کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا تالار نسبت به سال پیش خیلی بی رونقه؟
۱۶:۵۱, ۱۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۱۶:۵۲ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام عزیزان!

انگار دیگه تالار گرمای سابقو نداره!

یه زمانی بود که تالار در روز چند هزار بازدید داشت!

پست ها سریع پاسخ داده میشدن!

آدم اصلا یه شور وشوق خاصی واسه تاپیک زدن و نقل قول و.... داشت!

اما الان سایت خیلی سرد و خلوته!

به نظرتون دلیلش چیه؟

پیشنهادتون واسه برطرف شدن این اشکال چیه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، أین المنتظر ، صهبا ، m.hossein ، میلاد.م ، mofa ، انتصـار ، nasimesaba ، Justice Bringer ، مجنون العباس ، Agha sayyed ، رهگذر. ، قلب ، طالب نور ، help me ، حسن عزتي ، مسافر ، meisamtiger

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۰, ۲۴/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۲ ۲۰:۳۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #31
آواتار

تالار 2 تا معاون داره . یکی از معاونین که گفتن مسافرت و عدم دسترسی به نت . و واقعا هم فعال بودن و بالاخره مشکل هست نمیتونن بیان . من مشکلم معاون دوم هست . نمیشه که تاپیک زد . از کاربر سوال کرد .بعد اومد نصفه شب کل تاپیک ها رو جواب داد .DodgyDodgyDodgyDodgy
بقیه کاربرا سرد میشن . . فعالیت افراد مسئول تالار مهمه . یکی از موارد جدب حضور رده های بالاست .

Cool

کاربرای جدید تالار رو تشویق کنید و تو تاپیک هاشون فعالیت کنید . طرف اومد زد مرد ها همشون ظالمن. سریع نگید فمینیست.بی چاره پشیمون بشه دیگه نیاد تالار .

هنوز یاد نگرفتیم کسی گفت :چرا ،
به جای برچسب زنی، بگیم چی شده میگی چرا .مهمه .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، nasimesaba ، bagheri4 ، قلب ، Fatemeee ، help me
۱۷:۳۱, ۲۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
تالار به خاطر قوانین سخت گیرانه و سانسور شدید داره ضعیف میشه....
مسئولای تالار هم به جای قبول انتقاد محروم از حضور میکنن و بعدش حالت pending میزارنت یعنی باید اونا تایید کنن.... این از زندونی شدن هم بدتره..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، Ali#59
۲۱:۳۲, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
هیچ سایتی رومثل بیداری انقدرحساس به مباحث سیاسی ندیدم
سانسورواقعا زیاده...
ولی نکته ای که برای خودم جالب بودحضورکم رنگ وشایدم بی رنگ بعضی ازدوستان ناظرومسئول هست درتالار
مثلابخش خانواده ،حضورمسئولین این بخش خیلی کم رنگه درمباحث...خیلی
وفقط زمانیکه بخوان تاییپیکوببندن ویااخطاروتذکربدن حضورپیدامیکنن....
من تولیست افرادآنلاین دنبال میکنم حضورافرادمسئولو که ببینم حضورپیدامیکنن درتالاریاخیر...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Reza2035 ، help me ، nasimesaba
۲۱:۴۱, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
من دلیل این حساسیت ها رو نمیفهمم...اینجا که یه سایت وابسته به جریان سیاسی یا نهاد دولتی نیست...اصن واقعا عجیبه!Smileبه نظر من اصلا باید این بحث ها بیشتر بشه و تقویت و حمایت هم بشه چون خودش باعث جذب کاربر و پررونق شدن تالار میشه.ولی اکثر کسانی که اینجا عضو میشن بعد از یه مدت سرد میشن.خسته میشن...
۲۲:۱۴, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #35

دوستان یا تازه وارد هستن در تالار یا حافظه شون ضعیفه
مگه ندیدید برای انتخابات که فضای سیاسی رو باز کردیم چی شد. قبلش هرچی قسم میخوردیم که این بحثها قبلا توی سایر تالارها امتحان شده که به تنش و تشنج میکشه به خاطر بی جنبگی یه عده ای کسی گوش نمیدادد ولی خرداد امسال دیگه حجت بر همه تمام شد.

محض اطلاعتون در سایر تالارهای گفتمان چه خارجی چه ایرانی بحث مذهبی و سیاسی ممنوعه !

در بیداری اندیشه نه تنها بحثمون مذهبی هستش بلکه اخباری که گذاشته میشه هم اکثرا سیاسی هستش ، الان فقط بحث سیاسی ممنوعه.
بحثهای سیاسی معمولا بحثهای داغ و تنش برانگیزی هستن که حتی در صورت آزاد گذاشتنش نیاز به نظارت فوق العاده زیاد و شدید داره یعنی حد اقل دوتا ناظر فقط باید مسئول رسیدگی بشن.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، help me ، nasimesaba
۲۲:۲۴, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲۵/دی/۹۲ ۲۲:۱۴)Havbb 110 نوشته است:  دوستان یا تازه وارد هستن در تالار یا حافظه شون ضعیفه
مگه ندیدید برای انتخابات که فضای سیاسی رو باز کردیم چی شد. قبلش هرچی قسم میخوردیم که این بحثها قبلا توی سایر تالارها امتحان شده که به تنش و تشنج میکشه به خاطر بی جنبگی یه عده ای کسی گوش نمیدادد ولی خرداد امسال دیگه حجت بر همه تمام شد.

محض اطلاعتون در سایر تالارهای گفتمان چه خارجی چه ایرانی بحث مذهبی و سیاسی ممنوعه !

در بیداری اندیشه نه تنها بحثمون مذهبی هستش بلکه اخباری که گذاشته میشه هم اکثرا سیاسی هستش ، الان فقط بحث سیاسی ممنوعه.
بحثهای سیاسی معمولا بحثهای داغ و تنش برانگیزی هستن که حتی در صورت آزاد گذاشتنش نیاز به نظارت فوق العاده زیاد و شدید داره یعنی حد اقل دوتا ناظر فقط باید مسئول رسیدگی بشن.....
مشکل اینه که اصلا بحث سیاسی وجود نداره!اخبار سیاسی هست،بله...ولی بحث سیاسی حتی به قول شما کنترل شده هم وجود نداره.تا یه نفر نظر سیاسیش رو میگه یه نفر هم باهاش مخالفت میکنه = بحث قفل شد!
۲۲:۲۶, ۲۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۲ ۲۲:۳۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #37

.
در مورد شرکت ناظران در مباحث جاری تالار اتفاقا این چیزیه که همیشه از طرف مدیران ارشد تالار توصیه میشه ولی چند تا نکته هست ، اولا یک ناظر ، مثلا ناظر بخش صنعت سینما و هالیوود که همین الان آنلاین شد ذکر خیرش شد ، اول از همه باید به بخش خودش برسه و پستها رو بخونه و...
در بخشهایی نظیر بخش خانواده معمولا نظرات یا شخصی هستن یا توصیه ای ، که نظرات توصیه ای از اصول علمی یا دینی برداشت میشن.
ناظرین تالار متاسفانه برای بعضی ها (مخصوصا افرادی که زیاد با تالار و گروه بیداری اندیشه آشنا نیستند) حرفشون حکم نظر رسمی گروه پژوهشی بیداری اندیشه رو داره. یعنی یه ناظر بیاد نظر شخصیشو بگه بعضا این برداشت میشه که ایشون به نمایندگی از تیم تالار داره این نظر رسمی رو اینجا بیان میکنه و بعضی این برداشت رو میکنن که حتما این نظر درسته.... پس به اون راحتی که یه کاربر معمول اظهار نظر میکنه یک مدیر نمیتونه اظهار نظر بکنه.
بنابر این ناظرین تالار باید بیشتر از بقیه حواسشون به رفتار و گفتارشون باشه چون متاسفانه الگو هستند.
البته بین ناظران افراد شایسته خیلی زیاد هستن که جا داره آدم ازشون الگو بگیره ولی خب افرادی مثل من رو هرکی بخواد الگو برداری کنه کلاهش پس معرکه هست...

نکته ی بعدی اینه که ناظران میخوان میدون تالار رو بدن دست کاربران تازه وارد تا بیشتر بیان شرکت کنن و نظر بدن و بحث کنند و گاهی به این نیت هست که خودشون سکوت میکنند. البته کسی فکرشو نمیکنه که افرادی از این قضیه ناراحت باشن... مثلا الان بنده هم تعجب کردم از اینکه شما تمایل دارید مدیران در بحث ها شرکت کنند... شاید این حرف ناشی از کنجکاوی باشه!

نقل قول:مشکل اینه که اصلا بحث سیاسی وجود نداره!اخبار سیاسی هست،بله...ولی بحث سیاسی حتی به قول شما کنترل شده هم وجود نداره.تا یه نفر نظر سیاسیش رو میگه یه نفر هم باهاش مخالفت میکنه = بحث قفل شد!

کاش پستهای حذف شده ی بحثهای سیاسی رو می دیدید که چه حرفهایی زده میشه توسط بعضی ها... واقعا بحثهای سیاسی خیلی زود به درگیری لفظی کشیده میشه و این برای تالار خوب نیست.
بحث سیاسی توی هر بخشی که باشه مسئولیت و سختی کار ناظر اون بخش رو سه برابر میکنه (یک تاپیک سیاسی!)
به علاوه ی اینکه همونطور که در پست قبلی گفتم نیاز به نظارت لحظه به لحظه داره ، و ناظرین 24 ساعته آنلاین نیستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، help me ، nasimesaba ، سید ابراهیم
۰:۳۴, ۲۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۰:۳۸ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #38
آواتار
ب[quote='فدايي ولايت' pid='242807' dateline='1389293403']

راستی گفتید گردان...
اتفاقا همین روزا میخواستم تاپیک بزنم.میشه یکی به ما بگه که گردان ها چرا ناپدید شدن؟! الان فکر کنم اثری از گردان بقیه الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که من توش بودم نیست!!!

سم الله
با عرض سلام
گردان ها هستند...
گروه های 41 نفره(ثبت نام وهر تغییری فقط اینجا-شروع ثبت نام گردان بقیه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، help me ، nasimesaba ، سید ابراهیم ، ZaHrA110M
۱:۳۱, ۲۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۱۱:۰۴ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۵/دی/۹۲ ۲۲:۱۴)Havbb 110 نوشته است:  محض اطلاعتون در سایر تالارهای گفتمان چه خارجی چه ایرانی بحث مذهبی و سیاسی ممنوعه !
با عرض خسته نباشید خدمت برادر محترم...

خارجی ها الگو های ما نیستن برادر محترم ...الگوی ما این جملست (سیاست ما عین دیانت ماست)

ببینید اون چیزی که به ما نیرو میده و مسبب ابروی ماست و باعث نفوذ حرفای حق در دلهای اگاهست عنایت و توجه حضرت بقیة الله فی الارضه هستش...

ما میگیم
چون این تالار تالار شیعه نشین و دینی هست پس لازمه اش پرداختن به مباحث سیاسی روزه...
وگرنه نه شیعه نشینه! نه دینی!

این رو قبول دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا

ین حرفا رو شما بهتر از من میدونید و اگر دارم اشتباه میگم ازتون انتظار دارم راهنماییم کنید

چرا در حدیث اومده من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتته جاهلیه.

(مسلمه صرف شناخت فضائل درونی امام زمان مقصود نیست
چون که که امام زمان ما غایب هستن و از دیدگان ما پنهانند..اگر لزوم شناخت امام فقط به ویژگی های باطنیشون بود خب مگر سجایای اخلاقی مثلا امام علی(علیه السلام) با حضرت بقیة الله روحی فداک متفاوته؟ ما میریم از امام علی (علیه السلام) الگوی اخلاقی میگیرم .سیره . احادیث و نهج البلاغه ایشون هم که دم دسته...از طرفی که امام زمان ما هم در غیبتن پس ...)

شرط شناخت امام تو حدیث زمان ذکر شده پس به راحتی درک میشه شروط امام شناسی ما و نمردن به مرگ جاهلیت زمان شناسی ما باید باشه

در تمام طول تاریخ هم بودن مردمی که چون زمان شناس نبودند، دردانه های زهرا (سلام الله علیها) تنها و بی یاور موندند.
وگرنه مردم هم نماز رو احیا میکردن هم به اندازه وسعشون سایر فضایل دینی رو ...حتی شاید بیشتر از من و شما
اینم یک نمونش (شمر بن ذی الجوشن ضبابی، از سران وشجاعان مردم کوفه بود.ا جز نماز شب خوانان بود )

حالا ما هی دور هم نشسیم در این مکان متبرک دینی میگیم ای کاش بیایی...چرا نمی ایی.. چه کنیم که بیایی...
خب مشخصه ...چون ما اگاه به زمان یا نیستم! یا اگر هستیم هم مبلغ نیستیم.

گفتیم تهاجم فرهنگی ،جنگ نرم .خب چرا؟
صرف اینکه تو جامعه یه بد حجابی باشه!صرف اینکه پسری از خانه قهر کنه !یا پدری از درد اعتیاد به خود بپیچه!یا فاحشگی در جامعه برپا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گرسنگی ببار بیارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط هدفشون همین بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واضحه که نه......

هدفشون جز این نبود که سر شیعه رو مثل کبک تو برف دغدغه هایی تزریقشون دفن کنند
وحتی اگه یک نفر هم پیدا بشه که دلش برای جامعه برای اصلاح بسوزه اون قدر درد و زخم اطرافش زیاد باشه که تو عمر هفتاد هشتاد سالش برسه به دردهای ساختگی و زمان رو از یاد ببره...

کی ما میخوایم بفهمیم اون راهی که اسان طی میشه به مقصد نمیرسه
اگر تالاری داشتین که هر روز و هر ساعت هکر ها به جانش افتادن....
اگر انسانی شدیم که هر روز در پی ترور ما بودن بدانیم این همان راه سختیست که به هدف میرسد...

در واقع به ظهور میرسه

همین صحبتی که شما راجع به انتخابات کردین بله اختلاف بود.اما یک سوال مگه در مسائل دینی اختلاف نیست؟
مدیران و ناظران چطور اقدام میکنن برای حل این اختلافات دینی و فریاد کشیدن حقایق دینی؟

این تالار برای دشمنان ما ساخته نشده.که بخوایم بخاطر دل ظریفشون تاپیکها رو قفل بزنیم.
یک انتخابات یک روزه چقدر رو سرنوشت یک مملکت یاشاید یک جهان میتونه تاثیر بزاره؟ یک انتخاب درست برای سران یک کشور اسلامی مثل ایران چقدر میتونه توی تاخیر و تسریع امر ظهور تاثیر بزاره؟
کی مسئول اطلاع رسانی و ابلاغ حقایق هستش؟
چرا تو انتخابها مردم باید این قدر گیج باشن ...

مسئولیت این یاد اوری ها با کیه؟
مسئولیت شایسته ستایی حقیقی با کیه؟
مگه چقدر فاصله بود میان بالا رفتن دست پدر تا پایین امدن سر پسر

[b]باشه ما هم میشنیم تالارهای دینیمون رو ازسیاست زمان جدا میکنیم و داد میکشیم ای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیا بیا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، nasimesaba ، السا
۸:۴۴, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #40

ببینید من هنوز جواب خانم غریب رو ندادم ولی یکی از کاربران به بنده پیامی با این مضمون ارسال کردن:
نقل قول:البته پیشنهاد من این هست که برای جلوگیری از تشنج در مبحث جمله ی زیر ایشان حذف شود تا این مبحث خوب با آرامش به نتیجه برسد چون اگر حذف نشود باعث تشنج و بحث سیاسی بین دوستان خواهد شد.

نقل قول:
چرا تو انتخابها مردم باید این قدر گیج باشن ...
مگه خیر اینه که روزی همین مردم از سیاست های هاشمی رفسنجانی فرار کردن به احمدی نژاد پناه اوردن بعد از هشت سال همین مردم دوباره به یاران هاشمی پناه بردن(این یعنی چی؟) غیر از کوتاهی حافظه سیاسی مردمه؟؟؟؟؟

ببینید همه قبول دارن که بحث سیاسی اینچنینی باعث تنش خواهد شد.
=-=-==

خانم غریب خواهر گرامی ، اینو همیشه یادتون باشه که در یک بحث برای اینکه به نتیجه برسید باید سعی کنید در دام مغالطه نیوفتید.
و اما پاسخ:
نقل قول:ما میگیم
چون این تالار تالار شیعه نشین و دینی هست پس لازمه اش پرداختن به مباحث سیاسی روزه...
وگرنه نه شیعه نشینه! نه دینی!

این رو قبول دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا

بله دقیقا. هرچند بنده شخصا معتقدم چنین اخباری رو میشه خیلی راحت از خبرگزاری ها دنبال کرد ولی تیم مدیریت تالار گذاشتن اخبار سیاسی رو به همین دلیل ممنوع نکرده. الان چند درصد اخباری که گذاشته میشه توی تالار سیاس هست؟ حتی توی سایر بخشهای تالار هم موضوعات سیاسی کم نیستند...

اما شما میفرمایید حتما باید کاربران خودشون اظهار نظر بکنن و بحث انجام بشه. به چه دلیل؟ گفتن سیاست ما عین دیانت ماست
اولا از کجای این جمله نتیجه گرفتید که باید بحث سیاسی در تالار باشه بین کاربرها
ثانیا یه جمله ای بنده گفتم خرداد امسال که خیلی مورد توجه دوستان قرار گرفت: «سیاست ما عین دیانت ماست ، ولی آیا بحث کردن ما هم عین دیانت ماست؟»
یکبار دیگه هم عرض کردم که تالار یک بار تجربه کرد این مسئله رو ، همین کاربرانی که میبینید خیلی گل و بلبلی حرف میزنن نمیدونید توی بحث های سیاسی گاهی جمله ای میگن که بحث رو به تنش میکشونه یعنی طرفداران جناح مقابل میخوان جوابشو بدن و چون احساس میکنن توهین کرده اونها هم توهین میکنن....

برای این که متوجه بشید دقیق خود شما رو سوژه قرار میدم چون دو خط مطلب سیاسی نوشتید در پستتون:
اولا این دو خط توهین غیر مستقیم به آقای روحانی و مردمی که بهش رای دادند هستش. حالا اگر این حرفو توی یه تاپیک سیاسی بزنید اولا طرفداران آقای روحانی میان جواب توهین شما رو میدن بعدش کاربران عادی هم میان جواب توهین شما به رای مردم رو میدن و بحثهای دیگه هم انجام میشه که نمیگم ، همین دوتا بسه برای ایجاد یک تشنج.

ولی برای من جالب بود که چطور بحث سیاسی کردن رو به جمله ی سیاست ما عین دیانت ماست ربط دادید بعدشم ربطش دادید به ظهور....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، مرهم ، help me ، مجید املشی ، یاســین ، قلب ، 59-11(یامهدی)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا