|
کمک...یه مشکل خیلی بزرگ
|
|
۲۱:۳۴, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه بیداری اندیشه های عزیز من چند وقتیه به این تالار سر میزنم و فهمیدم برو بچه های خوبی داره.الان هم این اکانت رو ساختم فقط برای همین حرفهام. دقیقا نمیدونم از کجا باید شروع کنم رک و راست بی تعارف میگم چون کسی منو نمیشناسه . من پسر نوجوانی هستم که چند وقتیه اسیر شهوت شدم ، احتمالا خودتون فهمیدید دیگه،نوجوانی و مساله ی خود ارضایی. من پسر مذهبی ای هستم.خداروشکر خانواده مذهبی ای هم دارم.نه ماهواره داریم،نه وضع دینی خانواده خرابه.اما... اما من دو سه سالیه که اون کاری که بالا گفتمو انجام میدم.باور کنید خودم هم خیلی ناراحتم،یعنی خیییلی.اصلا اگه اینطور نبود که الان اینجا مطلب نمیزدم هر ترفندی میزنم نمیتونم این کارو نکنم.تمام تلاشمو میکنم.همیشه دعا کردم که به راه راست هدایت شم.هربار هم بعد از اون کار،مثل---پشیمون میشم و توبه اساسی میکنم و گاها گریه میکنم و تصمیم جدی میگیرم که اونکارو نکنم.همیشه هم به خدا توکل کردم،از ائمه خواستم کمکم کنن اما گاهی اوقات یه جور میشه که به صورت بی اراده دست به اینکار میزنم.با اینکه میدونم نتیجش چیه،با اینکه میدونم خیلی ازین کار متنفرم،و با اینکه میدونم خدا داره منو میبینه،اما گاهی اوقات دیگه از کنترلم خارج میشه همیشه سعی میکنم هر وقت ازین فکرا به سرم زد،طفره برم،گاهی اوقات جواب میده،اما گاهی اوقات هم نه! میشینم پشت اینترنت به قصد یه کار دیگه.مثلا چک کردن ایمیل یا اومدن به همین تالار.اما یهو چشم باز میکنم میبینم وسط جست و جوی تصویر گوگل هستم و... ماشالله هزار ماشالله این همسایه های دوروبر ما هم که... 70 درصد اوقاتی که دم پنجره میری با یه صحنه مواجه میشی که گاهی اوقات این چشم لامصب گیر میکنه و... گاهی هم حتی سرجام نشستم و به موضوعی فکر میکنمو... و خلاصه به انواع و اقسام روش ها یهو خودمو وسط گناه میبینم.گاهی اوقات هم که تو خونه تنها هستم،خود به خود به گناه کشیده میشم من هر روشی به ذهنم میرسید یا تو اینترنت دیدم زدم اما فایده خاصی نداشت.البته غیر از ورزش،چون وقت چندانی براش ندارم هربار بعد از گناه از خودم متنفر میشم،بدجوری هم شرمنده خدا میشم. دیگه اصلا نمیدونم که باید چیکار کنم تا این گناه رو برای همیشه کنار بذارم. گاهی اوقات تصمیم خیلی جدی میگیرم،اما تاریخ انقضای این تصمیم ها حداکثر یک و نیم ماه بوده! قران میخونم،زیارت عاشورا ، دعای توسل...ولی بازهم همون آش و همون کاسه یعنی دیگه واقعا ذهنم به جایی قد نمیده که دیگه چیکار باید بکنم تا سمت این گناه نرم گاهی اوقات هم مثل این چند روز فشار به حدی میشه که هر یکی دوروز در میون اونکارو انجام میدم به جان خودم یه عمر دعاگوتون میشم اگه یه کمک اساسی بهم بکنین،یه راه حلی که دیگه تا آخر عمر سمت این گناه نرم نمیدونم میتونین منو درک کنید یا نه،با توجه به اینکه پسر مذهبی هستم و نماز و روزم سرجاشه ، خییییلی ازینکارم خجالت میکشم،خیلی شرمنده ام به خود خدا هم میگم که تو که میدونی من دلم نمیخواد این گناهو بکنم،پس چرا کمک نمیکنی... نمیگم نا امید و مایوس میشم چون میدونم کمک خدا همیشه هست.اما باور کنید تحمل این وضعیت خیلی خیلی سخته کمک کنید...جان هرکسی دوست دارید به من جهنمی داغون کمک کنید...خواهش میکنم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۱, ۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۲۳:۱۹ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-47...8%A7%D9%87 این داستان http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...9%88%D8%AA هم میتونه تأثیر گذار باشه.حتمن بخونش و این تاپیک: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25242.html امیدوارم مشکلتون بزودی حل بشه. ولی این تاپیک ها رو بخونید، بی تأثیر نیست.
|
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
وقتتو پر کن کاری کن اصلا زمانی برای این کار نداشته باشی |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
منم با پرنیان موافقم یه کار خوب سخت انتخاب کن و پاش واستا،روزه خوبه یه سری غذاها که تحریک کننده است نخور،من فقط پیاز رو بلدم بقیه رو از دوستان بپرسید گیاه خواری هم خوبه من خودم وقتی اراده ام ضعیف میشه واسه یه گناهی،بعدش یه کار خوبی که واسه نفسم سخته انجام میدم،که شیطون بفهمه یه کار بد ،ادامه اش یاعالمه کار خوبه نگران نباشید خود شیطان کوتاه میاد و دیگه وسوسه تون نمیکنه،اینا استراتژی مقابله با شیطانه ![]() و نکته دیگه که از اقای خیر اندیش شنیدم،اقایونی که شهوت زیادی دارن میتونن با حجامت کنترل کنن من جزئیاتش رو نمیدونم،اگه براتون مقدوره برید پیش طبیب سنتی،حتما کمکتون میکنن در واقع هم روی روح کار کنید هم جسم ان شاء الله که نجات بیابید |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
بنظرم این هم یک نوع بیماری هست ، و باید برای درمان بیماری به متخصصش مراجعه کنی اما این سایت میتونه بهت کمک زیادی کنه http://www.masturbation.ir/ یا علی
|
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکمانرژی درون انسان باید یک جوری تخلیه شود. حالا هر طور که هست. اگر شما فعالیت شدید کاری و یا ورزش های طولانی مدت 1.5 تا 2 ساعته دویدن، شنا کردن، دوچرخه سواری و هر گونه ورزش هوازی دیگر انجام دهید، این انرژی ها برای آنکه شما بتوانید به فعالیت خود ادامه بدید، مصرف میشه و دیگه چیزی نمیمونه که بره پشت و ذخیره بشه و وقتی پر شد یا لبریز بشه یا خودت تخلیه کنی. بهترین روش همینه.اصلا اجازه ندی ذخیره بشه.پیشگیری بهتر از درمان هم به نظر حقیر همینه. مثلا کسانی که به سربازی میرن میگن تو غذا ها کافور میریزند در صورتی که اینطور نیست. آنقدر فعالیت میکنی که بدن چیزی برای ذخیره کردن ندارد هیچ و آن چیزی هم که ذخیره شده رو مصرف میکنه.میدونی که سر شار از پروتئین هست و این پروتئین برای فعالیت بدن نیاز هست. حالا اگر در طول روز فعالیتی نداری حداقل با غذا نخوردن پروتئین به بدن نرسون تا اون هم چیزی ذخیره نکنه و بعدش هم ..... یعنی روزه بگیر. خوردم یادمه روزهایی که ورزش حرفه ای انجام میدادم، روزه هم می گرفتم.همزمان با شکم خالی 3 ساعت ورزش حرفه ای انجام میدادم.در حین اینکه روزش رو سر کار ساختمان کار گری میکردم، شبش میرفتم سر ورزش و همه اینها با شکم روزه. حالا اگه این کار ها رو با مطالعه کردن هات و عبادت هات جمع کنی، از شما مردی پولادین میسازه که اون سرش ناپیدا. مردانی که هم ورزش کارن هم عالمند و هم بنده خوبی هستند. بعدش هم عملی که هر روز انجام بشه رو نمیشه یک شبه ترک کرد.باید یواش یواش ترکش کنی.مثلا 3 روز یکبار، بعد هفته ای یکبار و بعد هم فراموشش میکنی. تاثیر روزه رو خودم چشیدم. اگه موفق شدی که میشی دعامون کن ما هم آدم شیم. یا حق |
|||
|
|
۰:۳۰, ۱۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اولا با تشکر از شارکت زیاد عزیزان...واقعا فکر نمیکردم به 2 صفحه رسیده باشه
و دوما،تمام راه هایی که گفتیدو قبلا امتحان کردم. من حتی کامپیوترم وسط هاله (همون اتاق پذیرایی شما )فقط با پست آخر موافقم...چون بقیه راه هارو امتحان کردم جواب نگرفتم بعضی ها هم پیام خصوصی دادن و گفتن که با درس خوندن،فکرتو مشغول کن.البته با تشکر از اینکه احساس همدردی کردن و خواستن کمک کنن،اما من فکر میکنم گویا این انسان ها از مریخ اومدن الان شما بیاین از کل بچه های مدرسه ما بپرسین که آیا درس خوندن بیشتر تو این قضایا تاثیر داره یا نه! اگه افراد موافق از بین اون 400 نفر،از 5 نفر بیشتر بودن،من اسم خودمو میذارم اژدر !!!! |
|||
|
|
۰:۵۹, ۱۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۲ ۳:۰۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
برادر شما الان 16 سالته
یهو میبینی 40 سالت شده مطمئن باش اگر عمل کنی حل میشه عمل!!!! راستی یادت باشه یه الگو تو زندگیت داشته باشی این شهیدی که به شما معرفی میکنم زمان شهادت همسن شما بوده تو زندگیت یه آواتار(الگو و شخصیت آرمانی نه فقط آواتار تالار گفتگو)داشته باش و بهش برس http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid148830 کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش کی روی؟ ره ز که پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱:۲۹, ۱۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۲ ۱:۳۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
در این زمینه حرف زیاده....
بعضی توصیه ها رو دوستان نوشتند پس من چیزی مینویسم که جدید باشه: میتونی از داروی سیپروترون استات استفاده کنی (کاهش فعالیت بیضه ها ، کاهش تولید DHT و کاهش میل جنسی) از داروی فیناستراید پنج هم میتونی استفاده کنی که بهتر ازسیپروترون هست ولی جوابدهیش ضعیف تره. دارو و روش زیاد هست! فعلا برای این پست همین دوتا بسه... اگه سوالی بود در خدمتم. |
|||
|
|
۱:۳۷, ۱۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
تمام راههایی که دوستانمون گفتن خیلی خوبه و همشون هم جواب خواهد داد
تنها در یک صورت حتی اگه بهترین راهها رو هم بری و شدیدترین مجازاتها رو هم برای خودت بذاری هیچ فایده ای نداره... اونم اینه که اراده نداشته باشی... نتونی رو تصمیمی که برای ترک یا انجام یه عملی میگیری واستی... هربار خواستی اشتباهی رو مرتکب بشی قبل از انجام دادنش فقط 5 دقیقه به این فکر کن که بعدش چی میشه؟؟ واقعا چه چیزی نصیبت میشه؟؟ یه خوشحالی و لذت چند دقیقه ای ارزش این رو داره که اینطور بعدش از خودت شرمنده بشی و بعدش مجبور باشی خودت رو سرزنش کنی؟ من بهت پیشنهاد میدم که هربار خواستی اشتباهی رو مرتکب بشی یه کاری کن: اون کارو 10 دقیقه یا یه روز به عقب بنداز... اگه مثلا الان داری مرتکب یه اشتباهی میشی قبل از اینکه کاری بکنی بگو الان نه ولی 10 دقیقه دیگه اینکارو میکنم. و تو این 10 دقیقه واقعا فکر کن ببین ارزشش رو داره؟ وباید اونقدر عزت نفس و شهامتت بالا باشه که بتونی جلوی خودت رو بگیری... داشتن الگویی که عبدالرحمن گفت هم خیلی خوبه... خودت رو با الگویی که داری مقایسه کن... ((این ماجرای 10 دقیقه رو خود من انجام دادم و نتیجه هم گرفتم... مدتی بود (یه سالی میشد) که عصبانی میشدم و به همه پرخاش میکردم. حتی وقتی تو اتاقم بودم و مادرم صدام میزد لجم میگرفت و داد و هوار میکردم تا اینکه یه روز یه کتابی رو خوندم که این تکنیک توش بود... (کتابش اصلا مرتبط به این داستان عصبانییت نبود) من هم همینکارو کردم... هرباری که عصبانی میشدم و میخواستم دادو هوار کنم به خودم میگفتم 10 دقیقه دیگه... الان نه... تو این ده دقیقه هم میدیدم که واقعا الان عصبانیتم بیمورده و بعدش هم اصلا یادم میرفت که باید داد و هوار کنم! خلاصه تا جایی رفتم جلو که الان حتی اگه یکی منو از روی عمد هم عصبانی کنه اون موقع فقط سکوت میکنم و میرم تو خودم و بعدش هم یا طرف مقابل پشیمون میشه یا من یه راه بهتر از عصبانی شدن پیدا میکنم که مشکلو حل کنم)) اما همه ی اینها به کنار... برای ترک اشتباهاتت فقط به اراده ای احتیاج داری که هیچ کس و هیچ چیزی نمیتونه بهت بده و جز خدا هم کسی نمیتونه تو تقویتش کمکت کنه.... اما یادت باشه صرف دعا کردن هم کمکی نمیکنه.... اینکه بگی خدایا کمکم کن و بعد نتونی مردونه (مردونه) جلوی نفست رو بگیری بهت قول میدم که کمکی نخواهی دید... (حتما شنیدی که میگن از تو حرکت از من برکت... یه قدم بیا برای قدم دوم از خدا کمک بگیر) |
|||
|
|
۲:۰۳, ۱۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
چهله گرفتن خیلی میتونه کمک کنه مثل چله زیارت عاشورا ( یادمون باشه امام حسین کشتی نجات هستن!وازبقیه ائمه سریع تر نجات میدن طبق فرمایش خودشون) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)