کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مقام حضرت حجت از تمام انبیا و ائمه بالاتر است؟
۱۵:۱۵, ۷/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۷ ۱۷:۳۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
با توجه که برخی دوستان سوالاتی را در پیام خصوصی از حقیر می پرسند که به نظرم ممکن است برای باقی دوستان هم مطرح باشد لذا بر آن شدم که آن دسته از سوالاتی که به نظرم مفید است را در این تاپیک قرار دهم تا احیاناً برای سایر دوستان هم مفید فایده باشد

سوال اولی که پرسیده شده این است که:
آیا مقام حضرت حجت از تمام انبیا و ائمه بالاتر است با توجه به این مطلب که:

زمان ظهور آخرين نبي در واقع زمان ظهور بُعد باطني اولين نبي - يعني ولايت - است كه غيبي بود و حالا بايد عيني شود

آیا میتوان از این قسمت نتیجه گرفت که:

بزرگترین فرد هستی حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستن !!

آخرالزمان، زمان ظهور باطن آخرين نبي‏
بنابراين زمان ظهور آخرين نبي در واقع زمان ظهور بُعد باطني اولين نبي - يعني ولايت - است كه غيبي بود و حالا بايد عيني شود (خيلي دقت شود)
.

سلام خدمت شما دوست عزیزم
من از این تیکه متنتون تو بحث "آخرالزمان، شرایط ظهور، باطنی ترین بعد هستی" این نتیجه رو میگیرم که بزرگترین فرد هستی حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستن !!

شواهد زیادی هم بر صحت این حرف هست و هم بر نقض این حرف !!
درست متوجه شدم ؟

سلام
به هیچ وجه این کلام درست نیست
شخص اول عالم مخلوقات نبی مکرم اسلام است بر اساس صریح آیات و روایات و معارف شیعه
و پنج تن آل عبا هم جایگاهشان برتر از حضرت حجت است

مطلقاً در این موارد نمیشه اینجوری اظهار نظر کرد
صریح روایات خود اهل بیت میفرمایند که بلندمرتبه ترین شخص عالم امکان رسول اکرم و بعد از ایشان امیرالمومنین و پس از آنا خانم فاطمه ی زهرا و پس از این سه حضرات امام حسن و امام حسین هستند
خدانگهدارتان

سلام دوباره خدمت علی 110 عزیز
شما گفته بودید که کامل ترین مرتبه ی انبیاء حضرت نبی هستن ( اولین برترین نبی غیبی ترین نبیه و به بیان حضرت وقتی من بودم حضرت آدم هنوز بین آب و گل بود ...)
و همینطور میشه گفت غیبی ترین امام بالاترین امام از لحاظ درجه است ( حضرت صادق میگن اگه من زمان ایشون رو درک می کردم همیشه خدمتگزارشون بودم ) این خودش نشون میده که معصوم چهاردهم برترین امام مون هستش اما درصورتی که ما از پیامبر میشنویم که به حضرت علی گفته برترین روح بعد از من تو عالم تویی ...
لطفا توضیح بدید !!

سلام
اولاً همان استدلال اول شما در مورد پیامبران و رتبه بندی بر اساس تقدم و تأخر درست نیست
چرا که به طور مثال بر اساس صریح روایات و آیات قرآن جایگاه حضرت ابراهیم علیه السلام در بین انبیا رفیعتر و منیعتر است از تمام انبیا جز رسول خدا و به طور مثال حتی پیامبران الوالعظمی مانند حضرت موسی و عیسی علیهما سلام که پس از ایشان هستند جایگاهشان پایین تر است از حضرت ابراهیم
چرا که در قرآن تنها در بین انبیا به مقام امامت حضرت ابراهیم علیه السلام اشاره شده است و در حدیث معراج هم جایگاه حضرت ابراهیم در آسمان هفتم ذکر میشود در صورتی که حضرت موسی و عیسی علیهما سلام در مراتب پایین تری قرار دارند و تازه این غیر از این همه پیامبری است که الوالعظم هم نبوده اند ولی پس از حضرت ابراهیم مبعوث شده اند و جایگاهشان پایین تر از ایشان است!

بعلاوه معنی خدمتکردن این نیست که مقامش بالاتر است
امام حسین هم به حضرت ابالفضل میفرمایند فدایت بشوم
با سبک استدلالی شما آرزوی فداشدن که خیلی بالاتر از خدمت کردن است اما همه میدانیم که مقام امام حسین قابل قیاس با حضرت ابالفضل نیست!
معنای آرزوی خدمت این است که از آنجا که تمام 12400 پیامبر و 13 معصوم آمدند تا کاری کنند که توحید در تمام ابعاد در تمام هستی اقامه شود و این تحققش به صورت تام و تمام فقط در زمان ظهور رخ خواهد داد از آنجا که خدا اراده کرده است که این امر در زمان آخرین حجت خدا حضرت بقیة الله رخ دهد
لذا به علت عظمت هدفی که در زمان حضرت حجت تحقق پیدا میکند حضرت صادق میخواهند به شیعیان بفهمانند با این کلام که بالاترین آرزویشان در جهاد فی سبیل الله باید حضور در این واقعه شریف باشد
وگرنه از بدیهیات مسلم است که احدی حتی باقی معصومین به مقام 5 تن آل عبا نمیرسند

سلام
از اینکه با صبر و حوصله سؤالاتم رو جواب دادی ممنونم
خدا گناهان پدر و مادرتو بیامرزه
یا مهدی

تنها وظیفه ام را انجام دادم
از بابت دعای شما هم بی اندازه سپاسگذارم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، تفکر ، وحید110 ، saloomeh ، شیدا ، heaven ، حسنیه ، fazel ، عبدالرحمن ، m.hossein
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]