|
حق الناس هست یا نه ؟؟؟!!!
|
|
۱۶:۴۱, ۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۰ ۱۹:۳۳ توسط Resistance.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
حق الناس به نظر شما چیه فقط مسائل مادی ؟ یا نه میشه همه جا و برای همه چیز حق الناس رو در نظر گرفت ؟
باقیش رو شما بگو !!!امام رضا فرمود: هر مسوؤلي و هر فردي بايد طوري كار كند كه اگر در نماز جمعه خواست بگويد خجالت نكشد. هركاري ميكني كه در نماز جمعه خجالت ميكشي بگويي پيداست در كارت يك ايرادي است. خانم يك پولي برميدارد و به فقير ميدهد. اگر همان لحظه شوهرش ببيند رنگش نپرد معلوم ميشود كارش درست است، اگر رنگش پريد معلوم ميشود كارش خلاف است. مرد هم همينطور است. بايد طوري زندگي كنيم كه خانم ما را ديد رنگ ما نپرد. هركس كاري ميكند، من بايد خانه و زندگيام طوري باشد كه شما بتواني در اتاق مهمانخانهي من بيايي، اگر گفتم فلاني آمد، در را قفل كن، پرده را بكش، اين پيداست اتاق مهمانخانهي من يك چيزهايي در آن است كه ميخواهم شما نبيني. هركس از اينكه مردم كارشان را ببينند وحشت دارد پيداست در كارش ناپاكي است. خدايا قبل از مردن ما را از حقالناس نجات بده. ايماني بده كه وقت مرگ آن ايمان ما را حفظ كند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۴۲, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲:۵۰ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خواستم یه چی بنویسم سرچ کردم گفتم همینجا خوبه ما خودمون هوامون ابریه این تاپیک نور علی نورش کرد امیدوارم هر جا هستند این خانم که دلشون واقعا شکسته بود سلامت و در پناه الله باشند این جمله شونم عالی بود: نقل قول:كاش مي تونستم از خدا بپرسم ----------------------------------------------------------------------- میدونم همتون ممکنه گردنمو بزنید! منتها چیزیه که بهش رسیدم اگه خودمم اشتباهاتی داشتم خوشحال میشم جلو روی همه نه در خفا(همون پ.خ) بهم بگید به قول اون دوستم تا یه نکته ای رو بهش میگم (البته اون بیشتر میگه) بهم میگه: دوست خوب اونیه که بدیهاتو بهت بگه(همون حدیثه که الان دقیقشو یادم نیس ـ نقل به مضمون گفتم) در صورتیکه بقیه اینطور نیستن و ممکنه خیلی ناراحتم بشن متاسفانه! اولشم بگم اصلا اصلا منظورم اون تاپیک دربی نیس، فقط چیزیه که بهش رسیدم اینه که: موقع زدن هر تاپیک یا ارسال واقعا ببینیم چه فایده ای برای دیگران داره...چه فایده ای برا خود شخص داره... یه وقت طوری نشه وقت بقیه گرفته بشه، و فقط سرگرم یه چیزی بشن، و کلی از وقتی که میتونستن صرف تاپیک یا کار مفیدتری بکنن از دست رفته خودمم اینطوریم، یه وقت یکی یچی میگه من میرم تا تهش و...یهو میبینم اصلا ارزششو نداشت وقتم رفت منظورم همیشه نیس من اصلا مخالف خنده حلال هم نیستم اتفاقا تاپیکشو پیگیری میکنم و همینجا هم از ارسالای بسیاری از کاربران که در سایت لحظات شادی رو هر چند کوتاه هم بوده باشه ایجاد کردند تشکر میکنم، پس منظورم این تاپیکم نبوده، ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در این تالار که چنین مواردی خیلی کم و به ندرت مشاهده میشه برا دوستان مهمان و غریبه گفتم جدی میگم! یه حرفی بود و زده شد البته (شما) هم میتونی روش فکر کنی میتونی هم ازش بگذری ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در پناه حق |
|||
|
|
۰:۲۹, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی بچه های با معرفت تالار
همه ی ما گاهی پیش میاد ک دلمون تنگ میشه .... دلگیر میشیم ... دلنازک میشیم ... ولی این دلیل نمیشه که همه رو محکوم کنیم که شما اهل عمل به حرفهایی که میزنید نیستید ... اجازه قضاوت از ظاهر به باطن افراد رو نداریم .... به قول بزرگتر های تالار اگر ناراحتی هست یا خدای ناکرده دلخوری پیش اومده سعی کنید با صحبت برطرفش کنید ... که هم برای خودتون بهتره و هم برای اطرافیان ... اما حق الناس... دوست خوب من
ewsha میدونی همین که به همه میگی شما اهل عمل کردن به حرفهایی که میزنید نیستید خودش حق الناس محسوب میشه ؟خدا خودش همه ی ما رو به راه راست هدایت کنه و در راه راست نگه داره ... مطمئنا عمل کردن به خوبی ها کار ساده ای نیست ... اما تکرار این حرف ها تلنگری به وجود خسته و قلبهای گرفته خودمون ... اگر اینجا دور هم جمع شدیم برای اینکه به هم یاد آوری کنیم ... کمک کنیم ... تا خوبی ها فراموشمون نشه همه مون دوست داریم تلاش کنیم تا انشاالله یک روز فقط گوینده نباشیم و عامل باشیم ... اما با همه ی این حرفها از تذکری که خیلی جدی و با کمی دلخوری و ناراحتی به همه مون دادی ازت ممنونم در پناه خدا باشی و دلت شاد و لبت خندون باشه |
|||
|
|
۸:۳۱, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
البته بحث یکم عوض شد
اما در پیرو بحث اول اقای قرائتی میگن دکتری که بیماری فرد رو نتونه تشخیص بده باید ویزیتش رو پس بده،حالا ببینید بیمار بیچاره رو چندبار میبرن میارن و داروها رو روش امتحان میکنند. |
|||
|
|
|
|
|