|
ماحصل چند سال مطالعه در باب چگونه آدم شدن منتظری پوشالی چون خودم
|
|
۱۷:۲۲, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱۳:۰۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام این ماحصل چند سال مطالعه و تحقیق من و مجالست با کسانی است که به نظرم رنگ و بویی از محبوب دارند! برای هر کدام از این بندها آیات و روایات متعدد است که اگر عمری بود و توفیقی در ذیل هر یک به مرور اضافه می شود! اما خدا چه میداند شاید همین امروز دفتر عمر ما به برگ آخر رسید گفتم حداقل تیتر وار ذکرش کنم منتظران حقیقی حضرت حجت اینها را دارند. 1- نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح) 2- مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید) 3- پاک کردن حقوق مالی (به ویژه حق الناس و دیون مالی) 4- استغفار دائم و تلاش مجاهدانه برای ترک معصیت (به ویژه معاصی زبان و چشم(مخصوصاً آقایان!!!!!) و شکم و گوش!) 5- نماز شب و شب زنده داری (بدون این نمیشه!) 6- انس با قرآن (شامل تلاوت مداوم در روز، تفکر در آیات و عمل به دستورات!) 7- شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهدا و حتی برپایی انفرادی آن (ولو در حد مداومت بر زیارت عاشورا و گوش دادن روضه و ریختن اشک برای حضرت) 8- جمع شدن کسانی که محب اهل بیت هستند در مجالسی برای انس گرفتن و دوستی کردن و خواندن احادیث اهل بیت (یکی از مهمترین کارها است که آثار بسیار بسیار مهمی دارد در حفظ و رشد ایمان!!!!!!!!!) 9- اظهار فقر و بیچارگی بر سر سجاده به پیشگاه الهی در تمام زمینه ها(عاجزانه و حقیرانه و ملتمسانه مکرر در مکرر) 10- توسل به اهل بیت (یک بار گفتم چگونه توسل کنم؟ گفتند این قدر میدانیم که زنی که درد زایمان دارد نمی پرسد چگونه فریاد بزنم، فریاد می زند!) 11- کم کردن شدید ارتباط به ویژه ارتباط و انس قلبی با کسانی که آنها با خدا انسی ندارند و محب اهل بیت نیستند و از اینها مهمتر از دشمنان اهل بیت بیزار نیستند!!! 12- یک سری اعمال عبادی هم هست (مانند زیارت اماکن مقدس، خواندن زیارت جامعه کبیره، تلاوت سوره اسراء در شبهای جمعه، تأکید فراوان بر خواندن نوافل به ویژه نافله های صبح، مغرب، عشا و شب، تأکید ویژه بر خواند تعقیبات نماز، خواندن نمازهای مستحب مانند نماز امیرالمومنین و نماز جعفر طیار و ..و ادعیه ای مانند ندبه و کمیل و دعاهای صحیفه سجادیه و زبان ذاکر به اذکاری چون صلوات و استغفار و ...) 13- نظم (در همه ی ابعاد زندگی و به وِیژه اعمال عبادی) 14- شدیداً مراقبت در کسب روزی حلال 15- سحر خیزی 16- وفای به عهد (بسیار مهم و کلیدی) 17-صدق (حتی در جایی که به ضرر ماست) 18- رعایت احترام والدین و همچنین سادات (شدیداً) 19- صله رحم 20- اهل بازکردن گره از مشکلات مومنین (به ویژه بازکردن گره مالی برادران دینی!!!!!!!!!!!!) 21- بسیار خوش خلق و گشاده رو و حقیقتاً متواضع، صابر (بر بلا و مصیبت و سختی اطاعت خدا و پرهیز از گناه) و حلیم (فروبرنده ی خشم) 22- اهل فهم دقیق و عمیق و از روی تحقیق معارف دین! ** برای خانم ها هم تا آنجا که من متوجه شدم، حجاب کامل و حفظ حیای حقیقی (در تمام شئون و مراتب آن) + اطاعت از همسر و تلاش برای کسب رضایت او بسیار مهم است *** توجه بسیار ویژه داشته باشید که مهمترین رکن در تمام این موارد این است که انسان نیت کند که این موارد را به تبعیت از امام خود در راه بندگی خدا انجام دهد، اگر نیت تبعیت از امام نباشد، عملاً تحت ولایت الله انجام نمی شود این اعمال و یخرجهم من الظلمات الی النور و سیر از ظلمات به سوی نور و تقرب الی الله تحقق نمی یابد، علاوه بر این که نیت تبیعت از امام در این موراد باعث می شود که در حصنی قرار بگیرد که از کمین مکاید ابلبس در امان بماند! استدعا دارم شدیداً به نکته بالا توجه بفرمایید و در این زمینه و اگر حوصله داشتید در این زمینه مطالب این تاپیک را به طور کامل مطالعه فرمایید: ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$ |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اللهم الرزقنا
|
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۱۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۲۰:۵۷ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان . چند روز پیش متنی بدستم رسیده که جملات بسیار جالبی در این موضوع دارد . امید است موجبات قرب عزیزان به حضرت دوست شود . . . بسم الله الرّحمن الرّحيم ألحمدلله رب العالمين اين صد كلمه كه صد دانه در يك دانه است براي خاطر عاطر آن عزيزي كه شائق اعتلاي به ذروة معرفت نفس است، از قلم اين كمترين : حسن حسن زاده آملي، به رشتة نوشته درآمده است كه اگر مورد پسند افتد او را بسند است . ********** يك: آن كه خود را نشناخت چگونه ديگري را مي شناسد؟! دو: آن كه از صحيفة نفس خود آگاهي ندارد، از كدام كتاب و رساله طرفي مي بندد؟! [/font] سه: آن كه گوهر ذات خود را تباه كرده است، چه بهره اي از زندگي برده است؟! چهار: آن كه خود را فراموش كرده است، از ياد چه چيز خرسند است؟ ! پنج: آن كه مي پندارد كاري برتر از خودشناسي و خداشناسي است، چيست؟ ! شش: آنكه در صقع ذات خود با تم ثّلات ملكي همدم و هم سخن نباشد، بايد با چه اشباح وخيالات هم دهن باشد؟ ! هفت: آن كه خود را براي هميشه درست نساخت، پس به چه كاري پرداخت؟ ! هشت: آن كه از سير انفسي به سير آفاقي نرسيده است, چه چشيده و چه ديده است؟ ! نه: آن كه مي انگارد در عوالم امكان، موجودي بزرگتر از انسان است، كدام است؟ ! ده: آن كه تن آراست و روان آلاست، به چه ارج و بهاست؟ ! يازده: آن كه معاش مادي را وسيلة مقامات معنوي نگيرد، سخت در خطاست . دوازده: آن كه به هر آرمان است، ارزش او همان است .
سيزده: آن كه از مرگ مي ترسد، از خودش مي ترسد . چهارده: آن كه خداي را انكار دارد، منكر وجود خود است . پانزده: آن كه حق معرفت به نفس روزيش شده است، فيلسوف است، چه اينكه فلسفه، معرفت انسان به نفس خود است و معرفت نفس اُم حكمت است . شانزده: آن كه در خود فرونرفته است و در بحار ملكوت سير نكرده است و از ديار جبروت سر در نياورده است، ديگر سباحت وسياحت را چه وزني نهاده است؟! هفده: آن كه خود را جدولي از درياي بيكران هستي نيافته است، در تحصيل معارف و ارتقايش چه مي انديشد؟ ! هيجده: آن كه خود را متسخّر در تحت تدبير متفرّد به جبروت نمي يابد، در وحدت صنع صورت شگفتش چه ميگويد؟ ! نوزده : آن كه در وادي مقدس من كيستم؟ قدم ننهاده است، خرواري به خردلي . بيست : آن كه از اعتلاي فهم خطاب محمدي سر باز زده است، خود را به مفت باخته است . ادامه دارد . . . یا علی [font=B Nazanin]
|
|||
|
|
۹:۴۶, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بیخود نیست که بهشت به این سادگی به انسانه گناهکار نمیرسد و برای رسیدن به بهشت باید اول بنده بود و قوانین خداوندمتعال را انجام داد که در اینصورت قبل از بهشت، لذت عشق به خداوند متعال است که وجود انسان را لبریز از شور و محبت میکندو لذت بهشت در برابر لذت اطاعت و عشق به خالق ناچیز میشود. به هر حال این مرحله کار هر کسی نیست و بسیار سخت و به اراده ای قوی در برابر گناهان احتیاج دارد. به هر حال ما سعی میکنیم کمی فقط کمی به این مرحله نزدیک شویم هرچند سالهای نوری با ان فاصله داشته باشیم ولی سعی خودمان را میکنیم شاید خداوند متعال از سر تقصیرات ما بگذرد که در این دوره و زمانه حفظ دین و اعتقاد و انجام فرامین خداوند برای خیلیها بسیار سخت میباشد. امیدوارم خداوند لطفی به ما کند و شرایطی جدید بر دنیا حکمفرما شود. |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ممنون من واقعا احتیاج داشتم به دونستن این موارد کنار هم...البته یکم خیلی خیلی سخته... ان شا الله انقدر زنده بمونم که حداقل اگه کاری برای ظهور نکردم مانعی برای ظهور آقام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نباشم...و شرمندشون نشم دعام کنین
|
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۱۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۲۰:۱۶ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام عزیزان . ادامه متن یکصد کلمه چون از قرآن کریم هم آیه داشت و با انتقال ان بصورت تکست همه چی ش بهم میریخت مجبور شدم تصویریش کنم . . .
![]() ![]() . 1. يس / ۵۵ . 2. مطففين / ۳۷ . 3. بقره / ۲۶ . 4. هود /۴۷ . 5. آل عمران / ۳۱ . 6. کهف / ۵۰ [/font] ![]() . 1. [font=B Nazanin]نساء / ۳۵ ![]() |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بیایم این صفات رو بنویسیم روی یه کاغذ و بچسبونیم روی آینه یا دیوار اتاق تا هر روز ببینیم و ملکه ذهنمون بشه و تلاش کنیم که نزدیک بشیم به داشتن این صفات...تلاش کنیم و کمک بخوایم از ائمه(علیهم السّلام)...
کمکمون میکنن ان شاءالله.. |
|||
|
|
۳:۴۸, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
- نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح) قسم به اذان به حی علی الفلاح به حی علی الصلات . ای معبودم که تا به امروز شراب نمازهایم را ننوشیده ام ومست لحظه ی معراج نشده ام روزی صدای افتاب به گوش میرسد که فریاد سر خواهد داد: به روی جماعت بی نماز طلوع نخواهم کرد......................
![]() |
|||
|
|
۴:۰۷, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
توصیه های امام خمینی (رحمة الله علیه) به دانشجویان خارج از کشور در سال 1357 حتما روش دقت کنید زیاد هم سخت نیست 1) نمازهای پنج گانه را در اسرع وقت بخوانید و نماز شب را حتما به پادارید. 2) روزهای دوشنبه و پنج شنبه را حتی المقدور روزه بگیرید . 3) اوقات خواب را کم کرده و بیشتر قرآن بخوانید . 4) برای عهد و پیمان اهمیت فوق العاده قائل شوید . 5) به تهیدستان انفاق کنید. 6) از موضع تهمت دوری نمائید . 7) در مجالس پر خرج و با شکوه شرکت نکرده و خود نیز چنین مجالسی نداشته با شید . 8) لباس ساده بپوشید . 9) زیاد صحبت نکنید و دعا ها را زیاد بخوانید،خصوصا دعاهای روز سه شنبه 10) ورزش کنید (کشتی ،نرمش ، کوهنوردی ، شنا، و پیاده روی ) 11) بیشتر مطالعه کنید (مذهبی ، اجتماعی، فن بیان ، نقل قول و سخنرانی ) 12) دانش های فنی را بیاموزید (رانندگی و مکانیکی ...) 13) دانش تجوید و عربی را بیاموزید و درهر زمینه ای هوشیار باشید . 14) کارنیک خود را فراموش کنید و گناهان گذشته را بیاد آورید . 15) از نظر مادی به تهیدستان و از نظر معنوی به اولیاء الله بنگرید . 16) از اخبار روز و اخبار مربوط به مسلمین مطلع شوید . ============= و این تک توصیه از حقیر براتون انا لله و انا الیه الراجعون |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۲ ۱۷:۲۲)علی 110 نوشته است: *** توجه بسیار ویژه داشته باشید که مهمترین رکن در تمام این موارد این است که انسان نیت کند که این موارد را به تبعیت از امام خود در راه بندگی خدا انجام دهد، اگر نیت تبعیت از امام نباشد، عملاً تحت ولایت الله انجام نمی شود این اعمال و یخرجهم من الظلمات الی النور و سیر از ظلمات به سوی نور و تقرب الی الله تحقق نمی یابد، علاوه بر این که نیت تبیعت از امام در این موراد باعث می شود که در حصنی قرار بگیرد که از کمین مکاید ابلبس در امان بماند! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| منتظران پوشالی | nafiseh sh | 6 | 3,614 |
۱۱/تیر/۹۳ ۸:۴۱ آخرین ارسال: nafiseh sh |
|

![[تصویر: 95676220329743795513.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/95676220329743795513.jpg)
![[تصویر: 71479267378361758636.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/71479267378361758636.jpg)
![[تصویر: 52215888696323737150.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/52215888696323737150.jpg)
![[تصویر: 43852658145324562767.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/43852658145324562767.jpg)