|
جهان موازی و هالیوود
|
|
۱۳:۳۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۳۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم مسئله ی جهان موازی به هیچ وجه موضوع تازه ای نیست و نزدیک به دوهزار سال است که در فلسفه موضوعیت دارد اما اینکه چرا هالیوود ناگهان طی چند سال اخیر موج فیلم های جهان موازی را در قالب اثار شاخص خود همچون اواتار و ترون و تلقین سعی در القای موجود بودن این جهان موازی دارد بحثی است که باید به ان بپردازیم . درخت فلسفه دارای سه ریشه است : 1.لوگوس (اصالت کلمه) 2.عنصر مادی 3.عدد و کمیت . ![]() این سه تشکیل تنه ی درخت یعنی متافیزیک را میدهند . در طی سالهای گذشته موضوع اوتوپیا یا ارمان شهر که از رساله ی تیمائوس افلاطون و سپس در کتب اوتوپیا تاموس مور و مدینه ی فاضله فارابی مطرح شد موضوع اصلی این روزهای سریال ها و فیلم های هالیوودی است به عنوان مثال میتوان برای عنصر مادی که یکی از ریشه های درخت فلسفه است تمدن بتونی را نام برد !!! اگر به اطراف خود نگاه کنید متوجه خواهید شد که اگر بتون را از زندگی خود حذف کنید دیگر قادر به ادامه ی زندگی نخواهید بود و یا زندگی برای شما بسیار مشکل خواهد شد یا مثلا تمدن پلاستیکی که دقیقا مثل تمدن بتونی است . امروزه هر کدام از عناصر طبیعت برای خود تمدنی تشکیل داده اند و قسمت های مهمی از زندگی ما را در بر میگیرند و جدا کردن هر کدام از اینها زندگی را برای انسان بسیار دشوار خواهد کرد . عدد و کمیت : پاسخ فیثاغورسی ها به اینکه عالم چیست ؟ فیثاغورسین میگفتند عالم از اعداد تشکیل شده است (0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ) و ما امروز شاهدیم که کامپیوتر ها برای خود اتوپیایی به اسم اینترنت تشکیل داده اند که از اعداد 0 و 1 تشکیل شده است . ابژه و سوژه ![]() به زبان ساده شما جمجمه ی خود را ژه در نظر بگیرید یهمی مرز بین OB و SUB سوژه در واقع ذیل مغز شما و انچه در ذهن شما میگذرد میباشد یعنی سوژه ذهن نیست و در ذهن شما قرار دارد و انچیزی که ذهن شما را میسازد و متعلق شناسایی است و معرفت شما را تشکیل میدهد و بالای جمجمه ی شماست ابژه است یا به زبان ساده تر هر وسیله ای و شی در خارج از ذهن شما مثل : میز ... انسان...مداد...حیوان و غیره . تشکیل ابژه میدهد ضمن اینکه توجه داشته باشید جمع یه گله گوسفند یک ابژه نیست بلکه هر گوسفند یک ابژه است یعنی هر شی در دنیای واقعی یک ابژه برای ذهن شماست ! سوژه فاعل شناسایی است و میتواند متعلق شناسایی یعنی ابژه را درک کند . جهان موازی در طی صد سال اخیر غرب در تلاس است تا ذیل دیگری از متافیزیک را برای انسان ها رقم بزند در این مرحله از عالم واقع یعنی همین جهان نخست که اصطلاحا به ان پرایم یونیورس میگویند میخواهند گذر کنند تا برسند به پارالر یونیورس که نوعی جهان موازی است . یعنی اگر در گذشته فلاسفه در پی ساختن یک اتوپیا بودند که قرار بود بعدن محقق شود امروز بر ان هستند که ان را موازی با این جهان بسازند مانند دو خط ریل اهن که به موازات یکدیگر حرکت میکنند . اوتوپیایی که ما در اینترنت میشناسیم که با 0 و 1 تشکیل شده است همان پارالر یونیورس است که موازات جهانی که ما در ان زندگی میکنیم ساخته شده است ... روابط اجتماعی که ما در این دنیا داریم در اینترنت با پدیده ای به اسم فیس بوک روبرو هستیم ....محله ها و خیابان های ما در اینترنت مرزبندی کشورها را بر نمیتابد ! ![]() اینترنت در واقع همان اتوپیای دیجیتالی است که اصالت را بر عدد میدهد که در سال گذشته بر مبنای همین اوتوپیای دیجیتالی فیلمی با عنوان ترون : میراثاز کمپانی والت دیزنی ساخته شد و جهان موازی را در زیباترین شکل ممکن نشان داد . پس در واقع جهان موازی اوتوپیایی است که همراه با دنیای ما ساخته میشود و به موازات دنیای ما ادامه دارد یکی از راههای ورود به جهان موازی پدیده ای به نام اینترنت است ...سپس رفتن به عالم رویا و خواب ....و راه بعدی استفاده از مواد مخدر جدید یعنی اکس تازی ها و انواع روان گردان ها هستند(اصالت عنصر طبیعی). عالمی که از سوژه های ذهن ما تشکیل میشود !!!به نیت WORLD BUILDING (دنیا سازی) . اگر زمانی قرار بود که اتلانتیس افلاطون محقق شود امروز با جهان موازی شکل گرفته است . Fringe Science به علومی که ما را به جهان موازی وصل میکنند FRINGE میگویند که سریالی تحت نام همین عنوان ساخته شده است این علوم مثل سایبرنتیک و تلپورتیشن و سایکوکنسیس و امثالهم هستند . جهان موازی و هالیوود اما اگر کسی مقوله ای به اسم جهان موازی را با همان شکلی که در فیلم های هالیوودی را قبول کند چه اتفاقی میفتد ؟ پاسخ : شما دیگر به عقبا(جهان اخرت) و معاد و توحید ایمان نخواهید داشت !!! علت ان است که ما در اسلام جهان متوالی داریم نه موازی ...جهان متوالی در اسلام به صورت از کثرت به وحدت است نه مانند جهان موازی از کثرت به بی نهایت ![]() اما ترتیب قرار گیری جهان های متوالی در اسلام به گونه ای است که ما باید اول به سمت جهان مهدوی برویم سپس عقبا . بنابراین تنها کافیست شما مقوله ی جهان موازی را بپذیرید ان هم به شکل سینمای هالیوود و اعتقاد خود را به غیب از دست بدهید !!! الذین یومنون بالغیب و یقیمون الصلاه در اخر هم از دوستان میخوام که هر مطلبی که مطرح میشود را به فراماسونر ها نچسبانند و هر چیزی را به عنوان شیطانی نخوانند جهان موازی جیز نیست چرا که ما خواه یا ناخواه گاهی به سوی ان میرویم (خواب و اینترنت ) اما هدف ما جهانی متوالی است نه موازی چرا که ما به غیب ایمان داریم . والسلام . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بر مبنای نظریه ی M علاوه بر جهان ما ابر صفحات یا همان جهان های بیشمار دیگری نیز در گستره ی ابر جهان شناورند اما از انجایی که این جهان ها در خارج از ابعاد جهان ما واقعند متوجه حضور انها نمی شویم شاید فکر کنید این جهان ها از ما بسیار دورند و در فواصل فرا کیهانی نسبت به جهان ما قرار دارند اما لزوما چنین نیست! در واقع برخی از انها ممکن است حتی در فاصله ی کمتر از چند سانتیمتری شما قرار داشته باشند! یعنی هر چقدر با تلسکوپ های قدرتمند خود سعی کنیم فواصل ابر کیهانی بیشتری را رصد کنیم اما از وجود جهان های دیگری که ممکن است در یک قدمی ما باشند بی خبریم.
بر اساس نظریه ی M هر یک از جهان های شناور در گستره ی بیکران ابر جهان می توانند قوانین فیزیکی متفاوت و مربوط به خود را داشته باشند و حتی تعداد و تنوع ذرات بنیادین هر یک از انها می تواند متفاوت باشد.( ثابت هایی نظیر سرعت نور و . . . هم در هر یک از انها تعریف خاصی دارد ) محاسبات مبتنی بر نظریه ی M نشان می دهد که حداقل ده به توان پانصد جهان با قوانین فیزیکی متفاوت در پهنه ی ابر جهان وجود دارند که قوانین بنیادین هر یک از انها با دیگری متفاوت است. ( توجه شود که عدد 10 به توان 500 خیلی خیلی بزرگ است ) که تازه این عدد فقط در مورد جهان هایی با ویژگی های متفاوت است که در مورد تعداد کل جهان ها احتمالا باید عددی نامتناهی را در نظر گرفت! خب فعلا تا هین جا کافیه!( البته اگر دوستان علاقه داشته باشند مطالب زیاد دیگری هنوز باقی موندن مثل سفر به جهان های دیگر و یا تاثیر جهان های دیگر بر این جهان که می تونن عنوان بشن! ) در اینجا من قصد دارم که چند تا مطلب رو عنوان کنم : 1. مطالب بالا چکیده ی چند تا مطلب بودن که مهمترین اونها از مجله ی دانستنیها بود. 2. همونطور که میبینید مطالب بالا کاملا در قالب نظریه می باشند والبته که دوستان تفاوت نظریه و فرضیه رو می دونن و نیازی به توضیح نیست و صد البته که نظریات جوانی هستند( با قدمتی کمتر از بیست سال ) و با پیشرفت علم روز به روز هم در حال تغییر و تکامل می باشند که لازم به توضیحه که کلیت نظریه ی M هنوز تغییر اساسی نکرده! 3. همونطور که می بینید طبق این نظریه وجود جهان های موازی کاملا مسلمه و تعدادشون هم نامتنهیه! که من می خوام راجع به این قضیه بیشتر بحث بشه! 4. بحث بعدی راجع به خود جهان های موازی هست که طبق این نظریه چیزی جدای از هپروت خواب یا اینترنت است و من فکر نمی کنم که اینها به جهان های موازی ارتباط داشته باشند و صد البته که از مدت ها قبل وجود داشته اند و انسان به راحتی انها را درک می کرده است ولی جهان های موازی قابل درک نیستند! |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:4. بحث بعدی راجع به خود جهان های موازی هست که طبق این نظریه چیزی جدای از هپروت خواب یا اینترنت است و من فکر نمی کنم که اینها به جهان های موازی ارتباط داشته باشند و صد البته که از مدت ها قبل وجود داشته اند و انسان به راحتی انها را درک می کرده است ولی جهان های موازی قابل درک نیستند! برادر جهان موازی یه بحث فلسفیه که 2000 ساله در حوزه ی فلسفه ذهن دارن راجع بهش بحث میکنند . قبلا هم عرض کردم اگه این نظریه m هم که میفرمایید هنوز در حد تئوریه و هیچ بازخورد عملی نداشته ...متاسفانه باید بگم اینجا منم مجبورم عین غربی ها بگم که باید جهان موازی رو برای من به صورت پوزیتیویستی اثبات کنید و اگر نه من از چند تا تئوری توی ذهنم جهان موازی نمیسازم ... هیچ جهانی در این عالم به جز عوالم متوالی نیست که خداوند صریحا در قران فرموده ... و قبول کردن جهان موازی به این شکلی که میگید برای من یه نفر قابل قبول نیست . |
|||
|
۰:۳۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:برادر جهان موازی یه بحث فلسفیه که 2000 ساله در حوزه ی فلسفه ذهن دارن راجع بهش بحث میکنند دوست عزیز من هم دقیقا با همین موضوع مشکل دارم و فکر می کنم اون چیزی که شما می فرمایید جهان موازی نیست و اصلا جهان های موازی مسئله ی فلسفی نیست! بلکه یک مسئله ی علمیه! این مساله ی فلسفی که می فرمایید بیشتر شبیه اتوپیا یا همون مدینه ی فاضله ی خودمونه که از زمان ارسطو و افلاطون مطرح بودن! بنده ابتدای بحث هم گفتم که این تعریف با تعریف هالیوود هم متفاوته و در واقع در هالیوود سعی میشه که جهان موازی به عنوان یک ارمانشهر و یا یک رویا نشون داده بشه! نقل قول:متاسفانه باید بگم اینجا منم مجبورم عین غربی ها بگم که باید جهان موازی رو برای من به صورت پوزیتیویستی اثبات کنید فکر نمیکنم این درخواستتون منطقی باشه . . . . نقل قول:هیچ جهانی در این عالم به جز عوالم متوالی نیست که خداوند صریحا در قران فرموده ... و قبول کردن جهان موازی به این شکلی که میگید برای من یه نفر قابل قبول نیست اخه برادر من اینکه دلیل نمیشه که چون قران نگفته پس قابل قبول نیست پس اگر اینجوریه باید کل نظریات فیزیکی که می خواهند عنوان بشوند از قران اجازه بگیرند! و یا کنگره های بین المللی معیار پذیرش یک نظریه رو قران بذارند! ( که بنده شخصا اینجور اکتشافات از قران رو پایین اوردن شان قران می دونم! ) پس تکلیف این همه نظریه ی فیزیکی ای که تو قران نیست چی میشه؟ یعنی به نظر شما همشون باطلند؟ خواهشا با استدلال برخورد کنید و دلایلی که این نظریه رو قبول ندارید به صورت منطقی عنوان کنید! اتفاقا برای من هم خیلی جای سوال بود که چرا هالیوود به سمت نظریه ی جهان های موازی رفته و دوست داشتم این قضیه مطرح بشه چون به نظر من مثلا اون چیزی که یه فیلمی مثل اینسپشن درباره ی خواب می گه با اون چیزی توی فلشفروارد یا فرینج گفته میشه تفاوت داره و اینا باید از هم تفکیک بشن! |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:جهان های موازی مسئله ی فلسفی نیست! بلکه یک مسئله ی علمیه! گفتم که جهان موازی فقط توی تئوری زنجیره هاست (البته اگه درست گفته باشم) منتها اثبات نشده . هر روز کم و زیادش میکنند ...البته شما فرمودین تبدیل به نظریه شده که من اطلاعی نداشتم . نقل قول:این مساله ی فلسفی که می فرمایید بیشتر شبیه اتوپیا یا همون مدینه ی فاضله ی خودمونه که از زمان ارسطو و افلاطون مطرح بودن برادر منم دارم از اول همینو میگم دیگه به جای اینکه اتوپیای خودشون رو بخوان در اینده بسازن ...اتوپیایی همزمان با دنیای واقع به مثابه دو ریل اهن میسازن ![]() ![]() ![]() نقل قول:فکر نمیکنم این درخواستتون منطقی باشه . . . . اخه این دانشمندها وقتی به عالم غیب ما مسلمون ها میرسه میگن نه همچیم چیزی وجود نداره شما باید اثبات کنید عالم غیب رو ... منم دارم حرف خودشون رو میزنم دانشمندان هم باید پوزیتیویستی برای من جهان موازی اثبات کنند ![]() نقل قول:اخه برادر من اینکه دلیل نمیشه که چون قران نگفته پس قابل قبول نیست من میگم قران گفته جهان متوالی نه موازی ...حتی اگه دانشمندان هم حرفشون رو اثبات کنند که نخواهند توانست تنها عوالم متوالی رو دارند اثبات میکنند. نقل قول:که یه فیلمی مثل اینسپشن درباره ی خواب می گه اینسپشن عالم موازی توی خوابه همونطور که گفتم یکی از راههای رفتن به عالم موازی خوابه . نقل قول:با اون چیزی توی فلشفروارد یا فرینج گفته میشه تفاوت داره و اینا باید از هم تفکیک بشن! فلشفوروارد رو ندیدم اما توی فرینج خانم دانم با موادمخدری به اسم کورتیکسیفان به عالم موازی میره البته توی بعضی از قسمت ها هم از نظریه های فیزیکی صحبت میکنند و میخوان بچسبونن به فیزیک و عالم واقع اما چیزی که مشهوده اینه تا مواد مخدر نباشه از عالم موازی هم خبری نیست ![]() ![]() ![]() توی فیلم ترون جهان موازی رو از اصالت عدد داریم یعنی عالم دیجیتالی تشکیل شده از 0 و 1 . اینکه میفرمایید اینها با هم دیگه فرق دارن منم قبول دارم ...اما شاید بهتر بود که من بیشتر راجع به اوتوپیاهای موازی صحبت میکردم به خصوص راجع به بخش علوم فرینج که گفتم به علومی گفته میشه که ما رو به عالم موازی وصل میکنند حالا این نظریه m هم میتونه از علوم فرینج باشه چون ما رو میخواد به جهان موازی وصل کنه درسته ؟؟؟ تئوری زنجیره ها سایکوکینسیس تلپورتیشن سایبرنتیک و ... پس باز هم ما با یه بحث فلسفی روبرو هستیم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نظرم یکی از دلایلی که هالیوود به سمت جهان های موازی رفته جدید بودن این نظریه است و اینکه ذاتا جای مانور زیادی برای داستان پردازی داره که چون مبنای علمی هم داره میتونه مخاطب رو به چالش بکشه ! ولی در ورای اون همون بحث اتوپیا و مسائل قدیمی از این دست رو به خورد مخاطب میده که به قول شما هزاران ساله توی فلسفه وجود دارن و چیز جدیدی نیست! فقط هالیوود یه راه جدیدی پیدا کرده برای عنوان کردنش!
|
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
زندگی انسان دارای ابعاد مختلفی است. از آنجایی که زندگی دینی و اعتقاد به ماورا در یک برهه زمانی در غرب خیلی کم رنگ شد، ایجاد یک خلاء معنوی نمود. اما چون زندگی دینی به معنای واقعی کلمه، به هیچ وجه مطلوب آنها نیست، برای پر کردن این خلاء معنوی دست به ایجاد معنویت کاذب و ماورای سکولار نمودند. شاید یکی از علل محبوبیت سریال هایی همانند سوپرنچرال و فرینج و ساخت فیلم هایی با محوریت جهان موازی هم همین باشد.
|
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
مسافر عزیز به نکته ی ظریفی اشاره کردید ...دقیقا رویکرد هالیوود به سوی فیلم هایی که این چنین موضوع هایی دارند به همین دلیل است . نبود عالم غیبی و نیاز فطری انسان به پرستش یک معبود ... و هالیوود ماورای جعلی خویش را ارائه میکند
|
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۱۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
وجود داره ولی یک عالم ذهنیه و به سه طریق میشه به عالم موازی رفت : 1 . خواب 2.استفاده از مواد مخدر 3.علوم فرینج ( در پست اول گفتم فرینج چیه )
اینی که شما می گی توهمات و تخیلات روانی است نه جهان موازی
![]() (۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۳۷)Reza_Jackman نوشته است: جهان های موازی به وحدت نمیرسندمنظورتون از وحدت چیه ؟؟؟ مگه خودتون نگفتید جهان موازی مثل دو ریل قطار که به هم نمی رسه اما هندسه فکر کنم نا اقلیدسی می گه در بینهایت دو خط موازی بهم می رسند ؟؟؟؟ (۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۳۷)mamad90 نوشته است: هر چند از ان زمان تا کنون نیروهای بنیادی دیگری نیز کشف شدند اما فیزیکدان ها هم همواره سعی داشته تا با ارائه ی نظریات بدیع تر نشان دهند که تمامی این ذرات تجلیات متفاوتی از یک نیروی واحد دخیل در هستی می باشند ( یعنی به نوعی پیدا کردن یک فرمول برای همه چیز ! ) یک از مهم ترین این نظریات نظریه ای موسوم به "نظریه ی ریسمان" هاست .همواره می خوان این وحدت چهار نیروی بنیادین زمین رو نشون بدن :دی یه چیزی من فکر کنم شما می خواید بگید فیزیک دانان می خوان با فرموله کردن این چهار نیرو افکار ضد خدایی نشون بدن و یه چیزی مثل این که انگ این رو به فیزیک دانان اروپایی بزنیدکه بگید اون ها بی خدا هستند اما جالب اینه که این نظریه رو یک دانشمند مسلمان پاکستانی گفته :دی در ضمن حرف هاتون در مورد نظریه ریسمان و نظریه M همان تعریفات فکر کنم سایت ویکی پدیاست البته شاید شما خودتون نظریه رو فهمیدید اما اون رو باید به گونه ای بگید که امثال شخصی مثل من که نمی تونه فیزیک کوانتوم رو درک کنه باید بفهمه :دی از بقیه حرف ها فاکتور می گیرم :دی |
|||
|
۱۲:۵۵, ۱۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۰ ۱۴:۱۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:منظورتون از وحدت چیه ؟؟؟ دوست عزیزم بحث الان روی هندسه نیست . اگه بخوام یه نمونه ی واقعی از جهان موازی بگم میشه اینترنت ! توی جهان موازی یا شما در دنیای واقعی هستید یا داخل اینترنت(بوسیله ی ذهن)این ارتباط شما و جهان موازی اینترنت با چی شکل میگیره با 0 و 1 کامپیوتری . ونکته ی دیگه اینکه جهان موازی اینجا مجازه حقیقت نداره !!!و نکته ی بعدی اینه که جهان موازی انتها نداره هر چی بری داخلش بیشتر گم میشی حالا منظور ما از وحدت چیه ؟ اینکه همه چیز پیرامون خدا تعریف بشه و خدا رو بذاریم وسط همه چیز رو به تبع خدا بچینیم . ایا کسی میتواند مدعی شود که یه جهان موازی مثه اینترنت اونو به وحدت نزدیک کرده ؟ خیر چون بیشتر دور میشن نمونه اش کسانی میشه که میشن معتاد اینترنت . البته حقیر در بحث جهان موازی اشکالی داشتم این بود که نمیشه از جهان موازی استفاده کرد . اما بعدا متوجه اشتباه خودم شدم اینکه میشود از جهان موازی استفاده کرد به شرطی که واقعی باشد و ما را به سمت حقیقت هدایت کند مثه دیدگاه خودمون در اسلام که ضمن اینکه در عرفان به جهان موازی میریم ولی خودش ما رو هدایت میکنه به حقیقت ! یا علی |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۱۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۵/مهر/۹۰ ۱۲:۵۵)Reza_Jackman نوشته است: دوست عزیزم بحث الان روی هندسه نیست .کلا جک من جون هیچ وقت درست مشخص نکردی که بحثت سر چیه ؟؟؟ منظور من از جهان موازی اینه که شاید ما یه همزادی داشته باشیم در یه سیاره ی دیگه و این اصل جهان موازی برای مثال می تونیم به گربه ی شرودینگر اشاره کنیم این نظریه تا حدودی اثبات شده بزار یه مثال در این رابطه واسط بزنم: سیم ویلون رو در نظربگیر زمانی گه آرشه رو روش می کشی سیم ارتعاش می کنه تو یه لحظه می بینی که سیم تو دو جای مختلف قرار داره یا نه کاپوت جلوی ماشینتون رو بده بالا اون میله ای که واسه سنجش روغن ماشینه رو بالا بکش بعد اون رو به ارتعاش در بیار می بینی اون میله که مثل سیم در یه زمانی در دو جا قرار داره این چه جوری می شه ؟؟؟ البته این خطای دید چشم ماست !!! اما در این رابطه آزمایشی در صفر مطلق انجام شده که جزئیاتش رو فعلا یادم نیست ![]() اصل جهان موازی در فیزیک اینه هر وقت در فیزیک جهان موازی رو شنیدی باید بدونی که منظورشون این مطلبی که من گفتمه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 35506693850104456999.jpg]](http://myup.ir/images/35506693850104456999.jpg)
![[تصویر: 53798139613112564682.jpg]](http://myup.ir/images/53798139613112564682.jpg)
![[تصویر: 31886068955277509875.jpg]](http://myup.ir/images/31886068955277509875.jpg)
![[تصویر: 52752252343269429346.jpg]](http://myup.ir/images/52752252343269429346.jpg)