|
کتاب تاریخ ایران و اسلام معرفی کنید؟
|
|
۲۳:۰۳, ۱۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
دوستان لطفا یه کتاب جامع و خوب تاریخ معرفی کنین ؟ |
|||
|
|
۱:۳۴, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تاریخ اسلام / انتشارات دانشگاه پیام نور به نظر من خیلی جامع و کامل بود و همه موارد رو بررسی کرده بود. |
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
این کتاب تاریخ در چه مبحثی باشد؟ در مورد چه اشخاصی و چه مللی و چه زمانی باشد تحلیلی باشد یا ...
کمی جزئی تر شوید شاید توانستیم کمکتان کنیم |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
یک کتاب ارزشمن و بسیار مفید برای همه علی الخصوص جوونهای امروزی ... خدمات متقابل اسلام و ایران نوشته علامه شهید مرتضی مطهری (رحمة الله علیه) موفق باشید یا علی علیه السلام |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۱۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر کمی دقیق تر در مورد کتابی که می خواهید توضیح دهید قطعا دوستان بهتر راهنماییتون خواهند کرد. با این حال : (۳/مهر/۹۱ ۱۲:۰۴)سید ابراهیم نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم: کلا به این تاپیک نگاهی بیندازید: فراخوان برای تهیه لیست هزار کتاب برتر! لطفاً مشارکت فرماید و از جستجوی تالار هم استفاده کنید، ان شاء الله که بتونید اون چیزی رو که می خواید پیدا کنید ![]() موفق باشید. |
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۱۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۲ ۱۹:۴۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۲ ۲۳:۰۳)yeketaz نوشته است: دوستان لطفا یه کتاب جامع و خوب تاریخ معرفی کنین ؟ مهمترین نکته در مطالعه ی هر کتابی علی الخصوص کتب تاریخی مطالعه ی کتبیست که حتما رفرنس و منبع باشن. در هر خونه ای کتاب های تاریخی یافت میشن اما تعداد معدودی از اون ها به عنوان منبع معتبر مطرح هستن (یعنی اگر در مقاله ای یا پایان نامه ای شما مطلبی بیارید و ارجاع بدید به این کتب، مقاله و پایان نامه ی شما ارزش علمی نخواهد داشت!) اگر به دنبال یک کتاب جامع و تحلیلی از ابتدای تاریخ تا عصر حاضر هستید من کتاب روزگاران عبدالحسین زرین کوب رو بهتون پیشنهاد می کنم. |
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ممنون از پاسخ دوستان.
یه کتاب که از زمان مادها و پارت ها و .... و دوران پیامبر و امامان و ..... تا زمان انقلاب ! بعید میدونم کتابی باشه که کل مطالبی که گفتم رو داشته باشه! ولی یه کتاب که کل تاریخ ایران رو گفته باشه(از ابتدا تا انقلاب) و یه کتاب دیگه واسه تاریخ اسلام(از ابتدا تا الان) |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
کتابای هنرستان مفید و کاملن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی کتاب اسرار الصلاه تألیف آیت الحق جناب میرزا جواد آقا ملکی تبریزی | علی 110 | 27 | 72,002 |
۲۶/دی/۹۶ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,109 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| معرفی کتاب های سایت جامع فرق و ادیان و مذاهب | مسجد عشاق | 27 | 14,333 |
۲۹/شهریور/۹۵ ۹:۴۷ آخرین ارسال: tajhizyar |
|
| دکتر علی شریعتی کتاب جهتگیری طبقاتی اسلام | mohammadz | 0 | 1,167 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۶:۴۲ آخرین ارسال: mohammadz |
|
| معرفی کتاب جنگ نرم | mahdy30na | 20 | 8,668 |
۲۲/شهریور/۹۴ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| معرفی و دانلود کتاب «انقلاب غذایی» | -Ali- | 1 | 1,904 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۱۱:۱۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| @ معرفی سایت های حاوی کتاب ها و مقالات ارزشمند و مفید @ | neyestan23 | 14 | 8,790 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۱۰:۳۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|