|
؟؟؟ یه حساب سر انگشتی ساده !!!!
|
|
۱۳:۱۴, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۱۳:۲۲ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بر اساس روایات مذهبی حضرت آدم 7200 سال قبل میزیسته و حضرت محمد حدود 1400 سال قبل. که اختلاف آن میشود 5800 سال و باز هم بر اساس روایات مذهبی حضرت آدم اولین پیامبر و حضرت محمد آخرین بوده و مجددا باز هم طبق روایات مذهبی ما 124هزار پیامبر بین این دو وجود داشته است.
طبق روایات بالا و کمی محاسبه ساده ریاضی بطور متوسط هر 17 روز یک پیامبر آمده است !!!!!!!!!!!!!!! ![]() ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() دوستان وارد به امر و موضوع میشه یه توضیحی بدن چطور بوده آیا در یک زمان مثلا چندین پیامبر رو زمین بوده یا موضوع چیز دیگریست که بنده اطلاع ندارم سپاسگزارم |
|||
|
|
۱۳:۲۷, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یه سوال دیگه هم من داشتم که خیلی ربط نداره به تایپیک ولی خب میپرسم
![]() اگه حضرت آدم 7200 سال پیش زندگی میکرده پس این انسان های اولیه ای که میلیون ها سال قدمت دارن چطوری کشف شدن؟؟اینا همون ابوالبشرن؟بعد اینا عقل نداشتن یا روح نداشتن یا چی؟؟؟ درباره این هم اگه دوستان اهل فن توضیح بدن ممنون میشم |
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۳۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام من اهل فن نیستم اما اهل فن رو دوست دارم
همه پیامبرا همزمان و یکجا که نبودن مثلا یه قوم 30 نفره میتونسته یه پیامبر داشته باشه مثلا یه پیامبر در حد اینکه مردم رو نصیحت به خیر کنه کفایت میکرده یا فقط خدا پرستی حتی بعضی اقوام در یه دوره دوتا پیامبر داشتند منتها ولی اصلی مشخص بوده مثل حضرت یوسف و یعقوب علیه السلام،از این موارد زیاده بنی اسراییل تو یک روز 70 تا پیامبر کشتن پس حتی 70 تا در یک زمان و یک قبیله هم داشتیم |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
میخواستم مطالبی عرض کنم که نینای گرامی فرمودند... برخی از پیامبران بیشتر تبلیغی بودند. مثل حضرت لوط که در زمان حضرت ابراهیم بیشتر وظیفه تبلیغ عموی گرامی شان را داشتند.
البته نکات بیشتری هست که دوستان دیگه هم میان و میگن... ان شاالله.
|
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آیا در زمان پیامبران اولولعزم پیامبران تبلیغی هم بوده اند
یعنی خداوند در یک روز 70 پیامبر بروی زمین داشته؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۱۴:۵۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۲ ۱۴:۱۹)captaincharisma نوشته است: آیا در زمان پیامبران اولولعزم پیامبران تبلیغی هم بوده اند عرض کردم دیگه. در زمان حضرت ابراهیم حضرت لوط بوده اند، و یا حضرت یحیی که مبشری بوده است برای ظهور حضرت مسیح و این دو بزرگوار بارها هم را زیارت کرده بودند... نمونه ها زیادند. |
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامبران به دو دسته ی تبلیغی و تشریعی تقسیم می شوند قبلش بگم که دین در ادبیات قرانی فقط یکیه اون هم اسلامه؛ منتها این دین و دعوت، با توجه به رشد فضای جامعه در طول بعثت انبیا تکمیل و نهایتا در زمان حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرایند تکمیل خاتمه می یابد؛ وظیفه ی پیامبران تشریعی، تکمیل این دین در طول تاریخ بوده؛ پس این پیامبران همزمان باهم نبوده اند بلکه به ترتیب، در طول تاریخ مبعوث شده اند که همان پیامبران اولوالعزم می باشند که پنج نفرند ولی وظیفه ی پیامبران تبلیغی، تبلیغ شریعت یک پیامبر تشریعی بوده حالا چه همعصر با او بوده یا نه تمامی پیامبران هم بجز حضرت آدم (علیه السلام) جزو یکی از دو دسته ی فوق بودند. |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
7200 سال ؟
قدمت کشور خودمون از این بیشتره ! احتمالا این 7200 کلید سوال هستنش. |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۳۳ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
|
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۲۱/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۲۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . (۲۱/دی/۹۲ ۱۳:۲۷)Tishtar نوشته است: یه سوال دیگه هم من داشتم که خیلی ربط نداره به تایپیک ولی خب میپرسم. کلیدش در یک حدیث (چند تا دیگه هم هست) است: امام صادق (علیه السلام) فرموده است: شاید شما گمان کنید که خداى عز و جل غیر از شما هیچ بشر دیگرى نیافرید، نه، چنین نیست، بلکه هزار هزار آدم آفریده که شما از نسل آخرین آدم از آن آدمها هستید. ( توحید، ص 277، ح2، طبع طهران) .. که حضرت آدم (علیه السلام) ،شروع نسل آخرین نسل، از انسان است. . . نقل قول:7200 سال ؟. نمی دونم منبع ی دارن عزیزی که تاپیک زدن یانه ... . اما چیزی که من دیدم: . علامه ی طباطبائی در تفسیر المیزان می فرماید: در تاریخ یهود آمده است که عمر نوع بشر از روزى که در زمین خلق شده تا کنون، بیش از حدود هفت هزار سال نیست که اعتبار عقلى هم کمک و مساعد این تاریخ است. المیزان (ترجمه)، ج4، ص 222. . . در مورد پست اول تاپیک هم دوستان توضیح دادن. |
|||
|
|
|
|
|