|
کلاس های عرفان ماهی ۴۰۰ هزار تومن!
|
|
۱۶:۵۷, ۱۲/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دیشب با داداشم نشستیم بحث میکنیم ۱۸ سالشه . میگه داداش عرفان چیه ؟ میگم چطور مگه ؟! : دوستم رفته کلاس عرفان توی شیراز . خیلی ازش تعریف میکنه . استادشونم از تهران میاد!! من با تعجب! : مگه عرفانم کلاس داره ؟ میگه اره ماهی ۴۰۰ تومن هم دوستم میده !!! من با تعجب بیشتر . مگه پول میگیرند برای عرفان . نمیدونستم تعجب کنم بخندم . بزنم توی سر خودم ! میگه : داداش خیلی هم کاری به مذهب ندارند . میتونند خودشون رو توی هوا معلق کنند . شیشه بشکنند و فضا نورانی کنند . میگم . داداش من مگه عرفان این چیزاست !! این ها نهایتا ریاضته . ربطی به عرفان نداره که !! بعد میبینم واقعا کسی نمیدونه انگار عرفان چیه ! خودمم تا کتاب سفینه الصادقین رو نخوندم نمیدونستم واقعا عرفان چیه ! یعنی همین یه سال پیش. نمیخواستم این کتاب رو عمومی بزارم . به دلایلی اما دیدم واقعا لازمه . هر چی ما پنهان کاری کنیم و علوم صحیح رو قایم کنیم . از اون ور شیطان مطالب غلط به خورد جوانها میده در این کتاب اولا توضیح میده عرفان واقعی شیعی مورد تایید چیه . علوم غریبه چیه و چه اثاری داره اجنه چه کارایی میتونند بکنند دکون و دستگاهی که خیلی عارف نماها راه انداخته اند چیه و چه خطراتی داره رفتن طرف مدعیان دروغین . ماجرای دیدن امام زمان چیه و ... کتاب به صورت داستانی هست و خودم ۳ روزه خوندمش. از بس جذاب بود . اگر دوستانی خودند و مشکلی سوالی بود بفرمایند . لینک دانلود نسخه جاوا و اندروید خرید اینترنتی |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۹, ۱۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ای بابا !!!
صفحه موبایل کوچیکه این کتاب رو کجا دارن تا زنگ بزنم و سفارش بدم؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۱۲/بهمن/۹۲