|
....::::::: شک می کنم پس هستم ::::::.....
|
|
۲:۴۸, ۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۲:۵۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() اینجا می خواهیم راجع به شک صحبت کنیم ... حتما کسی رو دیدی که همه چیز رو باید برابش ثابت کرد !!! این حالت آدما بد هست یا خوب ؟! اصلا می خواهم ببینم شک سازنده است یا مخرب ! آیه بیاورید ... حدیث ... گفتاورد ... ببینیم چه کسی راست می گوید ؟! شک چی هست ؟! تردید چی هست ؟! بفرمایید ببینیم نظرتان چه هست .... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۱, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
من با اسم تاپیک مشکل دارم . فکر کنم این حرف یکی از فلاسفه غربی باشه یادمه استاد عباسی این فیلسوف و این جملشو نقد کرد ولی یادم نیست بهتره اسمشو بزارید عبور از شک یا یه همچین چیزی
|
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۱۸:۱۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۲ ۱۳:۰۰)پرنیان نوشته است: سلام.سلام خوب بله و همینجوری باور کردن که میشه ساده لوحی ! (۹/دی/۹۲ ۱۳:۰۶)صهبا نوشته است: سلام...سلام آفرین صهبا خانم . اول برای دونستن هر چیزی که درسته با نه باید تعریفش رو داشته باشیم . این جملاتی هم که گفتید خیلی کلیدی بود . تشکر . (۹/دی/۹۲ ۱۳:۳۲)nina نوشته است: شک خوبه به شرطی که به اصل اعتقاداتمون ضربه نزنه سلام نینا جان بله . پس دانستیم که شبهه با شک متفاوت هست ! البته این جای صحبت بیشتر دارد که شما می تونید توضیح بیشتر بدهید . (۹/دی/۹۲ ۱۶:۰۴)Aryha نوشته است: با یاد حقسلام جناب aryha این توصیفی که شما فرمودید البته شک نیست ! خوب آدم دلیل می خواهد تا باور کند . حالا خودش باور کرد باید بتواند برای دیگران هم ثابتش کند . بعضی وقتها می بینی یک بحثی پیش می آید ؛ طرف صحبت می گوید روحانی مسجد ما این آیه را ثابت کرد . می گوییم خوب چه فرمود . می گوید یادم نیست :| (۹/دی/۹۲ ۱۶:۳۱)masoudmoosavy نوشته است: سلامسلام بر شما . آفرین بر شما ! به این می گویند شک دکارتی . می خواهیم ببینیم این نوع شک به عالم و آدم صحیح هست یا خیر . البته در قسمتی از مطلب . از باقی دوستان هم تشکر باز هم بفرمایید ... یه مسئله رو هم بگویم . اولین بار کسی که گفت " انا خیر" (من بهترم ) ابلیس بود . گفت من از آدم بهترم پس بهش سجده نمی کنم . کلا این جمله رو استفادش نکنید . |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اگر در شک بمانیم نه خوب نیست
اگر از شک عبور کنیم خوب است اگر دائما شک کنیم خوب نیست (البته بعد از اثبات) ![]() اما اینکه آقای دکارت "بودن خودشون رو در شک کردن میدونن" به نظرم درست نیست. اتفاقا بودن انسان در یقین هست . وقتی انسان شک میکنه یعنی دیگه نیست. |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
سلام فاطمه جان! جناب چیه؟؟ خانومم ها !!!! ![]() ح نمیدونم شاید منظورم رو خوب نرسوندم این بنده خدا فراتر از این حرف هاست ... کاش دنبال اثباتش بود آخه ... فقط بلده بگه از کجا معلوم ؟؟ شاید فلان ... بالاخره تا یک جایی ادم باید به دنبال اثبات باشه ...وقتی به اصول پایه معتقد شدی دیگه جای شک نیست ... یعنی اگه شما از همه نظر بهت اثبات بشه روزه گرفتن ضرر داره (نه در حالت بیماری) دیگه از روزه گرفتن کوتاه میای؟ معلومه که نه ... میگی اون خدایی که من می شناسم جز به صلاحم فرمان نمیده ..غیر اینه؟ ... چون بنیان ( ولایت الهی ) رو قبول کردی .... ولش کن ... بگذریم .. دلم پره از دستش ... ![]() یاالله |
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۲ ۱۹:۲۲)masoudmoosavy نوشته است: اگر در شک بمانیم نه خوب نیست درسته . ما هم مقصودمون همین هست که ببینیم یا شک در همه چیز خوب هست یا بد هست . باید با شک همه جانبه چه کنیم . آیا کسی شک بکند خوب هست یا بد ؟ اصلا شک اصالتا خوب هست یا بد ! (۹/دی/۹۲ ۲۳:۴۹)Aryha نوشته است: با یاد حقسلام ![]() البته من نمی دونستم شما خانم هستید ولی جناب که فقط برای آقایون نیست : امشب جناب فاطمه با اضطراب و واهمه ، آید به دشت کربلا، گوید حسین من چه شد ... نور دو عین من چه شد ... درسته . پس تا دست یافتن به پایه باید سوال کنی در واقع . نه شک ! .................................................................... بازهم کسی هست که بخواهد بگوید شک مسئله نکویی هست یا نتیجه گیریم !؟!! |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۱۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۲ ۱۵:۴۴ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ببنید در مورد شک مربوط میشه به حوزه عقل و اندیشه ،یه جمله از شهید مطهری قرار داده بودم در تالار نقل قول:شروع کردم به خوندن کتاب جهان بینی شهید مطهری دو خط اولش جمله ای بود که مرا به فکر برد و بسیار تامل انگیز شهید مطهری شک را از فواید و اگر فایده دینممون همین باشد فقط باشد،بسیار میداند ،خیلی تامل انگیز است همون جمله ای که برادر عبدالرحمن گفت نقل قول:شک گذرگاه خوبیست ولی منزلگاه بدیست البته جای شک و تردید در حوزه عقل و یه حوزه حب و بغض هم داریم که جایگاهش در قلب است که ایندو را نباید با هم مخلوط کنیم که شک و تردید در حوزه عقل میتواند کارایی بسیاری داشته باشد ولی شک در حب و بغض ها میتواند خسارت و زیانهایی به بار بیاورد که باید مراقب باشیم یا علی. |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۱۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۱۶:۱۳ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
چرا باید فکر کنم شک از اعتقادات من جداست ؟ اصلا شک در اعتقادم به وجود میاد در غیر این صورت که شکی وجود ندارد . شک مسلما رو اعتقادات تاثیر گذار هم هست یا باعث ایمان 100% به آن موضوع میشه یا باعث رد آن می شه
مسئله اینه که شکی را ایجاد می کنند و راه های رفع آنرا مدفون می کنند تا من در گمراهی و تاریکی برای خودم بادگلوی روشنفکرانه بزنم و با جهل خودم حال کنم شک را می توان یکی از پیش نیازهای اشتیاق به آگاهی در نظر گرفت اما مشروط به آن که به دنبال آگاهی هم برم شک گذرر گاه خوبی است نه منزلگاه [b]هرزنامه (زهرنامه) البته یه نوع شک هست که جدا از شک و شبه در اعتقاداته یه نوع شک خاص که من بهش مبتلا هستم و ازش نمتونم رد بشم اگه کمکی کنید ممنون میشم من به خودم مشکوکم . حب الهی و خوف الهی واقعا واقعا در وجود من وجود یا فقط در دهانم وجود دارد ؟ واقعا واقعا منتظر مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستم یا فقط بلدم بگم الهم عجل لولیک الفرج ؟ اصلا برام مهم هست ؟ اگر ایشان ظهور کرد نرم مقابلش وایسم ؟ نکنه برم بر علیه ولی عصر شمشیر بکشم ؟ راستش به همه شما هم مشکوکم به این شهر بزرگ و به این جامعه هم مشکوکم چرا در بین این همه شیعه انقدر غریب تنها هستن امام زمان ما |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)