|
سخنان مقام معظم رهبری یعنی چی ؟ یعنی ایشان اون زمان نیستن:(
|
|
۲۱:۲۹, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۲۱:۳۱ توسط shinay.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نمیدونم دوستان شاید من بد تفسیر کردم امروز رهبری در سخنانشون فرمودن:
این کشور و آینده آن متعلق به جوانان است و شما باید بار این مسوولیت سنگین و پر افتخار را به سر منزل مقصود برسانید.
یعنی ایشان با ما نیستن که ما این بار به سر منزل مقصود برسانیم،یعنی ما باید در آینده...حتی فکرشم نمیتونم بکنم یعنی منظور رهبر از این سخن واقعاً چنین چیزی بوده!!!
|
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۲:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خب شما خیلی تو جزئیات رفتی!
ببین برادر کل نفس ذائقه الموت دیر یا زود همه ما خدا رو ملاقات میکنیم آینده هم یکی دو سال نیست هزاران سال داریم تا قیامت آینده روشن هم یهویی ساخته نمیشه به تدریج با تلاش ساخته میشه البته امیدوارم خدا عمرشون رو زیاد کنه در خدمت به اسلام و سربازی امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و درد بلای ایشون هم بخوره به بدخواهاشون از قارون ها و سامری ها از آمریکا و اسرائیل و آل سعود و ملکه انگلیس و .... جاي مهتاب به تاريکي شبها تو بتاب. من فداي تو، به جاي همه گلها تو بخند. من همين يک نفس از جرعه جانم باقيست؛ آخرين جرعه اين جام تهي را تو بنوش. ![]()
|
|||
|
|
۹:۵۱, ۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۹:۵۲ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اتفاقا حقیر آنجا بودم و بعد از گفتن این جمله فضای خاصی در بین دانشجویان ایجاد شد، بزرگواری فریاد زد آقاجان ما این کشور را بی شما نمیخواهیم... همه گریه کردند.
ولی به عقب هم بازگردیم حضرت آقا از این دست جملات داشته اند... ما باید سعی کنیم به جای اینکه این ور قضیه را ببینیم، دقت کنیم امر ایشان چیست، حضرت آقا اصرار زیادی(حتی التماس دیگه) بر تشکیل تمدن نوین اسلامی داشته و دارند، در این اواخر هم بیانات ارزشمندی از ایشان در این مورد شنیده شده... باید فکر کنیم اساسا تمدن اسلامی چیست و چگونه میتوان آن را از نو بر پایه های استوار انقلاب بنا کرد؟؟؟ این چیزی که الان در واقع داریم چقدر فاصله دارد با آن تمدن اسلامی.... این ها باید مسئله ما باشد. حاج آقا قاسمیان دیروز حرف خوبی می زدند، میفرمودند خواستن شهادت امر نیکویی است ولی نه برای الان که شما جوانید... امت اسلامی به حضور و فعالیت شما نیاز دارد، باید بمانید و بسازید... این ها وظیفه ماست... حضرت آقا هم دقیقا همین را میخواستند... وگرنه به علاقه که باشه: حقیر از اعماق وجودم آرزو دارم خداوند باقیمانده عمر من و اهل و عیالم را بگیرد و به عمر شریف نائب امام زمانمان بیفزاید. |
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
امیدوارم همینجوری که شما میگین باشه وگرنه به غیر این مسئله فکر میکنم قلبم میخواد پاره پاره بشه،انشاءالله خدا سایشون رو از سرما کم نکنن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترین عمل انتظار فرج است یعنی ...!؟ | ساقی | 50 | 30,531 |
۱۸/خرداد/۹۶ ۱۰:۵۲ آخرین ارسال: derhamifanta |
|
| دین از سیاست جداست یعنی............ | عبدالرحمن | 29 | 9,665 |
۳۰/بهمن/۹۵ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,037 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|

یعنی منظور رهبر از این سخن واقعاً چنین چیزی بوده!!!