تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شناخت خدا از زبان اولیا خدا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
بسم الله الرحمن الرحیم

لازم شد به فرمایشات ائمه برگردیم

فقط از فرمایشاتشان ترجمه رو براتون میزارم

مثل یک داستان فقط بخوانید و تعمق کنید

کلاس خوبیست برای معارف الهی

اول دعای عرفه

[تصویر: arafeh2.jpg]

قسمت اول

سـتـايـش خـاص خـدايـى اسـت كـه نـيـسـت بـراى قضا و حكمش برگرداننده ای،

و براى بخششش بازدارنده ای،

و مانند ساخته اش ساخته هيچ سازنده اى نیست،

و اوست بخشنده وسعت بخش كه انواع مخلوقات را پديد آورد

و بـه حكمت خويش محكم ساخت، طليعه ها(ى عالم وجود) بر او پوشیده نيست

و امانتها در نزد او ضايع نشود

. پـاداش دهـنـده ی هر سازنده و بی نیازکننده ی هر قناعت پيشه و مهربان نسبت به هر نالان

، فروفرستنده سودها و نازل کننده ی آن كتاب جامع(قرآن) با نور درخشان است.

و اوست شنونده دعاها، و دورکننده بلاها، و بالابرنده درجات، و کوبنده گردنکشان.

پس معبودى جز او نيست و چيزى با او برابرى نمی كند و چيزى همانندش نيست

و اوست شنوا و بینا، و لطیف و آگاه، و او بر هرچيز توانا است.

بسم الله الرحمن الرحیم

خدايا من بسوى تو اشتياق دارمHeart و به پروردگارى تو گواهى می دهم
اقـرار دارم بـه ايـنـكه تو پروردگار منى، و بسوى تو است بازگشت من، آغاز كردى وجود مرا به رحمت خود پيش از آنكه باشم چيز قابل ذكرى، و مرا از خاك آفريدى، آنگاه در ميان صلبها جايم دادى، و ايمنم ساختى از حوادث زمانه و تغييرات روزگار و سالها،و همچنان همواره از صلبى به رحمى كوچ كردم،
درگذشته از ايام و قرنهاى پيشين، از باب رأفت و لطف و احسانى كه به من داشتى، مرا در حكومت پيشوايان كفر، آنان‏كه پيمانت را شكستند، و پيامبرانت را تكذيب كردند به دنيا نياوردى، ولى زمانى‏ به دنيا آوردى به خاطر آنچه در علمت برايم رقم خورده بود و آن عبارت بود از هدايتى كه مرا براى پذيرفتن آن آماده ساختى، و در عرصه گاهش نشو و نمايم‏ دادى،
و پيش از آن هم با رفتار زيبايت، و نعمتهاى كاملت بر من مهر ورزيدى، در نتيجه وجودم را پديد آوردى از نطفه ريخته‏ شده و در تاريكيهاى سه‏ گانه ميان گوشت و خون و پوست جايم دادى.

بسم الله الرحمن الرحیم

و مرا در آفرينش وجودم گواه نگرفتى، و چيزى از كار خلقتم را به من واگذار ننمودى ،سپس براى آنچه در علمت از هدايتم گذشته بود مرا تمام و درست به دنيا آوردى،
و در حال طفولیت و خردسالى در گهواره محافظتم نمودىHeart، و از غذاها شيری گوارا نصيبم كردى، و دل دايه ‏ها را بر من مهربان نمودى، و مادران پرمهر را به پرستارى ‏ام گماشتى، و از آسيبهاى جنّيان نگهداریم فرمودى، و از زيادى و نقصان سالمم داشتى، پس تو برترى اى مهربان، اى بخشنده،
تا آنگاه كه آغاز به سخن‏ كردم؛ نعمتهاى كاملت را بر من تمام كردى، و هرساله زیادتر از سال پیش پرورشم دادى، تا آنگاه که خلقتم كامل‏ شد و تاب و توانم به حد اعتدال رسید، سپس حجّت خود را بر من واجب نمودى، بدین ترتیب ‏كه معرفت خود را به من الهام فرمودى‏ و با شگفتيها و عجایب حكمتت به هراسم افكندى، و به آنچه در آسمان و زمينت از پديده هاى خلقت پديد آوردى بيدارم نمودى، به سپاسگذارى و يادت آگاهى‏ ام دادى، و طاعت و عبادتت را بر من واجب نمودى، و آنچه را پيامبرانت آوردند به من فهماندى، و پذيرفتن موجبات خشنودى ‏ات را بر من آسان كردى، و در تمام اين امور به‏ يارى و لطف خود بر من منّت نهادى...
ــــــــــــــ
ادامه دارد ان شاء الله...
بسم الله الرحمن الرحیم

سپس به اينكه مرا از بهترين خاكها آفريدى راضـى نشدى اى معبود من كه تنها از نعمتى برخوردار شوم و از ديگرى منع گردم
بلكه روزيم دادى از انواع (نعمتهاى ) زندگى و اقسام لوازم كامرانى
و اين بواسطه آن نعمت بخشى بزرگ و بزرگترت بود بر من و آن احسان ديرينه ات بود نـسـبـت بـه منHeart
تا اينكه تمام نعمتها را بر من كامل كردى و تمام رنجها و بلاها را از من دور ساختى
نادانى و گستاخى‏ ام بر تو، بازت نداشت از اين كه مرا به آنچه به تو نزديك مى ‏كند راهنمايى كردى،
و به آنچه مرا به پيشگاهت مقرّب مى ‏نمايد توفيق دادى،
پس اگر بخوانمت، اجابتم نمايى، و اگر از تو درخواست نمايم، عطايم كنى، و اگر اطاعتت‏ كنم قدردانى فرمايى، و اگر به شكرت برخيزم بر نعمتم بيفزايى،
همه اينها كامل كردن نعمتهايت بر من و احسانت به سوى‏ من است، پس منزّهى تو...

ــــــــــــــــــــــ
ادامه دارد ان شاءالله...
بسم الله الرحمن الرحیم

منزّهى تو، كه آفريننده‏ اى، و بازگرداننده‏ اى، و ستوده‏ اى و بزرگوارى،
"نام هایت مقدس است،" و "نعمت هایت بزرگ
Heart
پس اى مـعـبـود من؛ كـدامـيـك از نعمتهايت را به شماره درآورده و ياد كنم يا براى كداميك از عطاهايت به سپاسگزارى اقدام كنم،
در حالیکه كه آنها اى پروردگار من بيش از آن است كه حسابگران بتوانند آنها را بشمارند، يا دانش حافظان بدانها رسد،
آنگاه اى خدا، آنچه از بدحالى و پريشانى‏ از من بازگرداندى و دور كردى، از آنچه از سلامتى كامل و خوشحالى برايم نمايان شد، بيشتر است،

ــــــــــــــ
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا اباعبداللهHeart

معبودا، من گواهى‏ مى‏ دهم
به حقيقت ايمانم، و بدانچه تصميمات يقينم بدان بسته است، و توحيد خالص و بى شائبه خود و درون سرپوشيده نهادم و رشته هاى راههاى نور چشانم، و چينهاى صفحه پيشانى ‏ام، و روزنه‏ هاى راههاى نفسم، و پرّه‏ هاى نرمه تيغه بينى ‏ام، و حفره‏ هاى پرده شنوايى‏ ام، و آنچه كه ضميمه‏ شده و بر آن بر هم نهاده دو لبم، و حركتهاى سخن زبانم، و جاى فرو رفتگى سقف دهان و آرواره‏ ام، و محل‏ روييدن دندان هايم، و محل چشیدن خوراك و آشاميدنى‏ ام، و رشـتـه و عصب مغز سرم و لوله(حلق) متصل به رگ هاى گردنم، و آنچه را قفسه سينه ‏ام در برگرفته، و رشته هاى رگ قلبم و شاهرگ پرده دلم و پاره هاى گوشه و كنار جگرم، و آنچه را غضروف هاى‏ دنده‏ هايم در برگرفته، و جايگاه هاى مفاصلم، و پيوستگى پاهايم، و اطراف انگشتانم، و گوشتم، و خونم، و مويم، و پوستم، و عصبم، و نايم، و استخوانم، و مغزم، و رگ هايم و تمام اعضايم، و آنچه بر اينها بافته شده از دوران شيرخوارگيم ، و آنچه زمين از سنگينى من برداشته، و خوابم و بيدارى ‏ام و سكونم، و حركات ركوع و سجودم،Heart
ــــــــــــــــــــ
بسم الله الرحمن الرحیم

و من (گواهى می دهم ) كه اگر تصميم بگيرم و بكوشم در طول قرون و اعصار،
بر فرض كه چنين عمرى بكنم و بخواهم شكر يـكى از نعمتهاى تو را بجا آورم، نخواهم توانست، جز به لطف خود، كه آن خود واجب كند بر من سپاسگزاريت را دوباره از نو و موجب ستايشى تازه و ريشه دار گردد،
آرى و اگر حريص باشم من و همه شمارشگران از آفریدگانت، كه بخواهيم نهایت نعمت هایت را از گذشته و آينده بـه حساب درآوريم، نتوانيم به شماره آوريم و نه از نظر زمان و اندازه آنرا احصاء كنيم
هيهات! كجا چنين چيزى ميسر است...

ـــــــــــــــــــــ
بسم الله الرحمن الرحیم

(خدایا) و تو خود در كتاب گويا و خبر صادقانه ات اعلام کرده اى كه (اگر بشماريد نعمت خدا را احصاء نتوانيد كرد)
خـدايـا كـتـاب تو و خبرى كه داده اى راست است و رساندند پيامبران و رسولانت هرچه را بر ايشان از وحى خويش فروفرستادى
و آنچه را تشريع كردى براى آنها و بوسيله آنها از دين و آيين خود،
معبودا؛ من گواهى مى ‏دهم به تلاش و كوششم، و به قدر رسايى طاعت و ظرفيتم،
و از باب‏ ايمان و يقين مى‏ گويم: سپاس خداى را كه فرزندى نگرفته، تا از او ارث برند، و براى او در فرمانروايى ‏اش شريكى نبوده‏ تا با او در آنچه پديد آورده مخالفت كند،
و سرپرستى از خوارى برايش نبوده، تا او را در آنچه ساخته يارى دهد،
پس منزّه است او، منزّه است او،Heart
ــــــــــــــــــــــــــ

بسم الله الرحمن الرحیم

اگر در آسمان‏ و زمين معبودهايى جز خدا بود، هر آينه هر دو تباه مى‏ شدند و متلاشى مى ‏گشتند،
منزّه است خداى يگانه يكتا، و بى ‏نياز، كه نزاده، و زاده‏ نشده و احدى همتايش نبوده است.
سپاس خداى را، سپاسى كه برابرى كند با سپاس فرشتگان مقرّب، و انبياى‏ مرسلش،Heart
و درود و سلام خدا بر بهترين برگزيده از خلقش محمّد خاتم پيامبران، و اهل بيت پاك و پاكيزه و خالص او.Heart
ــــــــــــــــــــــــــــــــ

بسم الله الرحمن الرحیم

آنگاه آن حضرتHeart، شروع به درخواست از خدا كرد، و در دعا اهتمام ورزيد، و درحالی‏كه‏ اشك از ديده‏ هاى مباركش جارى بود، دعا را به اين صورت ادامه داد:

خدايا چنانم كن كه از تو بترسم گويا كه تو را مى ‏بينم،
و با پرهيزگارى مرا خوشبخت گردان،Heart
و به نافرمانى‏ ات بدبختم مكن،
و خير در قضايت را برايم اختيار كن،Heart
و به من در تقديرت بركت ده، تا تعجيل آنچه را تو به تأخير انداختى نخواهم، و تأخير آنچه را تو پيش انداختى ميل نكنم.
خدايا قرار ده، بى‏ نيازى را در ذاتم،
و يقين را در دلم، و اخلاص را در عملم، و نور را در ديده ‏ام، و بصيرت را در دينمHeart
و مرا به اعضايم بهره‏ مند كن، و گوش و چشمم را دو وارث‏ من گردان،
و مرا بر آن‏كه به من ستم روا داشته پيروز فرما،
و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده، و چشمم را بدين‏ سبب‏ روشن گردان.
خدايا گرفتارى‏ ام را برطرف كن، و زشتى ‏ام را بپوشان، و خطايم را بيامرز
و شيطانم را از من بران‏ و دِيْنم را ادا كن،
ـــــــــــــــــــــــ

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع