|
روحانی نماهای شبکه های شیعه نما برای استکبار (مهم)
|
|
۲۱:۳۷, ۱۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۲۳:۱۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا این مستند را حتما ببینید توطئه پنهان موضوع:نوکری روحانی نماهای شبکه های شیعه نما برای استکبار دانلود لینک آپارات |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بسیار عالی بود از این دست روحانیها زمان شاه هم بودند که دست فرح رو ماچ میکردند بدبختی اینه که سازنده مستند از دید خودش مستند رو میسازه و نمیشه اینگونه روشنفکری ایجاد کرد قطعا اگه یه مخالف این مستند رو ببینه سریع ردش میکنه و حرف از توهم میزنه یه مستندساز باید ببینه مستند رو برای کی میسازه این مستند برای قشر مذهبی خوب بود ولی برای سایر اقشار خیر شما یک موضوع رو مثلا اسلام برای مسیحیها نمیتونید اونجور بسازید که برای یک مسلمان زاده میسازید صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون
مستند ساز این مجموعه هم قصدش یه کار اولیه بوده خب یچیزی که باید بگم اینه که مخاطب این فتنه مذهبی نماها هم خود مذهبیا هستن نه ملحدین اینها قسمتی از پازل فتنه آینده هستند |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۲۳:۳۹ توسط boghz.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بر عکس خیلی سطح پایین و بدون منبع و بی اساس بود
کلا کسی که اینو ساخته یا خودش اطلاعات درست و کافی نداشته یا مارو یه چیز دیگه حساب کرده یه مدتیه تو بیداری خیلی میبینم که برادرها و خواهرا حرفایی راجبه شبکه سلام میزنن واقعا برام سوال شده و دارم شک میکنم به حقانیت خودمون دلیل هام رو میگم اگه جوابی داشتین من منتظرم شاید دارم اشتباه میکنم : 1. کی گفته این مرتیکه هدایتی صاحب امتیازه سلامه ؟هیچ مدرکی تو مستند ارائه نشد 2.یک بار دیگه با منبع میگم که تاسیس شبکه سلام رو آیه الله امامی( کسی که احیا کننده ی حوزه ی علمیه ی اصفهان بودن )انجام دادند و اگر اشتباه نکنم تمام برنامه های این شبکه تو اصفهان تولید میشه نقل قول:منبع و سایر خدمات فرهنگی ایشون 3.در ضمن شبکه ی سلام تنها شبکه ای هست که فتواهای آیت الله خراسانی و صافی گلپایگانی از اون پخش میشه پس به این دو مرجع بزگوارم توهین میشه 4. همه دیگه میدونن قضیه ی شبکه ی اهل بیت هیچ ربطی به سایر شبکه ها نداره و کاملا برنامه ریزی شده ست برای تخریب شیعه اصلال قابل مقایسه با سایر شبکه ها نیست 5.منبع آورده از شبکه وصال وصال که شبکه وهابیه مسلمان نیستن که بگیم بین مذهب های مختلف اختلاف ایجاد کرده ( حالا که لازممونه وهابیها هم شدن مسلمونو وهابیت مذهب؟؟) 6.اگه قمه زنی مسئله پیش پا افتاده ایه چرابرای تخریب و زیر سوال بردن یک مرجع تقلید ( آیه الله سید صادق شیرازی )ازش استفاده میشه ؟ به حقانیت خودمون شک میکنم چون هر کی رو که بخوایم راحت تخریب میکنیم ....زمین و آسمونو میگردیم یه دلیل نیمه منطقی پیدا کنیم مستند بسازیم مردم بگن اااااااا ببین چقدر سرمون کلاه رفته !!! هرکی خوشایند خودمونه میگیم به به و چه چه هر کی نبود حتما اومده شیعه رو تخریب کنه ... من نمیدونم چرا انقدر راحت میتونیم این کارو بکنیم !! |
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۹:۳۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الان شما جواب دادید یا کلا زدید زیر همه چیز؟ من جوابی از شما ندیدم و جوابی هم ندارید. کسی که اینو ساخته رو نمیشناسم ولی انسان بصیر و مطلعی بوده و گول سامری ها ، بلعم ها ، شریح ها رو نخورده شبکه سلام این وسط عددی نیست بحث ما کلیه بله من افتخار میکنم که خار چشم انجمن حجتیه بودم و هستم و ان شاء الله خار چشم همه دشمنای امام زمان باشم نقل قول:1. کی گفته این مرتیکه هدایتی صاحب امتیازه سلامه ؟هیچ مدرکی تو مستند ارائه نشد یه مستند قرار نیست مثل کلاس درس همه چیز رو بگه من به شما میگم http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D8%A...8%A7%D9%85 http://en.wikipedia.org/wiki/Salaam_TV و از سایت خودی ها! http://www.shia-news.com/fa/news/91/%D9%...8%A7%D9%85 نقل قول:2.یک بار دیگه با منبع میگم که تاسیس شبکه سلام رو آیه الله امامی( کسی که احیا کننده ی حوزه ی علمیه ی اصفهان بودن )انجام دادند الان شما مرحوم امامی رو سپر خودتون کردید!!؟ الانش مهمه خواهر من تشریف ببرید سایت یاسر الحبیب ملعون ببینید کدام مراجع بهش اجازه اجتهاد دادند آقای سید صادق شیرازی مرحوم امامی رحمت الله علیه اینجاست که علاوه بر نبوغ دینی بصیرت سیاسی برای ولی فقیه ارزش پیدا میکنه خدا رحمتشون کنه من یک مثال دیگه بزنم همه حجتیه ای ها شیخ حلبی رو قبول دارند در حد چی! حالا آیت الله مرعشی نجفی رو که خیلی ها میشناسن خدا رحمتشون کنه این کلیپو ببینید http://www.aparat.com/v/7dvez خیلی از حجتیه ای ها از چنین تاییدیه های برای جلو بردن کار خودشون استفاده میکنن حالا یچیزی بهتون بگم امام خمینی رحمت الله علیه روحی فداه اول نهضت از طرف خیلی از آقایون که اسمشون رو نمیبرم ملامت میشدند یدونه تاییدیه بیارید از طرف آقایون ولی خب بعد از پیروزی انقلاب معلوم شد کی حسینیه پس انقدر نگید آی آیت الله امامی تاسیس کردن حرف نزن به این شبکه اصلا آیت الله امامی نه موسس شبکه علامه مجلسی! خوب؟ شما ببین چی میگه نقل قول:3.در ضمن شبکه ی سلام تنها شبکه ای هست که فتواهای آیت الله خراسانی و صافی گلپایگانی از اون پخش میشه هیچ ربطی نداره فتوای ولی فقیه رو هم اعلام کنه فرقی نداره سایتشو ببینید http://www.salaamtv.org/Fa/Index.aspx نقل قول:4. همه دیگه میدونن قضیه ی شبکه ی اهل بیت هیچ ربطی به سایر شبکه ها نداره و کاملا برنامه ریزی شده ست برای تخریب شیعه اصلال قابل مقایسه با سایر شبکه ها نیست حالا که پتش ریخته شده رو آب؟ شبکه امام حسین رو هم براتون کلیپ میزارم نقل قول:5.منبع آورده از شبکه وصال نگفته وصال برا من مدرکه میگه ببین وصال چطور داره سوء استفاده میکنه من خودم شبکه وصال رو دیدم براتون اون چند دقیقه ای رو که دیدم بگم قمه زنی ، زمین خیز رفتن و ... رو نشون میداد تو کربلا بعد به حکومت رافضی ها فحش داد حالا جاهایی که اسم برد رو خدا وکیلی دقت کنید تهران،دمشق،بغداد و لبنان و هیچ اسمی از قم و مشهد نگفت نقل قول:6.اگه قمه زنی مسئله پیش پا افتاده ایه چرابرای تخریب و زیر سوال بردن یک مرجع تقلید ( آیه الله سید صادق شیرازی )ازش استفاده میشه ؟ آقای شیرازی مشکلشون یکی دو تا نیست بدعت قمه زنی هم پیش پا افتاده نیست از بس برخی افراد رفتن تو محراب و سکوت کردند در برابر این بدعت ها برخی براشون توهم شد که قمه زنی سنته امام خمینی چون مرد بودند حرفشونو میزدن نقل قول:به حقانیت خودمون شک میکنم چون هر کی رو که بخوایم راحت تخریب میکنیم ....زمین و آسمونو میگردیم یه دلیل نیمه منطقی پیدا کنیم مستند بسازیم مردم بگن اااااااا ببین چقدر سرمون کلاه رفته !!! شما امام حسین رو قبول دارید واقعا؟ دیدید هدایتی لعنت الله علیه چی گفت؟ انقدر روشنه که ..... نقل قول:من نمیدونم چرا انقدر راحت میتونیم این کارو بکنیم !! من ادب رو رعایت میکنم ولی حرفمو میزنم بنده این و اون نیستم و امیدوارم اگر خدا بخواد حسینی باشم خواجه ربیع ها سلیمان صرد خزاعی ها و حتی محمد حنفیه که به امام زمانش گفت نرو و .... این تفکر حجتیه خوره ای شده برای من کاملا روشنه که حجتیه و وهابیت با هم رابطه دارن ابوالفتنه داخل کشور با جفتشون جی جی باجیه و در آخر این حدیثو از حضرت صاحب یادآوری میکنم قَدْ آذَانَا جُهَلَاءُ الشِّیعَةِ وَ حُمَقَاؤُهُمْ وَ مَنْ دِینُهُ جَنَاحُ الْبَعُوضَةِ أَرْجَحُ مِنْهُ نادانها و احمقهای شیعه و آن کسانی که ارزش بال مگس از ایمان شان بیشتر است ما را آزار میدهند |
|||
|
|
۱:۳۳, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام موج جدید فتنه(که خیلی جدیدم نیست) تحرکات این روزاشون خیلی شدت گرفته؛ مخصوصا حالا که داریم به هفته ی وحدت نزدیک می شیم و پس از اون فاطمیه رو داریم؛ اینم سخنان امام (رحمة الله علیه) راجع به روحانیون فاسد: صحیفه نور ج 21 ص 91 : "خطر تحجر گرایان و مقدس نمایان "احمق" در حوزه های علمیه کم نیست. طلاب عزیز لحظه ای از فکر این مارهای خوش خط و خال کوتاهی نکنند؛ اینها مروج اسلام آمریکایی اند و دشمن رسول الله. آیا در مقابل این افعی ها نباید اتحاد طلاب عزیز حفظ شود؟!" منشور روحانیت 67/12/3 : "دیروز مقدس نماهای "بی شعور" می گفتند دین از سیاست جداست و مبارزه با شاه حرام است، امروز می گویند مسئولین نظام کمونیست شده اند؛ تا دیروز مشروب فروشی و فساد و فحشا و فسق و حکومت ظالمان برای ظهور امام زمان اروحنا فداه را مفید و راهگشا می دانستند، امروز از اینکه در گوشه ای خلاف شرعی که هرگز خواست مسئولین نیست رخ می دهد، فریاد وا اسلاما سر می دهند؛ دیروز "حجتیه ای ها" مبارزه را حرام کرده بودند... امروز انقلابی تر از انقلابیون شده اند." پ.ن: تاپیکای ایجاد شده خیلی پراکندن؛ لطفا اگه می شه همه رو با هم ادغام کنید |
|||
|
|
۱:۴۲, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستان خوبم تو پیام خصوصی اینو گفتن
من برای تنویر افکار عمومی تو جمع میگم دوستم:D نوشته است:اما درباره اون كليپ http://www.aparat.com/v/sAxPv عزیزان دوستان گرامیان باور کنید برای گول زدن شمای بچه شیعه امام حسین رو میارن برات سپر میکنن پشت سرشونو ببین چه عکسایی میزارن اتخذوا ایمانهم جُنه!!!!! مقدساتی که ازشون استفاده میکنن از ازشون بگیرید ببینید از این منافقین چی میمونه توقع دارید بیان از دومی خوب بگن و از اهل بیت بد؟ خب مشخصه حق و باطل رو قاطی میکنن فتنه همینه دوستان من |
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۲ ۰:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم برادر مگه من قرار بود جوابی به شما بدم ؟ من اومدم ازتون سوال کردمو حرفهام کاملا واضح بود به شدت متعجب شدم از این طرز جواب دادن شما (۱۹/دی/۹۲ ۰:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: کسی که اینو ساخته رو نمیشناسم ولی انسان بصیر و مطلعی بوده و گول سامری ها ، بلعم ها ، شریح ها رو نخورده برادر شما توهین میکنی به یه عده آدم و تهمت میزنی بعد هم عددی نیست ؟ انگار من بگم همه ی آدمهای فلان شهر فاسدن یکی بگه نه فلانی اینطور نیست انگار .. بعدش بگم نه بابا اون که عددی نیست ! (۱۹/دی/۹۲ ۰:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: الان شما مرحوم امامی رو سپر خودتون کردید!!؟گرچه هر دو منبعی که دادین تو همین بیداری خودمون سایت های غیر معتبر اعلام شدن ولی قبول بگذریم من به شما میگم موسس این شبکه آیت الله امامی هستن ببخشید من مگه میخوام چیکار کنم که یاشون رو سپر خودم بکنم ؟ من ازتون سوال پرسیدم نگفتم من حقم و من آیت الله دانشمندم ! یعنی چی که ربطی نداره امامی نه مجلسی !!!! آقا جون شما میگی فلان شبکه منحرفه من میگم موسس این شبکه یه فرد خیلی بزرگوارو با ایمانی هستن خیلی هم از فوتشون نمیگذره الانم پسراشون هستن اگهمنحرف بود شک نکنید اونا جمعو جورش میکردن یا خودن رو عقب میکشیدن (۱۹/دی/۹۲ ۰:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: نگفته وصال برا من مدرکه برادر من شبکه ای که اون وهابی ها نشون دادن یه شبکه منحرفه که همه دیگه میدونن مثه روز برا همه روشنه حرف من شبکه ی سلام هست وهابی ها زیارت رفتن ما رو هم کفر میدونن پس زیارتم نریم ؟ (۱۹/دی/۹۲ ۰:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: آقای شیرازی مشکلشون یکی دو تا نیستبرادر من خوده رهبری هم تو فتواشون گفتن که جایز نیست چون دشمن سو استفاده میکنه کی گفت حرامه؟ گرچه من خودم نظر استاد مطهری درمورد قمه زنی رو تو سایت نوستم اما همونطور که گفتم نظر رهبری و بقیه مراجع این طور که استاد بطهری گفتند هم نبود حالا آیت الله شیرازی نظرشون فرق داره..این همه مسائل که مراجع توشون اختلاف دارن ! (۱۹/دی/۹۲ ۰:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: شما امام حسین رو قبول دارید واقعا؟ دست شما درد نکنه واقعا ! (۱۹/دی/۹۲ ۰:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: قَدْ آذَانَا جُهَلَاءُ الشِّیعَةِ وَ حُمَقَاؤُهُمْ وَ مَنْ دِینُهُ جَنَاحُ الْبَعُوضَةِ أَرْجَحُ مِنْهُ برادر تا یکی سوال پرسید قرار نیست مهر کفر و وهابی و نادان بودن بچسبونید بهش من نادان ازتون میخوام دلیل هاتون رو با مدرک و منطقی بگین تا من بپذیرم من نه نونه شبکه سلامو میخورم نه با آقای دانشمند قومو خویشم ..... اما از توهین هایی که میشه واقعا دیگه خسته شدم کلا یه دایره کشیدیم دوره خودمون ( با خط کش خودمون نه دین ) هر کی خارج از اینجا بود دشمنه شیعه ست هر کی داخل بود شیعه ی ناب مگه نه اینکه آخر الزمانه و زمان شک و تردید ها ... زمان فتنه ها ؟ پس چرا فکر میکنیم همه ی افکار خودمون درسته اگه دانشمند یه حرف دا شدن از امام معصوم و غیره روبزنه و برام شخصیت سازی کنه دیگه یک بار هم به حرفه هاش گوش نمیدم پارسال یا پیارسال بود همین موقع ها آیت الله وحید خراسانی و صافی گلپایگانی گفته بودن 40 روز برای ظهور مولا دعا کنیم چرا شبکه های خودمون هیچی نگفتن ؟ چرا صداشو در نیاوردن ؟فقط سلام بود که اینو اطلاع راسانی میرکد چرا تو شبکه ی قرآن خودمون حد اقل, یه همچین چیزایی خیلی کم هست؟ |
|||
|
۱۹:۲۲, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بحث سر اداره سایت بود
گفتم موسس این شبکه هر کسی میخواد باشه شما یه قسمتی رو بهش گیر دادید که کل مطلب رو باطل کنید در حالی که کاملا روشنه شما میگی شبکه خوب و پاکیه!!! این به کنار چون وقتم رو روی یه قسمت خاص نمیزارم در مورد اصل مطلب این مستند واقعا بی اساس بود؟ واقعا چند درصدش به شبکه سلام برمیگشت که شما و دوستاتون کلا قبول نداشتید؟ نقل قول:وهابی ها زیارت رفتن ما رو هم کفر میدونن پس زیارتم نریم ؟ اتفاقا وهابیا با قمه زنی عملا مشکلی ندارن شبکه بهایی بی بی سی مشکلش با پیاده روی اربعین بود یا مثلا این مراسم شیرخوارگان حسینی رو مسخره کرده بودن ولی قمه زنی شده براشون یه ارزش این اللهیاری وهابی وقتی تبلیغشو میکنه تعجب نمیکنید؟ نقل قول:حالا آیت الله شیرازی نظرشون فرق داره..این همه مسائل که مراجع توشون اختلاف دارن ! همیشه برام جای سوال بوده که چطور عده ای که میگفتند سیاست بده همشون جفت پا اومدن تو سیاست نظر میدن نقل قول:دست شما درد نکنه واقعا ! این مستند نشون داد چه افرادی یزیدی و اهل کوفه و شام هستن اگر حسینی هستید (ان شاء الله) باید متوجه بشید شما فقط پیرامون همین مستند صحبت کنید که بعید میدونم حرفی داشته باشید شما یه تاپیک جدا بزن برای شبکه سلام اینجا در مورد محتوای خود مستند حرف بزنید بعضی مواقع بعضی چیزا انقدر روشن هستند که به نظر نمیان |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۲ ۱۹:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: شما یه قسمتی رو بهش گیر دادید که کل مطلب رو باطل کنید در حالی که کاملا روشنه ببینید برادرم اشتباه شما دقیقا همینجاست شما از حرفهای من یه سری پیش داوری هایی کردین و از روی اون دارین باهام بحث میکنید شما اصلا تا حالا با من صحبت کرده بودید؟ که شدیم منو دوستام دوستای ناشناخته مو نمیدونم اما برعکس اون چیزی که شما برداشت کردین منظور من این نبود که این شبکه پاکه هر شبکه ای یه سری اشتباهاتی هم میتونه داشته باشه معصوم که نیستن خوده تلوزیون خودمون اینهمه گند میزنه ! اما اینکه کسی اشتباه بکنه نشانه ی این نیست که دشمن شیعه ست و....و با حق تهمت زدن نداریم من دلیل منطقی و محکمی برای اینکه اینا دشمن باشن ندیدم (حرف من مرتیکه هدایتی نیست ) البته بگم که پیگیر این خواهم بود که اداره کننده ی شبکه سلام کیه ! (۲۰/دی/۹۲ ۱۹:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: اتفاقا وهابیا با قمه زنی عملا مشکلی ندارنمن از قمه زنی دفاع نکردم فتوای رهبرم رو بهتون گفتم !! (۲۰/دی/۹۲ ۱۹:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: این مستند نشون داد چه افرادی یزیدی و اهل کوفه و شام هستنآقای عبد الرحمن این کاره شما اصلا درست نیست که طبق نظر شخصی خودتون معیار تعیین کنید! (۲۰/دی/۹۲ ۱۹:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: شما فقط پیرامون همین مستند صحبت کنید که بعید میدونم حرفی داشته باشیدبرادر من شما خودت یه بار دیگه این مستند رو بببین این مستند حرفش چند کلمه بیشتر نیست شبکه سلام , هدایتی، اللهیاری , وصال , تفرقه , حرف های رهبری !! من کجا بی ربط به مستند حرف زدم ؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آمریکا اتمّ مصادیق استکبار است! | مصباح | 13 | 4,320 |
۱۳/آبان/۹۴ ۱۴:۵۱ آخرین ارسال: مصباح |