|
فوتبال (بحث و بررسی)
|
|
۴:۰۷, ۲۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۳ ۲:۲۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در تاپیک دربی ارسال زیر رو زدم ولی احتمالا نیاز به بحث داشته باشه دوستان ببخشید ضدحال میزنم میدونم همتون دغدغه دین داریتون از من بیشتره ولی یه نکته ای رو میخواستم این وسط بگنجانم (چه لغتی )دقت کردید چطوری این تب فوتبال شما رو هم گرفته؟ یعنی آنها (اونطرفی ها) لایه لایه کار می کنند مثلا یکی که ضعیف تره با یه بی بی سی فارسی گول میخوره ولی یکی از ظریف تریناش اینه که وقتتون رو بزارید رو همچین چیزی دیگه مذهبی و غیر مذهبی نداره قشنگ با کنترل ذهن همه جور آدم رو دور یه چیزی جمع کردند که نه دنیاشونو* آباد میکنه نه آخرتشونو *البته به غیر از دنیای فوتبالیست های بی سواد و لیدرهای .... اگر آخرتتونو آباد میکنه بگید منم به جمع بپیوندم (ثابت کنید) البته بگم من قبلا طرفدار یکی از تیم های ایرانی و یکی از تیم های خارجی بودم(یعنی میدونم فوتبال دوستی چجور عالمیه>>عالم خیلی ..............یه ) ولی این قضیه برای دوران طفولیت منه ![]() مطالب این تاپیکو ببینید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29236.html http://host15.aparat.com//public/user_da...519834.mp4 ![]() اون پول ها کمابیش برای من و شماست البته درد من پول نیست درد من فراموش مسائل مهمه یک زمانی طاغوت ها علنی استثمار میکردند الان با استثمار فکر و ذهن و دل شما طوری کار میکنند که شما اصلا ناراحت نیستید!!! این شعر مرحومه پروین رو یادتونه؟ روزی گذشت پادشهی از گذرگهی - فریاد شوق بر سر هر کوی و بام خواست پرسید زان میانه یکی کودک یتیم - کاین تابناک چیست که بر تاج پادشاست آن یک جواب داد چه دانیم ما که چیست - پیداست آنقدر که متاعی گرانبهاست نزدیک رفت پیرزنی گوژپشت و گفت - این اشک دیده من و خون دل شماست ما را به رخت و چوب فریفته است - این گرگ سالهاست که با گله آشناست آن پارسا که ده خرد و ملک، رهزن است - آن پادشا که مال رعیت خورد، گداست بر قطرۀ سرشک یتیمان نظاره کن - تا بنگری که روشنی گوهر از کجاست پروین، به کجروان سخن از راستی چه سود - کو آنچنان کسی که نرنجد ز حرف راست به حرف من نه به حرف پروین گوش کنید ![]() جالبش اینجاست که دوستان قبلا گفتند و خواهند گفت بابا بزار ملت سرگرم باشن و جالب تر اینه که شما اصلا متوجه نیستید چه کلاهی داره سرتون میره و دوست هم ندارید متوجه بشید ![]() ببخشید رک میگم در سطحی ترین مورد که همین بحث پول باشه پولشون رو میگیرن ولی به ریش من و شما میخندن و توقع هم دارند که باید ازشون حمایت کنیم البته تغییر الگوها که در تاپیک حب و بغض مصنوعی گفتم بحث عمیقشه وجه شباهت فوتبال با یک پادشاه در چیست؟ پادشاه بر یک مملکت حکومت میکند و فوتبال بر قلب شما پادشاه یه موجود بی مصرفه و فوتبال هم همینطور پادشاه از رعیت خودش مثل زالو میمکه و فوتبال هم همینطور پادشاه به مردمش هیچ سودی نمیرسونه و فوتبال هم همینطور در آخر من شدیدا موافق ترویج ورزش همگانی هستم ولی این جور بحث ها رو مخصوصا برای جوانان مملکت اسلامی مثل مواد مخدر مضر میدونم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۶, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۲ ۲:۰۷)revenger نوشته است: دوست من علی رغم احترامی که براتون قائلم مغلطه میکنید ! فیلم برای دیدنه!!! فوتبال برای بازی کردن حرف شما که مغلطه آمیز تر بود!!!!! فوتبال رو هم ببینید ولی نه اینطور که انقدر امپراطوری فوتبال رو قوی کنید من نمیدونم چه سودی میبرید که اینطور دفاع میکنید حالا اگر رویانیان بود میگفتیم یه پولی به جیبش میره ولی شما خیلی باحالید!!! یکی فوتبال مظلومه یکی هم بیتا
|
|||
|
|
۲:۴۰, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۲:۴۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
نه خیر برادر من، هر دوتاشون برای دیدنه ! و عده خاصی میشن بازیگر این نمایش چه فیلم باشه چه فوتبال .البته شما تو کوچه فوتبال بازی میکنی همونطور که تو مدرسه و دانشگاه تئاتر کار میکنی.
اما ازش دفاع میکنم چون امروز تنها تفریح من جوون این مملکت فوتباله اخه تو این بحران اقتصادی و بیکاری و بدبختی و... یه فوتبال هم نبینیم خب دق میکنیم مومن شما دوست داری آوای باران ببینی، من از این سریالای آبکی خوشم نمیاد دوست دارم فوتبال ببینم دوست دارم تماشا کنم بازی تیم های مختلف اروپایی ، از تاکتیک بازی هاشون خوشم میاد ،از سبک بازی بازیکنا ، از کارهای تیمی ، از ضدفوتبالها حتی و... آخرشم شما کلی حرص میخوری که بابای باران چرا جلبکه و من حال میکنم که این فصل سوارز بهترین بازی ها رو انجام داده ![]() تفریح من اینه بالا برید پایین بیایید تماشای فوتبال یه تفریح سالم و سازنده و عالیه که به شخصه سالها دنبالش میکنم و هیچوقتم توش زیاده روی نکردم و همیشه ازش لذت بردم و می برم |
|||
|
|
۲:۴۷, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
شما با این جمله
نقل قول:شما دوست داری آوای باران ببینی به من توهین کردی کی خوشش میاد؟؟؟ در مورد فوتبال که میدونم خود خدا هم به شما وحی نازل کنه به خاطر تخدیر موجودیش کارتو ادامه میدی اما یک سوال چرا این تفریح شما رو من باید پولشو بدم؟ من راضی نیستم که این خرج ها انجام بشه از بیت المال قطعا بقیه هم راضی نیستن مثلا شما میخوای بری سیرک بعد میان از همه پول میگیرن! |
|||
|
|
۳:۱۷, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۳:۱۹ توسط revenger.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۲ ۲:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: شما با این جمله میگم مغلطه میکنی میگی نه ! دکتر جان اولا که کجای سیستم مملکت ما کارش درسته این دومیش باشه ؟؟؟؟ !!!! مثلا صداوسیما با پول من 1000 تا سریال مفت میسازه یا دولت قبل میاد با پول من مسکن مهر مفت میسازه میده دست یه عده ای از مردم یا خیلی ها با پول من مفت میرن دانشگاه سراسری به ریش من میخندن یا... من چیزی میگم بهتون(البته کاش فقط همین چیزا باشه...) ، تازه اگه حق فوتبال ایران درست داده بشه و باشگاهها خصوصی باشن خیلی خیلی بیشتر از اینا درامد خواهند داشت. شما فوتبال اروپا رو ببین همه تیم ها از درامدهای حق پخش ، فروش بلیت ، فروش محصولات و کمک های خیرخواهانه میچرخه کلی هم سیستمشون درسته دوست من دارید بیخود سخت میگیرید شاید فوتبال مشکلاتی داشته باشه ولی این از ذاتش نیست بلکه به خاطر مشکلات دیگه ست که درش دخیل شده از اقتصاد گرفته تا فرهنگ با این تفکر شما اصولا باید 24 ساعته کار کرد ، عبادت کرد ، حتی خواب جایز نیست درحالی که علی (علیه السلام) فرموده یک سوم زمانتون رو به تفریح حلال بپردازید واسه شما هرچی هست واسه ما فوتباله درش هیچ حرامی هم نمی بینم |
|||
|
|
۳:۳۶, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۳:۳۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دقیقا مثل اون تاپیکه که به خاطر به تذکر به من گفتن طالبان!!!!
من گفتم حرامه؟ ببین برادر شما کلا دیدگاه سودمحور داری فوتبال یک صنعت غربیه در صنعت غربی چیزی به نام وجدان و اخلاق و اینا کشکه فقط سود! الان من مثلا در اسپانیا باشم مردمش مشکل اقتصادی دارند اون باشگاهاشون چقدر تونستن کمک کنند؟ آره فقط یک کمک تخدیر ذهن جوانان برای فکر نکردن به مشکلات |
|||
|
۳:۴۷, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
عزیز من نزن این حرفا رو که هرچی از غرب امد نجسه باید سرشو برید !!!!!!!!!!!!!
اخه اگه اون غرب نبود الان منو تو الان زیر کرسی داشتیم یخ میزدیم و فکرمون این بود فردا گوسفندامونو کجا بچرونیم تو این سرما ![]() ![]() (به شوخی گفتما الان همین نشه دردسر دوباره)من فوتبال رو یه سرگرمی میدونم مثل فیلم و سریال و تئاتر و هر برنامه تلوزیون با چاشنی ترویج ورزش و هنری که باعث میشه هر 90 دقیقه تکراری برات جدیدترین باشه(بجز دربی ایران ![]() )اسپانیا مشکل اقتصادیه خب حامیان تیم نیان ورزشگاه ، خرید نکنن ، مسابقه رو نبینن ،اگه غیر از این بود یا بازم صداوسیما خالی بسته براتون یا مشکل از اون عده خاصه که ظرفیت ندارن نه فوتبال، ادمی که شب امتحان میشه پای تلوزیون خودش مشکل داره نه تلوزیونش !! |
|||
|
|
۳:۵۶, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نظر من اگه خمس و زکات بدن حلاله. درسته اگه این پولی که میگیرن رو به مقدار مصرفشون ( یه زندگیه توووپ) بردارن و بقیشو خیرات کنن ، ولی میدونم این کارو نمیکنن.
البته خمس و زکاتش هم خیلی میشه ولی فکر نکنم کسی بده. |
|||
|
|
۳:۵۹, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۲ ۳:۳۶)عبدالرحمن نوشته است: آره فقط یک کمک اقا ذهن جوانان این مملکت ازبس به مشکلات فکر کرد پوکیدش ![]() ![]() تازه شم با طرز فکر شما که هفته ای نهایتا 5 ساعت فوتبال دیدن باعث تخدیر و پر شدن زمان و لهو و... میشه پس یه غار اجاره کن از فردا با هم بریم داخلش ریاضت بکشیم نه تخدیر میشیم نه دنبال لهو میریم از فرصت ها به صورت بهینه جهت رفع کلیه مشکلات خودمون ، کشورمون ، دنیا و کائنات استفاده میکنیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شب بخیر مرسی موجبات شادی منو فراهم آوردی
|
|||
|
|
۴:۰۰, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۲ ۳:۴۷)revenger نوشته است: عزیز من نزن این حرفا رو که هرچی از غرب امد نجسه باید سرشو برید !!!!!!!!!!!!! ![]() شایدم اگر ما نبودیم اونا داشتند جنازه همدیگرو میخوردن!!!! یکمی تاریخ بخوان برادر |
|||
|
۴:۰۵, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۴:۰۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
دوست من، بنده خودم خط به خط تاریخ تمدن ولایتی رو حفظم
شما تصور کن اگه غربی ها نبودن با اون انقلاب صنعتی شون، با رکود علمی ما قطعا بالاتر از کرسی تکنولوژی نداشتیم ![]() اونا نهال رو از ما گرفتن درختش کردن ، اگه نبودن ما چوب خشک داشتیم الان نه درختچه اقا شرمنده یکم بحثمون تیکه اندازی شد ![]() ![]() ![]() بحث اینجوری میچسبه وگرنه با رعایت ادب و ... الان خواب بودیم ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فوتبال (بررسی ابعاد جدیدی در soft power) | Havbb 110 | 27 | 11,836 |
۲۰/خرداد/۹۱ ۲۱:۲۲ آخرین ارسال: علوم استراتژیک |
|

)
) ولی این قضیه برای دوران طفولیت منه 
![[تصویر: si1ZdZo_535.jpg]](http://media2.afsaran.ir/si1ZdZo_535.jpg)
![[تصویر: 318845_266.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/2/16/318845_266.jpg)
![[تصویر: IMAGE634796071961165973.jpg]](http://images.khabaronline.ir/Images/news/Larg_Pic/12-5-1391/IMAGE634796071961165973.jpg)