کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.54 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار آفرینی و ایده های کسب و کار حلال
۱۸:۲۰, ۱/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۱ ۱۸:۵۳ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سمه تعالی
با سلام
به نظرم رسید که هرکسی بعضی مواقع ممکن است ایده ای به ذهنش برسد برای ایجاد کردن شغلی جدید اما بیشتر مواقع اصلا عملی نمی کند حالا یا نمی خواهد یا نمی تواند. و بعد از مدتی هم فراموش می کند . چه بسا این ایده برای فردی راهگشا باشد و یا حتی موجب به وجود آمدن ایده ای جدید برای فردی دیگر شود.
بنا براین خوب است در اینجا هر کس ایده ای به ذهنش می رسد بنویسد تا دیگرا ن استفاده کنند واگر کسی هم یک اید ه ای را عملی کرد بگوید تا دیگران اگر به آن وسیله تولید شده ا احتیاجی داشتند از او بخرند و به آن فرد کمک کنند.
خودم هم چند پیشنهاد دارم برای شغل:
1-به تازگی سبوس دوم برنج توجه خیلی ها را به خودش جلب کرده و با قیمت خوب فروش می رود.ولی ما مراجعه کردیم به روستایی در اطراف شیرا ز دیدیم کیلویی 400 تومان است در بیشتر روستا های استان فار س خصوصا جا هایی که محل سفید کردن برنج هست این پودر وجود دارد خیلی خوشمزه ومقوی سرشار از ویتامین ب هست و با برنج باید حتما مصرف شود تا از پوکی استخوان جلوگیری کند برخلاف پودر سبوس برنج شمال وطارم ، گرم است و برای کسانی که طبع سردی دارند ضرر ندارد.اگر کسی دنبال شغل هست می تواند این پودر ها را بخرد بسته بندی کند وبه بازار عرضه کند.
2- چند وقت است که بازار بافت دستبند بین دختر خانم ها در مدرسه رایج شده و برای بافت آن معمولا از نخ کوبلن چینی استفاده می کنند .[تصویر: null][تصویر: dm-T1G7.jpg]
بنده به ذهنم رسید برای بافت دستبند از پشم استفاده کنم[تصویر: di-OBAX.jpg]
که هم ارزش کار هنری وصنایع دستی پیدا کندو همچنین جنس ایرانی خریداری کرده باشم وهم اینکه پشم در اسلام به شدت سفارش شده است سرو کار داشتن با آن معنویت انسان را زیاد می کندو به خاطر همین پیامبران وائمه پشمینه می پوشیدند.اما وقتی مراجعه کردم دیدم پشم را کلافی می فروشند به قیمت خیلی گران . به خاطر همین نتوانستم بیشتر از 4 رنگ آن هم به قیمت خیلی گران تهیه کنم و خوب بالطبع بقیه پشم ها هم روی دستم می ماند باید برای آن فکری کنم .
حال ایده : اگر کسی بتواند انواع رنگ های پشم را تهیه کند و به اندازه های کوچک شبیه نخ کوبلن کند ودر بسته بندی های 50 یا 100 رنگ قرار دهد خیلی عالی است .[تصویر: dm-UY1T.jpg]
وحتی برای کسانی که قالی ،گلیم و... می بافند هم خوب است چون بعضی به خاطر این قضیه به مشکل برمی خورند از رنگ های کمتری در قالی استفاده می کنند اما اگر لازم نباشد از یک رنگی که لازم دارند مقدار زیاد بگیرند می توانند قالی با رتگ های متنوع تری ببافندو شاید استفادهای دیگری هم از آن بشود.
راستی پشم را اگر مستقیما از روستا ها تهیه کنند خیلی ارزان است .
پارسال پشم رنگ نشده در روستا ها حدود کیلویی 1500 تومان بوده است.
هر بسته نخ کوبلن در بازار 600 تومن می باشد .اما به صورت عمده هر عدد 250 تومان در می آد.
100 گرم پشم حدود 20 بسته مثل نخ کوبلن می شود و تازه شاید از لحاظ متراژ بیشتر از آن هم بشود . که هر بسته خیلی ارزان می شود و می تواند کار بسیار خوب و پر در آمدی شود خصوصا اگر به گونه ای باشد که برای خریدار خوب بصرفد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مجید املشی ، دل خسته ، كارمند پيمانی ، al-shia ، لیلا ، رضا1357 ، jafar ، یاســین ، افشین ، عبدالرحمن ، عقیق ، amirak ، Wakeup ، Anti gods ، kelideservat

آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۴۰, ۲۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۱۰:۴۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #131
آواتار
شرکت کاوا ارتباطات هوشمند، متخصص در طراحی و پیاده سازی سیستم های تلفنی تحت شبکه و ویدئوکنفرانس از جوانان و علاقه مندان به فروش دعوت به همکاری می نماید
:
شرایط مورد نیاز

[/b]صداقت و فروتنی

[u]انرژی مثبت

تمایل به کار گروهی[/u]

[u]
دارا بودن حداقل فوق دیپلم در یکی از رشته های کامپیوتر، و فناوری اطلاعات

[u]حداقل یک سال سابقه کار در فروش تجهیزات شبکه ( سابقه مرتبط با ویپ و ویدئو کنفرانس در اولویت می باشد)
[/u]
[u]
[/b][u]
[/b][u]
[/b][u]
نحوه درخواست همکاری[/b]
برای ارسال رزومه و نحوه همکاری با ما می توانید

اینجا کلیک

نمائید.
می توانید رزومه خود را برای ما به آدرس
info@kavatelecom.com
ارسال کنید.برای آشنایی بیشتر با ما می توانید از وب سایت های ما دیدن فرمائید.

www.kavatelecom.com
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۱:۵۵, ۱۰/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #132

رشوه
در جوامع بشری همواره انسان های فرصت طلبی هستند که برای رسیدن به منافع نامشروع خود و تضییع حقوق دیگران، دست به هر کاری می زنند. یکی از این کارهای زشت و ناپسند، پدیده شوم «رشوه» است. رشوه خواری، معلول آسوده طلبی و زیاده خواهی انسان است و از وجود اشکال و نقص هایی در ساختار اداری و نهادهای اجتماعی کشور حکایت می کند. از نظر لغوی، رشوه به چیزی می گویند که برای کارسازی ناحق به کسی دهند یا چیزی به کسی داده شود تا کاری برخلاف وظیفه خود انجام دهد یا حق کسی را تباه کند یا حکمی برخلاف حق و عدالت صادر کند. اسلام، گرفتن و دادن رشوه را به شدت نکوهیده است و درآمد حاصل از آن را حرام خوانده و واجب است رشوه گیرنده، آن را به صاحب اصلی اش برگرداند. پیامبر گرامی اسلام نیز می فرماید: «خداوند، رشوه دهنده و رشوه گیرنده و دلال میان آنها را را لعنت کرده است».
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، عبدالرحمن ، Wakeup
۱۰:۴۲, ۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #133
آواتار
سلام
چرا این موضوع داره خاک میخوره؟
همه مشغول به کار شدن؟!یا ایده ها تموم شده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Wakeup ، fafa* ، Anti gods
۱۲:۵۱, ۱/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۴ ۱۲:۵۹ توسط Wakeup.)
شماره ارسال: #134
آواتار
خب ایده من اینه :
اول دزدی میکنیم
بعد یه مقداری از پول و مدارک رو به طرف برمیگردونیم و میگیم راضی باش..!
.
.
.
.
.
.
.
Big Grin
.
اما جدا از شوخی من یه طراح رابط کاربریم که دلم میخواد که یه کد نویس مشتی پیدا کنم و با هم اپلیکیشن درست کنیم و اون رو تو مارکت (های داخلی مثل اندروید بازار و حتی خارجی اپ استور یا گوگل پلی) بزاریم
اگر کسی کد نویسی حرفه ای برای پلتفرم موبایل بلد بود اطلاع بده در خدمتش هستم
اگر هم کسی هرگونه آشنایی و مهارتی در ساخت بازی (در هرگونه پلتفرمی) داشت اطلاع بده
(که البته برای ساخت بازی باس بگم مصاف الان داره دنبال نفر میگرده و منم رزومه پر کردم ولی خب بیایم روراست باشیم احتمال فعالیتمون تو اونجا کمهSmile
در نهایت اگر کسی خواست میتونه به من اطلاع بده ، چه در رابطه با برنامه سازی و چه در رابطه با دزدی WinkBig Grin

.
.
.
[تصویر: seller_office_2_jpg_copy.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، افشین ، Anti gods
۲۰:۱۵, ۱/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۴ ۲۰:۱۵ توسط افشین.)
شماره ارسال: #135
آواتار
یکی گفته بود واسه نونوایی پدرم ایده میخوام
یه ایده دارم نمیدونم عملی یا اصلا مقرون به صرفه هست یا نه
وقتی نون از دستگاه بیرون میاد یه دستگاه برش بذارن و اون رو به چند قسمت تقسیم کنه و بعد تحویل مشتری بده.مثلا هر نون رو به سه قسمت.البته لازمه این کار اینه که نون واقعا کیفیت خوبی داشته باشه(مثلا یه قسمتش نسوزه یا خشک نشه).فکر میکنم مشتری زیادی پیدا کنه
بارها شده نون رو توی سفره گذاشتیم یا خشک شده یا نصفش بلا استفاده مونده و کثیف شده یا حتی درست تکه نمیشه نون و گاهی اسراف میشه.اگرم بخوای قبل از بیرون آوردنش موقع غذا یا اصلا بعد از خرید اونو تقسیم کنی یکم حوصله میخواد.اصلا خود نون اگه تمیز و مرتب تکه شده باشه آدم بیشتر دلش به غذا میره
خود من اگه نونوایی داشتم مطمئنا روی این مورد فکر میکردم
دستگاه برشش هم نباید ساختش چیز سختی باشه.یه ریل میخواد و یه تعدادی برش دهنده که مثلا از بالا بیاد و نون رو برش بده
میشه اصلا آدم خودش این دستگاه رو بسازه و بفروشه.مطمئنا اگه نونواها ببیین طرف با این دستگاه مشتریش بیشتر شده سفارش خرید دستگاه رو میدن
واقعآ آدم تو بعضی چیزا ریز بشه ایده به ذهنش میادا!!من اصلا حواسم نبود.میشه همین دستگاه رو ساخت و به نونواها فروخت.نیازی نیست خودت نونوا داشته باشی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، Tolou ، amirak ، عقیق
۱۸:۱۹, ۲۸/دی/۹۴
شماره ارسال: #136
آواتار
سلام

بروبچس شناس سایت اگر برای خودتون یا اشناتون دنبال کار میگردید به ای دی اینجانب پیام بزنید در تلگرام

Who_is_husayn
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، افشین ، amrtat71
۱۷:۱۷, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #137
آواتار
البته عنوانش رو کاری نداشته باشید

برای همس

https://telegram.me/shaghelin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، sarallah ، انتصـار
۱۲:۴۸, ۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #138
آواتار
اعلامیه جذب نیروی پژوهشی و اجرایی
قابل توجه کلیه دانشجویان و دانش آموختگان کارشناسی ارشد و دکتری حقوق
سازمان بسیج حقوقدانان در راستای تکمیل کادر معاونت علمی خود جهت انجام امور پژوهشی و اجرایی ، به صورت تمام وقت و پاره وقت در محورهای ذیل نیرو می پذیرد:
(مطالعات قوانین ،حقوق فرهنگی، حقوق سیاسی،حقوق ارتباطات،حقوق خانواده و حقوق اقتصادی )
از کلیه خواهران و برادران (دانشجو و دانش آموخته) دعوت ¬می شود در صورت تمایل به همکاری، رزومه خود را به رایانامه edalat1404@gmail.com  ارسال نمایند.

یکی از دوستان فرستاده امیدوارم معتبر باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، افشین ، Anti gods
۸:۵۸, ۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #139

اینم یه ایده از من . اگه خدا بخواد سعی میکنم هر از چندگاهی ایده های کارآفرینی رو اینجا بذارم.
این ایده رو یه نفر تو تهران اجرا کرده بود و پول خوبی هم تونست به دست بیاره
تولید یک محصول جدید برای افراد آپارتمان نشینخارج شدن خانه ها از فضایی که وسعت آن امروزه برای نسل جدید کمتر در دسترس است و تبدیل شدن آنها به خانه هایی در ابعاد کوچک تر، به گونه ای که هر خانه روی خانه ای دیگر بنا شده، مدلی از زندگی را در خانه هایی به نام آپارتمان به وجود آورده است. مدلی که زندگی در آن خلاف زندگی در خانه های حیاط دار و بزرگ می باشد.در خانه های قدیمی معمولا گوشه ای از حیاط به باغچه ای کوچک اختصاص داده می شد و در این باغچه ها انواع سبزیجات و حتی درختان میوه تامین کننده برخی نیازهای خانواده بود.شاید همین میوه و سبزی امروزه نیز به شکل دیگری تامین می شود ولی تازگی و سالم بودن سبزی باغچه های خانگی قابل مقایسه با سبزی های مغازه ها نیست. ایده ی ما چیست؟برای اینکه این باغچه های خانگی را به محیط خانه های امروزی یا همان آپارتمان ها برگردانیم و اعضای خانواده بتوانند از حس خوب استفاده از سبزی باغچه ی خودشان لذت ببرند ، میتوانیم باغچه های چند طبقه در ابعاد کوچک (مثلا ۸۰*۳۰ سانتی متر) طراحی کنیم و در هر طبقه یک نوع سبزی بکاریم.مثلا طبقه ۱:ریحان ۲- مرزه ۳-نعنا و…ساخت این باغچه های چند طبقه باید به گونه ای باشد که نور به هر طبقه به مقدار کافی رسیده و آب اضافی آن نیز در قسمتی از باغچه (گلدان چند طبقه) جمع آوری گردد.در ابتدا می توان این باغچه های آپارتمانی را بصورت تبلیغات در آپارتمان ها بازاریابی کرده و فروخت و بعد از مدتی در کنار محله های آپارتمان نشین مغازه ای اجاره کرده و کل مغازه را به فروش این نوع باغچه ها اختصاص داد.از عکس های زیر هم می توانید در ساخت باغچه های چند طبقه ایده بگیرید.[تصویر: Vertical-wood-pland-stand-200x300.jpg][تصویر: flowerpot-2-267x300.jpg][تصویر: flowerpot-1.jpg]با جستجو در گوگل می توانید عکس ها و مدل های دیگری نیز پیدا کرده و از آن ها ایده بگیریددرآمدهای جانبیطبیعی است در کنار این محصول خدماتی از قبیل فروش بذر.کود و کمپوست.گلدان و… نیز قابل عرضه است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، سدرة المنتهی ، افشین
۲۰:۳۷, ۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #140
آواتار
چند وقت پیش سیستان بودم.

یکی از کارهای عالی اوردن خرماهای فوق العاده ی سیستان مثل ربی برای فروش در بازار تهران است. اونجا کیلویی 4-5 تومن هست اما اینجا خرمای به مراتب بدتر با قیمت خیلی بیشتری فروخته میشه.

اگر کسی هم میتونه سردخونه ای چیزی بزنه که سرمایه ی این بخش نیازمند از کشور داره هدر میره و میسوزه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]