|
مبارزه با سنت ها و عرف های غلط
|
|
۱:۳۴, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۲ ۸:۲۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان دیگه طاقت ندارم آخه چقدر باید از این سنت ها و عرف های کذب جامعه ضربه بخوریم متاسفانه این عرف ها و فرهنگ های غلط در بین خانواده های خشکِ مذهبی بیشتر خودشو نشون میده(ببخشید اگر بی ادبی شد هر چه فکر کردم واژه دیگری به ذهنم نیامد) لطفا اگر ایده دارید حتما بیان کنید *آخه بدبختی اینه انقدر بزرگتر ها به این کذبیات معتقد اند که نمیشه حرف زد ![]() * (۱۴/بهمن/۹۲ ۱:۰۴)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۴, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
در مورد ازدواج موقت این ارسال رو بخوانید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid241458 ببینید از تفکر چه کسی پیروی میکنید!!! بعدش هم کسی کسی رو اجبار به این قضیه نمیکنه ولی کسی حق نداره برای بقیه هم نسخه بپیچه |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
نمیخوام بحث کنم چون اینجا جاش نیست فقط یه سوال بعدا خواستید پاک کنید....
ایا خود اقایون اگه خودشون رو جای خانوما بذارن حاضرن با همچین مردایی ازدواج کنن؟؟ خواه ناخواه مردا نمیگم همشون ولی کم ایماناشون امکان داره هوس باز بشن چون مردها تنوع طلبن کسی هم که با چندین نفر قبلا بوده باشه تکلیفش معلومه.... |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
درباره عقد موقت يا صيغه زياد ميشه حرف زد فقط بايد تعصب رو كناري گذاشت و با يك ديد منتقي و بدور از تعصب و فقط و فقط از ديد يك حكم از احكام خداوندي كه توسط پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براي هدايت درست جامعه مسليمن بوده و برخي افراد نداسته و بعضاً هم دانسته با تاسي از ملعون دوم اين حلال خداوندي را حرام و بد جلوه گر نموده و به خورد مسلمين دادند . الان من زياد حرف بزنم مجبورم چند تا دري وري هم بگم بعد تايپك هم بسته ميشه مي گين نه كافيه دو تا از نابردران اهل سنت بيان داخل تايپك و يه حرفهايي بزنند و منو تحريك كنند و منم بيوفتم به جون مقدساتشون بعد تايپك به سلامتي قفل و بسته بشه كلي ميگم حلال محمد حلال الي يوم القيامه و حرام محمد حرام الي يوم القيامه موفق و سلامت باشيد و منتطقي يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
پایه دین زوجیت و در ازدواج موقت زوجیت موقته الان با یکی ،چند وقت دیگه با یکی دیگه! توش احساس ، علاقه ، زوجیت به مفهوم واقعی وجود نداره!
هر کس از صیغه دفاع میکنه حاظر نیست دخترش یا خواهرش صیغه ی کسی بشن!فقط میگه نیاز من فعلا بر طرف بشه! من فکر میکنم شارع مقدس صیغه رو تنها و تنها برای جلوگیری از رواج زنا و حرامزاده قرار داده و نه چیز قابل تعمیم ! دلیل دارم در تمام جوامع بجز جوامع جاهلی که دخترا زنده به گور یا سقط میشن تعداد دخترا و پسرا برابره حدود 100 نوزاد دختر در برابر 107 تا 105 نوزاد پسر! این یعنی نظم از جانب خالق ندرتا پیش میاد که بنا به دلایل ناشناخته جمعیت یک جنس بیشتر میشه مثل الان که جمعیت دخترای 16 تا 21سال از جمعیت پسرای همین سن به میزان اندکی کمتره! ازدواج موقت هرگز و هرگز نباید به عنوان امری مهم و موجه در برابر و در رقابت با ازدواج دائم قرار بگیره که در اون صورت فاتحه ی خانواده خوندس! در جواب خواهر عزیزم باید بگم هرگز و هرگز پسر مسلمون و مومنی حاظر نیست با کسی که یکبار یا دو بار یا.... ازدواج موقت داشته ازدواج کنه اون خانم محکومه که تا آخر عمرش تنها،موقتی ،مخفیانه و روی زندگی دیگرا ن زندگی کنه! حتی اگه پسره خودش چند بار صیغه کرده باشه ! تموم شدن زمان صیغه به منزله ی نوعی طلاقه که عرش خدا رو به لرزه در میاره! و بچه هایی که حاصل این ازدواجن بچه ی طلاق محسوب میشن با مشکلات جامعه شناختی که همه میدونید! اکثر اونها که من خودم به چشم تو کانون اصلاح و تربیت دیدم قربانی سوء استفاده و معزلات دیگه میشن! برای آقا پسر ها هم مشکلات دیگه ای داره : نمتونه تن به مسئولیت زندگی بده ! همونجور تنبلوار و آویزون میمونه! تو زندگی رشد نمیکنه! نمتونه به کسی دل ببنده و به اصطلاح عاشق کسی بشه و خونواده واقعی با چند تا فرزند داشته باشه! نمی تونه به هیچ دختری اعتماد کنه حتی اگه باهاش ازدواج دائم کنه! دسم درد گرفت بقیشو بعدن میگم! |
|||
|
|
۰:۲۴, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
ببينيد بزرگوار زماني كه يكي بخواد يه حكمي را منتقي و از روي عقل و درست كنار بذاره بايد همه جوانب و شرايطش را در نظر بگيره . اينكه افرادي بودند و هستند و خواهند آمد از يك حلال خداوند سوءاستفاده مي كنند دليل بر بد بودن آن حكم نيست ازدواج موقت شرايط و ذوابط خاص خودش رو داره و نبايد با تبليغاتي كه برخي افراد براي مقابله و تضعيف اين امر الهي كرده اند جبهه گيري نمود و دو تا ايراد بني اسرائيلي هم بهش اضافه نمود. الان اينجا جاي يك استاد وباتجربه تالار خاليه تا بياد با مثال و دليل روشن اين موضوع رو عامه فهم تحويل بده من دارم با بيسواديم الكي حرف ميزنم پس فعلاً سكوت مي كنم و فقط از دوستان ميخوام در اين مورد بخصوص از اساتيد و بزرگان دين كمك بگيرند و ندانسته و از روي تعصب با يك حكم الهي نستيزند . موفق و سلامت باشيد در راه كسب معارف دين حق و گوش به حرفهاي برخي افراد مغرض با دين ناب اسلام محمدي ندهيد و از روي تعصب چيزي نگوييد . يا حق |
|||
|
|
۰:۳۹, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۰:۴۵ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
حالا کی حکم خدا رو نقض کرد یا بر خلافش گفت اولا:صیغه مال هوسبازی مردای پولدار نیست ! دوما: مال جوونهاییه که عنقریب گناهن و خویشتندارشون ضعیفه خب با معزلش هم مواجه میشن هر کی خربزه بخوره پای لرزش میشینه!
بعدم برید ببینید پسرای خوب مسلمون بیچاره ها نمیتونن یدونه زن بگیرن !زیبا ترین و جذاب ترین دخترا صیغه ی چه مردایین! الان یکی تو اقوام ما بود که بچش در حال حاظر بابا نداره مرده میگه از زنم میترسم بخوام برای بچه شناسنامه بگیرم! حالا بماند که این بیچاره بعد 10 سال که جوونی وزیبایشو از دست داد و مرده هم برای حفظ خونواده اصلیش ولش کرد با چه مصیبتی برای بچش شناسنامه گرفته! مثلا الان گوشت قر قاول خوشمزس و مباحه باید همه بخورن یا باید تشویق کنیم ! آقا جان صیغه مباحه ینی عیبی نداره نه اینکه علم بشه! و به عنوان یه هوس یا یه تهدید برای ازدواج دائم تلقی بشه ! من خودم استادم هر چی سوال داری بپرس! |
|||
|
|
۲:۰۲, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
من اومدم باز سنت غلط بنویسم بحث عوض شده ....
خانم ها حق دارند در مورد صیغه حساس باشند همونطور که آقایون درمورد پاکی همسرشون در قبل از ازدواج حساس هستند -------- یکی دیگه از سنت های غلط اینه که مهمون اومد خونتون باید حتما شونصد نوع غذا بذاری جلوش .... اصلا لازم نیست برای حبیب خدا اسراف کنی تعادل داشته باش ریشه بیشتر این سنت های غلط خیلی مهم تر از خودشه .... |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۳ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
اگه حرف بزنم بازم حذف میکنید؟؟؟
اگه حرف بزم بازم حذف میکنید؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۲)aaaaa نوشته است: اگه حرف بزنم بازم حذف میکنید؟؟؟سلام دوست گرامی بانی تاپیک گزارش داد اسپم ها پاک شه منم پاک کردم خوب یه عده راجع ب انفجار و تاپیک من اینطوریو اینا حرف زده بودن فقط هم ارسال شما نبود از ارسال های کاربر فعال و حتی یه ناظر دیگه هم پاک شد درواقع بدرخواست صاحب تاپیک حذف شد حتی بعدا ارسال فعلی بنده هم حذف خواهد شد |
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
به نام الله
یک سنت غلط که روز به روز هم افزایش پیدا می کنه دادن و خواستن جهزیه سنگین هست به خاطر اینکه رسمشون و سنتشون هست جهزیه سنگین میخوان یا جهزیه سنگین میدن کاش خانواده ها یک کم به فکر جوونا باشن کاش........... ======================= در رابطه با صیغه درسته از لحاظ شرعی حلال هست ولی از نظر اخلاقی اشکال داره صیغه برای کسی ست که واقعا شرایطش رو داشته باشه یعنی واقعا تحت فشار باشه ولی برای کسایی که سوء استفاده میکنند از نظر اخلافی مشکل داره به نظر من مثل طلاق می مونه درسته حلال هست ولی ناشایسته. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

*