کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
می خواهیم گروه های مطالعاتی تشکیل دهیم، داوطلبی هست؟
۱۳:۰۲, ۲۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۲ ۱۳:۳۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
برای بیداری اندیشه، نیاز به مطالعه هست!
بدون مطالعه بیداری اندیشه لطیفه ای بیش نیست!
آنهم مطالعه ای با برنامه، مداوم و هدفمند!

هر مستندی (تصویری) یا هر مقاله ای یا هر قالب انتقال پیام دگیری که بخواهد ساخته بشود هدفش اگر بیدار کردن حقیقی باشد باید محتوای غنی و در عین حال دقیق و مستند و مستدل داشته باشد، برای تهیه ی این محتوا که غبار جهل را بزداید می بایستی مطالعاتی غنی و عمیق صورت بپذیرد
به ازای هر دقیقه برنامه که بخواهد پخش شود باید چندین ساعت کار محتوایی شکل گیرد.
به ازای هر صفحه مقاله، (اگر البته بخواهد اثر بخش باشد) باید چندین ساعت مطالعه ی عمیق و پژوهشی صورت بگیرد و صدها صفحه مطالعه شود
خلاصه زحمت باید کشید
کاری که ما می توانیم انجام دهیم این است که دوستانی که مایل هستند در برخی زمینه ها کار کنند اول زمینه ی علاقه مندی خود رو مطرح کنند!
بعد ما منابع و کتب ارزشمند رو معرفی کنیم برای شروع تحقیق و بعد گروه مطالعاتی (که می تواند ختی یک نفره هم باشد!) شروع به مطالعه می کنه و در یک موضوع خاص نتیجه ی تحقیقات خود رو در غالب یک مقاله ی تحلیلی ارائه کند.
شخص اندک اندک در آن موضوع باید خودش خبره شود و مدیریت و هدایت بحثهای تالار و هر جای دیگر که نیاز به تبیین و روشنگری دارد را آغاز کند.
ما منابع رو سعی می کنیم علاوه بر ویژگیهای شناسنامه ای کتاب با یک معرفی ارزشمند خدمت دوستان معرفی کنیم:
به طور مثال یکی از موضوعات بسیار مهم بحث سبک زندگی است
سبک زندگی اسلامی - الهی را اگر بخواهد کسی خوب بشناسد
ابتدا باید سبک زندگی غربی رو خوب بشناسه !!!!!!!
همانطور که اول باید اله ها نفی شود تا به الله رسید!!!!!!!
در راستای شناخت سبک زندگی غربی باید ریشه های آن شناخته شود و بفهمیم چی شد که اینجوری شد!!!!!
و این سبک زندگی جهانی شده و تمام فرهنگها رو فرهنگ مدرنیسم در خودش بلعیده!
یک سری کتاب هست که در این زمینه بسیار مفید هست به طور نمونه این کتاب:

اخلاق یهودی و تمدّن غربی / تألیف سیّد محمّدباقر رکنی / انتشارات هلال / 112 صفحه
معرفی کتاب:
شما هم حتماً تا به حال بسیار درباره مدرنیته شنیده‌اید و خواسته و ناخواسته از این واژه استفاده کرده‌اید؟
آیا به راستی معنا و مفهوم واضحی برای این واژه دارید؟
اساس و ریشه مدرنیته از کجا آمده است؟
پیامدهای مثبت و منفی مدرنیته و مدرنیسم چیست؟
به راستی تا چه میزان از حضور قدرتمند لابی صهیونیسم در ارکان تصمیمگیری دولت چند دهه ی اخیر آمریکا مطلع هستید؟
آیا حضور این لابی یهودی امری تصادفی است یا اینکه توجیه منطقی و پشتوانهای ایدئولوژیک دارد؟
آیا مدرنیسم جهانی به رهبری آمریکا به عنوان چوپان دهکدهی جهانی در چند دهه ی اخیر، مخصوصاً در دوران جنگ سرد، توانسته است آن رسالت مذهبی را به نحوهی شایستهای انجام دهد؟
آیا مدرنیسم به عنوان فرهنگ حاکم بر غرب، توانسته است دِین و وامداری خود را به یهودیّت (تحریف شده) ادا کند یا خیر؟
پاسخ این پرسش‌ها و چندین پرسش مشابه از این دست را می‌توانید در این کتاب بیابید.
در این کتاب سعی شده است به اجمال زمینه های تاریخی شکلگیری مدرنیته در دنیای غرب (یونان و روم باستان) و وابستگی (نه صرفاً تعامل دو طرفه) آن با اصول تحریف شده ی مسیحیّت یهودی یا به عبارت بهتر یهودیگری و در پایان صهیونیسم، بررسی شود.
همچنین ضمن مقایسه تطبیقی آموزه های تحریف شده ی یهودیّت باستان با مبانی فکری مدرنیسم و صهیونیسم امروزی، هدف بارز ساختن مشابهت هایی بین اصول اوّلیه مقوله‌های فوق‌الذّکر موجود است. آیا این مشابهت‌ها به صورت اتّفاقی رخ داده‌اند یا اینکه مدرنیسم و صهیونیسم، ادامه همان مسیحیّت منسوخ قرون وسطایی و به عبارت دقیقتر یهودیّت تحریف شده در عهد عتیق است، که طبق خواست منحرفین از آیین حقیقی حضرت موسی(علیه السلام)، می‌بایست در سراسر جهان و به سردمداری بلوک غرب به ویژه آمریکای فعلی (بارزترین نماد دنیای فوق مدرن)، مرحله به مرحله اجرا شود؟
در این کتاب سعی شده است با رویکردی تاریخی ـ تحلیلی به سؤال (فرضیه) فوق، پاسخی مناسب، البتّه در حدّ ایجاز، داده شود.. همچنین تلاش شده است اصول مورد تأکید در این نوشتار، حتّی الامکان از منابع خود یهودیان و تأثیرگذاران در توسعه فرهنگ مدرن مغرب زمین باشد، ضمن اینکه از منابع اصیل اسلامی مانند قرآن نیز، به عنوان یک معیار دقیق و هم به عنوان فصل الخطاب کلام الهی بهره گرفته شده است.
در این کتاب، ضمن تفکیک جامعه یهود از صهیونیسم، شخصیّت والای پیامبران الوالعزمی؛ چون حضرت موسی(علیه السلام) و حضرت عیسی(علیه السلام) و همچنین پیروان راستین آن بزرگواران را تقدیس و تکریم مینماییم، امّا بر این باوریم، دینی که در حال حاضر تحت عنوان یهودیّت و مسیحیّت بین مدّعیانشان در سراسر جهان رایج است، به دلیل تحریفهای متعدّد با تعالیم آن پیام‌آوران الهی، فاصلهای بسیار زیاد دارد.
این کتاب شامل دو بخش و یک قسمت بحث و نتیجه گیری است: بخش اوّل به معرفی اجمالی یهودیّت و بررسی متون دینی آنها اختصاص یافته؛ و بخش دوم شامل تاریخچه شکلگیری تمدّن غرب مدرن و بیان مبانی و نمادهای مدرنیسم است. از جمله این نمادها : عقل گرایی، انسانگرایی،اصالت سود و منفعت،اصالت فرد، جدا انگاری دین و دنیا یا سکولاریسم، سرمایه داری، اصالت علوم تجربی،اصالت تکامل تاریخی و ماده گرایی دانسته شده است.
در ادامه، تحلیلی تطبیقی بین ویژگیهای یهود و مدرنیسم ارائه شده است و در پایان در قسمت بحث و نتیجه گیری، پاسخ به سؤال یا فرضیه تحقیق، نقد و بررسی شده است.

در قسمت نتیجه گیری بحث می خوانیم :‌به نظر میرسد هسته اصلی فرهنگ و تمدن مدرن، تبلور منیت انسانی یا به عبارتی همان نفس پرستی است ؛ یعنی انسان به مرحله ای می رسد که احساس می کند بدون اتکا به خالق جهان، قادر است خودش، جهان خود را تغییر دهد وحاکم بر سرنوشت خویش باشد . انسان مدرن خود را خدایی دیگر در کنار آفریدگار جهان می داند و این طرز تفکر، اوج خدا ستیزی و مخالفت با فرامین آسمانی و ادیان الهی است و از آنجا که نفس انسان سیری ناپذیر است، برای رسیدن به تمامی امیال و آرزوهای زیاده خواهانه اش، از هیچ کوششی دریغ نمی‌ورزد {و حاصل آن تلاش می شود تکنولوژی مدرن که بر خلاف تمام دست آوردهای قبل از رنسانس بشر در حوزه علم که بنایش بر تعامل با نظم طبیعی جهان بود، بنایش بر تغییر نظم جهان بر طبق امیال نفسانی خودش هست، به هر قیمتی که می خواهد باشد!}

خوب خواندن این کتاب که در بالا معرفی شده است به طور مثال میتواند لایه های عمیقی از بحث را برای شما بازگشایی و تبیین کند.
در اینجا برخی موضوعاتی که پیشنهاد می کنم برای مطالعه و میتونیم منابع بسیار ارزشمندی رو براتون معرفی کنیم رو خدمت دوستان معرفی می کنم:
مباحث اعتقادی
مباحث اخلاق اسلامی
مباحث عرفان عملی
مباحث پاسخ به پرسشها و شبهات اعتقادی (اختلافی تشیع و اهل سنت به ویژه وهابیت!)
مباحث شهدا و سرگذشت نامه های بسیار ارزشمند شهدا که حاوی درسها ارزشمند است
غرب شناسی
یهود شناسی (به عنوان مهمترین دشمن اهل بیت به گواه آیات محکم و صریح قرآن)
بهائیت و پاسخ به شبهات
وهابیت و پاسخ به شبهات
ازدواج و خانواده
مباحث مربوط به زنان (حجاب و عفاف، حقوق زنان در اسلام، فمنیست و...)
مباحث تربیت فرزند
مباحث طب سنتی
مباحث مربوط به مهدویت شامل (مباحث اعتقای مهدویت و امام شناسی، علائم ظهور و شرایط آخرالزمان، وظایف منتظران، انحرافات مهدویت و...)
سبک زندگی اسلامی
و لیست کتابهای خاص (کتابهایی تک جلدی که بسیار ارزشمند تونستن پاسخ سوالات بسیار مهم و بسیار رایج را بدهند به شکلی مطلوب در زمینه هایی مانند، سحر و جادو و جن و رزق و روزی و ارتباط آن کار کردن ما با مقدر بودن میزان رزق و ازدواج موقت و ...)
دوستانی که مایل به مطالعه ی گروهی یا انفرادی بودند بفرمایند موضوع خود را تا کتاب مناسب را معرفی کنیم إن شاء الله...

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، aboutorab ، Havbb 110 ، mahyamatin ، fatemeh ، قلب ، chekel ، ZaHrA110M ، m.hossein ، Night_World ، مجید املشی ، rezamohammadi ، رهگذر. ، میلاد.م ، منادی حق ، help me ، جویای حقیقت ، مصباح ، شیدا ، صبح صادق ، SAViOR ، Islam ، آلاله ، Farzaneh ، mohammad reza ، Tolou ، السا ، nasimesaba ، 135 ، amirhq21 ، محیصا ، Bahar ، neyestan23 ، sagheb ، عماره ، ضحی ، لبخند خدا ، Just God ، MohammadMeraj ، رضوانه ، سدرة المنتهی ، خادمة الزهرا ، fafa* ، ناگفته هاي ناب ، محمدصالح ، حسن.س. ، یاران مهدی
۱۶:۴۵, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام

چه ترسناک هیچکس پیش قدم نمیشه
من اگه بتونم مباحث تربیت فرزند رو دوست دارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، Night_World ، مجید املشی ، رهگذر. ، aboutorab ، منادی حق ، شیدا ، قلب ، mohammad reza ، Tolou ، السا ، nasimesaba ، Bahar ، MohammadMeraj ، رضوانه ، fafa* ، ناگفته هاي ناب
۱۶:۵۳, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۳/دی/۹۲ ۱۶:۴۵)nina نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
چه ترسناک هیچکس پیش قدم نمیشه
واقعا خیلی ترسناک با علاقه ای که به تحقیق و پژوهش دارم ایندفعه رو دلم نمی خواهد مثل دفعه ی پیش شود.
من مباحث زیر را فعلا دوست دارم تا ان شاءالله یک تصمیم نهایی بگیرم
نقل قول:مباحث شهدا و سرگذشت نامه های بسیار ارزشمند شهدا که حاوی درسها ارزشمند است
غرب شناسی
یهود شناسی (به عنوان مهمترین دشمن اهل بیت به گواه آیات محکم و صریح قرآن)
فکر کنم این سه مورد را مخصوص علاقه دارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Night_World ، مجید املشی ، رهگذر. ، aboutorab ، منادی حق ، شیدا ، قلب ، Tolou ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، رضوانه ، ناگفته هاي ناب ، fafa*
۱۷:۲۵, ۲۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۲ ۱۷:۲۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #4
آواتار
شروع خوبی میتونه باشه
به فال نیک میگیریم این قضیه روSmile
ترس نداره که!
میدونید چقدر لذت بخشه وقتی صحبت هامون تنها یه تصور ذهنی نباشه و بر روی پایه ی محکمی استوار شده باشه؟؟؟
خیلی چیزهایی که در ذهنمون میگذره پایه و اساس ندارن. اما وقتی موضوعی رو مشخص می کنیم و خیلی ساده به چند منبع معتبر مراجعه می کنیم و یه مقاله ی ساده ازش در میاریم این باعث یه اطمینان در صحبت هامون میشه و شک ها به یقین تبدیل میشن. این شیوه مطالعه باعث میشه ما از نظرات و دستاوردهای افرادی که در حوزه ی موضوع موردنظرمون فعالیت می کنن و البته تاکید می کنم افراد و منابع معتبر باشن حتما استفاده ی لازم رو ببریم و تنها با فکر خودمون که معمولا در موضوعات زیادی اطلاعات هم نداره اکتفا نکنیم. این خیلی خوبه.Heart

منم به شخصه اعلام آمادگی می کنیم در این حرکت گروهی و ارزشمند

در دو زمینه ی:
غرب شناسی
سبک زندگی اسلامی

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، یاســین ، Night_World ، rezamohammadi ، رهگذر. ، aboutorab ، منادی حق ، help me ، شیدا ، قلب ، Tolou ، السا ، nasimesaba ، Havbb 110 ، لبخند خدا ، MohammadMeraj ، رضوانه ، ناگفته هاي ناب ، fafa*
۱۷:۵۱, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #5

سلام
منم در حوزه بررسی دشمن شناسی جنگ نرم
به خصوص سیر جنبش های اسلامی چند کشور مانند جنبش طالبان.القاعده.اخوان المسلمین.النهضه تونس.حزب التحریر اسلامی جنبش های اسلامی کردستان عراق........
به صورت جداگانه کار میکنم
به خصوص القاعده و طالبان که در ان تفکرات ضد شیعه ای و وهابی موج میزند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Night_World ، aboutorab ، منادی حق ، شیدا ، قلب ، Tolou ، nasimesaba ، m.hossein ، MohammadMeraj ، رضوانه ، ناگفته هاي ناب ، fafa*
۱۸:۰۴, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله
..
..
بنده هم هستم....
ان شاء الله......
بخش مورد علاقه من :

.
فعلا همین یکی،هر وقت تمام شد یک بخش دیگه رو بر می دارم...ان شاءالله

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، aboutorab ، منادی حق ، help me ، مجید املشی ، شیدا ، یاســین ، قلب ، Tolou ، nasimesaba ، m.hossein ، MohammadMeraj ، رضوانه ، ناگفته هاي ناب ، fafa*
۱۸:۱۱, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
با سلام
حقیر فرصت مطالعه کتاب را ندارم ولی تا جایی که بتونم برای کمک به دوستانم مفید باشم کوتاهی نمی کنم
اصلاً یه طور دیگه بگم " من خاک پا و نوکر اونایی هستم که برای رفع مظلومیت و غربت مولای غریبم کار می کنه
یه طور دیگه هم بگم " انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم یا ابا عبدالله علیه السلام
و بابی انت و امی یا امیرالمومنین علی علیه السلام
و انا بریٌ من عدوک یا مولای یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

فقط عاجزانه از همه دوستان می خوام در حق من روسیاه دعا کنند که اهل لاف نباشم و واقعاً از منتظران واقعی تنها منتظر واقعی فرج باشم
خیر و سعادت و سلامت دنیا و آخرت نصیب همه شما عزیزان و خانواده های محترمتان باد ان شاءالله
موفق و پیروز و سلامت باشید
یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، رهگذر. ، مجید املشی ، شیدا ، منادی حق ، یاســین ، قلب ، Tolou ، nasimesaba ، m.hossein ، MohammadMeraj ، رضوانه ، fafa*
۱۸:۲۳, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام. ان شاء الله بنده هم خدمت شما خواهم بود. مباحث مورد نظر بنده «یهود شناسی» و «غرب شناسی» می باشد.

التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، Night_World ، مجید املشی ، شیدا ، یاســین ، قلب ، Tolou ، nasimesaba ، m.hossein ، MohammadMeraj ، رضوانه ، fafa*
۱۹:۲۷, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

سلام.
تو سر تیتر های که اعلام کردید،نسبت به مورد زیر علاقه بیشتری دارم:
ولی از اونجایی که بحث پیرامون این سر تیتر خیلی وسیع هستش،اگه امکان داشته باشه من در موضوع زیر در خدمتم:
ریشه شناسی غدیر و سقیفه(راستش قبل از طرح تاپیک شما هم خودم می خواستم این موضوع رو در تالار پیگیری کنم،خوب اگر که تحت این برنامه هدفمند و مشورت دوستان باشه که چه بهتر ...)
یه تاپیک هم زدم که سر آغاز سلسله بحثهام بوده،یه نگاهی بهش بندازین خوشحال می شم.(آدرسش رو پایین گذاشتم)
پایه گذار سقیفه که بود؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، شیدا ، aboutorab ، یاســین ، منادی حق ، قلب ، Tolou ، مجید املشی ، nasimesaba ، m.hossein ، MohammadMeraj ، رضوانه ، fafa*
۱۹:۳۴, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

یه پیشنهاد : ما وقتی داشتیم تو کارگروه هامون تقریبا شبیه چیزی که جناب علی 110 گفتن کار می کردیم، پس از یه مدت کار که از نظر خودمون، کارهای عالی ای هم بودن و منتظر بودیم که بالاخره کار تموم شه و کتابمون چاپ شه(البته این نظر خودمون بود نه رئیسمون!)، یه دفعه این آقای مسئول تمامی کارها رو تعطیل و گفت :
وقتی خودتون به چیزی که دارید می نویسید، اعتقادی ندارید، کارتون کلا بی فایدس (از بحثایی که موقع جمع آوری اطلاعات داشتیم، متوجه این قضیه شدن)؛ می گفت :مشکل شماها، مشکل اعتقادیه؛ هنوز تو اعتقاداتتون راسخ نشدید که اگه دین و خدا چیزی گفت جلوش واینسید و برا خودتون تبصره بذارید؛
این شد که اول برای تک تک گروه ها و اعضا، یه دوره ی آموزشی اعتقادی تجویز کرد که تا از اون سربلند بیرون نیاین، از مباحث دیگه به خصوص به خصوص سبک زندگی خبری نیست!

پیشنهاد منم اینه برای کسانی که توی موضوعات مختلف، اعلام همکاری می کنن، یه سیر مطالعاتی اعتقادی مقدماتی رو ضروری کنید، و بعد وارد حوزه های تخصصی شن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، aboutorab ، شیدا ، Night_World ، یاســین ، منادی حق ، قلب ، Tolou ، nasimesaba ، m.hossein ، amirhq21 ، MohammadMeraj ، رضوانه ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا