کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.54 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار آفرینی و ایده های کسب و کار حلال
۱۸:۲۰, ۱/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۱ ۱۸:۵۳ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سمه تعالی
با سلام
به نظرم رسید که هرکسی بعضی مواقع ممکن است ایده ای به ذهنش برسد برای ایجاد کردن شغلی جدید اما بیشتر مواقع اصلا عملی نمی کند حالا یا نمی خواهد یا نمی تواند. و بعد از مدتی هم فراموش می کند . چه بسا این ایده برای فردی راهگشا باشد و یا حتی موجب به وجود آمدن ایده ای جدید برای فردی دیگر شود.
بنا براین خوب است در اینجا هر کس ایده ای به ذهنش می رسد بنویسد تا دیگرا ن استفاده کنند واگر کسی هم یک اید ه ای را عملی کرد بگوید تا دیگران اگر به آن وسیله تولید شده ا احتیاجی داشتند از او بخرند و به آن فرد کمک کنند.
خودم هم چند پیشنهاد دارم برای شغل:
1-به تازگی سبوس دوم برنج توجه خیلی ها را به خودش جلب کرده و با قیمت خوب فروش می رود.ولی ما مراجعه کردیم به روستایی در اطراف شیرا ز دیدیم کیلویی 400 تومان است در بیشتر روستا های استان فار س خصوصا جا هایی که محل سفید کردن برنج هست این پودر وجود دارد خیلی خوشمزه ومقوی سرشار از ویتامین ب هست و با برنج باید حتما مصرف شود تا از پوکی استخوان جلوگیری کند برخلاف پودر سبوس برنج شمال وطارم ، گرم است و برای کسانی که طبع سردی دارند ضرر ندارد.اگر کسی دنبال شغل هست می تواند این پودر ها را بخرد بسته بندی کند وبه بازار عرضه کند.
2- چند وقت است که بازار بافت دستبند بین دختر خانم ها در مدرسه رایج شده و برای بافت آن معمولا از نخ کوبلن چینی استفاده می کنند .[تصویر: null][تصویر: dm-T1G7.jpg]
بنده به ذهنم رسید برای بافت دستبند از پشم استفاده کنم[تصویر: di-OBAX.jpg]
که هم ارزش کار هنری وصنایع دستی پیدا کندو همچنین جنس ایرانی خریداری کرده باشم وهم اینکه پشم در اسلام به شدت سفارش شده است سرو کار داشتن با آن معنویت انسان را زیاد می کندو به خاطر همین پیامبران وائمه پشمینه می پوشیدند.اما وقتی مراجعه کردم دیدم پشم را کلافی می فروشند به قیمت خیلی گران . به خاطر همین نتوانستم بیشتر از 4 رنگ آن هم به قیمت خیلی گران تهیه کنم و خوب بالطبع بقیه پشم ها هم روی دستم می ماند باید برای آن فکری کنم .
حال ایده : اگر کسی بتواند انواع رنگ های پشم را تهیه کند و به اندازه های کوچک شبیه نخ کوبلن کند ودر بسته بندی های 50 یا 100 رنگ قرار دهد خیلی عالی است .[تصویر: dm-UY1T.jpg]
وحتی برای کسانی که قالی ،گلیم و... می بافند هم خوب است چون بعضی به خاطر این قضیه به مشکل برمی خورند از رنگ های کمتری در قالی استفاده می کنند اما اگر لازم نباشد از یک رنگی که لازم دارند مقدار زیاد بگیرند می توانند قالی با رتگ های متنوع تری ببافندو شاید استفادهای دیگری هم از آن بشود.
راستی پشم را اگر مستقیما از روستا ها تهیه کنند خیلی ارزان است .
پارسال پشم رنگ نشده در روستا ها حدود کیلویی 1500 تومان بوده است.
هر بسته نخ کوبلن در بازار 600 تومن می باشد .اما به صورت عمده هر عدد 250 تومان در می آد.
100 گرم پشم حدود 20 بسته مثل نخ کوبلن می شود و تازه شاید از لحاظ متراژ بیشتر از آن هم بشود . که هر بسته خیلی ارزان می شود و می تواند کار بسیار خوب و پر در آمدی شود خصوصا اگر به گونه ای باشد که برای خریدار خوب بصرفد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مجید املشی ، دل خسته ، كارمند پيمانی ، al-shia ، لیلا ، رضا1357 ، jafar ، یاســین ، افشین ، عبدالرحمن ، عقیق ، amirak ، Wakeup ، Anti gods ، kelideservat

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #71
آواتار
به نام خداوند شنوای پاسخگو (السمیع المجیب)

سلام،

از تو حرکت از خدا برکت

نقل قول:طلوع:قصدم از این تاپیک جدید بیان ایده، نظر دادن دوستان در مورد ایده (امکان سنجی عملی شدن یا نشدن، امکانات موردنیاز، سرمایه و...) و عملی شدن هستش...
بنده الان الان نزدیک به 40 تا ایده دارم. حدود نصف این این ایده ها کاملا پخته شده هستند و آماده اجرا(برای هر سلیقه ای ایده در آستین دارم از بسته بندی و تبلیغات گرفته تا کار با چوب و ....)در بعضی هاش خودم تجربه فنی هم دارم.

Dodgyنوشتن طرح توجیهی و پروژه امکانسنجی که اصلا کار مورد علاقه خودم هست و درش توانایی و تجربه دارم(رشته مهندسی صنایع خوندم)
------------------------------------
اما استقبال دوستان تالار از این مباحث کم هست. بنده تصمیم دارم یه مدت زمینه سازی کنم Coolتا بعد از اینکه دوستان تشنه کار شدن ایده هام رو یکی یکی بگم وتجربیاتم رو بگم، بنده راحت به دست نیاوردم و به هر حال گفتن این ها هم به تنهایی بدرد کسی نمیخوره ، با یه سرچ ساده هزار تاش رو میتونید پیدا کنید.Blush

به هر حال با ایده شما موافقم.
و حاضرم حتی اگه کسی از دوستان همین امروز هم قصد کار کردن داره در حد توان بهش مشاوره بدم وحتی باهاش همکاری کنم.

------------------------------------
یه روزی میشم مدیر کل کسب و کار در تالار رنگ نام کاربریم هم میشه سبز لجنی با راه راه زرشکی Smile این خط اینم نشون.

پ.ن: قصدم این نبود که بگم چیز بلدم. میدونم که در برابر بچه های کار درست تالار من هنور از زندگه هیچی نمیدونم ولی فقط میخواهم بگم به مساله کار جوانان کم لطفی شده و داره میشه. با این همه نیروی جوان تالار میشه کوه رو جا به جا کرد. ضمنااگر خداییکار کنیم آثارش رو در موارد دیگه هم میبینیم ان شاء الله Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، عبدالرحمن ، عشقم کربلا ، شیدا ، ساجد ، انتصـار ، Tolou ، ضحی ، یاســین ، افشین
۹:۵۵, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #72
آواتار
آقا امیر بنده بیکارم و شدیدا مشتاق طرح ها و ایده های شما .

البته یه ایده هم خودم دارم اما نمیدونم میشه چیزی ازش درآورد یا نه .

خیلی هامون دیدیم تو این مغازه ها یه سری اباژور و وسایل تزیینی کنار خونه میفروشن که خدا وکیلی خیلی قشنگم هست . اما منی که رشتم معماریه و کلا سر و کارم با وسایل خام ایناس میدونم خیلی ساده میشه درستشون کرد . ببینید یه سری کاغذ خاص هست تو این مغازه های فروشگاه های هنری یا وسایل مهندسی که خیلی خوشکله مثل این کاغذ های چاپدار چینی یا اون کاغذ هایی که مثل توره یا به قولی کاغذ گراف یا خیلی چیزای دیگه

اینارو میخریم برگی (50*70) حدودا از 500تومن هست تا 2-3 هزار تومن

هممونم که خدا رو شکر دبستان حرفه و فن داشتیم کار با برقو فلز و چوبو اینارو بلدیم

یه گردالی (از سیم مفتول حتی) بالا یه گردالی پایین بینیشم چند تا مفتول که نگهش داره وسطشم یه جا درست میکنیم که لامپ بذاریم یه سیم کشی مخفی ، یه سیم بلند با یه کلید سر راه سیم یه دوشاخه

همرو به هم وسل میکنیم یه آباژور درست میشه بسته به سلیقتون از 20 هزار تومن تا 60 هزار تومنم قیمت میخوره روش درست کردنشم کار 5-6 ساعته تو روز خیلی هم که کار نکنین دوتا میتونین درست کنین که حدودا دست پایین بگیریم میشه ماهی حدودا یک ملیون و دیویست بشه خیلی هم ازش بزنیم ماهی 900 دیگه در آمد خالصش فک کنم بشه که این فقط آباژورش بود خیلی چیز های دیگه هم میشه با همونا ساخت خیلی هم خوشگل میشه . تازه میتونید یه قیمتی هم بذارید روش بگین اینم هزینه خدمات پس از فروششه چمیدونم خیلی کارا میشه کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، Tolou ، عبدالرحمن ، ضحی ، یاســین ، شیدا ، افشین
۱۲:۱۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #73
آواتار
به نام خداوند دوست دار زیبایی ها
سلام

نقل قول:آقا امیر بنده بیکارم و شدیدا مشتاق طرح ها و ایده های شما .

پس همدردیمBig Grin

نقل قول:البته یه ایده هم خودم دارم اما نمیدونم میشه چیزی ازش درآورد یا نه . آباژور

آفرین ایده آباژور های تزئینی بسیار خوبه با یه کم سلیقه و دقت میشه کار با ارزش و کیفت خوب تولید کرد.

در این طور کارها مساله اساسی قبل از تولید ، فروش هست. کارای هنری نسبتا راحت تولید میشن تو بازارم زیادن قیمت های بالایی هم فروش میرن.
اما شما باید اول نمونه کار رو ببرید و بازار یابی کنید و اون قدر مشتری داشته باشید که هر روز دو تا کاری که می سازید راحت بفروشید، تا نفروختید جدید نسازید.
قبل از 6 ماه وارد تولید انبوه نشید.
-----
1-در خرید مواد اولیه دقت کنید و اول کار به صورت عمده مصالح نخرید.
2-اگه روی چند تا کار اول هیچ سودی هم نداشتید اشکالی نداره اما اگه ضرر دادید باید بیشتر سبک سنگین کنید ببینید آینده داره یا نه.
3-اگه میخواهید شروع کنید باید جدی و حساب شده و سریع شروع کنید وگر نه با امروز فردا کردن و شک و تردید کاری انجام نمیشه(تفریط) البته بدون فکر و پرس و جو و تحلیل اقتصادی هم نرید جلو (افراط)
----------
نمی خواهم از کار منصرفتون کنم اما:
1-الان آباژورهایی هستند که به طور صنعتی تولید میشن با فرز و لیزر سی ان سی، آیا شما میتونید از نظر کیفیت با اونا رقابت کنید؟
2-آباژور چینی هم هستAngry، می تونید از نظر قیمت با اونا رقابت کنید؟Huh
3-خریدار شما کی هست مغازه دار یا نمایشگاه یا اقوام؟(گاهی مغازه دارا خیلی ارزون میخوان تا سود خودشون زیاد بشه)
----------
نکته:اگر شروع کردید میتونید روی بازار یابی توسط خانواده و اقوام و دوستان و خانواده خودتون هم حساب کنید کافیه خوششون بیاد اونوقت براتون مشتری میارن.

پ.ن: اگر خدا بخواهد ایده هام رو رفته رفته در تالار میگم.

پ.ن: خیلی مواظب باشید که پول یا عمل حرام وارد کار نشه. قوانید اسلام در باره خرید و فروش رو بخووووووووووووونییییییییییییید.DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

موفق و پیروز باشید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Tolou ، ضحی ، یاســین ، افشین
۱۲:۳۸, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #74
آواتار
یه ایده دیگه هم دارم واسه کسایی که ذهن خلاقی دارن کار با اتوکد هم بلدن ، اینا خیلی راحت میتونن این تندیس های تشکری که شهر داری به کارمنداش میده یا تو این فیلما به هنر پیشه ها میدن رو بسازن و به ارگانها بفروشن البته واسه این کار باید یکم قبلش برن سفارش بگیرن چون این دیگه کمی خرجش بالاست ولی باز می ارزه . خوب شما چیزی که میخواین تحویل طرف بدینو اول طراحی میکنین بعد میشینی با کد نقشه هاشو میکشی بعد به این فکر میکنی که چطوری رو هم سوارش کنی که از همه آسون ترین روش و معمول ترین روش فاق و زبونه درست کردنه

بعد طرحتو میبری اینجا هایی که تابلو سازی دارن (جایی که دستگاه برش CNC یا همون لیزر داشته باشه ) اونجا یه چیزایی هست که نگو

- پلکسی گلس : یه چی تو مایه های شیشه که تو رنگ های مختلف هست . جنس همون نوشته هایی که توش لامپ میذارن
- چوب MDF : لایه های باریک معمولا به قطر 3 میل که تو دو رنگ قهوه ای تیره و روشن هست
- پلاک نقره ای و طلایی: یه چیزه باحالی هست من نمیدونم اسمش چیه اما خوب پلاستیک محکمه با یه روکش ک انگار فلزیه تو دو رنگ

اینا معمولا جاهایی که cnc کار میکنن موجوده اما شما هر چیزی که با اتیش میگیره رو میتونید با cnc ببرید میتونید از مصالح مختلف استفاده کنید مثل همون کاغذای خاصی که بالا گفتم

البته قبل از هر کار یکمی قیمت هارو در بیارین چون برش CNC حدودا دقیقه ای 6000 تومن بوده اما خوب بازم هزینش نسبت به در آمدی که داره میصرفه خدایی اینکی در آمدش تو ماه خیلی بیشتره به شرط اینکه سفارش داشته باشین

اینم یکی از کارای دانشجویی خودم با همین وسایل :

[تصویر: 2012491.th.jpg]

---

[تصویر: 2012492.th.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، amirhq21 ، Tolou ، soheyl68 ، ضحی ، یاســین ، افشین
۱۲:۵۰, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #75
آواتار
نظرتون چیه بچه ها باهم جمع شن و یه کاری رو باهم شروع کنن ...
اونایی که توی یه شهرند باهم

هم رشته ای ها
هم سلیقه و علاقه ها

خلاصه کسانی که میتونن یه جورایی باهم مچ بشن

بچه های دیگه تو شهرهای دیگه هم میتونن در حد خودشون بازار یابی کنن ....

خلاصه یجوری همه بهم کمک کنن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، ضحی ، یاســین
۱۳:۰۳, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #76
آواتار
ساجد جان نظرت عالیه اما از تجربه ای ک من تو بیداری اندیشه داشتم اینه که تا جایی که ما کار عملی میخواستیم از تالار شروع کنیم هیچکسی نمیومد جلو یعنی یه سازماندهی نمیشه اینجا درست کرد البته با تغییراتی که تو این تالار دیدم تازگیا امید وارم این جو هم عوض شده باشه .Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، ساجد ، ضحی ، یاســین
۱۵:۵۴, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #77
آواتار
(۶/تیر/۹۳ ۱۳:۰۳)Mosi34 نوشته است:  ساجد جان نظرت عالیه اما از تجربه ای ک من تو بیداری اندیشه داشتم اینه که تا جایی که ما کار عملی میخواستیم از تالار شروع کنیم هیچکسی نمیومد جلو یعنی یه سازماندهی نمیشه اینجا درست کرد البته با تغییراتی که تو این تالار دیدم تازگیا امید وارم این جو هم عوض شده باشه .Dodgy

شاید همانطور که خودت گفتی شاید بخاطر جو اون موقع ها بوده... اما الان بحث کار و کسب حلال داره یکی از دغدغه ها تبدیل میشه

ضمنا لازم نیست برای این کار 20 نفر اعلام آمادگی کنن

با 2 3 نفر هم میشه شروع کرد ....

من که خودم همین جا اعلام آمادگی میکنم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، یاســین
۲۰:۰۲, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۰:۳۷ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #78
آواتار
منم هستم . دانشجو یزدم اهل کرج . با امید ب خدا ببینیم چند نفر جمع میشن

--------- الحاقیه :

تخصص: لیسانس معماری ، کار با نرم افزار های مهندسی ، طراحی صنعتی تا حدود خیلی کمی بلدم ولی خیلی علاقه دارم
زمینه : ایده پردازی ، طراحی های نو ، و هر چیزی که به مرحله اجرا برسه = طراحی و ساخت

بیشتر کارایی که کردم دانشجویی بوده ، ماکت سازی حرفه ای که عکسشو بالا گذاشتم ، ماکت خونه ساختمون ، چند تا طرح مختلف از اسباب بازی تا چیزایی که به درد مردم میخوره ، و... متنها تا حالا در حد طراحی و روی کاغذ بوده خودم تنهایی حس اینکه یه چیزو به مرحله اجرا برسونم ندارم کار فردی به هیچ وجه دوست ندارم

اخلاقیات : بسیار حساسم تو ظرافت کار به نظرم آدم یه کاری رو که میکنه باید در نهایت خودش باشه و عقیده دارم که ظرف و مظروف باید با هم هماهنگ باشن یعنی یه وسیله اگه کاراییش فوق العاده باشه اما زشت باشه مفت نمی ارزه و بالعکس. رو ریزه کاریا و جزییات خیلی شدیدا حساسم
جنس تولید و مواد اولیه باید بسار مرغوب و درجه 1 باشه

علاقه اصلی : تولید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، ضحی ، یاســین
۲۰:۳۴, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #79
آواتار
(۶/تیر/۹۳ ۲۰:۰۲)Mosi34 نوشته است:  منم هستم . دانشجو یزدم اهل کرج . با امید ب خدا ببینیم چند نفر جمع میشن

چه رشته ای ؟ خوندی؟

چه تخصصی داری ؟

تو چه زمینه هایی دوس داری فعالیت کنی ؟

شاید لازم نباشه ولی دونستنش خالی از لطف نیست :
چند سالته؟

تا حالا چه کارایی کردی ؟؟
هرچی ولو کارگری ...

البته اگه خواستی میتونی چیزایی رو که دوس داری کمتر کسی بدونه رو پ.خ بدی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، ضحی ، یاســین ، M03TAFA
۲۳:۱۸, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #80
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان عزیز

فکر میکنم بهتره اول به اصل بپردازیم...
به نظرم بهتره اول یایده (های) درست حسابی پیدا کنیم بعد در مورد نحوه عملی شدنش با کمترین خطا صحبت کنیم...
این که من قبلا گفتتم عملی شدنش برام مبهم هست به خاطر همین موارد بود.
اجازه بدید روند ادامه پیدا کنه
کسانی که واقعا میخان کار کنند مشخص بشه
بعدا نحوه عمل کردن ها مشخص میشه...
البته این نظر من هست

این تاپیک هم ببینیدSmile

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34606.html

التماس دعا
یاعلی
در پناه حق

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، ضحی ، یاســین ، M03TAFA ، افشین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]