیش پزشک جنس مخالف.
ولی اگر این احتمال رو بدن که پزشک جنس مخالف حاذق‌تره و ممکنه بتونه کار بیشتری انجام بده، اون وقت ضرورت بوجود میاد و میتونن برن پیشش.

فتوای امام خامنه‌ای: به طور کلى با وجود پزشک مماثل رجوع به غير مماثل در صورتى که مستلزم لمس يا نظر حرام باشد جايز نيست، ولى اگر پزشک مماثل در مورد يک بيمارى وجود نداشته و يا تخصص کافى را نداشته باشد، رجوع به غير مماثل اشکال ندارد لکن بايد به مقدار ضرورت اکتفا شود.

(۳۰/آذر/۹۲ ۰:۴۸)فانوس *7* نوشته است:  یه چیزه که از اون قدیم و الایام بین بچه های این تالار بوده البته خب بازتاب جامعه ی مذهب انگارانه ی ماست که تصور می کنند مذهبی اند اما خب....
و اون اینکه مدام به زن ها و دخترا توهین میشه و خانوم های تالار به خاطر حیاشون هی هیچی نگفتن
اول زن فروشنده ی خودش نیست!!!!!
در هیچ کدوم از طبیعتش که حالا بخواد باهاش بجنگه زن به ذات حیا داره
فروشندگی انحرافشه نه اصل طبیعتش
بخواد جلوه گری کنه حیاش نه دینش در وهله ی اول ملنعشه به همین خاطر اگر یک زنی بی دین هم باشه صرفا بی حیا نیست اما خب دین هم فوق العاده تاثیر داره
دین منطبق بر فطرت(آفرینش) و طبیعت انسان هست.

سوره روم - آیه 30: فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنِيفًا فِطْرَةَ اللَّهِ الَّتِي فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْهَا لَا تَبْدِيلَ لِخَلْقِ اللَّهِ ذَلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
پس حق‌گرايانه به سوى اين آيين روى آور، فطرتى كه خدا مردم را بر آن سرشته است. تغييرى در آفرينش خدا نيست. آيين پايدار همين است ولی بيشتر مردم نمی‌دانند.

بنابراین نمیشه که حیا در باطن از دین جدا باشه،
و اگر کسی واقعاً بخاطر حیای موجود در فطرتش کاری بکنه، کارش دینداری و شکرگزاری هست.
مؤمن و غیرمؤمن هم فرقی نمیکنه.

منظورشون از جلوه فروشی، فروش مادی نبود!
جلوه‌گری زن در برابر شوهرش هم جلوه‌فروشی هست،
که هم متاع مورد عرضه عاطفی هست، و هم سود عرضه‌کننده عاطفی هست!

اجازه بفرمایید با توضیح کل ماجرا حرفم رو واضح کنم:
نمیشه گفت جلوه‌گری در فطرت نیست.
از اونجا که جلوه‌گری برای شوهر در دین وجود داره، پس در فطرت هم وجود داره.
ولی فقط برای شوهر،
چون در مورد غیرشوهر مخالف حیای موجود در فطرت هست که خودتون فرمودید.

این بیت خیلی جالبه برام که هم بخل و هم جود(عرضه و امتناع از عرضه) هردوشون میتونه برای خدا باشه:

لَکَ یا عَشقُ وجودی و رکوعی و سجودی
لَکَ بُخلی لَکَ جودی وَ لَکَ الدَّهرُ مُنَظَّم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، فانوس *7* ، fafa* ، atia
۱۶:۳۴, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:در هیچ کدوم از طبیعتش که حالا بخواد باهاش بجنگه زن به ذات حیا داره
فروشندگی انحرافشه نه اصل طبیعتش
ر
نمی دونم فانوس جان دختری یا پسری یا چه سن و سالی داری !! البته تا حدی صحیح ولی قبول اینکه اگه دختر بچه ای لباس نو بخره بیشتر دوست داره نشون بده وتایید بگیر ه تا یه پسر بچه خانومها دوست دارند همسرا شون اونا رو ببینن و به ظاهرشون توجه کنند و هزار شاهد دیگه براین مدعا بعلاوه اینکه من سالها دبیر بودم و خودم زنم و از قضا هم دختر و هم پسر دارم !!
ببین این ربطی به حیای ذاتی نداره !! شما هزار تا دلیل هم بیاری خانومها ، مونثها دوست دارند خودشون رو نشون بدند!
بله خب این پارادوکس وجود داره مثل تمام خیر وشرها که در نفس ما وجود داره ! حیا و خود نمایی هم یکی از اون پارادوکس هاست !!! شاهد این مدعام هم اینه که امام زمان (ارواحنا فداه) در دعای روزشون می فرمایند :خدایا به زنان ما حیا و عفت بده
نگفته نماز شب بخونن یا جهاد کنن یا هر چیز دیگه معلومه حیا و حجاب حفظ کردن از هر کاری بیشتر نفس زنها رو قلقلک میده!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، مصطفي مازح7610 ، فانوس *7* ، fafa*
۲:۱۱, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
ببینید عزیزان
خانم ها طبیعتا جلوه گر و فطرتا با حیا اند
بزارین بیش تر توضیح بدم ,ویژگی های مشترکی بین انسان و حیوان مشترک اند که ویژگی طبیعی نامیده میشه ولی آن قسمت از ویژگی ها که خاص نوع انسان هست ویژگی فطری نامیده میشه.من نمیگم ویژگی های طبیعی باطله یا ویژگی فطری , هر دو سر جای خود خوبه
فقط تو تحلیل هاتون به این موضوع توجه کنید
به زودی خورشید از پشت ابر بیرون میاد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، فانوس *7*
۱۵:۲۸, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
به نام الله

سلام دوستان

عرض احترام دارم به همگی و نکته ای به ذهنم رسید که میخوام مطرح کنم .

اینکه خانمها ذاتا حیا دارند را میپذیریم . همان خانمها ذاتا میل به جلوه داشتن هم دارند . اینهم میپذیریم .

اگر خانمی فطرتا حیا داشته باشد آیا میتواند فقط برای جلوه گری , عریان به خیابان بیاید ؟ ( عذر میخوام فقط مثاله )

خانم مورد مثال میتواند بگوید که کاملا حیا دارد !!! اما میل به جلوه گری هم دارد و مایلست به نیازهای درونی بشری و فطری خو پاسخ گوید !!!

پس هیچ گناهی ندارد !!!!

شیطان آرام آرام پیش میاد و با همین توجیهات و از این قبیل دلایل , الان وضع جامعه به گونه ایست که همین 20 سال پیش اعتیاد جرم بود و زندان و حتی اعدام داشت اما الان فقط یک بیماریست و دولت برای این بیماری باید امکانات و بودجه اختصاص دهد !!!

آیا شخص با حیا میتواند چنان جلوه گری کند که نیاز فطری خود را جواب گوید و نیاز فطری دیگران را ( نیاز جنسی ) به انحراف بکشاند ؟

ایا حیا لازمه اش نین نیست که انسان از دیگران حیا کند و جاذبه های جنسی خود را بپوشاند ؟

برخی پستهای این تاپیک را که میخوانم فقط توجیهات ارائه میکند و دست آخر هم نعمتی که حیا و حجاب نام دارد میرود تا جایش را به بی حجابی و بی حیایی بدهد منتها کم کم و آهسته !

اگر این توجیهات پذیرفته شود به زودی از بی حجابی به مشکلاتی بعدی خواهیم رسید که باید آن مشکلات رو هم توجیه کنیم .

یه زمانی حتی داشتن دوست غیر همجنس هم در خانواده ها بسیار قبیح بود در حالیکه به فاصله 20 سال میبینیم حتی در تلوزیون مملکت اسلامی , به نوعی دوست غیر همجنس تبلیغ هم میشود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، قلب ، atia
۱۵:۵۱, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
کل تاپیکو خوندم گفتم پست بذارم،دیدم حرفای جناب joseffist همون حرفای خودمه.البته اگه منظوری که از مطلبشون دریافت کردم درست باشه...
شرمنده که چیزی نمیگم،هرچی خواستم بگم تو پست بالا هسنتSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist
۲۱:۵۶, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
تاپیک رو کامل نخوندم
باید توجه همه رو جلب کنم به مفهومی به نام حیا
به نظر دکتر عباسی اسلام بر مبنای حیا بنا شده و تمدن غرب بر مبنای بی حیایی
ایشون میگن اگر غرب بتونه حیا رو بزنه اسلام ضربه سختی می خوره
دوستان به لینکهای زیر یه سری بزنن

عبرت‌هاي اندلس : علت‏هاى شكست مسلمانان در اندلس

آيا طرح اندلسيزه كردن ايران اسلامي جدي است؟

عبرت‌هاي اندلس : تهاجم فرهنگى و انقلاب اسلامى
۱۴:۵۴, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
نقل قول:
چی میشد اگه هیچ زنی وجود نداشت

نقل قول:
چون با ذات و طبیعت زن که جلوه فروشیه منافات داره !!!

من فکر می کنم کلا مطلب رو دارید منحرف می کنید حرف های کیلیشه ای و تکراری می زنید
زن در ذات حیا داره
اما تمایل به تمجید هم داره این تمجید میتونه از خیلی از راه ها باشه اما انحرافی که به وسیله ی شیطان و تقویت نفس میتونه به وجود بیاد اون رو تشوی به بی حجابی و یا کم حجابی می کنه
اما این که زن رو فروشنده در ذات و هم طبیعتش بدونیم منطقی نیست و توهینه
و هم اینکه مشکل و ستی که هست یعنی مرز نامحرم و محرم رو ریشه در وجو زن بدونیم و بگیم کاش زن نبود و اگه نبود و چی میشد نبود بی ادبیه
حالا شما میخای سوره ی قران هم بیاری این بی ادبی توجیه نمیشه
قران و اسلام دین اخلاق در وهله ی اول
پیامبر فرمودند دیگه نگید از خودم میگم
۱۹:۲۳, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۰:۱۵ توسط فیروزه.)
شماره ارسال: #39

سلام

(۲۶/آذر/۹۲ ۲۳:۵۲)فانوس *7* نوشته است:  خب حالا که چنین تایپیکی باز شد بذارید در مورد چند تا موضوع نظرتون رو بپرسم :
جدا از دختر خاله پسر خاله استاد دانشگاه چه جوریه ؟
تو درس های عملی و پزشکی ؟
موقع تست گیری ؟
نظرتون ؟
تو بیمارستانای اموزشی ک خیلیا کلا فک میکنن همه ب هم محرمن
بیمار ب دکتر و پرستار!
بیمار ب دانشجو!!
استاد ب دانشجو!!!
دانشجو ب دانشجو!!!!!!
جدی میگم واسه بعضی معاینه ها تو بیمارستان ما همکلاسیا رو هم معاینه میکنن ،استادمون(خانومه) ی پسر میاره روش معایته میکنه اصلن ی وضی. پاریسه!!!!
خدایی محیط بیمارستانا خیلی داغونه
فانوس جان متاسفانه اینا هس فعلن هم نمیشه کاریش کرد فقط اگه خیلی نگرونی باید مراقب خودت باشی همین
حالا شما راهی ب نظرت میرسه بگو چون این مسئله دغدغه ی منم هس

یا علی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، فانوس *7*
۲۰:۱۳, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
کم کم داره ملاک چادر داشتن از بین میره
سر یه کلاسی هست همشون چادری هستند (البته خیلی خوبه هااا انشاءالله همه با حجاب بشند)
اما دست بعضی از عزیزان عشوه گرا رو از پشت بستند(همونایی که آرایش و لباس خاصی دارند تا جلب توجه کنند)
حیف کلاس این ترم تموم شد خداییش تصمیم داشتم مکالمشون رو ضبط کنم
از تحویل دادن جزوه بر روی سی دی و پول نگرفتن شروع شد تا رسیدن به من متولد 64 هستم خنده و شوخی های....بماند!
حالا همینا برای بار چندم وقتی استاد میاد سر کلاس فیگور مریم مقدس میگیرند یعنی منو و چند نفر دیگه اینجوری بودیم
[تصویر: 73786575493070246456.png]
مثلا یکی تیکه مینداخت همه میخندند پیروان ظاهری حضرت مریم نمیخندیدند بعد یجوری نگاه میکردند انگار شمر اونجا نشسته!(مثلا می خوان بگن خجالت بکش این چه حرفی بود زدی؟)!!!!
آخه یکی نیست به اینا بگه:برو عموووووو تو خودت اینکاره ای [تصویر: 19663821852927035215.jpg]حالا به یه تیکه انداختن چپ نگاه میکنی آدم دو رو؟اون چادر حرمت داره هر کسی لیاقتشو نداره..!
همینBeard
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]