کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویندوز در خدمت نظم نوین جهانی(معرفی جایگزین)
۱۰:۰۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۲۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان

میدونید که اکثر کاربران دنیا از ویندوز استفاده میکنند . و این ویندوز کاملا در دست امریکا قرار دارد.
ویندوز به خاطر اپن سورس نبودن و ویژگی های خاصی که داره میشه ازش اطلاعات دزدید کنترلش کرد و .....
با توجه به اینکه اینترنت هم در حال گسترش هست این ویندوز میتواند کارهای بسیار زیادی برای سازندگانش انجام دهد
البته این ویندوز تنها سیستم عامل نیست و میتوان از لینوکس که سیستم عاملی متن باز یا اپن سورس است و همچنین مجانی استفاده کرد
این سیستم عامل ویروسی نمیشود .مجانی است .امنیت بسیار بالایی دارد.با کارایی فوق العاده و حتی میتوان نرم افزارهای تحت ویندوز را نیز در ان اجرا کرد .روز به روز نیز کامل تر و زیبا تر میشود .و به هیچ جا وابسته نیست

و بسیاری محسنات دیگر

مثل همیشه خلاصه مینویسم تا وقتی از عزیزان گرفته نشود
خودتان میتوانید در این مورد تحقیقات بیشتری انجام دهید .
موفق و در پناه خداوند باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، ONLY66 ، Alireza_h ، parisan ، خیبر110 ، خادمة الزهرا
۱۰:۴۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
اين مطلب از ديد بسياري از كاربران مخفي مونده كه چرا يك سيستم عامل رايگان مانند لينوكس بايد بي استفاده بمونه و ويندوز 7 باقيمت بالا اين همه به فروش بره؟لينوكس به علت متن باز بودن امنيتي به مراتب بالاتر از ويندوز داره و از لحاظ سرعت و پايداري هم ويندوز رو شكست ميده.جالبه بدونيد كه خود ويندوز مملو از جاسوس افزاره كافيه با يه آنتي ويروس كه فاير وال داره به اينترنت وصل بشيد تا ببينيد چندين برنامه ناشناخته در حال ارسال اطلاعات هستند.چند وقت پيش شكايتي عليه مايكروسافت تنظيم شد كه اين شركت با استفاده از ويندوز اطلاعات كاربران رو ميدزده.
موفق باشيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ONLY66 ، clubb0y ، rastin ، Seyed Mohsen ، سوفیا ، خادمة الزهرا
۱۶:۰۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
این دزدی اطلاعات در مورد گوگل و آی فون هم وجود داره و شکایت های مشابهی از هر دو شرکت شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۱۶:۴۰, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #4

دوستان چطوری میشه این ویندوز لینوکس رو نصب کرد؟
و دومین سوال که آیا همه برنامه هایی که در ویندوز نصب میشه چه 7 و چه اکس پی در لینوکس هم نصب مبشه
و در آخر بگید بهترین ورژن و پکیجش رو چجوری میشه تهیه کرد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۷:۴۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۴۰)ONLY66 نوشته است:  دوستان چطوری میشه این ویندوز لینوکس رو نصب کرد؟
و دومین سوال که آیا همه برنامه هایی که در ویندوز نصب میشه چه 7 و چه اکس پی در لینوکس هم نصب مبشه
و در آخر بگید بهترین ورژن و پکیجش رو چجوری میشه تهیه کرد؟

بهتره که همه دوستان این کار رو انجام بدهند .
میشه در کنار هم ازشون استفاده کرد .و زمانی که مجبور بودید از ویندوز استفاده کنید .
البته اسمش ویندوز لینوکس نست.لینوکس هستش
اینجا همه اطلاعات راجع بهش نوشته از نسخه ۱۱٫۰۴ استفاده کنید ابونتو
http://forum.ubuntu-ir.org/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سوفیا ، خادمة الزهرا
۱۹:۰۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
در مورد سیستم عامل ویندوز تقریبا جای شک نیست که یک جاسوس در هر خانه است
می تواند تشخیص دهد که متنی که شما می نویسید دارای ارزش اطلاعاتی است یا خیر
و پس از این تشخیص آن را به منبعی خاص ارسال می کند
البته نه فقط درباره متن بلکه درباره همه فایلهای مهم مانند نقشه ها، جداول، تصاویر، فیلم ها و ...
وقتی شما از Webcam استفاده می کنید، مطمئن باشید که تصویر شما ذخیره شده است
اگر لپ تاپ شما، با اثر انگشت فعال می شود، مطمئن باشید که اثر انگشت شما نیز ذخیره گشته.
همچنین از متونی که می نویسید و ایمیل های شخصی شما، دقیقا طرز فکر شما را می دانند
می دانند که شما، آدمی سیاسی هستید یا هنرمند یا ...
همچنین تمامی پسورهای شما ذخیره شده، حتی پسوردهای حسابهای بانکی شما
این یعنی از وضع مالی شما نیز اطلاع دارند
اینها گوشه ای از این نظم نوین جهانی می باشد
و چون جز لاینفک زندگی ما شده است، انفصال از آن غیر ممکن یا بسیار دشوار است.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، وحید110 ، rastin ، shafagh_mah ، Seyed Mohsen ، خادمة الزهرا
۱۹:۱۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۲۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۶)mohamad نوشته است:  در مورد سیستم عامل ویندوز تقریبا جای شک نیست که یک جاسوس در هر خانه است
می تواند تشخیص دهد که متنی که شما می نویسید دارای ارزش اطلاعاتی است یا خیر
و پس از این تشخیص آن را به منبعی خاص ارسال می کند
البته نه فقط درباره متن بلکه درباره همه فایلهای مهم مانند نقشه ها، جداول، تصاویر، فیلم ها و ...
وقتی شما از Webcam استفاده می کنید، مطمئن باشید که تصویر شما ذخیره شده است
اگر لپ تاپ شما، با اثر انگشت فعال می شود، مطمئن باشید که اثر انگشت شما نیز ذخیره گشته.
همچنین از متونی که می نویسید و ایمیل های شخصی شما، دقیقا طرز فکر شما را می دانند
می دانند که شما، آدمی سیاسی هستید یا هنرمند یا ...
همچنین تمامی پسورهای شما ذخیره شده، حتی پسوردهای حسابهای بانکی شما
این یعنی از وضع مالی شما نیز اطلاع دارند
اینها گوشه ای از این نظم نوین جهانی می باشد
و چون جز لاینفک زندگی ما شده است، انفصال از آن غیر ممکن یا بسیار دشوار است.

محمد جان اصلا دشوار نیست
شما به ادرسی که دادم مراجعه بفرمایید .لینوکس . ابونتو .ویرایش جدیدش خیلی کارا زیبا و دوست داشتنیه .برای این که عادت کنید بهش ا\تدا در کنار ویندوز استفاده کنید ازش بعد از مدتی میبینید دیگه احتیاجی به ویندوز نیست .
نرم افزارهای مجانی بسیاری هم براش میسازند .ایمنی بسیار بالایی داره و با کمک یک نرم افزار میشه از نرم افزارهای تحت ویندوز هم استفاده کرد .سرعت بالایی داره .با سخت افزار بخوبی مچ میشه .و هر سوال و مشکلی هم داشته باشید میتونید در همون انجمن مطرح کنید و جواب بگیرید .من در حال حاضر دارم ارش استفاده میکنم و خیلی راضی هستم.
محیط گرافیکی فوق العاده ای داره و در این ورژن جدید کار باهاش راحت شده (شاید بهتر از ویندوز)
از وقتی سیستم عامل رو عوض کردم دیگه نه نگران امنیت شبکه هستم نه انتی ویروس لازم دارم و نه به خاطر استفاده از نرم افزار های قفل شکسته مشکل.
سرعت کار با اینترنت هم بالا رفته و هر ۶ ماه ۱ بار ورژن جدیدش میاد .
یکی از فلسفه های ساخت لینوکس فرار از زیر سلطه ویندوز بوده
موفق باشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، سوفیا ، خادمة الزهرا
۱۹:۲۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8

تقريبا يكي از محالات هست (:
همون طور كه امثال مايكروسافت به صورت تيمي رو اينجور مسائل كار مي كنند شما شاهد اين هستيد كه چند وقت به چند وقت شخص يا برخي تيم ها پيدا ميشن كه تمام نخ ها رو پنبه ميكنن.
غير ممكن نيست اما ريسك خيلي بالايي داره خصوصا با تو دنيايي كه همه چي لحظه ي تغيير ميكنه
۱۹:۳۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
در اين مورد بايد بگم كه تقريبا هر كاري كه شما با كامپيوتر كنيد يه جورايي تحت سطله اونا هست چون بيشتر برنامه هايي كه شما نصب مي كنيد يا مربوط به شركت مايكروسافت ه است يا شركت هاي ديگه اي مثل ياهو يا گوگل و ...
كه متاسفانه صنعت نرم افزار در ايران هم خيلي رونق نداره چون حمايت از توليد كننده ها به علت نبود قانون كپي رايت كمه.
مسلما اگر شما هم ي خواستيد بابت ويندوز پول بديد اوضاع فرق مي كرد بگذريم كه بيشتر نرمافزار هاي ويندوز هم پولي هستند.
پيشنهادم براي نصب سيستم عامل لينوكس هست اما اگر با كامپيوتر آشنايي نداريد اين كارو نكنيد چون كار با اون به راحتي ويندوز نيست و از اونجا كه شما تقريبا به ويندوز عادت كرديد مطمئنم به مشكل بر مي خوريد
مي تونيد براي اطلاعات بيشتر درباره لينوكس نسخه اوبونتو به اين سايت سر بزنيد.http://www.ubuntu.ir/
من باهاش كار كردم از اونجا كه بعضي ها حتي نمي دونند كه سيستم عامل چيه و لينوكس چيه و لينوكس رو هم به اسم "ويندوز لينوكس" صدا مي زنند نميشه توقع داشت كه اكثر مردم از اين سيستم عامل استفاده كنند.

فكر كنم چند وقت پيش قرار بود سيستم عامل ملي رو بر پايه هسته لينوكس بسازند اما تا اونجايي كه من اطلاع دارم زياد به موفقيت نرسيدن حالا به هر دليل.
اين خب اينكار دست عزيران وارد در اين حوزه رو مي طلبه كه ....
۱۹:۴۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۴۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۳۶)freemind نوشته است:  در اين مورد بايد بگم كه تقريبا هر كاري كه شما با كامپيوتر كنيد يه جورايي تحت سطله اونا هست چون بيشتر برنامه هايي كه شما نصب مي كنيد يا مربوط به شركت مايكروسافت ه است يا شركت هاي ديگه اي مثل ياهو يا گوگل و ...
كه متاسفانه صنعت نرم افزار در ايران هم خيلي رونق نداره چون حمايت از توليد كننده ها به علت نبود قانون كپي رايت كمه.
مسلما اگر شما هم ي خواستيد بابت ويندوز پول بديد اوضاع فرق مي كرد بگذريم كه بيشتر نرمافزار هاي ويندوز هم پولي هستند.
پيشنهادم براي نصب سيستم عامل لينوكس هست اما اگر با كامپيوتر آشنايي نداريد اين كارو نكنيد چون كار با اون به راحتي ويندوز نيست و از اونجا كه شما تقريبا به ويندوز عادت كرديد مطمئنم به مشكل بر مي خوريد
مي تونيد براي اطلاعات بيشتر درباره لينوكس نسخه اوبونتو به اين سايت سر بزنيد.http://www.ubuntu.ir/
من باهاش كار كردم از اونجا كه بعضي ها حتي نمي دونند كه سيستم عامل چيه و لينوكس چيه و لينوكس رو هم به اسم "ويندوز لينوكس" صدا مي زنند نميشه توقع داشت كه اكثر مردم از اين سيستم عامل استفاده كنند.

فكر كنم چند وقت پيش قرار بود سيستم عامل ملي رو بر پايه هسته لينوكس بسازند اما تا اونجايي كه من اطلاع دارم زياد به موفقيت نرسيدن حالا به هر دليل.
اين خب اينكار دست عزيران وارد در اين حوزه رو مي طلبه كه ....
با این ورژن جدید دیگه مشکلی در رابطه با کار باهاش نیست
قبلا مشکل بود و اشنایی به برنامه نویسی لازم داشت اما در حال حاضر دیگه نه
کار کردن با اون مثل ویندوز هست .شما لازم نیست چیز خاصی یاد بگیرید .نصبش هم بسیار راحته .کنار ویندوز نصبش کنید و حاش رو ببرید .تا زمانی که مسلط بشید و دیگه نیازی به ویندوز نداشته باشید.
و به سلطه ویندوز گران قیمت خاتمه بدید
جرات تغییر به خودتون بدید و یک نه بزرگ به ویندوز بگید
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سوفیا ، خادمة الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]