کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلم هایی که باید دید!!!
۱۹:۴۸, ۲۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۲ ۲۳:۲۴ توسط هادی....)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستای گلمHeart

هدف از باز کردن این تاپیک، معرفیه فیلم های مورده علاقه ی خودمون به دوستامون هست...

به این صورت که :
  • اسمه فیلم رو معرفی کنیم و در صورت امکان یک عکس کم حجم از پوستر فیلم بزاریم...
  • اگر می تونید خلاصه داستان رو تعریف کنید ...
  • بگید برای چی از این فیلم خوشتون اومده...
  • فرقی نمی کنه که فیلم ، داخلیه یا خارجی!!!
  • دقت کنید، فیلمی که پیشنهاد می دید، زیاد منشوری نباشهBlush
  • اگر نقد و مطلبی در نظر داشتید ، حتماً بنویسید...
پ.ن : لطفاً از copy و paste خودداری کنید . اگر یه کلمه در وصفه فیلم بنویسید که : شاهکار بود ، ارزشش بیشتر از کپی های چند صفحه ایهWink

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، سید ابراهیم ، mofa ، هانا ، شیدا ، مجید املشی ، SAViOR ، رضوانه ، Aryha ، السا ، Justice Bringer ، Detector ، azade ، Tolou ، ali0077 ، Ali#59 ، mahdy30na ، حوریه سادات

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۹, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۱:۴۱)Gryffen نوشته است:  در اين كه شما نظر خودتون رو داشته باشيم اصلا شكي نيست
اما اين كه بياد يه فيلم رو ببريد زير سوال كه بگيد اره فقط با اين سه تا فاكتور تونسته بياد بالا اين خيلي مسخره هست
شما سه تا فاكتور از چند فاكتور أساسي واسه هر فيلم رو داريد زير سوال مي بريد و مي گيد اگه اين ها رو بگيريم اون وقت هيچ حرفي برا گفتن نداره و اين به نظرم خيلي مسخره جلوه مي ده

شما برای من در مورد پدرخوانده صحبت کنید ببینم این فیلم غیر از تبلیغ چیز دیگری داشته؟

مثل اینکه روی یه فست فود هزار تا ادویه و سس خوشمزه بزنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۵۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
عبدالرحمن dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1406668744' نوشته است:  1406668744[/url]']
شما برای من در مورد پدرخوانده صحبت کنید ببینم این فیلم غیر از تبلیغ چیز دیگری داشته؟
مثل اینکه روی یه فست فود هزار تا ادویه و سس خوشمزه بزنیم
از كجاش برات تعريف كنم تا فيلم رو درك كنيد ؟!
همين فست فود رو اگه ادويه و سس و ... نزنيم مي شه ملك سليمان و اگه ادويه و سس بهش اضافه كني مي شه پدر خوانده ، مي شه أرباب حلقه ها مي شه مي شه گالادياتور مي شه سكوت بره ها وووووو ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۲:۰۲, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۱:۵۷)Gryffen نوشته است:  از كجاش برات تعريف كنم تا فيلم رو درك كنيد ؟!
همين فست فود رو اگه ادويه و سس و ... نزنيم مي شه ملك سليمان و اگه ادويه و سس بهش اضافه كني مي شه پدر خوانده ، مي شه أرباب حلقه ها مي شه مي شه گالادياتور مي شه سكوت بره ها وووووو ....

ببینید خودتون با بنده هم نظرید دیگه

یک فیلم دو بخش داره

محتوای اصلی

و همون سس و مخلفات

من میگم اکثر این فیلم ها مخصوصا بلاک باسترها از اون سس فراوان استفاده می کنند و شمایی که مشتری بیداری اندیشه هستی نباید گول سس رو بخوری

زیرش غذای موندس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲:۱۲, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
عبدالرحمن dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1406669560' نوشته است:  1406669560[/url]']

ببینید خودتون با بنده هم نظرید دیگه

یک فیلم دو بخش داره

محتوای اصلی

و همون سس و مخلفات

من میگم اکثر این فیلم ها مخصوصا بلاک باسترها از اون سس فراوان استفاده می کنند و شمایی که مشتری بیداری اندیشه هستی نباید گول سس رو بخوری

زیرش غذای موندس
ببينيد دوست عزيز محتواي اصلي هر چي مي تونه باشه اين كه يه كارگردان چه جوري بياد محتواي فيلم رو به هم مرتبط كنه و يه شاهكار درس كنه اين مهمه و اين ارزش مي ده به محتواي فيلم ، هابيت محتواي عظيمي داشت اما متاسفانه پيتر جكسون اون طوري كه بايد نتونست اون رو درس كنه
پدر خوانده بدون سس و مخلفات هم مي تونست به يه جايي برسه چون كارگردان محتواي اصلي فيلم رو جوري درس كرده بود و كاركتر ها رو جوري كنار هم چيده بود كه واقعا حرف نداشت

من اگر مي خواستم به روال بيداري انديشه جلو برم كه الان بايد ....
هيچي ولش كن
۳:۱۸, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۳:۱۹ توسط مهدی ملک زاده.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۷/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۹)PWLG نوشته است:  داداش با این طرز تفکر به جایی نمیرسی.
انتظار داشتی بیان نشون بدن همچی آرومه و ما هم خیلی خوشحالیم؟
کسی هست که بگه فقر نیست.
میدونید درآمد زیر 700، 800 تومن یعنی زیر خط فقر؟
چند نفر همچین درآمدی دارن؟
اگرم داشته باشن تازه میشن شهروند معمولی.

خیالت راحت.
خارجیا هنوز تو فرق iraq و iran موندن.
فکر میکنی چقدر مردم عادی اطلاعات سیاسی قوی دارند؟
همه که مثل ایرانیا نیستن.

داداش من هیچ وقت نگفتم فقر نیست و شما کلا اشتباه برداشت کردین
من میگم کدوم صنعت سینمایی باید شیعه و مسلمونا رو به جهان نشون بده ما یا خود اونا
اگه قراره با تعریف و تمجید از اجنبی ها به جایی برسم همون بهتر که نرسم
مثل این که شما باور کردین اونا خیر و صلاح ما رو میخوان و برای این به این فیلم جایزه دادند که لیاقتشو داشت و هیچ دلیل سیاسی نداشت
در زمان حضرت علی (علیه السلام ) نیز فقر وجود داشت مگر وجود نداشت ؟ آیا ما از مسلمانان زمان ایشون فقط بدبختی هاشون رو میگیم و کاری به رفتار های دیگشون نداریم ؟(نکات منفی و مثبت باید کنار هم نمایش داده شوند )

منم بیشتر از چیزی که شما میگین از آمریکا اطلاع دارم و خیلی وقت صرف مطالعه در موردشون کردم
60درصد آمریکایی فکر می کنن که ایرانیا عربن و حتی فکر می کنن که عین عربستان سعودی دست دزد ها رو تو ایران قطع می کنند
ولی این وسط عایا تخسیر اوناست که از ایران اطلاع زیادی ندارند یا تخسیر ماست که نتونستیم خودمون رو اونطوری که واقعا هستیم به دنیا نشون بدیم
۱۴:۱۶, ۱۲/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۵ ۱۴:۱۸ توسط alirazm.)
شماره ارسال: #26

من میتونم نظر خودم رو داشته باشم یا اختیار نظر خودمو هم ندارم؟
نقد کردن مگه کشکه؟؟؟؟

[quote
ر خوانده هم در عمل چیزی نداره

به برکت موسیقی فیلم و تبلیغ بی نظیر رسانه های نظام سلطه و خودی ها تبدیل به بهترین فیلم شد در اذهان

الان از اکثر افراد بپرسی چی داشت و برام یک صفحه در موردش حرف بزنید چیزی ندارن بگن

فقط طبیعی درست شده + موسیقی + تبلیغ

دقیقا همین اتفاق در مورد تایتانیک بود
][/quote]

شماها همینشو بسازین .....بقیش پیشکش

یک فیلم دو بخش داره

محتوای اصلی

و همون سس و مخلفات

!!!!!! مگه ساندویچه فیلم؟؟؟؟؟ شما فیلمو میخوری؟؟
۲۲:۰۱, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #27

فیلم Forrest Gump با بازی تام هنکس
۱۸:۵۳, ۲۸/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۵ ۱۹:۲۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #28
آواتار
پرفکت ورلد (دنیای کامل)ساخته کلینت ایستوود بزرگ
این فیلم فوق العادست....
جز ده فیلمیه که باید قبل از مرگ دید!

[تصویر: 5RhCpfiZcEWhKhuoGw9XaqtCgHG.jpg]

(۲۸/دی/۹۲ ۱:۱۳)black نوشته است:  خب پس من یه توضیحی درباره کارگردان های فیلم های fight club و darknight میدم.
دیوید فینچر و کریستوفر نولان که دو تا از بهترین کارگردان های هالیوودی هستند.
هر دو تو فیلم هایشون سعی دارن که هرج و مرج و قانون رو روبروی هم قرار بدن .
نمیانده هرج و مرج طلب نولان یک فرد روانی به نام جوکر هست که یکی از ماندگار ترین نقش های تاریخ هالیوود رو ایفا کرد. ( با بازی هیت لجر )
در این سمت هم این نقش رو فردی به نام تایلر دردن ( براد پیت ) ایفا میکنه.
فیلما ها رو ببینید و آخرای داستان ها رو مقایسه کنید. جالبه آخرش.
البته همه اینایی که گفتم برداشت خودم بود و میتونه نقض بشه.

اینم یه دیالوگ ماندگار از فایت کلاب :
تایلر ( برد پیت) : ما بچه های نسل وسط تاریخیم .
هیچ هدف و مقصدی نداریم .... هیچ جنگ بزرگی نداریم ..... رکود شدید نداریم

جنگ بزرگ ما یه جنگ روحیه ! رکود شدید زندگی خود ماست
همهی ما بزرگ شده ی تلویزیونیم و میخوایم باور کنیم یه روز : میلیونر ... ستاره ی سینما ... یا موسیقی راک میشیم ........... ولی نمیشیم
البته باشگاه مشت زنی فینچر بهتر از دارک نایت بود به لحاظ فرم تو این زمینه،دارک نایت نولان بیشتر برای بازی درخشان لجر و خود بتمن که شخصیت مورد علاقه دی سی فن هاست مشهور شد نه تقابل آنارشی ها و قانون مدار ها
شاید نولان از این شخصیت کامیکسی مشهور برای بیان این مطلب استفاده کرده باشه وگرنه بتمن نولان واقعا بتمن نبود!
نولان این رویه رو حفظ کرد و تو فیلم خیره کننده اینسپشن به اوج خودش رسوند ولی بعدش تو میان ستاره ای کمی خنثی کرد این تقابل رو....
الان هم که تو دانکرک احتمالا کاملا از این فضا فاصله گرفته و وراد فاز جدیدی شده...
واقعا این دو فیلم و کارگردانی که اسم بردی استاد بی بدیل سبک خودشون هستند(البته نولان بیشتر!)

[تصویر: jQ2iUsXI2jmUcOFGjOaONCLwaVp.jpg]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا