|
دعا و دعانویسی ، طلسم و جادو !
|
|
۱۴:۱۹, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۱۶:۲۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کمتر کسی پیدا میشه که در مورد دعا و جادو جمبل نشنیده باشه میخوام بحثی داشته باشم بدور از حاشیه خواهشا همکاری کنید اما تقسیم بندی داشته باشم بین افراد اما بعضی افراد میگن کلا این چیزا خرافاته و بس بعضی افراد هم از آن طرف بام افتادند و قدرت خیلی زیادی قائل شدند اما واقعیت چیه؟ در عالم هستی یک سری حقایقی وجود داره که با چشمان خودمون قادر به درکشون نیستیم یکی از بهترین راه ها برای درک این حقایق علوم غریبس علوم غریبه متاسفانه در حال حاضر فقط در امور پیش پا افتاده استفاده میشه در حالی که اگر درست استفاده بشه میتونه خیلی مفید باشه چون در حال حاضر این علوم استفاده بدی دارند به همتون توصیه میکنم طرفش نرید (فعلا) در ضمن این علوم غریبه مصداق بارز علم لاینفع هستش مگر اینکه در اختیار افراد پاک باشه اما علوم غریبه چه چیزهایست قبلش یک چیزی رو بگم در تاپیک جنگ مافوق نرم به عوالم هستی اشاره کردم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29466.html این عوالم صرفا بزرگتر از هم نیستند بلکه دارای مولفه هایی هستند فراتر از عالم پائینی خود عالم ملکوت دارای دو بخش علیا و سفلاست عالم اجنه متعلق به عالم ملکوت سلفاست اجسام علاوه بر خاصیت ناسوتی خود خاصیتی ملکوتی نیز دارند که به چشم ما نمی آیند ولی اجنه از آن خبر دارند حالا علوم غریبه شامل چه چیزهایی میشه ریمیا:علمیست که در آن می توان در اجسام تغییراتی عجیب داد چیزی شبیه به شعبده بازی کیمیا:علمیست که خاصیت اجسام (مخصوصا فلزات) رو توش تغییر میدن این البته چیز عجیبی نیست مخصوصا بچه های شیمی میدونن با تغییر الگوهای مولکولی و زیرمولکولی خاصیت جسم تغییر میکنه ولی کار سختیه. سیمیا:خلاصش اینه همان کاری که ساحران زمان حضرت موسی کردند و کاری کردند که مردم "خیال" کردند آن ریسمانها تبدیل به مار شده یعنی تصرف در خیال افراد هیمیا:علم شناخت بین رابطه مکان اجرام آسمانی با اهل زمین است که طلسم از همین شاخه است. لیمیا:علم تسخیر روح که واقعیتش اینه که روحی در کار نیست اون ها جن هستند (موکلین) که مثلا به شما کمک میکنن بعضی مواقع هم سرتون شیره میمالن! ادامه دارد ان شاء الله.......... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۲, ۱۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۰:۳۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
خب اونها میگن فرشته ولی فرشته نیستن اجنه هستن
من نمیگم میتونن همه آینده رو پیش بینی کنن ولی چیزی میدونن که انسان های عادی نمیدونن از عالم مجردات هم خبر ندارند ولی علم جفر علم خیلی پیشرفته ایست که مثل ریاضیست (ترکیب ریاضی گسسته + علم هیئت و ...) در گذشته بزرگانی مثل جناب شیخ بهایی و جناب خواجه نصیر حسابی جلو رفتند الان هم بزرگی مثل علامه حسن زاده این مبحث رو خوردند! البته این یکی از تخصصاشونه قبلا با ابزارآلاتش مثل اسطرلاب به مباحث مفید میپرداختن ولی الان فقط محدود شده به بستن و بازکردن بخت این و اون حتی جناب شیخ بهایی تو ساخت حرم امام رضا علیه السلام از این علوم استفاده کرده |
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز!
اگر تونستین اون رساله علوم غریبه که دوستتون دارن روش کار می کنند رو اگر کارش تموم شده، منتشرش کنید و اجالتا به صورت مجازی منتشر کنید تا ما هم استفاده کنیم. چون من خودم برام جالبه بدونم مکانیزم علوم غریبه چگونه عمل میکنه. و جناب عبد الرحمن! اگر تونستین به مطالبی از علوم غریبه که معرفی اجمالی از این علوم رو میکنه رو در کتاب سلم السماوات که توسط انتشارات میراث مکتوب چاپ شده، نگاهی بیندازد.این کتاب فارسی می باشد. یا حق |
|||
|
|
۱:۰۲, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
خود علامه حسن زاده اجمالی تو آثارشون اشاره کردند
یه کتاب جدا دارند در مورد هیئت که توش اشارات زیادی شده مکانیزمشو تو ارسال دوم گفتم (شخصا بهش رسیدم) |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
والا این که مکانیزم نشد.
این خب مشخصه یه دستکاری صورت میگیره ولی این دستکاری چگونه صورت میگیره؟ به نظر شما چطوری با این داستان ها و ... کنار بیایم و زندگیمونو کنیم؟ |
|||
|
|
۱:۱۵, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عالم خیال همان عالم مثال هست عالم ملکوت هم عالم ملکوت! عالم ماده هم ،ماده [b]خیال واسطه ملکوت و این نشئه طبیعت است خیلی درگیر این اسم ها نشیم بهتره یه توضیح مختصری عرض کنم اینکه بعضی مرتاضین مثلا قطار را نگه میدارند یا دیوار چین رو از چین میارن تو آمریکا اینا همش تصرف در خیال بیننده هست انسان هر شیئ که میبینه قوه خیالش تصویر اون شی رو درخیالش تصویر سازی میکنه (تصویر را انشاء میکند) وبواسطه اون میبینهحالا وقتی می بینیم یه مرتاض قطار رو از حرکت متوقف میکنه در واقع اون مرتاض به سبب قدرتی [/b] [b]که در خیال کسب کرده در قوه خیال بیننده تصرف میکنه و تصویر قطار ایستاده در خیال بیننده انشاء میکنه تمام قدرت یه مرتاض همینه! اینکه جناب علامه طباطبایی یه مرتاض رو ناک اوت! میکنه این یه قدرت نازله از جناب علامه رحمت الله هست[/b] [b]حضرت علامه و امثال ایشان به مراتب عقل و بالاتر ازین ها صعود کرده اند و در محضر امام و و ذات باریتعالی ادب محض دارند وهیچ گونه دخل و تصرف بدون اذن خداوند انجام نخواهند داد در واقع ایشان و امثال ایشان در مرتبه انسان [/b] [b]کامل هستند و انسان کامل هم خلیفةالله (ههریک با هر مرتبه ای) |
|||
|
|
۱:۴۷, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
عالم مثال همون ملکوته .
|
|||
|
۱:۵۱, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من با نت موبایل هستم خیلی کم سرعت نمیتونم مزالب رو لینک بدم بهتون
مکانیزم رو در حدیثی امام صادق (علیه السلام) توضیح فرمودند (سحر و علوم غریبه و ...)سرچ کنید هیٔت یعنی محاسبات اجرام فلکی بوسیله هندسه مستدیر که حقر در همین تالار مقدماتش رو اموزش دادم . دیگه برای ادامه وقت نشد و ربطی به نجوم نداره در مورد جفر هم شما هر سوالی در مورد اجراش داشتی بپرس اما اگر کسی رو دیدی که تونست جواب بگیره خبر بده!!! مشکل میرسه به مستحصله که از طریق محاسبه به دست نمیاد . کسایی هم که میتونند چیزی بگن در واقع ایمانشون باعث شده به درجات معنوی بالایی برسند مطلب به طریقی بهشون الهام میشه . علوم غریبه و اینها هست . نه که نیست . اما اینی که شما میگی نیست . در مورد پیشبینی نجومی درپست های قبلی لینک مفیدی دادم . با استفاده از احادیث توضیح میده در مورد موکل هم باز احادیثی داریم میشه مراجعه کرد . الان کسی که هیپتوتیزم میشه ملکوتش دستکاری میشه ؟!! دیگه واقعا مطلبی عرض نمیکنم . فقط دوستان هیچ وقت هیچ حرفی رو بدون منبع محکم و صحیح قبول نکنند . یا حق |
|||
|
|
۲:۳۵, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
در کل فال که کلا دروغه...! در فالها معمولا خیلی اتفاقات که در حالت عادی ممکنه بیفته رو به شخص میگن و بعد از مدتی اون اتفاق میفته اونم فکر میکنه اون شخص پیش گویی کرده!!
مثلا در همه فالها، مثل فال ورق،فال چای،فال قهوه وغیره...! روش کارش اینه...از یه نفر ناراحتی،یه خبر خوب بهت میرسه،یه تلفن خوب داری،پولی به دستت میرسه،از یه زن یا مرد ناراحت میشی!!!!یه قرار داری،به پول فکر میکنی و از این جور حرفها...که بدون فال و با فال این اتفاق ها کلا میفته واسه آدم !!!حالا ممکنه از اینایی که اون شخص گفته 50 درصدش درست در بیاد!!! که کاملا تصادفی!!! نکته دوم:چندین نفر رو میشناسم که به این کار علاقه دارند و کلی پول خرج این افراد کردن!!! ولی هیچ وقت به اون چیزی که در زندگی میخواستن نرسیدن!!! یکیشون میخواست که شوهرش بهش علاقه زیادی پیدا کنه!!!ولی قضیه برعکس شد!! شوهرش همه جادو جمبلا رو زیر رخت خوابها پیدا میکنه و بعد چند ماه بعدش هم معلوم میشه اصلا این شوهره به اون خانومه خیانت میکرده ![]() کلا دعا برعکس شد!!!!یه نفر دیگه هم هست،یک آقایی که یکی از آشنایان بنده هستش،با فردی دوسته که اون شخص جن گیره!! اون شخص خودش میگه که من با جنها در ارتباط هستم!!! ولی از لحاظ مالی اصلا وضع خوبی نداره!!! بعد این آشنای ما میره پیش اون که واسش دعا بنویسه و راه و روش پول ساده در آوردن رو بهش بگه!!چندین بار هم پول داده که اون شخص از اجنه بپرسه مثلا در فلان منطقه گنج هست؟؟کجای زمین چال شده ![]() ![]() خلاصه این شخص که دنبال این جور پولهای ساده هست،الان به هیچ جا نرسیده توی زندگیش!! 48 سالشه ولی بیکاره!!و هیچی نداره!!! من هیچ وقت ندیدم کسایی که میرن دنبال این کار به جای خوبی برسن!! بعضی وقتها هم یه چیزایی دیدم که واقعا هیچ رقمه نیمتونم واسه کسی دیگه توضیح بدم چونکه اون شخص باور نمیکنه!!! مثلا یک نفر هست،خانومی علاقه به احزار روح داره! خیلی این کارو میکرد!! چندین مورد از اون روح(که بعدا فهمید جن بوده در بعضی موارد!! )سوالهایی میپرسید در مورد اتفاقهای آینده که در کمال ناباوری همه اونها درست از آب در اومدن!! مثلا تاریخ مرگ مادر همون خانوم رو دقیق گفت!!!!!!!! یا یکی از اون افراد در مورد دانشگاهش سوال کرد!! دقیقا بهش گفت کدام شهر و چه رشته ی در میایی...ولی بعضی سوالها که پرسیده میشد از جواب دادن طفره میرفت!! همیشه هم میخواست خیلی زود باهاش خداحافظی کنه و رهاش کنن بره!!کلا از هرچندتا سوال هر کدوم رو که دوست داشت جواب میداد!!! و اینم بگم که اون خانوم! 2 سال پیش 3 ماه در بیمارستان روحی بستری شد!! بعد که مرخص شد دوباره حالش بد شده!! هنوزم حالش خوب نیست و دچار مشکلات روحی و روانی شدیدی شده!!اون خانوم به 45 سالشه و هنوزم ازدواج نکرده!!!! خلاصه این چیزا اصلا عاقب خوشی نداره،بعضی چیزا هستن توی زندگی بهتره اصلا باورشون نکنید!! بزارید توی همون عالم افسانه و خرافه بمونن!!! هر انسانی ظرفیت نداره! خیلی خیلی انسانهای کمی هستند که میتونن در این راه قدم بزارن! هیچ توضیحی واسه این جور اتفاقها نیمشه داد! شاید همون خیالات در نظر گرفته بشن بهتره! |
|||
|
|
۲:۴۹, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
افرادی که با اجنه در ارتباطن دو نوعن
یا افراد گناه کار که با شیاطین رابطه دارن یا افراد پاک که خیلی کم هستن و با مسلموناشون رابطه دارن هل انبيكم علي من تنزل الشياطين (شعرا 221) تنزل علي كل افاك اثيم يلقون السمع واكثرهم كاذبون آيا شما را خبر دهم كه شياطين بر چه كسى فرود مى آيند. بر هر دروغزن گناهكارى فرود مى آيند. كه [دزدانه] گوش فرا مى دارند و بيشترشان دروغگويند. |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۲۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من کسی رو میشناسم که واقعاکارش درسته مشکلمو حل کرد ادمه پولکیم نیست که بخواد ملتو بچاپه
هر وقت کارت حل بشه هر مبلغی دلت میخواد میدی بهش هیچ اجباریم تو کارش نیست خدا خیرش بده من که مدیونشم هرجا بحث این مسائل بشه من ایشونو معرفی میکنم شمارشم میزارم (حاج علی صداش میکنن)ایشالا مشکلات همه حل بشه شماره تماسشم 09308197564 |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

!!!
)سوالهایی میپرسید در مورد اتفاقهای آینده