|
هيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس!!!!!!!!!!!!!
|
|
۲:۱۴, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۱۱:۰۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستاي گلم.
![]() من چند شب پيش براي دومين بار اين فيلم رو ديدم و تقريبا همه اطرافيانم و دوستان ي عكس العمل رو راجع به اين فيلم تو چهرشون داشتن!!(همه مضطرب و ناراحت) واقعا چرا اينطوريه؟ به نظرتون كي مقصر از دست دادن آرامش اين دختر بچست؟؟ مادرش؟ پدرش؟ خودش؟ ؟؟ من خيلي از نظرات رو راجع به اين فيلم ديدم و واقعا متاسف شدم.خيلي جاها خوندم كه دخترها با ديدن اين فيلم ياد سرگذشت خودشون افتادن و براي خودشون گريه كردن!!! واقعا چطوري ميشه به ي دختر بچه ياد بديم كه در همچين شرايطي چيكار كنه؟؟؟از چه سني بهش بگيم؟؟ ![]() (۲۱/دی/۹۲ ۲:۴۳)ترنم نوشته است: راستش به نظر من مقصر اصلي اين ماجرا مادر بود. منتظر حضور دوستان عزيز و راهنماييهاشون هستم. ![]() ![]() التماس دعا پ ن:البته اين مشكل مختص جنس دختر نيست و حتي بعضي از پسر بچه ها هم اين مشكل رو تجربه كردند |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۰۴, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۳:۱۰ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
هردليلي هم داشته باشيد براي تنفر خودتون به نظر من اصلا خوب نيست كه علني ابراز تنفر كنيد آقاي عبدالرحمن.
![]() من بقيه فيلمهاي ايشون رو نديدم و نظري هم نميدم .ولي به نظر من اين فيلم خيلي فيلم خوبي بود. اين فيلم خواست ي گوشزدي به خونواده ها بكنه.نتيجه من از اين فيلم اين شد كه اين مشكل رو درسته من و شايد هيچكدوم از دوستانم خداروشكر نداشتيم ولي بايد چيكار كرد كه تو اين دوره زمونه دختر من و يا دخترهاي ديگه اين مشكل رو نداشته باشن؟؟ ![]() جناب عبدالرحمن واقعيتهاي جامعه وقتي خوب به تصوير كشيده شد لزومي نداره به خاطر تنفر از كارگردان ،بخوايم اصل مشكل جامعه رو ناديده بگيريم. ![]() اگه جوابي براي سوالاي من داريد در خدمتم.خواهشا تنفر خودتون رو از ي راه ديگه منتقل كنيد ![]() ممنون از شما ![]() پ ن:دوستان عزيز توجه كنيد كه هدف من از ايجاد اين تاپيك تبليغ كردن اين فيلم و دفاع از كارگردان نيست.من ميخوام بدونم چيكار ميشه كرد كه اين مشكل براي بچه هاي ما پيش نياد. |
|||
|
|
۳:۰۵, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بهتره توی پست اول از فیلم اسمی برده نشه, که بحث پیرامون سوال ایجاد کننده تاپیک بچرخه نه نقد فیلم چرا که با اینکه شدت و غلظت سوال مطروحه تو کشور ما به نسبت کشورهای اروپایی اصلا قابل مقایسه نیست, ولی مصادیقش وجود داره خود بنده هم از این خانم و تمامی فیلماش متنفرم (برعکس دوستم که تا حالا شمعی در باد رو 38 مرتبه دیده!!!) ولی سوال تاپیک فک کنم پیرامون سهل انگاری مادران باشه!! |
|||
|
|
۳:۱۳, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۲ ۲:۴۱)عبدالرحمن نوشته است:یه پیشنهاد واسه شما دارم بیا و این نام کاربریت رو عوض کن بزار "ساز مخالف"!! آخه تو ایران آماری داریم که شما میگید آمریکا بیشتر از ایرانه؟؟؟شما چطور جمعیت 314 میلیونی آمریکا رو با جمعیت 75 میلیونی ایران یکی حساب میکنی؟؟! ![]() بیشتر از 4 برابر ما جمعیت داره برادر من!!!!این حرف شما مثل حرف یه بنده خدایی بود که میگفت توی ایران همجنسباز نداریم ....(دیگه شما خودت تا تهه اش رو بخون)ذهن بیمار افراد هیچ ربطی به عقیده آزادی و فروید نداره!! کسی که ذهنش مریضه!!مریضه!ربطی به فروید و بابای فروید نداره!!اگر روزی همه دختر و پسرایی که بهشون تعرض شده به حرف بیان و آمار بدن متوجه میشی ایران چقدر وضعش خرابه!!!!! چیزی که من خودم در جامعه دارم میبینم در بین مردم هستم!!از اینور و اونور میشنوم! میدونم که در ایران هم کم به افراد دیگه تعرض نمیشه!! |
|||
|
|
۳:۱۶, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۳:۵۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بهتره موضوع در بخش خانواده مطرح بشه
البته الان دنبال لینک کم حجم فیلم هستم ولی شرحی که ازش در سایت های اونطرفی خوندم حاکی از موضوعی بود غیر دلسوزانه یادتون باشه امثال ایشون هیچ موقع دلسوز ما نیستن (۲۱/دی/۹۲ ۳:۱۳)A L I نوشته است: یه پیشنهاد واسه شما دارم یعنی شما آمار واقعی ایران رو داری!!! امیدوارم زیاد به سایتای زرد سر نزنی چون یکی از اخبار ثابتشون این چیزاس برای سیاه نمایی مریضی هم مادر زادی نیست مربوط به محیط شخص میشه با اگر و اما نمیشه حرف زد علی آقا فعلا که میدونیم آمریکا و اروپا رکورد دارن تازه اونجا فاحشه خونه و اینا هست اگر نبود بدتر از این هم میشد (توجیه وجود فاحشه خونه رو نکردم) ولی شما تحت تاثیر سیاه نمایی قرار گرفتی در ضمن شما و هر کدوم از دوستان هر فکری میخوان بکنن من نظرمو راست و بدون دغل بازی میگم حرف آخرو هم اول میزنم در ضمن در مورد موضوع تاپیک صحبت خواهم کرد بر اساس اسلام نه فمینیسم اسلامی فیلمش داره دانلود میشه نقل قول:آخه تو ایران آماری داریم که شما میگید آمریکا بیشتر از ایرانه؟؟؟شما چطور جمعیت 314 میلیونی آمریکا رو با جمعیت 75 میلیونی ایران یکی حساب میکنی؟؟!HuhHuh بیشتر از 4 برابر ما جمعیت داره برادر من!!!! در ضمن شما خودت میگی آمار نداریم پس اون آمار کوچه بازاری که داری میگی هیچ ارزشی نداره چیزی به نام یک کلاغ چهل کلاغ به گوشتون خورده آیا!!؟ اینم بگم که متاسفانه برخی از این چیزایی که میشنوید تحت عنوان تجاوز در واقع خارج شدن از حد روابط نامشروع بین زن و مرده که به ضرر زن تموم میشه البته برخی رو میگم نه همه انصاف داشته باشید همه چی حله! |
|||
|
|
۴:۱۴, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: حرف آخرو هم اول میزنمکسی که اینجور حرف میزنه،مشخصه که فکر میکنه خودش درست فکر میکنه!و همیشه حق با خودشه! شما اگر حتی یک لحظه به این نوشته که من گفتم جمعیت آمریکا 4 برابر ایرانه توجه میکردی،متوجه میشدی.... هر وقت توی ایران آمار رسمی دادن بعد معلوم میشه!!!ولی چیزی که توی جامعه مشخصه!!!دیگه مشخصه... به سیاه نمایی و این چیزا هم ربطی نداره... شما متوجه نشدی من میگم کسی که مریضه!!!اونی که (ببخشید)میره فاحشه خونه،برای رفع نیاز جنسیش میره! ولی اونی که مریضه نیازش با این چیزا رفع نمیشه....باید یه کارای دیگه انجام بده!!! |
|||
|
۴:۴۵, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۴:۵۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۲ ۴:۱۴)A L I نوشته است: کسی که اینجور حرف میزنه،مشخصه که فکر میکنه خودش درست فکر میکنه!و همیشه حق با خودشه! شما باز هم جواب منو ندادی اونو گفتم که بگم رک هستم نه اهل فرار کردن از بحث خب برادر من هر موقع آمار منتشر شد اون موقع مملکت خودتو بیار پائین!!! مثل اینکه من بگم فلانی خیلی آدم زشتیه به نسبت مادر اوباما !!! بعد بگم هر موقع دیدینش معلوم میشه راست گفتم!!! چی تو جامعه مشخصه؟ میشه بگی؟ مریضی هم در اثر شرایط به وجود میاد ، اولش که طرف سادیسم نداره |
|||
|
|
۵:۲۴, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بنده به صورت خصوصي از جناب عبدالرحمن پرسيدم و ايشون جواب ندادن و خواستن عمومي سوالم مطرح بشه.بنده هم اطاعت امر كردم و اميدوارم جواب بدن.
![]() نقل قول:در ضمن شما و هر کدوم از دوستان هر فکری میخوان بکنن اينجا ميشه منظورتونو واضح تر بفرماييد؟؟مگه ما منظورمونو با دغل بيان ميكنيم؟ ![]() نقل قول:اینم بگم که متاسفانه برخی از این چیزایی که میشنوید تحت عنوان تجاوز در واقع خارج شدن از حد روابط نامشروع بین زن و مرده که به ضرر زن تموم میشه كي انصاف داشته باشه؟؟اصلا اين حرف شما مخاطبش كيه؟ميشه ي لطفي بكنيد و واضح تر بفرماييد ![]() جناب عبدالرحمن گرامي شما يكي از بهترين كاربرهاي تالار هستيد ،واقعا مبحث من و حرف من انقد براتون پيچيدست؟؟الان تو محتواي اين تاپيكِ من ،شما طرفداري از كارگردان و فيلمهاي ديگه و آمار تجاوزها در كشورهاي ديگه رو ميبينيد؟؟پس چرا بحث رو منحرف ميكنيد برادر من؟؟ ![]() بنده عرضم اينه فرض كنيد اين داستان رو ما تو ي روزنامه حوادث خونديم.فرضا اين فيلم خانم درخشنده نبود.بلكه دردو دل ي دختر بود تو روزنامه ها.(اصلا فكر كنيد يكي اومده مستقيما براتون اين داستان رو درد دل كرده) من ميگم چيكار كنيم براي رفع اين معضل اجتماعي؟؟چيكار كنيم كه فرزندانمون دچارش نشن؟؟ همين!!
|
|||
|
|
۶:۱۰, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:اينجا ميشه منظورتونو واضح تر بفرماييد؟؟مگه ما منظورمونو با دغل بيان ميكنيم؟ من به کسی تهمت نزدم گفتم من رک و راست اعتقادمو میگم همین! نقل قول:كي انصاف داشته باشه؟؟ همه از جمله خودم نقل قول:؟اصلا اين حرف شما مخاطبش كيه؟ميشه ي لطفي بكنيد و واضح تر بفرماييد چون عامه مردم خبرشونو از یک کلاغ چهل کلاغ و شایعات میگیرن اصل قضیه رو متوجه نیستن من نمیتونم از پرونده ها بصورت جزئی حرف بزنم ولی اگر پزشکی قانونی بیاد پرونده ها رو رو کنه متوجه میشید برخی از خانمایی که ادعای این مورد رو داشتن همه حقیقت رو نگفتن البته روح کار کلا باظله نمیخوام پاس بدم به این و اون نقل قول:جناب عبدالرحمن گرامي شما يكي از پرحرفترین من دیدم علی آقا یه چیزی گفت خلاف واقع در مورد جزای متجاوز در خارج من نمونه آمریکا رو بهش گفتم آمریکا مهد تجاوزه کارولینا به بچه بازی و حاملگی دختران زیر بلوغ معروفه اینو گفتم که یموقع جای حق و باطل عوض نشه و اینم بگم مرغ همسایه غاز نیست!!! اصلا همسایمون مرغ نداره اون سوسکه ![]() من بزودی مطلب مرتبط تر تو تاپیکتون که به خانواده مربوطه قرار میدم نقل قول:بنده عرضم اينه فرض كنيد اين داستان رو ما تو ي روزنامه حوادث خونديم.فرضا اين فيلم خانم درخشنده نبود.بلكه دردو دل ي دختر بود تو روزنامه ها.(اصلا فكر كنيد يكي اومده مستقيما براتون اين داستان رو درد دل كرده) میدونید مثل چیه مثل اینه که اوباما میگه آزادی! اصلا اونا اعتقاداتشون با ما فرق داره بله میشه یه موضوع جدا براش باز کرد نقل قول:من ميگم چيكار كنيم براي رفع اين معضل اجتماعي؟؟چيكار كنيم كه فرزندانمون دچارش نشن؟؟ خواهم گفت........... |
|||
|
|
۸:۲۷, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۸:۲۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
میخواستم جواب دوستان به خصوص جناب عبدالرحمن و ناظر reza2035 رو بدم . تالار 3 روز دعوا میشد.فعلا جواب نمیدم .بگذریم . ![]() سوال تاپیک ![]() نقل قول:واقعا چطوري ميشه به ي دختر بچه ياد بديم كه در همچين شرايطي چيكار كنه؟؟؟از چه سني بهش بگيم؟؟ در جامعه ای که بکارت میشه پاکی .عرف جامعه نسبت به اون در مورد دختر قضاوت میکنه و در ازدواج هم بعضا خانواده ها گواهی بکارت میخوان . مساله یاد دادن اینکه به دختر بگیم اگه این مشکل پیش اومد چیکار کنه فرقی نمیکنه.بگه هم خانواده تنها کاری که میکنن هیسسس خواهد بود .شکایت هم کنن کاملا مخفی .اگه شکایت کنن . ![]() با این حال مادر باید از 7 سالگی به دخترش بگه . رک و راست با کلام دنیای کودکان . حواسش هم باشه دور و اطراف دخترش چه خبره .از فامیل تا همسایه و راننده سرویس و ........که اتفاقی هم پیش اومد حداقل خانوادگی آینده رو ماس مالی کنن نه دختر تنهایی .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۸:۴۶, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۹:۰۹ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر از بانی تاپیک، ترنم عزیز
منم کلا از فیلمای سفید و سیاه فمینیستی خوشم نمیاد، تازه فیلم رو دیدم و قبل از اینکه ببینم چون شنیده بودم فمینیستیه رغبت نداشتم،اما دیدم ،خیلی خوب بود،واقعیت جامعه بود و کسانی که انگ فمینیسیتی میزنن دوست دارم بدونم دقیقا کجاش رو میگن خانم کارگردان در مصاحبه ای گفته بود که بعد از پخش این فیلم،کلی ایمیل و تماس تشکر داشته چون خیلی ها این اتفاق واسه شون افتاده بود و خیلی هام ،فرزندشون در معرض بود شاید در نگاه اول حاشیه به نظر بیاد و بگیم تو ایران مگه چندتا رخ میده که واسش فیلم بسازن اما اینم داشته باشید که در اغلب موارد،نه کسی شکایت میکنه و نه گزارش ،اما حتی اگه واسه تعداد قلیلی رخ بده ،بچه شما بود اینقدر راحت میگذشتین گاهی به کمیت نباید نگاه کرد،بعضی کارها خیلی شنیع هستن از هر ده خانواده دختر،یه مادر هم نهیب بخوره که بیشتر مواظب بچه اش باشه،کافی نیست؟ ....................................... اما راه حل: به دختر بچه به صرف اینکه هنوز اندام زنانه نداره،هر لباسی نپوشونیم،حالا اینجا سینما بود و معذوریت داشت اما من کم ندیدم تو خیابون با هر لباسی دختر بچه رو میارن،ادم مریض این جور چیزا حالیش نمیشه 2- بیشتر مراقب اطرافیان فرزندمون باشیم و هر جایی تنها نفرستیمش 3- تو تلوزیون(شبکه سلامت) یه برنامه نشون میداد در مورد سلامت جنسی کودکان کارشناسش میگفت : (نقل به مضمون) تو سن پایین که نمیشه واسه بچه خیلی چیزا رو توضیح داد چون همون هم عواقب داره و بچه ندونه بهتره، اما باید برای فرزندتون حریم جنسی تعریف کنید،یعنی بهش میگید که همانطور که این دفتر تو هه و کسی نباید بهش دست بزنه،بعضی از اعضای بدنت هم هیچ کس نباید دست بزنه(بهش میگید) ،هر وقت کسی دست زد حتما بیا به مامان بگو،کلا واسه بچه باید وقت گذاشت که همه چی رو بگه،نه اینکه وقت نذاریم و تو این مورد بذاریم،بچه باید راحت با والدینش حرف بزنه. بقیه اشم یادم نیست،اما حداقل این موارد مطرح شه بد نیست ..................................... اما در کل باید مجازات سنگین تری وضع شه والبته فراموش نکنیم اون اقا هم مریضه و جای دلسوزی داره،مثل ادم گرسنه ای که همیشه از پشت رستوران غذا خوردن مردم رو دیده،یادمون باشه کسانی که بد حجاب هستند، هم در این گناه مقصرند،حساب کتابشم خدا میدونه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

میخواستم جواب دوستان به خصوص جناب عبدالرحمن و ناظر reza2035 رو بدم . تالار 3 روز دعوا میشد.فعلا جواب نمیدم .