|
حاضرید برای خدا و دینش بمیرید؟
|
|
۱۶:۵۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۲:۱۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به پیشنهاد مدیر انجمن موضوع رو عوض کردم اگه سردرگم شدید شرمندم...
این تاپیک یه سوال و یک نظرخواهیه که در آخر خودم نتیجه گیری های ممکن رو براتون میگم و نظر شما روی نتیجه تاثیر داره لطفا صبور باشید و فکر کنید و پاسخ بدید متشکرم. امروز داشتم یه متنی رو درباره سفیانی می خوندم هیچ ربطی هم نمی دمش به اینکه چون ظهور نزدیکه از سفیانی حرف میزنم...روایتی بود از حضرت علی(علیه السلام) که گفته بودند ایشان(سفیانی) هر که را که روی ایمانش پافشاری کند میکشد و هرکه نامش نام اهل بیت باشد را چه کودک و چه بزرگ در روغن داغی خواهد سوزاند بطوریکه خون مردم شروع به جوشیدن میکند و آه فرشتگان بلند میشود..از این برهه بگذزیم سفیانی که دستش به ایران نمیرسه تا جنایت کنه. همچنین مجریان طرح 2012 بر این باورند که یک چهارم مردم دنیا با این قضیه مخالف هستند و کشتن اونها کار درستی هست و دستور دارند بعد از کسب قدرت به سرعت تمام مخالفان رو تفتیش عقاید و در صورت لزوم به قتل برسونن. حالا خدایی نکرده.... فکر کنید که دو انتخاب دارید یا اینکه کشته بشید و هرگز به خدا کافر نشید حتی لفظا و یا اینکه با میل اونها رفتار کنید در این نظر سنجی تقیه و گفتن دروغ و نجات دادن جان رد هست...آیا قبول میکنید یا میمیرید؟ در ضمن به خانواده,معشوق ویا فرزندانتان هم فکر کنید که بعد شما چه داغی در دلشان است و چه اتفاقاتی برایشان می افتد...به نظر بقیه بچه ها هم عمل نکنید حرف دل خود را بزنید. ممنون |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۶, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۱۳:۳۳ توسط ninjutsu.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
با سلام به برادران
یاد حرف یه بنده خدایی افتادم که می گفت:«خدا لعنت کند آن کسی را که می گوید امام زمان فردا قطعا می آید و خدا لعنت کند آن کسی را که بگوید امام زمان قطعا نمیاد» mall">ما همه به ظهور امام زمان اعتقاد راسخ داریم،ولی اینکه دلیل نمیشه بگیم چون امام زمان صد در صد روزی خواهد آمد،پس بنشینیم و بگیم امام زمان خودش میاد و کارها را رو به راه میکنه و ما چرا باید غصه سفیانی ها را بخوریم،اون که عددی نیست،امام زمان خودش کارشو می سازد. mall">باز هم میگم:ما همه به امام زمان اعتقاد راسخ داریم،ولی امام زمان دلش به جوان شیعه خوش هست که بلند شه و برای ظهورش قدمی بردارد،نه اینکه بیاد و بگه امام زمان خود ظهور کن و خودت با سفیانی ها بجنگ،ما هم مثل کوه اورست پشتت هستیم. mall">البته من منظورم برادران انجمن نیست،طرفم آنهایی است که امام زمان را یکه تاز می دانند. البته من خود به شخصه،اگر روزی جنگ شود،فقط یک تماس با خانه و خداحافظی و Attak ![]() یه دعا:خدایا این آتشی که رفیقمون میگه سفیانی ها برای ما آماده کرده اند تا در آن آپز بشیم بر همه ی ما آسان گردان تا کمی راحتتر آپز بشیم و به درجه رفیع شهادت نائل گردیم.
|
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام
سوال خیلی وحشتناکیه جواب دان بهش خیلی ساده نیست چون من الان میگم فقط خدا جان من برای رضای یک لحظه ی او از من چه قابلی دارد ولی می ترسم اگه پاش بیفته این حرف ها برعکس بشه و بگم مصلحت این است که اجبارا بگوییم اری کافریم و یه جورایی کلاه شرعی بذارم کاری که ازش متنفرم اما از این موجود دو پا هر چیزی بر میاد خدایا در ان موقوع تو زبان من باش که من به تو اعتماد دارم که برترین راه را انتخاب می کنی |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام
نه. چه دلیلی داره برای خدا بمیریم در حالی که پول و ثروت و مقام در مقابلش قرار داره!!!!!! امام حسین برای خدا مرد چی بهش دادن؟!!!!! بجز توهین به خانوادش و خودش و اسلام!!!!! تو این دنیایی که مادیات حرف اول رو میزنه میشه روی خدایی که ندیدیمش حساب کنیم!!!!!! البته...!!! شرمنده ام خدا شرمنده!!!!! ببین چه رسمی در جامعه جا افتاده که تو هم فروشی شدی!!!! انتخابی که مطمئنا در این جامعه با رای 100% تصویب می شود ولی در اجرا تعداد کمی حاضر به کشته شدن در راه خدا خواهند بود این جک رو چند وقت پیش شنیدم: بعد از بررسی جعبه سیاه تانک به این نتیجه رسیدند که علت کشته شدن حسین فهمیده هل دادن فرمانده لشکر بود!!!!! شرمنده ام شهدا راستی شاید این شرمندگی من هم ظاهری!!!!! آره چون اینجا به خاطر کارهای قشنگ و ستایش خدا امتیاز می دن!!!!!؟ ____________________________________ دوستان اگر لحنم کمی تند بود ببخشید. |
|||
|
|
۳:۵۶, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
حدیثی از امام صادق (علیه السلام) که می فرمایند:اگر شیعیان ما می دانستند که در روزی که امام زمان ما قیام خواهد کرد،چه خون ها و چه اتفاقاتی قرار است بیفتد،بیشتر آنها از دین خود بر می گشتند.
من هم حق میدم که بعضی دوستان از اتفاقات آینده می ترسند،ولی این به دلیل اعتماد به نفس فوق العاده پایین و ایمان کم در دین است. |
|||
|
|
۴:۰۴, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
سلام
اين يكيو تا موقعيتش پيش نياد معلوم نمي شه
|
|||
|
۸:۵۵, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
برای جواب به این سوال به دنیا اومدیم( قالوا بلی ....)
|
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
سلام
روزی که داشتم حرفای بالا رو می نوشتم خیلی شک داشتم گفتم شاید عده ای منظورم رو درست متوجه نشن منظورم از متن بالا انتقاد به کارها و رفتار هامونه که خیلی جنبه مادی گرفته قبول دارم خیلی تند رفتم.بازم معذرت می خوام . من بیشتر دوست دارم دید انتقادی به مسائل داشته باشم ولی محدودیت هایی برای خودم قائلم. |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
داستان واقعی است:هنگامی که گروهی از مسلمانان در چنگال مشرکان گرفتار شدند،مشرکان آن ها را مجبور به بازگشت از اسلام و اظهار شرک و بیان کفر کردند. آن عده عبارت از عمار-یاسر-سمه-صهیب-بلال و خباب بودند. پدر و مادر عمار در برابر مشرکان سخت مقاومت کردند و شهید شدند،اما عمار که جوان بود آنچه را که مشرکان می خواستند بر زبان آورد و وقتی خبر در میان مسلمانان پیچید،بعضی ها عمار را محکوم کرده و گفتند؛وی از اسلام بیرون رفته و کافر شده است،اما پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: چنین نیست. من عمار را به خوبی میشناسم. عمار از فرق تا قدم مملو از ایمان است و ایمان با گوشت و خون او آمیخته شده است.
چیزی نگذشت که عمار گریه کنان به خدمت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شرفیاب شد. پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: مگر چه شده است؟ عرض کرد: بسیار بد شد. دست از سرم بر نداشتند تا نسبت به شما جسارت کردم و از بت های آنه به نیکی اسم بردم. پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با دست مبارک اشک از چشمان عمار پاک کرد و فرمود: اگر تو را باز تحت فشار قرار دادند،آنچه می خواهند بگو و جان خود را از خطر حفظ کن. همان هنگام آیه 106 سوره نحل نازل شد و تکلیف مسلمانان را روشن کرد. ترجمه آن آیه چنین است: «کسانی که بعد از ایمان کافر شدند (به جز آنها که تحت قشار واقع شده اند،در حالی که قلبشان با ایمان است) آنها که سینه خود را برای پذیرش کفر گشوده اند،غضب خدا شامل آن ها و عذاب عظیمی در انتظارشان است.» |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۲۰:۴۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۱۲/آبان/۹۰ ۱۶:۵۱)beautiful-mind نوشته است: سلام دوست عزیز تا بحال به معنی اسم من توجه کردید؟ خوبی ها میمیرند. در دنیا انتظاری نیست که کسی کار خوبی انجام بده و قدردانی بشه. خاصیت دنیا رو درک کن. اینجا جای زورگویان و قدرمندانیه که حق بقیه رو ضایع میکنند نه جای خوبان خوبان پیش خدان. |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
دوستان یکم از تخیلات بیاین بیرون توپ و تانک الکی نیست. باور کنید اگه یه گلوله کلاش کنار گوشمون شلیک کنند فردا صبحش ویزای آمریکامون آمادست که بریم اونجا تبعه بشیم. بابا الکی نیست به خدا.
بچه ها مرگ خیلی سخته جونتو کف دستت گرفتن خیلی سخته. فقط کافیه یه کم بشینی فکر کنی اگه جانباز بشی شیمیایی بشی چی؟ فقط کافیه بری یه بار آسایشگاه های جانبازارو ببینی تا به خدا و پیغمبرش کافر بشی. ما که الآنش کم اوردیم خدا اون موقع رو به خیر کنه. باور کنید شهدا خیلی مرد بودن.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |