|
بلد نیستی !مجبور نیستی تبلیغ کنی!
|
|
۱۲:۰۵, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۲:۴۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مسئول تبلیغ با بیلبورد های ترویج فرزند آوری در گفتگو با خبرگزاری فارس در جواب اعتراضات که اینکه مادر در تبلیغات چرا نیست فرمودند که :
«مادری که پنج فرزند به دنیا آورده، در خانه در حال استراحت و آمادگی برای به دنیا آوردن فرزند ششم خود است!» ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اعتراض کنی فمینیستی . اعتراض نکنی توهم زدگان فرهنگی به اشاعه ی افکاری میپردازند که جز خنده در سطح شهر و اعتراض چیزی دیگه نداره . در مرز بین اعتراض و سکوت تنها یک حرف میزنم بلد نیستی مجبور نیستی تبلیغات کنی . ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۳, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
آقای مصباح!
شما که اکثراً دهه هفتادی هستین و همه هم ماشاءالله و لا حول و لا قوه الا بالله سالم و صالح هستین... یه ضرب المثلی هست میگه شب دراز است و قلندر بیدار... مشکلات تازه توی سنین 26-27 بروز پیدا میکنه و تا 30-35 سال ادامه داره. اجازه بدین... همه تون ازدواج بکنین... واسه مامانتون عروس و داماد بیارین... بعد ببینین مامانتون چه حسی داره. من قصدم از این صحبت ها ناله و نفرین و توهین نیست ها!!! اما میگم مشکلات تازه اونجا بروز پیدا میکنه. در ضمن... روزی که کوفیان که همه مشتاق امام حسین (علیه السلام) بودن براشون نامه نوشتن، تعدادشون از لشکر یزید خیلی بیشتر بود. اما چون ایمانشون چنگی به دل نمیزد، از پشت به امام خنجر زدن... اونم چه خنجری... یعنی مصیبتی که منتظران بی ایمان بر سر امام زمانشون آوردن، خیلی فجیع تر از مصیبتی بوده که به خاطر قلت شیعه سر امام علی (علیه السلام) اومد. این رو من نمیگم. زیارت عاشورا میگه. من هم با بچه تعداد زیاد موافقم. اما نه 5 تا.. نهایتاً 3 تا. اما اگر تعداد زیاد مانع از تربیت درست بشه، ترجیح میدم یکی باشه اما خوب باشه. یعنی شما فکر کن بین بد و بدتر من بد رو انتخاب کردم. یعنی یه شیعه درست و درمون میشه ابوذر که لبنانی ها تشیعشون رو از اون دارن... یه شیعه درب و داغون میشه شمر که سر امام زمان میبره. (منظورم مشایعت شمر در جنگ صفین در صف حامیان علی (علیه السلام) است.) یا نه ... میشه زبیر. در هر حال... بچه زیادش خیل خوبه به شرطی که بچه های صالحی باشن. |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اولاً این که من شرمنده ام خانم مصباح.
ثانیاً این که من هم با شما موافقم. اسلام گزینشی، میشه همونی که روسری سر نمیکنه و مسلمونه و... ثالثاً این که با شما موافقم و از زمانی که خودم بچه دار شدم به چشم دیدم که روزی به خونه ما سرازیر شده و همه هم از برکت این دخترمونه... رابعاً این که من صد در صد موافقم که اصلاح الگوی مصرف میتونه زندگی ها رو راحت تر کنه... تو تاپیک معضلات زن امروزی هم مفصل در موردش توضیح دادم. اما در مورد این که امام حسین رو منتظرانش کشتند شکی ندارم. و اما این اتفاق برای اما زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نخواهد افتاد. چون خدا قول داده و خدا نعوذبالله دروغگو نیست. من فقط دوست دارم یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تو خونه ام داشته باشم. نه این که موی دماغ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بزرگ کنم. و مهم تر از همه این که پیامبر هم تنها یک فرزند داشت. اما چه فرزندی... حضرت ابراهیم (علیه السلام) هم تنها دو تا بچه داشت. اما چه فرزندانی... ولی یعقوب 12 تا پسر داشت که یکیش شد یوسف. من حرفم اینه یه بچه شیعه با کیفیت، تو فکر این میفته که چه جوری مسیحیان و یهودیان و بهائیان و ... رو شیعه کنه. چون کسی که خودش شیعه بشه، دیگه مو لای درز اعتقاداتش نمیره. اما یه بچه شیعه معمولی به فکر اینه که چند تا بچه به دنیا بیاره که توی شناسنامه شون بنویسه مذهب شیعه اثنی عشری. من نمیگم این بده. فقط میگم یکی با کیفیت بهتر از چند تای معمولیه... شاد باشین همگی... |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
در مورد کیفیت نه کمیت همین رو بگم
72 نفر یاران امام حسین علیه السلام بهترین ها بودند ولی آخرش شد گودال! تعداد خیلی مهمه خیلی مهمه 313 نفر فرمانده و .......... خواهشا انقدر سیاه نمایی نکنید چون مسئولید |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۰:۱۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم...(:
|
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۱:۲۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
فرمودید امید به نتیجه...
زمانی یک تاپیک (به طور خاص) منتج می شود که سیر خاصی را دنبال کند و دارای قواره معینی هم باشد. خب این در وهله اول وظیفه ای است بر دوش ایجاد کننده تاپیک. باید بگم که این تاپیکتان را اصلا دوست نداشتم... موضوع خیلی خوبی را انتخاب کردید. کج سلیقگی های فرهنگی که متاسفانه داره تو کشور ما بیداد میکنه... هزار جور هم میتوان مصداق آورد... جالب این بود که دوستان هم غالبا با شما همزبانی نشان دادند و موافق سخنتون بودند... در این جا حقیر انتظار داشتم که با حفظ چارت این تاپیک کم کم وارد مسئله تبلیغات فرهنگی شوید... نه مسئله تعدد زوجات و فقر و...نمیگم در این موارد بحث نشود. خیر. اصرار همیشگی من این بوده که قالب بحث مشخص بشه... وگرنه به این شکل تنها وقتمون رو تلف میکنیم... و حیف این دکمه های کیبورد که هی باید بخوره تو سرشون. ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
دوستان من تمام تاپیک هایی که از من بود و از پست اولی من منحرف شد رو پاک کردم .
دوستانیکه تمایل دارن گرافیک های جالب و یا جملاتی بزارن که در راستای افزایش جمعیت تشویقی باشه بزارن که نشون بده جای این بیلبورد ها خالیه نه بیلبورد اسپری شده اول تاپیک . یا حق |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نظرم بهترین شیوه اینه که یه بیلبورد بزرگ بزنن و روش فقط بنویسن:
شیردهی بیشتر = سرطان کمتر یا این که توی یه تصویر نشون بدن که کسی که یه بچه داره، نوه هاش نه عمو دارن و نه دایی و نه خاله و نه عمه. یا این یکی: خانواده ای که بچه بیشتر داره، بچه ها بیشتر عیدی جمع میکنن. اما اون خانواده ای که یه بچه داره، عیدی کمتری میگره. یعنی مثلاً بابای من که 4 تا بچه داشت، هر سال مثلاً 4 تا هزار تومن به بچه هاش عیدی داده میشد، در حالی که عموی من که یه بچه داشت، یه هزار تومنی... خلاصه سوژه ها باید خنده دار باشه تا توی ذهن ها بمونه. هر چی بیشتر بخوان فرهنگیش کنن، بیشتر خراب میکنن. همون خنده دار بهتره... |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۱۶:۳۸ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام یادمه یه تو یه فیلمی(اسم فیلمو یادم نیست) خانم گوهرخیراندیش در جواب ماموری که بهش میگه: حاج خانم ایــــن قانونه... گفتن که: موقعی که این قانونو مینوشتن از ننه ها هم چیـــــزی پرسیدن؟؟؟؟ با همون لهجه آبودانی! خیلی این جملشون برای من جالب بود خدایی وقتی قانون رو مینویسن از ننه ها هم میپرسن؟؟؟؟!!! یادمه استادمون تو دانشگاه همیشه میگفت: اگر نماینده مجلس میخواد انتخاب بشه، شما خانم ها حـــــتما به یه خانم رای بدید... شما الان شاید درک نکنید که چقدر اهمیت داره ولی وقتی که ببینید همون چند تا نماینده زن تو مجلس کلی تونستن برای زن ها کار کنن،متوجه منظورم میشید... بگذریم....! منظورم از کل حرفم این بود که چرا در مورد کاری که قراره خانم ها عهده دارش باشن، با آقایون مذاکره میکنن؟؟!!! یعنی هنوز نمیدونن آقایون همیـــــــشه حرف آخر رو میزنن . . . . . . . و میگن چــــــــــشم! به خانمی که میتونه همیشه با منطق اونها رو به پای میز مذاکره بکشونه! موضوع اینه که اگر شما میخواید حقیقتا تبلیغ فرزند بیشتر رو بکنید راهش این نیست بیاید از خود خانم ها بپرسید تا بهتون بگن 1- یه خرده به قول بعضی ها باید سر کیسه را شل کنید!، بچه خرج داره!پس باید یکم حمایت های دولتی بیشتر بشه(تو رو خدا برید ببینید کشور های دیگه چه حمایت های جانانه ای در نظر گرفتن) 2- آموزش های مفید درباره اینکه میشه بعد از زایمان هم به همون اندام قبلی رسید!(البته با ورزش و حوصله و صبر) 3- از ورود هر روزه این برنامه های بی معنی ماهواره ای به کشورمون جلوگیری بشه(ذهن شخص رو خواه ناخواه شستشو میده) و در آخر: هنوز هم خانم های ایرانی اگر بدونن که محیط و خانواده ازشون حمایت میکنه، دوست دارن که چندین فرزند داشته باشن هر کسی میگه نه، یعنی هنوز زن های ایرانی رو نشناخته و دوست داره ماها رو با زن های اروپایی مقایسه کنه... اما موضوع اینه که اونها کلا دیدشون تغییر کرده یعنی حتی اگه اون حمایته هم باشه، دیدشون دیگه تغییر نمیکنه... به داد زن های کشورمون برسیم وگرنه اگر دید کسی تغییر بکنه با صد تا کمک مالی هم به هیــــــــــــچ جا نمیرسیم... یا حق (۳/دی/۹۲ ۲۲:۱۱)skyeygirls نوشته است: دوستان من تمام تاپیک هایی که از من بود و از پست اولی من منحرف شد رو پاک کردم . ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۱۶:۴۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
یک سوال؟
همش گفته شد که این تبلیغات کار آقایونه از کجا معلوم تو تیم مشاور خانما نبوده باشن؟؟ نقل قول: کافیه زن های مسلمان از فمینسیت ها توی تبلیغاشون تاثیر نگیرن (منظورم تو سایت نبود) واقعا فکر کردید ماهواره تنها مبلغ این افکاره؟؟؟ صدا و سیمای خودمون و خیلی جاها مورد دوم رو هم حواستون رو جمع کنید همش خانما این حرفا رو میزنن بعدا کسی گله نکنه |
|||
|
۱۷:۰۴, ۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
آقا یه ایده دیگه...
بزرگ روی بیلبورد بنویسن: آیا میدانید چرا نسل یوزپلنگ ایرانی در حال انقراض است؟ چون در طول عمر خود تنها یکبار زایمان میکند. این چطوره؟ هم تبلیغ یوز ایرانی میشه، هم به طور غیر مستقیم میگه اگه میخواین نسلتون منقرض نشه، یه دونه نیارین. D: |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 31190681527892051159.jpg]](http://upload7.ir/images/31190681527892051159.jpg)

![[تصویر: www_toca_ir_1331627503_.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7939522468/www_toca_ir_1331627503_.jpg)