|
شناخت خدا از زبان اولیا خدا
|
|
۲:۰۴, ۲۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۰:۵۰ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لازم شد به فرمایشات ائمه برگردیم فقط از فرمایشاتشان ترجمه رو براتون میزارم مثل یک داستان فقط بخوانید و تعمق کنید کلاس خوبیست برای معارف الهی اول دعای عرفه ![]() قسمت اول سـتـايـش خـاص خـدايـى اسـت كـه نـيـسـت بـراى قضا و حكمش برگرداننده ای، و براى بخششش بازدارنده ای، و مانند ساخته اش ساخته هيچ سازنده اى نیست، و اوست بخشنده وسعت بخش كه انواع مخلوقات را پديد آورد و بـه حكمت خويش محكم ساخت، طليعه ها(ى عالم وجود) بر او پوشیده نيست و امانتها در نزد او ضايع نشود . پـاداش دهـنـده ی هر سازنده و بی نیازکننده ی هر قناعت پيشه و مهربان نسبت به هر نالان ، فروفرستنده سودها و نازل کننده ی آن كتاب جامع(قرآن) با نور درخشان است. و اوست شنونده دعاها، و دورکننده بلاها، و بالابرنده درجات، و کوبنده گردنکشان. پس معبودى جز او نيست و چيزى با او برابرى نمی كند و چيزى همانندش نيست و اوست شنوا و بینا، و لطیف و آگاه، و او بر هرچيز توانا است. |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۸, ۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۳ ۱۲:۰۸ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات دوم: راز و نیاز شکوه داران به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() خدايا از نفْسى كه فراوان به بدى فرمان ميدهد به تو شكايت مى كنم، همان نفسى كه شتابنده به سوى خطا، و آزمند به انجام گناهان، و در معرض خشم توست، نفسى كه مرا به راه هلاكت مى كشاند، و هستى ام را نزد تو از پستترين تباه شدگان قرار مى دهد، بيماريهايش بسيار، آرزويش دراز است، اگر گزندى به او در رسد بى تابى مى كند، و اگر خيرى به او رسد از انفاقش دريغ مى ورزد، به بازى و هوسرانى ميل بسيار دارد، از غفلت و اشتباه آكنده است، مرا به تندى به جانب گناه مى راند، و با من در توبه و ندامت امروز و فردا مى كند، خدايا از دشمنى كه گمراهم مى كند و از شيطانى كه به بى راهه ام مى برد به تو شكايت مى كنم، شيطانى كه سينه ام را از وسوسه انباشته و زمزمه هاى خطرناكش قلب مرا فرا گرفته است، شيطانى كه با هوا و هوس برايم كمك مى كند، و عشق به دنيا را در ديدگانم زيور مى بخشد، و بين من و بندگى و مقام قرب پرده مى افكند، خدايا از دل همچون سنگى كه با وسوسه زيرورو مى شود و به آلودگى گناه و سياهى نافرمانى آلوده شده به تو شكايت مى كنم، خدايا از چشمى كه از گريه ناشى از هراس تو خشك شده، و در عوض به مناظرى كه خوشآيند آن است خيره گشته به تو گلايه مى كنم، خدايا توان و نيرويى براى من جز به قدرت تو نيست، راه نجاتى از گرفتاريهاى دنيا جز نگهدارى تو برايم نمى باشد، از تو خواستارم به رسايى حكمتت، و نفوذ اراده ات كه مرا جز جودت در معرض چيزى قرار ندهى، و هدف فتنه ها نگردانى، و عليه دشمنانم ياور باشى، و پرده پوش رسوائيها و عيوبم گردى، و از بلا نگهدار، و از گناهان بازدارنده ام باشى به مهر و رحمتت اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۰:۵۵, ۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات سوّم: راز و نياز ترسيدگان به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() خدايا آيا چنين مى نمايى كه پس از ايمانم به تو عذابم نمايى؟ يا پس از عشقم به تو از خود دورم سازى، يا با اميد به رحمت و چشم پوشى ات محرومم سازى، يا با پناه جويى ام به گذشتت رهايم نمايى، هرگز چنين نيست! از ذات بزرگوارت به دور است كه محرومم كنى، اى كاش مى دانستم كه آيا مادرم مرا براى بدبختى به دنيا آورده، يا براى رنج كشيدن و زحمت پرورانده است، اگر چنين است كاش مرا نزاده و نپرورانده بود، و اى كاش آگاه بودم كه آيا مرا از اهل سعادت قرار داده و به قرب و جوارت اختصاص داده اى تا به اين سبب چشمم روشن و جانم آرام گيرد؟ خدايا آيا چهره هايى كه در برابر عظمتت سجده كنان به خاك افتاده سياه مى كنى، يا زبانهايى را كه براى بزرگى و شكوهت به ستايش گويا شده ناگويا مى نمايى؟ يا بر دلهايى كه به محبتت پيچيده شده مهر مى زنى،ي ا گوشهايى را كه از شنيدن ذكرت در راه رضايت لذّت برده ناشنوا مى كنى، يا دستهايى را كه آرزو به اميد مهرورزى ات به سويت بلند كرده به زنجير مى بندى، يا بدنهايى را كه در طاعتت كوشيده تا جايى كه در راه كوشش در بندگى ات لاغر شده مجازات مى كنى، يا پاهايى را كه در راه عبادتت پوييده به عذاب دچار مى نمايى، خدايا درهاى رحمتت را بر يكتاپرستان مبند، و شيفتگانت را از نگاه به زيبايى ديدارت محروم مساز، خدايا جانى را كه به توحيدت عزّت بخشيدى، چگونه به خوارى هجرانت ذليل مى كنى، و باطنى كه بر دوستى ات پيمان بسته، چگونه به سوز آتشت مى سوزانى؟ خدايا از دردناكى خشمت و بزرگى ناخشنوديت پناهم ده، اى پرمهر، اى منتّ گذار، اى مهربان، اى بخشاينده، اى جبّار، اى چيره، اى آمرزنده، اى پرده پوش، به مهرت مرا از شكنجه آتش و رسوايى ننگ رهايى بخش، آنگاه كه نيكان از بدان جدا شوند، و حالتها دگرگون گردد و هراسنده ها بهراسند، و نيكوكاران به خوشبختى نزديك شوند، و بدكاران از آن دور گردند، و به هركسى برابر آنچه انجام داده جزاى برازنده داده شود و هرگز به آنان ستم نشود. |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات چهارم: راز و نياز اميدواران به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() اى آنكه هرگاه بنده اى از او بخواهد عطايش كند، و هرگاه چيزى را كه نزد اوست آرزو كند به آرزويش برساند، و زمانى كه به او روى آورد مقرّب و نزديكش كند، و گاهى كه تظاهر به گناه كند گناهش را پرده پوشى نمايد، و آنگاه كه بر او توكل نمايد او را بس باشد و كفايت كند، خداى من كيست كه بر آستانت وارد شده و خواهان مهمانپذيرى ات باشد و تو از او پذيرايى نكرده باشى، و كيست كه مركب حاجت را با اميد به سخاوتت به درگاهت خوابانده باشد و تو احسانش ننموده باشى آيا خوشايند است كه از درگاهت با محروميت بازگردم، درحالى كه جز تو سرورى كه به احسان متصّف باشد نشناسم، چگونه به غير تو اميد بندم درحالیكه هر خوبى به دست توست، و چگونه جز تو را آرزو كنم درحالیكه آفرينش و فرمان خاص تو است، آيا اميدم را از تو ببرم درحالیكه از روى احسان آنچه كه از تو نخواستم به من عطا فرمودى يا آيا به مانند خودم محتاج مى كنى درحالیكه به رشته محكمت چنگ مى زنم، اى آنكه قصدكنندگان به رحمتش خوشبخت شدند، و آمرزش خواهان به انتقامش بدبخت نشدند، چگونه فراموشت كنم كه هميشه به يادم بوده اى، و چگونه از تو غافل شوم كه تو نگهبانم هستى، خداى من دستم را به دامن كرمت آويختم، و براى رسيدن به عطايت سفره آرزويم را گستردم، مرا به خلوص توحيدت خالص كن، و از بندگان برگزيده ات قرار ده، اى آنكه هر گريزانى به او پناه مى جويد، و هر جوينده اى به او اميد مى بندد، اى بهترين اميدبخش، اى كريمترين خوانده، اى آنكه پرسنده اش برگردانده نشود، و آرزومندش محروم نگردد، اى آنكه در رحمتش به روى خوانندگان باز است، و پرده درگاهش براى اميدواران گشوده است، از تو مى خواهم به بزرگواريت كه ببخشى از عطاى خود بر من آنچنانكه ديده ام به آن روشن شود، و از اميد به تو سرشارم سازى به اندازه اى كه نهادم آرامش يابد، و از يقين آنچنان بر من منّت نهى كه با آن ناگواريهاى دنيا را برايم آسان نمايى، و با آن از ديدگان دلم پرده هاى نابينايى را برگيرى به مهربانى ات اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۱۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۷:۰۷ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات خمس عشر مناجات پنجم: راز و نياز دلدادگان(راغبان و مشتاقان حق)به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() خدايا هرچند در آمدن به سويت توشه ام اندك است ولى گمانم بر توكّل به تو همواره نيكو است، و هرچند گناهم مرا از عذاب تو به هراس افكنده، ولى چشم اميدم ايمنى از انتقامت را به من خبر مى دهد، و هرچند نافرمانى ام مرا در معرض عذابت قرار داده ولی حسن اعتمادم مرا به پاداشت آگاهى مى دهد، و هرچند بى خبرى مرا از آمادگى براى ديدارت به خواب غفلت انداخته ولى آشنايى به كرم و عطاهايت مرا بيدار نموده است، و اگر زياده روى در گناه و سركشى، ميانه من و تو را تيره ساخته ولى مژده آمرزش و خشنودى ات با من انس گرفته است. از تو مى خواهم به درخشش هاى جلوه ات و به انوار قدست، و هم به سويت زارى مى كنم به عواطف مهرت و لطايف احسانت، كه تحقق بخشى گمانم را در آنچه از تو آرزومندم از بزرگى اكرامت و زيبايى انعامت، در راه تقرّب به تو و نزديكى به درگاهت و بهره مندى از نگاه به سويت، هم اينك متعرّض نسيم هاى رحمت و توّجه تو، و خواهان باران جو و لطف بى پايان تو مى باشم، و از خشمت به سوى خشنودى ات گريزان، و از تو به سوى خودت فرارى ام، نيكوترين چيزى را كه نزد توست اميد دارم، بر بخششهايت اعتماد مى نمايم، به عنايتت نيازمندم، خدايا آنچه را از فضلت بر من آغاز كردى به انجام رسان، و آنچه را از كرمت به من دادى از من مگير، و آنچه را با بردبارى ات بر من پوشاندى آشكار مكن، و آنچه را از زشتى كردارم دانستى بيامرز، خدایا از تو به تو شفاعت مى جويم، و از تو به تو پناهنده مى شوم، با اميد بسيار به احسانت به سوى تو آمدم، به خوبيهايت كه بر من منّت گذارى دلبسته ام، به فراوانى كرمت تشنه ام، ابر فضلت را باران طلبم، خشنودى ات را خواهانم، آهنگ آستانت را دارم، به جويبار عطايت وارد آمدم، برترين خيرات را از پيشگاهت خواهشمندم، به جانب حضرت جمالت روانم، ذاتت را اراده دارم، كوبنده ی در رحمتت هستم، درمانده ام در برابر شكوه و جلالت، با من از آمرزش و رحمت آنگونه كن كه شايسته آنى و نه آنگونه كه سزاوار عذاب و انتقامم، به مهربانى ات اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۱۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۷:۰۴ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات خمس عشر مناجات ششم: راز و نياز شکرگزاران به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() خدايا، پياپى آمدن كرمت، بر پا داشتن سپاست را از ياد من برد، و فراوانى بخششت مرا از شمارش ستايشت درمانده ساخت، و در پى هم آمدن احسانت مرا از ياد اوصاف نيكت بازداشت، و پشت هم رسيدن نعمتهايت مرا از گسترش خوبيهايت درمانده نمود، اين است جايگاه آنكه به برازندگى نعمتهاى تو و در برابر آن به كوتاهى خود اعتراف دارد و به زيان خود به سستى در بندگى و هدر دادن نعمتها گواهى مى دهد و تويى دلجو، مهربان، نيكوكاركريم، كه خواهنده اش را محروم نمى كند، و آرزومندش را از درگاهش نمى راند، به آستانت فرود مى آيد بار اميدواران، و در درگاه رحمت تو مى ايستد آرزوهاى عطاخواهان، ![]() ![]() پس آرزوهايمان را با محروميت و نااميدى روبرو مساز، و جامه نااميدى و دورى از رحمت را بر ما بپوشان، خدايا در برابر بزرگى نعمتهايت سپاسم كوچك مى نمايد، و در كنار اكرامت بر من، ستايش و گزارشم از آن، خود را پست و ناچيز نشان مى دهد، نعمتهايت از انوار ايمان زينتهايى به من پوشاند، و لطايف نيكى ات خيمه هايى از عزت بالاى سرم افراشت، و عطاهايت گردنبندها و زيبندهایى به گردنم افكند كه هرگز باز نشود، و طوقهايى بر من آويخت كه به هيچ روى گسسته نگردد، عطاهاى انبوهت زبانم را از شمردنش ناتوان ساخته، و نعمتهاى فراوانت فهمم را از دريافتشان كوتاه نموده، تا چه رسد به بررسى كامل آنها، سپاسگزارى ات چگونه براى من امكانپذير است در حالى كه سپاسم نسبت به تو خود نيازمند سپاسى ديگر است، پس هر نوبت كه گفتم تو را سپاس، بر من واجب شد كه به خاطر آن باز بگويم تو را سپاس، ![]() ![]() خدايا همانگونه كه ما را به لطف طعام دادى و با احسانت پروريدى پس نعمتهاى سرشارت را بر ما به انجام رسان، و ناگواريهاى ناخوشايند را از ما دور كن، و از بهره هاى هر دو جهان بالاتر و برترش را چه اينك و چه در آينده به ما عنايت كن، تو را سپاس بر خوبى آزمونت و بر نعمتهاى سرشارت، سپاسى كه درخور خشنودى ات باشد،و خير وجودت را به جانب ما جلب كند، اى بزرگ، اى كريم، به مهربانى ات اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۱۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۷:۰۷ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات خمس عشر مناجات هفتم: راز و نياز فرمانبران خدا به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است خدایا فرمانبرى ات را به ما الهام فرما، و ما را از نافرمانيت دور كن، و راه رسيدن به آنچه از خشنودى ات آرزومنديم آسان كن، و ما را در ميان بهشت هايت جاى ده، و از برابر ديدگان دلهايمان ابرهاى شك و دودلى را بزداى، و از قلوبمان پرده هاى ترديد و كوردلى را كنار زن، و از نهادمان باطل را زايل كن، و حق را در درون ما استوار گردان، زيرا شكها و گمانها باروركننده آشوبها، تيره كننده عطاها و بخششهاى زلال و بى آلايشاند، خدايا ما را بر كشتي هاى نجاتت بنشان، و از لذّت راز و نيازت بهره مند گردان، و به حوض هاى دوستى ات وارد كن، و شيرينى محبّت و مقام قربت را به ما بچشان، كوششمان را در راهت و همّتمان را در طاعتت قرار ده، و نيتّهايمان را در معامله با خود خالص گردان، چرا كه ما با تو و از توييم و براى ما وسيله اى جز به سوى تو نيست، خدايا مرا از گزيدگان بندگان خوبت قرار ده، ![]() ![]() ![]() و به شايستگان نيكوكار ملحق كن، هم آنانكه به بندگى پيشى گرفتند، و به سوى خيرات شتافتند و براى باقيات صالحات تلاش كردند، و براى رسيدن به درجات بلند كوشش نمودند ![]() ![]() همانا تو بر هرچيز توانايى، و به اجابت دعا سزاوارى، به مهربانى ات اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]()
|
|||
|
|
۸:۲۵, ۱۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۳ ۷:۰۸ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات خمس عشر مناجات هشتم: راز و نياز ارادتمندان به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() منزّهى تو، چه تنگ است راهها بر كسیكه تو راهنمايش نباشى، و چه آشكار است حق نزد كسیكه راه را نشانش دادى، خدايا ما را به راههاى رسيدن به سرايت بكشان، و ما را از نزديكترين راههاى ورود به بارگاهت ببر، دور را بر ما نزديك كن، و دشوار و سخت را بر ما آسان گردان، و ما را به آن بندگانت كه با چالاكى به سويت مى شتابند، و همواره درِ رحمتت را مى كوبند ملحق نما، آنانكه در هر شب و روز تو را عبادت مى كنند، و از هيبتت در هراسند، بندگانى كه آبشخورها براى آنان زلال كردى و به خواسته هايشان با كاميابى رساندى، و آنان را بر جوينده هايشان كامروا نمودى، و از روى فضلت حاجاتشان را برآوردى، و نهادشان را از محبّتت آكنده ساختى، و از زلال چشمه ات سيرابشان نمودى، اينان به وسيله تو به لذّت مناجاتت دست يافتند، و از حسن عنايت تو دورترين مقاصدشان را فراچنگ آوردند، اى كسیكه بر روى آورندگان بر خويش روى آورد و با مهرورزى بر ايشان روى آور و بخشنده است، و به غفلت ورزان از يادش دلسوز و مهربان است، و براى جلب آنان به درگاهش با محبّت و عطوفت است، از تو مى خواهم مرا از كسانى قرار دهى كه بهره بيشترى از تو دارند، و برترين جايگاه را نزد تو نصيب خود ساخته اند و از دوستى است سهم برجسته ترى به آنان رسيده، و در معرفتت بهره بيشترى نصيب آنان گشته است، همانا همّتم از همه جا بريده و تنها متوجّه تو گشته است، و رغبتم به جانب تو منصرف شده است، پس تنها تو مراد منى نه غير تو، و شب زنده دارى و بى خوابى ام تنها براى توست نه براى غير تو، و ديدارت نور ديدگان من است و وصالت آرزوى هستى ام، ![]() ![]() ![]() و تنها به سوى توست اشتياقم، تنها در مسير عشق توست شيفتگى ام و در هواى توست دلدادگى ام، و خشنودى ات مقصود من، و ديدارت نياز من، و جوارت مطلوب من، و قربت نهايت خواسته من است، آسودگى و راحتی ام در رازونياز با توست، داروى دردم و درمان بيمارى سينه ام، و خنكاى آتش قلبم، و برآمدن اندوهم تنها پيش توست، پس در هنگام ترس همدمم باش، و لغزشم را ناديده گير، و گناهم را بيامرز، توبه ام را بپذير و دعايم را اجابت كن، و سرپرست زمامم و توانگرى زمان تهيدستى ام باش، مرا از خود جدا مكن، و از خويشتن دورم مساز، اى نعمت و بهشت من، و اى دنيا و آخرتم، اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات خمس عشر مناجات نهم: راز و نياز شيفتگان(محبان خداوند) ![]() ![]() ![]() به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است خدايا كيست آنكه شيرينى محبتت را چشيد پس به جاى تو ديگرى را برگزيد؟ و كيست آنكه با مقام قرب تو انس يافت پس مايل به روى برتافتن از تو شد؟ خدايا، ما را از كسانى قرار ده كه براى قرب و ولايتت برگزيدى، و براى دوستى و محبتت خالص نمودى، و براى ديدارت مشتاق كردى، و به قضايت راضى ساختى، و نعمت نگاه به جمالت را عطايش كردى، و به خشنودى ات مخصوص گرداندى، و از غم هجران و دورى ات پناه دادى، و در جوارت در جايگاه راستى جاى دادى، و به شناخت خود اختصاص دادى، و براى بندگى ات سزاوار كردى، و به اراده ات دلباخته فرمودى، و براى تماشاى جمالت برگزيدى، و رويش را براى خود از غير پاك كردى، و دلش را براى عشقت فارغ نمودى، و آن را به سوى آنچه نزد توست راغب فرمودى، و يادت را به او الهام كردى، و شكرت را نصيبش نمودى، و به طاعتت مشغول ساختى، و او را از بندگان شايسته ات گرداندى، و براى رازونيازت انتخاب كردى، و جدا كردى از او هرچه كه او را از تو جدا مى كند، خدايا ما را ما را از كسانى قرار ده كه شيوه هاشان آرام گرفتن به درگاه توست در حال زارى و روزگارشان آه و ناله است، و پيشانی شان در پيشگاه عظمتت بر سجده، و ديدگانشان در خدمتت بى خواب گشته است، و اشكشان از خشيت تو روان، و قلوبشان به عشقت آويخته و دلهايشان از هيبتت از جا كنده است، اى آنكه انوار قدسش براى ديدگان عاشقانش جلوه گر است و بزرگيهاى جمالش براى قلوب عارفانش ديدنى است، اى آرمان دل مشتاقان، اى نهايت آروزهاى عاشقان، از تو درخواست مى كنم دوستى خودت را و دوستى آنانكه تو را دوست دارند و دوستى هر كارى كه مرا به ميدان قرب تو مى رساند، و اينكه خودت را نزد من محبوبتر از ديگران قرار دهى و عشقم را به وجودت راهبر به سوى خرسندى ات بگردانى و شوقم را به حضرتت بازدارنده از نافرمانى ات سازى، خدايا تماشاى زيبايى وجودت را بر من منّت گذار و به من به ديده عشق و عاطفه بنگر، و روى از من متاب، و مرا نزد خود از اهل خوشبختى و بهره مندى قرار ده، ای اجابت كننده، اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]()
|
|||
|
|
۷:۰۱, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات خمس عشر مناجات دهم: راز و نياز توسّل جويان به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() خدايا به پيشگاهت وسيله اى جز عواطف مهرت ندارم، و به درگاهت دست آويزى جز آنچه از رحمتت شناخته شده و جز شفاعت پيامبرت پيامبر رحمت رهايى بخش امت از رنج و ناراحتى ندارم، خدايا! اين دو وسيله را براى من سبب رسيدن به آمرزشت قرار ده، و آن دو را رابطه اى براى دستيابى به خشنوديت بگردان، همانا اميدم به حريم كرمت فرود آمده، و مركب طمعم به آستانه جودت بار انداخته است، پس درباره خودت آرزويم را محقّق ساز، و كارم را به خير پايان ده، و مرا از آن برگزيدگانى قرار ده كه در ميان بهشت قرارشان دادى ![]() ![]() و خانه كرامتت را در اختيارشان گذاردى و ديده آنان را در روز قيامت با نگاه به سوى جمال خويش روشن نمودى، و جايگاه راستى را در جوارت به آنان واگذار نمودى، اى آنكه باريافتگان بر كريمتر از او بار نيابند، و قصدكنندگان مهربانتر از او را نيابند، اى بهترين كسیكه شخص تنها با او خلوت كند، و اى مهربانترين كسیكه انسان رانده به جانب او روى آورده، به سوى گستردگى عفوت دست گدايى دراز كردم، و به دامن كرمت چنگ آويختم، مرا سزاوار حرمان مكن و به نااميدى و زيان دچار مساز، ![]() ![]() اى شنواى دعا، اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]()
|
|||
|
|
۸:۵۶, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مناجات يازدهم: راز و نياز نيازمندان به درگاه خدا به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى اش هميشگى است ![]() خدايا شكستگى ام را جز لطف و محبتت جبران نكنند، و تهيدستى ام را بى نيازى نرساند جز مهر و احسانت، و هراسم را جز امان تو آرام ننمايد، و خوارى ام را جز توانايى ات به عزّت تبديل نكند، و مرا جز فضلت به آرزويم نرساند و شكاف فقرم را جز احسان تو پر نكند، و حاجتم را كسى جز تو بر نياورد، و غمزدگى ام را جز رحمتت برطرف ننمايد و بدحالى ام را جز مهرت نگشايد و سوز سينه ام را جز وصل تو خنك نكند و آتش درونم را جز ديدارت خاموش نگرداند و بر حرارت شوقم به تو جز نگاه به جمالت آب نريزد، و آرامشم بدون نزديك شدن به حضرتت برقرار نشود و حسرتم را جز نسيم رحمتت برنگرداند، و بيمارى ام را جز درمانت شفا ندهند و غمم را جز مقام قربت برطرف نسازد، و زخمم را جز چشم پوشى ات التيام ندهد، و آلودگى دلم را جز گذشت تو نزدايد، و وسواس سينه ام را جز فرمانت از ميان نبرد، اى نهايت آرزوى آرزومندان، اى غايت خواهش خواهندگان، اى دورترين مطلوب جويندگان، اى والاترين رغبت راغبان، اى سرپرست شايستگان، اى امان ترسيدگان، اى اجابت كننده دعاى بيچارگان، اى ذخيره ناداران، اى گنج بينوايان، اى فريادرس دادخواهان، اى برآورنده حاجات تهيدستان و بر خاك نشستگان، اى كريمترين كريمان، اى مهربانترين مهربانان، فروتنى و خواهشم به پيشگاه توست، و زارى و ناله ام به سوى تو، از تو مى خواهم مرا به نسيم خرسندى ات برسانى، و نعمتهاى نيكويت را بر من تداوم بخشى، من اينك بر در خانه كرمت ايستاده ام، و در معرض نسيمهاى نيكى ات قرار دارم، و به رشته محكمت چنگ زده ام و به دست آويز استوارت دست آويختم، خدايا بر بنده خوارت كه زبانش گنگ، و عملش اندك است رحم كن، و با احسان پيوسته و برجسته ات بر او منّت گذار، و او را زير سايه بلندت حمايت فرما، اى گرامى، اى زيبا، اى مهربانترين مهربانان. ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: arafeh2.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8112561242/arafeh2.jpg)