|
فتنه سامری!
|
|
۲:۲۰, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم دیر یا زود باید چنین تاپیکی زده میشد در هر دین و مذهبی آخرین و خطرناک ترین فتنه ، فتنه مذهبی بوده در زمان حضرت موسی علیه السلام توسط سامری لعنت الله علیه و بلعم باعورا لعنت الله علیه در زمان حضرت مسیح علیه السلام توسط پولس لعنت الله علیه در زمان رسول الله صل الله علیه و آله و سلم نیز توسط آن چند نفر در هنگامه ظهور نیز از وجود این فتنه گران در امان نخواهیم ماند ادامه دارد ان شاء الله....... |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
لکل امة سامری
حتی امت فعلی ما |
|||
|
|
۰:۱۱, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۴:۵۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اول در مورد خود سامری زمان حضرت موسی علیه السلام بگم
این شخص مثل قارون از نزدیکان و آشنایان حضرت موسی بود یعنی خودشو نزدیک کرده بود از لحاظ مذهبی اطلاعات خوبی داشت بعضی میگن اون گوساله بخاطر فناوری خاصی ماع ماع میکرده اما نظر قوی تر بر اینه که سامری یه شبه معجزه علم کرد ببینیم تو قرآن داستان رو چطور گفته وقتی بنی اسرائیل از دریا عبور کردند یک قومی رو دیدند که گوساله پرست بودند خوششون اومد! به پیامبرشون گفتن یدونه از اینا برامون بساز پرستش کنیم!!! یعنی انقدر احمق بودند جلوی پیامبرشون همچین حرفی رو زدند سامری لعنتی دید مردم احمقند! و عشقشون معبودی جسمانیست در نتیجه از تعلقات مردم استفاده کرد برای فتنه انگیزی اتفاقات دیگه ای که موثر بود این بود که بنی اسرائیل تو فقر زندگی کرده بودند یهو رسیدند به اون طلاها در ضمن حضرت موسی 10 روز دیر کرد البته این فتنه ای بود برای مردم کاری که سامری کرد این بود که ... قَالَ بَصُرْتُ بِمَا لَمْ يَبْصُرُوا بِهِ فَقَبَضْتُ قَبْضَةً مِّنْ أَثَرِ الرَّسُولِ فَنَبَذْتُهَا وَكَذَلِكَ سَوَّلَتْ لِي نَفْسِي ﴿۹۶ طه﴾ سامری دید جلوی حضرت موسی یک خاکی بلند میشه و فهمید کسی که حضرت موسی پشت سرش حرکت میکنه یه شخص بزرگه (نمیدونم میدونست جبریله یا نه) در هر صورت مقداری از اون خاک رو نگه داشت در نتیجه وقتی آن خاک رو به گوساله زد گوساله از خودش صدا در آورد و مردم هم گول خوردند البته به معنی این نبود که مقصر نبودند ولی فتنش فتنه ای بود!!! مهم ترین علتی که مردم رو مقصر میدونه این بود که حضرت هارون بینشون بود و جلوگیری کرد ولی بنی اسرائیل هارون را استضعاف کردند مردم وصی رسول خدا رو تنها گذاشتند و حیله گرِ قوم بر احساسات و حماقت مردم سوار شد حدود 12 مورد شباهت هست بین امیرالمومنین علیه السلام و حضرت هارون اللهم العن 310 در مورد اثر رسول دو نوع نظر بود که بحثی تفسیری و حاشیه ایست در مجموع سامری از بی بصیرتی دینی مردم برای فتنه مذهبی خود استفاده کرد بَصُرْتُ بِما لَمْ یَبْصُرُوا بیشتر را در اینجا بخوانید http://www.islamquest.org/fa/archive/question/fa12889 با تشکر از خانم هامون بابت لینک |
|||
|
|
۲:۴۳, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۲:۴۸ توسط jerjis.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
من بیشتر از مطالب دوستان استفاده میکنم و تا بحال پاسخی ارسال نکردم ولی از اون ابتکار خط آخر به شدت لذت بردم نتونستم چیزی ننویسم منتظر ادامه ی مطلب جالبتون هستم خدا حفظتون کنه |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۲۰:۰۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سامری رو خلاصه گفتم بعدا بازم میگم
درباره بلعم بگم بلعم یه شخص مستجاب الدعوه بوده یعنی هر دعایی میکرده میگرفته داستانش طولانیه خیلی خلاصه میگم که وقتی حضرت موسی میخواست به شهرشون بره حاکم ظالم شهر که میدونست بلعم چه خاصیتی داره و اگر هم موسی علیه السلام برن اونجا حکومتش برباد میره به بلعم گفت دعا کنه که موسی به شهر نیاد بلعم قبول نکرد به حاکم گفتن بلعم خیلی زنشو دوست داره حاکم از طریق زنش فریبش داد و زنه انقدر رفت تو مخ بلعم و تهدیدش کرد به رفتن بلعم هم قبول کرد کمتر جایی این داستان رو براتون اینطوری نقل میکنه روش فکر کنید جبر و اختیار و قضا و قدر براحتی براتون حل میشه بلعم دعا کرد و خدا جوابشو داد اما قضیه چی بود؟ بنی اسرائیل از اون طرف حضرت موسی رو اذیت کردن و گرفتار شدن به دعای حضرت موسی در واقع خدا به یه تیر دو نشون زد و هم دعای بلعم گرفت و هم نفرین حضرت موسی خیلی جالبه اگر بهش فکر کنید ولی خب بلعمم بدبخت شد سامری و بلعم بخاطر وایسادن جلوی ولی زمانشون بدبخت شدن یه چیزی رو در مورد سامری بگم البته نمیتونم اثبات کنم ولی به عنوان یه گزاره تو ذهنتون داشته باشید یه بار به فکرم رسید که سامری هنوز زنده باشه! تعجب نکنید احتمالش هست قبری که نداره و در مورد مرگش هم چیزی بدست نیوردم قال فاذهب فان لك في الحياه ان تقول لا مساس و ان لك موعدا لن تخلفه و انظر الي الهك الذي ظلت عليه عاكفا لنحرقنه ثم لننسفنه في اليم نسفا ﴿۹۷ طه﴾ البته اینی که گفتم فقط و فقط یه احتماله و بس اگر این ملعون زنده باشه میتونه از سران فکری نظام سلطه باشه قبل از ظهور چون فتنه گر قوی بود مثل شیطان از لحاظ دینی هم اطلاعاتش بالاست بیشتر نمیگم فقط روش فکر کنید مثل تاپیک جنگ نرم اینجا یچیزایی میگم که در حد فرضیست http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29456.html بعد بریم سراغ پولس ======= یکمی بیشتر بگم درباره فرضیم ببینید عذابش این بود که کسی نمیتونست بهش نزدیک بشه حالا چطور میشه این یه عذاب حسابی بشه؟ موقعی که زمان طولانی باشه (تا الان حدود 3000 سال) در مورد موعد هم صحبت شده دو احتمالا هست (نظر شخصیه البته) یکی موعد یعنی جایگاهش تو جهنم و یکی هم موعد یعنی زمان ظهور اگر دومی باشه اینطور میتونه معنی بشه (بازم میگم نظر شخصیه) : یه عمر طولانی بهت میدیم و در این عمر طولانی زجر میکشی و در یک موعدی در آینده دور به درک واصل میشی |
|||
|
|
۲:۵۹, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من واقعا عذر میخوام که بحث شما رو کمی دچار انحراف میکنم
نقل قول:یه چیزی رو در مورد سامری بگماز شما خواهش میکنم هیچ وقت گذاره های احتمالی و البته شاید خطا و اشتباه وارد ذهن خوانندگان نکنین درمورد احتمال زنده بودن سامری لطفا منبع رو قرار بدین (گفتین فکر خودتونه پس لطفا دلیل منطقی ارائه بدین) چیزی که من!! از قرآن دستگیرم شده و در آیات دیده ام این بوده که این جور نعمات فقط به افراد خاصی تعلق میگرفته نمونه اش در داستان ذولقرنین و خضر وقتی سنت الهی به این روال باشه که فقط کسی که بر گزیده و آزمون دیده باشه همچین نعمتی بهش عطا میشه با وجود اینکه خداوند خیلی از ذوالقرنین در قرآن تعریف میکنه؛ یا حتی درمورد داستان حضرت یونس که اگر از توبه کنندگان نبود تا ابد.... با این حال از پیامبران بود که خداوند چنین تصمیمی برایش داشته...شما اگه نمونه دیگه ای سراغ دارین من رو هم درجریان قرار بدین حتی اگر قرار باشه این موضوع غیر از این باشه پس باید جایی در احادیث و روایات اثری ازش ببینیم چیزی که من درمورد سرانجام سامری دیدم این روایت بود"لا تقتله یا موسى فإنه سخی".... ضمنا در مورد ورود اسرائیلیات علامه بزرگوار طباطبایی (رحمه الله) در مقدمه تفسیر المیزان نوشته اند که {از همان آغاز اسلام, موضع گیری قاطعی در برابر اسرائیلیات نشده است , و اسرائیلیات و شبه اسرائیلیات بخصوص در داستان های قرآن به صورت گسترده نفوذ کرده اند} - المیزان فی تفسیر القرآن؛ چاپ سوم ،بیروت؛ جلد 1؛ ص 4 حالا به نظر عده ای منطقی میاد این اسرائیلیات ایراد از قرآن نیست ایراد از پایین بودن منطق دینی ما هست! در مورد این موضوع طول عمر ما باید بسیار حساس باشیم مخصوصا این موضوع طول عمر که با اعتقادات ما درمورد صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مرتبطه چون هرکسی چنین جایگاهی نداره و البته که فتنه و فتنه جو همواره در تاریخ همواره بوده که نمونه مکر سامری رو میتونیم در شخصی مثل عمرعاص!!!! ببینیم ---- پ.ن بابت انحراف تاپیک از موضوع عذر میخوام |
|||
|
|
۳:۰۴, ۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۳:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون
توجه کنید که ابلیس و دار و دستش هم زنده هستن در ضمن اگر دقت کنید میبینید اونها بودن که معمر بودن حتی خود ابلیس رو زیر سوال بردن که ما به معمر بودن حضرت صاحب فکر نکنیم من یه نظر دادم و بس هیچ ایرادی هم نداره این میتونه یه املاء از طرف خدا باشه برای سامری اگر میخواید بیشتر بحث کنید یه تاپیک جدا بزنید چون سامری مقدمه تاپیکه ========== بازم بگم این ربطی به قرآن نداره به عنوان یه احتمال تو ذهنتون داشته باشید نگید تفسیر به رای کرد چون من از قرآن و روایت استخراج نکردم |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سند روایتی برای ماجرای بلعم رو ذکر کنید
تشکر |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با تشکر فراوان از عبدالرحمن گرامی بابت این تاپیک خیلی عالی...
فقط چند نکته: 1- زمانی که می فرمایید«ببینیم در قرآن چی گفته» اولا باید خود آیه بیاید و بعد مشخص کنید از کجا تا کجای حرفتان را از قرآن آوردید... یعنی الان معلوم نیست که باید حتما مشخص شود. 2- در رابطه با خاک برداشتن از قدم جبرئیل توسط سامری... این هم باید با منبع دقیق(نه طبری و یعقوبی) ذکر شود... 3- در رابطه با بلعم هم باید با ذکر منبع دقیق مطلب را بفرمایید... شخصی که این مقام را دارد به همین راحتی میاید پیامبر بزرگ خداوند متعال را نفرین میکند؟؟؟ فکر کنم داستان به قبل تر بر میگردد.. به اولین گناه او در آن کوه... این را بی زحمت تحقیق بفرمایید و بعد کامل و با منبع بیاورید... 4- در رابطه با زنده بودن سامری، باید عرض کنم که کاملا حق با هامون گرامی است... قرار بر این است که در این موضوعات از احتمالات و.. سخن نگوییم. یک بار دیگه پست هامون را بخونید. 5- در مورد داستان پولس ازتون خواهش میکنم اینقدر سریع رد نشوید... چون در مورد افراد بسیار بسیار بسیار مهم و تاثیر گذاری در تاریخ داریم بحث میکنیم... سمبل نکن اخوی ![]() اصلا این تاپیک استعداد مجزا شدن به موضوعات خاص هرکدام را دارد... مخصوصا خود پولس. پ ن: چون موضوعش برام اهمیت داشت این نکات را بیان کردم. ببخشیدا ![]() |
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۱۴:۳۲ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۲ ۲:۵۹)هامون نوشته است: درمورد احتمال زنده بودن سامری لطفا منبع رو قرار بدین (گفتین فکر خودتونه پس لطفا دلیل منطقی ارائه بدین) در جایی شنیدم که وهابی افاضه می فرمودند مگر امکان دارد کسی این همه عمر کند در کلام الله دیدم که فرموده اگر یونس جزونیایش کنندگان نبود تا قیامت در شکم ماهی می ماند خدایی که قادر است کسی را در شکم ماهی درآن جای غیر متعارف تا قیامت زنده نگهدارد وبالطبع باید همان ماهی هم تا قیامت زنده باشدتا یونس در شکم او زنده باشد ، چرازنده بودن کسی با طول عمربالای هزار سال بعید به نظر می رسد . افلا یعقلون .یتفکرون .یتدبرون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سالم ماندن جسد و فتنه سامری های زمان | عبدالرحمن | 3 | 2,583 |