|
مبارزه با سنت ها و عرف های غلط
|
|
۱:۳۴, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۲ ۸:۲۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان دیگه طاقت ندارم آخه چقدر باید از این سنت ها و عرف های کذب جامعه ضربه بخوریم متاسفانه این عرف ها و فرهنگ های غلط در بین خانواده های خشکِ مذهبی بیشتر خودشو نشون میده(ببخشید اگر بی ادبی شد هر چه فکر کردم واژه دیگری به ذهنم نیامد) لطفا اگر ایده دارید حتما بیان کنید *آخه بدبختی اینه انقدر بزرگتر ها به این کذبیات معتقد اند که نمیشه حرف زد ![]() * (۱۴/بهمن/۹۲ ۱:۰۴)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم |
|||
|
|
۲:۰۳, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
مثال بزنید شاید شما اشتباه میکنید!! |
|||
|
|
۲:۱۰, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۲:۱۰ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
۲:۱۳, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کامل تر توضیح بدید
شرایط چطوریه؟ . |
|||
|
|
۸:۳۷, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
میدونستین مردی و زنی که طلاق میگیرن،زن میتونه یه مدت تو خونه مرد بمونه ،حالا چند ماهش یادم نیس
لابد خدا یه چیز میدونسته دیگه |
|||
|
|
۹:۴۸, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱۰:۰۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۲ ۱:۳۴)aaaaa نوشته است: سلام دوستان علیک السلام بهتر بود می فرمودید: عواقب به فراموشی سپردن سنت ها و عرف ها " دیگه نیازی به مبارزه نیست . در طول تاریخ به اندازه کافی با سنت ها و عرف هایی که مردم داشتند مبارزه شده و این شد که نمی بایست می شد . ما بیشتر ضرباتی که خوردیم از کنار گذاشتن سنت ها و عرفها بوده حالا برخی غلط برخی درست و کدام غلط بوده و کدام درست خودش یه بحث دیگری هست . (الان این دوستمون نگه منظورم مبارزه با سنت و عرف های غلط بوده )حقیر بهتره بگم تا سوء تفاهم نشه منظور سنت ها و عرف هایی هست که باهاش مبارزه شده و از بین رفته من کلی عرض می کنم اگه بخواهیم در این باره بحث کنیم مطالب زیادی می شود نوشت و بحث کرد ولی بصورت خلاصه چون یه مورد را شما مطرح نمودید عرض می کنم برخی از سنت ها و عرف هایی برای ازدواج و زندگی مشترک بود که مردمان قدیم به آن معتقد و پایبند بودند و زندگی بسیار با محبت و زیبا و گرمی همراه با اعضای خانواده داشتند و در طول تاریخ با فراموش شدن برخی از سنت ها و عرف ها اینچنین شد و روی کار آمدن بدعت ها و توقعات الکی و ایجاد تجملات و مد گرایی و گرایش به غربی گری باعث شد که اولاً سنت های حسنه از بین برود و در ثانی مشکلات جدید جایگزین آن گردد . درباره مشکلات جایگزین شده سنت ها اگه بخواهیم حرف بزنیم که مدتها باید وقت صرف نمود ولی معمولاً همه ما در جریان این مشکلات هستیم و به عینه شاهد این مشکلات در دور بر خود هستیم موفق باشید یا علی علیه السلام |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۷:۵۲, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۲ ۱۵:۳۸)aaaaa نوشته است: سلام مجدد خیر جواب کاملش اینه دور شدن از ثقلین! (جدیدا هرچی جلوتر میرم بیشتر به عمق فاجعه در مورد خودم و جامعه پی میبرم) الان سنت های غلطی داریم که هیچ ربطی به غرب و شرق نداره سبک زندگی اسلامی! یکی از دغدغه های امام |
|||
|
|
۹:۲۴, ۱۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۱۸:۵۲ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
فرهنگ ما فرهنگ آشه شله قلم کاره . .![]() 1) ما فرهنگ دوست دختر دوست پسر رو آوردیم . اما عرف و دین رو هم باهاش قاطی کردیم .قدیم دختر و پسر بیچاره همدیگه رو بعد از عقد میدیدن .تصورش هم الان وحشتناکه .بعد جوون دید من خودم میخوام انتخاب کنم .2 تا فیلم دید . 2 تا کتاب خوند.ماهواره دید . دوست دختر و دوست پسر فرهنگش کم کم شکل گرفت . حالا جالبه که این درست نیومد . مثلا ته رابطه پسر میگه تو اگه پاک بودی با من دوست نمیشدی. یا مثلا دختر بیچاره با زبون بازی های اون پسر حامله شده . پسر که ولش کرده .دختر هم باید با 1000 تا مخفی کاری، آینده رو جوری ماس مالی کنه .حرف و آبرو شوخی نیست تو این مملکت. یا دختر میگه خدایا 1000 تا صلوات نذر میکنم این پسر بیاد خواستگاری![]() یا میگن خدا گفته دو نفر راضین . خدا از دل ما خبر داره . اسلام رو درست معرفی نکردن به ما!!!!!!!!! توجه کنید هنوز دین رو داریم تو روابط یه جوری خودش رو با بیسوادی ما نشون میده.اونور که مردم و حرف و آبرو و اهمیت تغییر آناتومی دختر و زن و دین ندارن که . ما این جا این ها رو داریم بعد جرات میکنیم دوست هم میشیم . اون جا کلی حمایت هست.مورد دیدم دوست دختر حامله شده .کل دانشگاه شیرینی داد . واسه بچه آینده لباس میرفتن بخرن. تو ایران اون مرد ببینم پیدا میشه این کار رو بکنه .تهش به دختر کمک کنه قضیه جمع بشه .راه حل برای مبارزه با این فرهنگ : دختر جماعت با این جماعت دوست نشید. خانواده ها دیگه بعد از عقد شما رو دو دستی تقدیم آقا نمیکنن.خانواده ها حواسشون بیشتر جمع شده.الکی ادعای عشق رو نیارید وسط. به قول نویسنده ی گرامی نادر ابراهیمی پسر به دختر میگه عاشقتم .دختر میگه بیا ازدواج کنیم این عشق کامل بشه.پسر مانند تیر از کمان رها شده فرار میکنه . ![]() دوست نشید . یا میشید مثل غربی ها کلا باید همه چی رک و صاف وسط باشه .همه چی . میشه ؟؟؟؟ ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

*

![[تصویر: 96067322895405805317.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-01/96067322895405805317.jpg)