|
سراج منیر (سالگرد شهادت پیامبر)
|
|
۲۲:۰۷, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا رسول الله سالگرد شهادت پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم رو تسلیم میگم چون هر کسی خود را بهتر میشناسد اول از امیرالمومنین نقل میکنم چون پرنده عقل کسی نمی تواند به قله آن ذات عالی برسد خطبه ۱۰۰ نهج البلاغه و گواهی می دهم که محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بنده و فرستاده اوست ( خداوند است ) . او را فرستاد تا فرمان وی را آشکار و نام خدا را بر زبان راند . پس با امامت ، رسالت خویش را به انجام رساند و با راستی و درستی به راه خود رفت ، و پرچم حق را در میان ما به یادگار گذاشت ، هر کس از آن پیشی گیرد از دین خارج و آن کس که از آن عقب ماند هلاک گردد و هر کس همراهش باشد رستگار شود . |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۲۳:۱۹ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تبارک و تعالی : یا محمد لولاک لما خلقت الافلاک ای محمد اگر تو نبودی هیچ موجودی نمی افریدم ![]() سلام و درود بر همه کاربران بزرگوار ! که از برای سر سخت ترین روز عالم هستی به سوگ و ماتم نشسته اند . این روزها امتی داغ پدر میبیند که ملکوت اسمان و زمین در سوگش نشسته اند .... سلام بر رسول خدا ... سلام بر ان پاک مردی که سرور کائنات است .... سلام بر ان یگانه مخلوقی که هیچ موجودی از ازل تا ابد به شرافتش نرسد و درک مقام عظمت او را نکند .... سلام بر یگانه عبور کننده از حجاب های نور ... سلام بر ان کسی که حجت بر همه عوالم هستی است ... سلام بر یگانه حبیب خدای جهان افرین ... سلام بر ان کسی که عرش خدا و حریم کبریا منزل اوست ... سلام بر یگانه مردی که همه پیامبران الهی شاگرد مکتب توحید اویند ... سلام بر یگانه مردی که به نگاهش عالمی دگرگون شود ... سلام بر یگانه مردی که ملائکه اسمان و زمین به گرد گوهر مطهرش در طواف اند .... سلام بر ان مرد یگانه که خداوند یکتا و ملائکه بر او صلوات می فرستند .... سلام بر محمد مصطفی سرور کائنات عالم و خاتم پیامبران و حبیب اله جهان افرین قال رسول الله صلی الله علیه و اله و السلم = انا سيد ولد آدم يوم القيامه و لا فخرء و بيدي لواء الحمد و لا فخر و ماَمن نبي يومئذ ، آدم فمن سواء الا تحت لوائي و انا اول شافع و اول مشفع و لا فخر ( عوالی اللائی ) من بي آنکه تفاخر کنم ، در روز قيامت سرور فرزندان آدم هستم و مقام سپاسگزاري در دست من است و در آن روز پيغمبري نيست ، از آدم گرفته تا ديگران ، که زير سايه رحمت من نباشد . من نخستين شفاعتگر و نخستين کسي هستم که شفاعتش مورد قبول واقع مي شود علی علیه السلام فرمود : ما بَرأ اللّهُ نَسَمَةً خَیْراً مِنْ مُحَمَّدٍ صلی الله علیه و آله[sup] [/sup]و انا عبدی من عبید محمد = خداوند مخلوقی برتر از محمد صلی الله علیه و آله نیافریده است و من بنده ای از بندگان کوچک محمد هستم ( اصول کافی جلد یک باب الکون و المکان ) ![]() احمد تا احد یک میم فرق است جهانی اندرین یک میم غرق است یقیناً میم احمد میم مستی است که سرمست از جمالش چشم هستی است ز احمد هر دو عالم آبرو یافت دمی خندید و هستی رنگ و بو یافت اگر احمد نبود آدم کجا بود خدا را آیه ای محکم کجا بود چه می پرسند کاین احمد کدام است که ذکرش لذّت شرب مدام است همان احمد که آوازش بهار است دلیل خلقت لیل و نهار است همان احمد که فرزند خلیل است قیام بت شکن ها را دلیل است همان احمد که ستّارالعیوب است دلیل راه و علّام الغیوب است همان احمد که جامش جام وحی است به دستش ذوالفقار امر و نهی است همان احمد که ختم الانبیا شد جناب کنت و کنزاً مخفیا شد همان اول که اینجا آخر آمد همان باطن که بر ما ظاهر آمد همان احمد که سرمستان سرمد بخوانندش ابوالقاسم محمــــــد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) محمد میم و حاء و میم و دال است تدارک بخش عدل و اعتدال است محمد رحمة للعالمین است کرامت بخش صد روح الامین است سالروز رحلت منجی عالم بشریت از افق تاریکی . سرور فرزندان بشر حبیب خداوند جهان افرین رحمه للعالمین حضرت ابا القاسم محمد مصطفی بر همه عاشقان درگاه الهی و بر جهان اسلام و بشریت تسلیت باد و سالروز شهادت سبط الاکبر النبی ابا محمد حسن بن علی علیهما السلام و امام الرئوف اباالحسن علی بن موسی الرضا علیه الاف التحیه و الثنا بر عموم جهان تشیع تسلیت و تعزیت باد
|
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۱۲:۱۰ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم کسی مقیم غم انگیز غار ها شده بود، که فصل پنجره هایش به عشق واشده بود! ---- علی،حسین وحسن،فاطمه، چه گلزاری به زیر سبز عبای دلش به پاشده بود! ---- خدا به خاطر تو آفریده دنیا را، گمان کنم که خدا عاشق شما شده بود!
------ "شهادت پیامبر عظیم الشان اسلام تسلیت باد"
آجرک الله، بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|||
|
|
۱:۰۰, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
لقد جاءكم رسول من انفسكم عزيز عليه ما عنتم حريص عليكم بالمومنين رووف رحيم
قطعا براى شما پيامبرى از خودتان آمد كه بر او دشوار است شما در رنج بيفتيد به [هدايت] شما حريص و نسبت به مؤمنان دلسوز مهربان است حضرت در لحظات آخر گفتند: ائتوني بكتاب اكتب لكم كتابا لا تضلوا بعدي و یک نفر خبیث گفت: إن الرجل ليهجر یک عمر زحمت برای هدایت مردم و این جفا از سامری امت |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سالروز رحلت منجی عالم بشریت از افق تاریکی . سرور فرزندان بشر حبیب خداوند جهان افرین رحمه للعالمین حضرت ابا القاسم محمد مصطفی بر همه عاشقان درگاه الهی و بر جهان اسلام و بشریت تسلیت باد و سالروز شهادت سبط الاکبر النبی ابا محمد حسن بن علی علیهما السلام و امام الرئوف اباالحسن علی بن موسی الرضا علیه الاف التحیه و الثنا بر عموم جهان تشیع تسلیت و تعزیت باد
|
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بذارید بقیه تاپیک ها رو پیش بینی کنم
بقیه بچه ها: شهادت پیامبر رو تسلیت میگم اقای ملکوت: رحلت پیامبر رو تسلیت میگم بقیه بچه ها: شهادت پیامبر رو تسلیت میگم اقای ملکوت: رحلت پیامبر رو تسلیت میگم . . . و این داستان ادامه دارد منم به عنوان یکی از بچه ها شهادت پیامبر عزیمون رو تسلیت میگم چون ایشون الگوی کامل بودن بنا بر فرمایش قران پس از دنیا رفتنشون هم، الگوی ماست و کسی از ایشون سبقت نمیگیره |
|||
|
|
۰:۲۲, ۱۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ای امت رسول، قیامت به پا کنید
لبریز، جام دیده ز اشک عزا کنید در ماتم پیمبر و تنهایی علی باید برای حضرت زهرا دعا کنید داغ پیغمبر است و بلاییست بس عظیم حیدر غــریب گشتـه و زهـرا شده یتیم ××× ختم رسل به سوی جنان میکند سفر جان جهانیان ز جهان میکند سفر ریزید خون ز دیده که در آخر صفر کز پیکر وجود، روان میکند سفر دریای اشک، ملک خداوند سرمد است بــاور کنیــد روز عــزای محمّد است ××× جان جهان ز پیکر هستی جدا شده خاموش، شمع محفل نورالهدی شده ملک خداست غرق در اندوه و اضطراب واویلتا عزای رسول خدا شده عالم ز دود فتنه سیهپوش میشود حقّ علـی و آل، فـراموش میشود ××× باور کنید قامت حیدر خمیده است رنگ از عذار حضرت زهرا پریده است باور کنید بغض حسن مانده در گلو خونِ دل حسین به صورت چکیده است خورشید، رنگ باخته و روز، چون شب است یک کربلا غـم است که در قلب زینب است ××× سوگ رسول یا که غم بینهایت است یا نقشۀ شکستن رکن هدایت است تیغ سقیفه گشته حمایل به دست خصم او را هوای حمله به بیت ولایت است امت پس از نبـی ره طغیان گرفتهاند با دست فتنه دامن شیطان گرفتهاند ××× پیغمبری که دست دو عالم به دامنش با آن که آب غسل نخشکیده بر تنش آزرد باغ لالهاش از نیش خارها دیدند حملههای خزان را به گلشنش اجر رسالتش چه قَدَر ظالمانه بود بـر دست دخترش اثر تازیانه بود ××× مردم درِ سرای علی را نمیزنند جز با لگد به بیت ولا پا نمیزنند سلمان کجاست؟ بوذر و عمار کو؟ چرا اینان سری به حجرۀ زهرا نمیزنند دیگر مدینه داده ز کف شور و حال را کس نشنـود صــدای اذان بــلال را ××× ای آسمان بگرد و دل از غصه چاک کن خود را نهان چو جسم پیمبر به خاک کن دستی برون ز خاک کن ای ختم انبیا اشک غم حسین و حسن را تو پاک کن بیتو جهـان دچـار بلایی عظیم شد بردار سر ز خاک! که زینب یتیم شد ××× افتاده پشت سر همه آیات ذوالجلال قرآن چو حرمت نبوی گشته پایمال اجر نبی به کشتن زهرا ادا شود زهرا زند به پشت درِ خانه بالبال حامی دین و یار ولی کیست؟ فاطمه اول شهیـد راه علـی کیست؟ فاطمه ××× یارب! به اشک چشم علی، خون فاطمه آن فاطمه که عرش خدا راست قائمه بیش از هزارسال، شب و روز و ماه و سال دارد به این دعا همه شب شیعه زمزمه با تیغ مهدیاش دل ما را صفا بده بـر سینـۀ شکستـۀ زهـرا شفا بده ××× اسلام، سرشکستۀ اعدا نمیشود مهر علی برون ز دل ما نمیشود درمان زخم سینۀ مجروح اهلبیت جز با ظهور مهدی زهرا نمیشود «میثم» هماره باشدش این ذکر بر زبان عجّــل علـی ظهـورک یا صاحبالزمان |
|||
|
|
۲:۲۷, ۱۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۲ ۱۳:۲۴ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دخترم روشنی چشمِ ترم زهرا جان پیشتر آی و ببین بیشترم زهرا جان تا در این لحظه آخر نگرم رویت سیر یک زمان دور مشو از نظرم زهرا جان سفر مرگ به پیش آمده و باید رفت زین جهان رو به جهان دگرم زهرا جان دخترم این همه در ماتم من گریه مکن آتشی از اشک مزن بر جگرم زهرا جان بعد من عمر تو کم باشد و از عترت من زود تر از همه آیی به برم زهرا جان... ******************************* «از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سوال شد: یا رسول الله به حکم قرآن مأمور شده ایم بر شما صلوات بفرستیم، چگونه صلوات بفرستیم؟ رسول خدا چنین فرمودند » (3:16) دانلود ان الله و ملائكه يصلون علي النبي يا ايهاالذين آمنوا صلوا عليه و سلموا تسليما ... |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
عرض تسلیت شهادت پیامبر رحمت حضرت محمد صلی الله علیه واله وسلم و همچنین شهادت امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام خدمت پدر مهربان حضرت اباصالح المهدی علیه السلام و همه شیعیان
و محبان این ذوات مقدسه کاربر بزرگواری نوشتند : « سلام علیکم لطفا درباره آن کاربرعالم مقدس ملکوت دچار سوء تفاهم نشویدایشان تنها قصد دارند از علو وبدعت بین شیعیان جلوگیری کنند .............................. چرا با ایشون طوری رفتار می کنیدکه انگار سنیه؟ البته حق میدم من به ایشون هم تذکر دادم که باید درست صحبت کنند نه با کینه که موجب سوء تفتهم نشه» می خواستم ببینم ایشون اهل دریافت تذکر هم هستند یا نه؟ آیا ما دچار سوء تفاهم شدیم ؟ ارسال این صلوات از یک طلبه سطح عالی حوزه چه معنی دارد؟ |
|||
|
|
۰:۲۱, ۱۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم إِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلِيماً شهادت نبی خاتم محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم سبط اكبر نبوي امام حسن مجتبي علیه السلام کریم اهل بیت سلطان سریر ارتضا حضرت علی بن موسی الرضا الیه آلاف و تحیت و ثنا را تسلیت عرض مینمایم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رحلت یا شهادت؟= | zarati313 | 104 | 32,893 |
۲۱/آذر/۹۵ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: عمار94 |
|

![[تصویر: 2012-10-08_12.47.54_18082005(003).jpg]](http://daneshjoo.epage.ir/images/daneshjoo/gallery/83a00b5a9f00582ae12ce72612ea28de/FullPic/2012-10-08_12.47.54_18082005(003).jpg)
![[تصویر: 4mohammed-prophet.jpg]](http://m.ruvr.ru/data/2012/12/19/1279887869/4mohammed-prophet.jpg)