کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاقبت شوم برداشتن مرزمحرم ونامحرم
۱۴:۲۵, ۲۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۱۷:۰۴ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1

سلام
عاقبت شوم برداشتن مرز محرم و نامحرم
براستی چرا بعضی خانواده ها باور ندارند که پسر عمو و دختر عمو، پسر خاله و دختر خاله و امثال شوهر خواهر و یا زن برادر نامحرم هستند.
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «لان یطعن فی راس احدکم بمخفط من یدیه خیر له من ان یمس امراة لا تحل له». اگر سوزنی با شدت و ضربه بر سر یکی از شما فرود آید، بهتر از آن است که زنی را که نامحرم است لمس کند. (مرات النساء ص 117)

احکام تکلیفی، مجموعه ‏ای از بایدها و نبایدهایی است که از کتاب و سنّت و سیره مسلمانان گرفته شده و بر عموم مسلمانان واجب است به آن‏ها توجه داشته باشند و برنامه عملی خود را بر اساس آن تنظیم نمایند.

متأسفانه بعضی از اشخاص گمان می‏ کنند دستورات اسلام بسیار سخت و پیچیده است، در حالی ‏که تکالیف الهی، آسان و انعطاف‏ پذیر است و این موضوع از روایات و آیات قرآن به خوبی فهمیده می ‏شود.

رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم درباره شوخی با زن نامحرم فرمود: «من فاکه امراة لا یملک ها حبس به کل کلمة کلمها فی الدنیا الف عام فی النّار، و المراة اذ طاوعت الرجل فالنزمها او قبل ها او باشرها خراما او فاکهها واصاب منها فاحشة فعلیها من الوزر ما علی الرّجل فان غلبها علی نفسها کان علی الرّجل وزره ووزرها». (عِقاب الاعمال: ص 652 )

هر کس با زنی نامحرم شوخی کند برای هر کلمه که با او گفته است، هزار سال در آتش دوزخ او را زندانی می کنند. و آن زن اگر با رضایت، خود را در اختیار مرد قرار دهد و مرد او را در آغوش گیرد یا ببوسد یا تماسی برقرار سازد یا با وی بخندد و منجر به عمل خلاف شود، این زن هم مثل مرد گناهکار است و عذابش مثل اوست. ولی اگر زن راضی نبوده و مرد به زور مرتکب این عمل زشت شد، گناه هر دو بر گردن مرد خواهد بود.

رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم درباره ارتباط زن و مرد نامحرم فرمود: «با عدوا بین انفاس الرّجال و النساء فانه اذا کانت المعاینة واللقاء کان الدّاء الّذی لا دواء له».(بهشت جوانان، ص 468 )

بین مردان و زنان نامحرم جدایی ایجاد کنید [تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند]؛ زیرا هنگامی که آنان رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند، جامعه به دردی مبتلا خواهد شد که درمان نخواهد داشت.

براستی چرا بعضی خانواده ها باور ندارند که پسر عمو و دختر عمو، پسر خاله و دختر خاله و امثال شوهر خواهر و یا زن برادر نامحرم هستند و متاسفانه بخاطر این که طرف مقابل را در حد معصوم می دانند گرفتار وابستگی هایی می شوند که گاهی به فحشا هم کشیده می شود. در حالی طرفین اهل فحشا نبودند. براستی آیا پدر و مادر نمی دانند بخاطر عدم رعایت حرمت های خانوادگی در جرم بچه ها سهیم هستند.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند:
"وای بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان! سئوال شد یا رسول الله: آیا از پدران مشرکِ آنان؟ فرمود: خیر ،از دست پدران مومن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند، بیاموزند، آنان را منع می کنند. و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند."

,
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، شهرام ، Mohammad Trust ، Hadith ، ترنم ، fazel ، درست پسند ، احمد شاکر ، حسن.س. ، یاســین ، آیات ، صهبا ، sagheb ، ali.khm ، MohammadSadra ، عبدالرحیم ، Night moans ، mahyamatin ، أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، soheyl68 ، مرهم ، آیلار ، 135 ، السا ، لبخند خدا ، fiftynine ، fighters ، فدايي ولايت ، قلب ، N.Mahdavian ، ADAM ، تفکر ، fafa* ، Islam ، soshiant ، aboutorab ، mohamad ، محمد حسین ، ساقی ، mahramaneh
۱۴:۳۱, ۲۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
ظریفی می گفت : انگار یه مرجع یا عالمی اومده برای همه نوه ها یه صیغه محرمیت کامل خونده که همه به هم محرمند...

بدی قضیه اینه که در خانواده های به ظاهر مذهبی هم این اصول رعایت نمیشه... خیلی ساده میگن بابا اینا از بچگی با هم بزرگ شدند عین خواهر و برادر می دونن...

دیگه نمی دونن شیطان + نفس تا چه اندازه میتونه آدمی را فریب بده....SadSad

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شهرام ، Mohammad Trust ، Hadith ، ترنم ، fazel ، درست پسند ، یاســین ، sarallah ، صهبا ، ali.khm ، MohammadSadra ، عبدالرحیم ، Night moans ، mahyamatin ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، soheyl68 ، آیلار ، السا ، لبخند خدا ، fiftynine ، fighters ، فدايي ولايت ، N.Mahdavian ، mohamad ، ساقی ، mahramaneh ، ahmbove
۱۵:۰۰, ۲۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۲ ۱۵:۰۱ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #3
آواتار
من زیاد ادم مذهبی ای نیستم ولی محرم نامحرمی خیلی واسم مهمه.

رفیق دارم که اقا بچه مسجدی ، خیلی مذهبی ولی در عین حال دیدم با دختر عمه ش دست داد ، بش میگم مگه محرمید ؟ میگه نه مثل ابجیمه !!! بهش میگم مثل ابجیته ، واسه منم مثل ابجیمه ، ولی ابجی ـم که نیست. این کجا ! اون کجا !
خلاصه بحث به اینجا رسید که دوستان بالا گفتن ، ما با هم بزرگ شدیم ، محرمیم !

دختر عمه ها یا دختر عمو ها و دختر دایی ها یا دختر خاله های خودم ، با اینکه خیلی با هم صمیمی و خودمونی و بی تعارف هستیم ولی همیشه محرم نا محرمی رو رعایت میکنیم. حتی کوه یا بیرون هم اگه با خودنواده ها بریم ، والیبال یا وسطی هم بازی میکنیم ولی خب محرم ، نامحرمی رو رعایت میکنیم.

این که میگن طرف مثل ابجیمه و باش دست میدم ، اصلا چیز معقولی نیست.

دختر خاله ی بزرگم یه 10-12 سالی از من بزرگ تره ، یادم میاد مهمونی بودیم و من تقریبا 13-14 سالم بود ، تازه پشت لبم سبز شده بود ، واسه بار اول دیدم روسری زده سرش ، منم بچه بودم نمیدونستم داستان از چه قراره ، بهش گفتم این همه با هم بازی کردیم ، من که موهاتو دیدم چرا جلو من روسری زدی ، خلاصه کل فامیل منفجر شدن و این داستانش مونده رو ما Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist ، Hadith ، سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، ترنم ، fazel ، رهگذر. ، یاســین ، صهبا ، فانوس *7* ، Night moans ، 1441361 ، mahyamatin ، در جستجوی سختی ، soheyl68 ، AS53 ، آیلار ، لبخند خدا ، fighters ، فدايي ولايت ، N.Mahdavian ، fafa* ، ساقی
۱۵:۰۲, ۲۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام الله

سلام خدمت سروران گرامی

اینقدر بگم که وجه مشترک اجتماعاتی که در اونها انحرافات فکری یا عقاید خرافی و غیره دیده میشه اینه که :

ابتدای امر از برداشتن یا سهل انگاری نسبت به حجاب شروع میکنند .

فکر میکنم فلسفه حجاب خیلی بیشتر از اینکه فکر میکردم عمیق باشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، ترنم ، fazel ، درست پسند ، رهگذر. ، یاســین ، صهبا ، فانوس *7* ، Night moans ، mahyamatin ، در جستجوی سختی ، soheyl68 ، AS53 ، آیلار ، لبخند خدا ، fighters ، فدايي ولايت ، ساقی
۱۶:۳۱, ۲۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5

قبلاًها یه بار در یه سفر با یکی از آشنایان و پسرانش خواستیم بازی‌ای انجام بدیم و قرار شد وسطی باشه و دخترش هم که مانتویی بود در بازی بود. من با اینکه بزرگ بودم ولی اندازه‌ی الآنم نمیدونستم، و من هم شرکت کردم. ولی بعدش مسلماً فهمیدم که در جنب و جوش بازی حدود حجاب به هم میخوره، و الآن برای خاطر خودم در چنین بازی‌ای شرکت نخواهم کرد. فکر می‌کنم مصداق این بخش از آیه 31 سوره نور هم همین هست که خداوند می‌فرماید:
وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ
چنان پای بر زمين نزنند تا آن زينت که پنهان کرده‌اند دانسته شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، احمد شاکر ، یاســین ، صهبا ، Mohammad Trust ، Night moans ، mahyamatin ، در جستجوی سختی ، soheyl68 ، آیلار ، لبخند خدا ، joseffist ، فدايي ولايت ، fafa* ، ساقی ، mahramaneh
۱۷:۰۹, ۲۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۱۵:۱۳ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #6
آواتار
البته همه چیز تو لمس کردن خلاصه نمیشه حتی شامل یک سلام هم میشود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، ساقی ، mahramaneh
۲۳:۵۲, ۲۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
خب حالا که چنین تایپیکی باز شد بذارید در مورد چند تا موضوع نظرتون رو بپرسم :
جدا از دختر خاله پسر خاله استاد دانشگاه چه جوریه ؟
تو درس های عملی و پزشکی ؟
موقع تست گیری ؟
نظرتون ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، soheyl68 ، آیلار ، ساقی
۰:۱۷, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۶/آذر/۹۲ ۲۳:۵۲)فانوس *7* نوشته است:  خب حالا که چنین تایپیکی باز شد بذارید در مورد چند تا موضوع نظرتون رو بپرسم :
جدا از دختر خاله پسر خاله استاد دانشگاه چه جوریه ؟
تو درس های عملی و پزشکی ؟
موقع تست گیری ؟
نظرتون ؟

نامحرم نامحرمه

پزشک فقط در موقع اضطرار در حد ضرورت و بس

استاد دانشگاه هم جالب بود مثالتون

معمولا افراد خودشون رو در چنین موقعیت هایی نشون میدن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، Night moans ، mahyamatin ، در جستجوی سختی ، رهگذر. ، آیلار ، لبخند خدا ، فدايي ولايت ، ساقی
۲:۱۸, ۲۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول: اینقدر بگم که وجه مشترک اجتماعاتی که در اونها انحرافات فکری یا عقاید خرافی و غیره دیده میشه اینه که :

ابتدای امر از برداشتن یا سهل انگاری نسبت به حجاب شروع میکنند .

اولین چیزی که خداوند با خطای حضرت آدم و حوا(علیهما السلام) از ایشان گرفت حجابشان بود.

فَأَكَلَا مِنْهَا فَبَدَتْ لَهُمَا سَوْآتُهُمَا وَطَفِقَا يخْصِفَانِ عَلَيهِمَا مِنْ وَرَقِ الْجَنَّةِ وَعَصَى آدَمُ رَبَّهُ فَغَوَى
(طه/121)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mahyamatin ، درست پسند ، در جستجوی سختی ، رهگذر. ، رضوانه ، هادی... ، فانوس *7* ، AS53 ، آیلار ، لبخند خدا ، joseffist ، فدايي ولايت ، fafa* ، ساقی ، atia ، mahramaneh
۱۰:۳۶, ۲۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۱۰:۳۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #10

(۲۷/آذر/۹۲ ۲:۱۸)Night moans نوشته است:  اولین چیزی که خداوند با خطای حضرت آدم و حوا(علیهما السلام) از ایشان گرفت حجابشان بود.

فَأَكَلَا مِنْهَا فَبَدَتْ لَهُمَا سَوْآتُهُمَا وَطَفِقَا يخْصِفَانِ عَلَيهِمَا مِنْ وَرَقِ الْجَنَّةِ وَعَصَى آدَمُ رَبَّهُ فَغَوَى

(طه/121)
و بسیار جالبه که شیطان لعین هم اون فریب رو به همین قصد انجام داد.

سوره اعراف، آیه 27: يَا بَنِي آدَمَ لَا يَفْتِنَنَّكُمُ الشَّيْطَانُ كَمَا أَخْرَجَ أَبَوَيْكُم مِّنَ الْجَنَّةِ يَنزِعُ عَنْهُمَا لِبَاسَهُمَا لِيُرِيَهُمَا سَوْآتِهِمَا ۗ إِنَّهُ يَرَاكُمْ هُوَ وَقَبِيلُهُ مِنْ حَيْثُ لَا تَرَوْنَهُمْ ۗ إِنَّا جَعَلْنَا الشَّيَاطِينَ أَوْلِيَاءَ لِلَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ
ای فرزندان آدم! شیطان شما را نفریبد، آن گونه که پدر و مادر شما را از بهشت بیرون کرد، و لباسشان را از تنشان بیرون ساخت تا عورتشان را به آنها نشان دهد. چه اینکه او و قبیله‌اش شما را می‌بینند از جایی که شما آنها را نمی‌بینید. ما شیاطین را اولیای کسانی قرار دادیم که ایمان نمی‌آورند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، در جستجوی سختی ، رهگذر. ، رضوانه ، هادی... ، فانوس *7* ، آیلار ، لبخند خدا ، ali.khm ، joseffist ، فدايي ولايت ، fafa* ، ساقی ، atia ، mahramaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]