|
چرا تبری از تولی بالاتر است؟
|
|
۲:۰۳, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم اول اینکه تولی بالاتره یا تبری؟ این فیلم را ببینید متن مصاحبه:مثل اینکه لعن تخلیه است و صلوات تحلیه ....اول جارو کن خانه را پس میهمان طلب یعنی تبری بر تولی مقدم است حالا شاید معنی تولی و تبری رو هم لازم باشه یه اشاره کنم تولی و تبری از واجبات تشیع است در قسمت فروع دین تولی به معنی اعتقاد به امامت و خلافت ائمه اطهار(عليهمالسلام) و اظهار دوستی و علاقه نسبت به ايشان است. تبری به معنی دشمنی و بيزاری از دشمنان آنان و لعن و نفرين بر آنهاست. امشب یه نکته ای بنظرم رسید امیدوارم مفید واقع بشه خواهشا روش فکر کنید فسفر سوزوندم! خیلی کوتاه میگم تولی خیلی آسانتر است چون اهل بیت علیهم السلام جذاب هستند و هر کسی مگر افراد خبیث جذبشان می شود مخصوصا در مورد امام حسن و امام حسین علیهما السلام ولی در تبری کار سخت تره تزویر و ریای اهل باطل باعث میشه این تبری در بین افراد مریض دل یا جاهل کمرنگ بشه برای همین خیلی مهمه نمیشه گفت من اهل بیت رو دوست دارم ولی با دشمنانشون هم گزینشی برخورد میکنم لزومی نداره دشمن رو در صدر اسلام متوقف کنیم دشمن اهل بیت همین الان هم هستند در زیارت عاشورا داریم یا اباعبدالله انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی یوم القیامه هر کسی همین الان با اهل بیت در بیفتد دشمن ماست از آل سعود گرفته تا آمریکا و هر کسی در داخل و خارج یک نکته دیگر این است که سلم لمن سالمکم کمتر رعایت می شود این تاپیک را ببینید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28324.html کسی که به حضرت سلام گفته(البته بصورت باطنی نه فقط همین سلام) نباید با اون دشمنی کنیم و بغض شخصی را دخیل کنیم لطفا نظر دهید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تولی و تبری از نگاه امام صادق (علیه السلام) | در جستجوی سختی | 0 | 1,430 |