|
فیلم هایی که باید دید!!!
|
|
۱۹:۴۸, ۲۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۲ ۲۳:۲۴ توسط هادی....)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستای گلم
![]() هدف از باز کردن این تاپیک، معرفیه فیلم های مورده علاقه ی خودمون به دوستامون هست... به این صورت که :
![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۹, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۳ ۱:۴۱)Gryffen نوشته است: در اين كه شما نظر خودتون رو داشته باشيم اصلا شكي نيست شما برای من در مورد پدرخوانده صحبت کنید ببینم این فیلم غیر از تبلیغ چیز دیگری داشته؟ مثل اینکه روی یه فست فود هزار تا ادویه و سس خوشمزه بزنیم |
|||
|
۱:۵۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
عبدالرحمن dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1406668744' نوشته است: 1406668744[/url]']از كجاش برات تعريف كنم تا فيلم رو درك كنيد ؟! همين فست فود رو اگه ادويه و سس و ... نزنيم مي شه ملك سليمان و اگه ادويه و سس بهش اضافه كني مي شه پدر خوانده ، مي شه أرباب حلقه ها مي شه مي شه گالادياتور مي شه سكوت بره ها وووووو .... |
|||
|
|
۲:۰۲, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۳ ۱:۵۷)Gryffen نوشته است: از كجاش برات تعريف كنم تا فيلم رو درك كنيد ؟! ببینید خودتون با بنده هم نظرید دیگه یک فیلم دو بخش داره محتوای اصلی و همون سس و مخلفات من میگم اکثر این فیلم ها مخصوصا بلاک باسترها از اون سس فراوان استفاده می کنند و شمایی که مشتری بیداری اندیشه هستی نباید گول سس رو بخوری زیرش غذای موندس |
|||
|
۲:۱۲, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
عبدالرحمن dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1406669560' نوشته است: 1406669560[/url]']ببينيد دوست عزيز محتواي اصلي هر چي مي تونه باشه اين كه يه كارگردان چه جوري بياد محتواي فيلم رو به هم مرتبط كنه و يه شاهكار درس كنه اين مهمه و اين ارزش مي ده به محتواي فيلم ، هابيت محتواي عظيمي داشت اما متاسفانه پيتر جكسون اون طوري كه بايد نتونست اون رو درس كنه پدر خوانده بدون سس و مخلفات هم مي تونست به يه جايي برسه چون كارگردان محتواي اصلي فيلم رو جوري درس كرده بود و كاركتر ها رو جوري كنار هم چيده بود كه واقعا حرف نداشت من اگر مي خواستم به روال بيداري انديشه جلو برم كه الان بايد .... هيچي ولش كن |
|||
|
۳:۱۸, ۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۳:۱۹ توسط مهدی ملک زاده.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۷/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۹)PWLG نوشته است: داداش با این طرز تفکر به جایی نمیرسی. داداش من هیچ وقت نگفتم فقر نیست و شما کلا اشتباه برداشت کردین من میگم کدوم صنعت سینمایی باید شیعه و مسلمونا رو به جهان نشون بده ما یا خود اونا اگه قراره با تعریف و تمجید از اجنبی ها به جایی برسم همون بهتر که نرسم مثل این که شما باور کردین اونا خیر و صلاح ما رو میخوان و برای این به این فیلم جایزه دادند که لیاقتشو داشت و هیچ دلیل سیاسی نداشت در زمان حضرت علی (علیه السلام ) نیز فقر وجود داشت مگر وجود نداشت ؟ آیا ما از مسلمانان زمان ایشون فقط بدبختی هاشون رو میگیم و کاری به رفتار های دیگشون نداریم ؟(نکات منفی و مثبت باید کنار هم نمایش داده شوند ) منم بیشتر از چیزی که شما میگین از آمریکا اطلاع دارم و خیلی وقت صرف مطالعه در موردشون کردم 60درصد آمریکایی فکر می کنن که ایرانیا عربن و حتی فکر می کنن که عین عربستان سعودی دست دزد ها رو تو ایران قطع می کنند ولی این وسط عایا تخسیر اوناست که از ایران اطلاع زیادی ندارند یا تخسیر ماست که نتونستیم خودمون رو اونطوری که واقعا هستیم به دنیا نشون بدیم |
|||
|
۱۴:۱۶, ۱۲/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۵ ۱۴:۱۸ توسط alirazm.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
من میتونم نظر خودم رو داشته باشم یا اختیار نظر خودمو هم ندارم؟ [quote ر خوانده هم در عمل چیزی نداره به برکت موسیقی فیلم و تبلیغ بی نظیر رسانه های نظام سلطه و خودی ها تبدیل به بهترین فیلم شد در اذهان الان از اکثر افراد بپرسی چی داشت و برام یک صفحه در موردش حرف بزنید چیزی ندارن بگن فقط طبیعی درست شده + موسیقی + تبلیغ دقیقا همین اتفاق در مورد تایتانیک بود ][/quote]شماها همینشو بسازین .....بقیش پیشکش یک فیلم دو بخش داره محتوای اصلی و همون سس و مخلفات !!!!!! مگه ساندویچه فیلم؟؟؟؟؟ شما فیلمو میخوری؟؟ |
|||
|
۲۲:۰۱, ۱۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
فیلم Forrest Gump با بازی تام هنکس
|
|||
|
۱۸:۵۳, ۲۸/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۵ ۱۹:۲۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
پرفکت ورلد (دنیای کامل)ساخته کلینت ایستوود بزرگ
این فیلم فوق العادست.... جز ده فیلمیه که باید قبل از مرگ دید! ![]() (۲۸/دی/۹۲ ۱:۱۳)black نوشته است: خب پس من یه توضیحی درباره کارگردان های فیلم های fight club و darknight میدم.البته باشگاه مشت زنی فینچر بهتر از دارک نایت بود به لحاظ فرم تو این زمینه،دارک نایت نولان بیشتر برای بازی درخشان لجر و خود بتمن که شخصیت مورد علاقه دی سی فن هاست مشهور شد نه تقابل آنارشی ها و قانون مدار ها شاید نولان از این شخصیت کامیکسی مشهور برای بیان این مطلب استفاده کرده باشه وگرنه بتمن نولان واقعا بتمن نبود! نولان این رویه رو حفظ کرد و تو فیلم خیره کننده اینسپشن به اوج خودش رسوند ولی بعدش تو میان ستاره ای کمی خنثی کرد این تقابل رو.... الان هم که تو دانکرک احتمالا کاملا از این فضا فاصله گرفته و وراد فاز جدیدی شده... واقعا این دو فیلم و کارگردانی که اسم بردی استاد بی بدیل سبک خودشون هستند(البته نولان بیشتر!) ![]() |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 5RhCpfiZcEWhKhuoGw9XaqtCgHG.jpg]](http://tinyz.us/pics/original/5RhCpfiZcEWhKhuoGw9XaqtCgHG.jpg)
![[تصویر: jQ2iUsXI2jmUcOFGjOaONCLwaVp.jpg]](http://tinyz.us/pics/original/jQ2iUsXI2jmUcOFGjOaONCLwaVp.jpg)