|
استفاده ی صحیح ماهواره در خانواده آری یا خیر؟!
|
|
۲۱:۲۱, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲۲:۰۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی از خانواده های مذهبی هستند که در منازلشون ماهواره وجود داره استدلاشونم مبنی بر این است که استفاده صحیح میکنند و هیچ ضرری نداره ایا این استدلال درسته؟ کانال های بدشو میبندیم ![]() ![]() لینک تصویر با کیفیت بالا یا این استدلال اشتباست و تاثیر منفی خودشو داره؟ |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲۱:۲۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اطلاعات انسان باید خیلی بالا باشه که تاثیر نذاره...این تاثیر نگذاشتن هم فقط برای کانال های سیاسی و خبریه که انسان ممکنه به عنوان مطلع شدن از وضعیت دشمن بخواد ازشون استفاده کنه اما شرط عقل اینه که اتا زمانی که به شدت به خودش مطمئن نشده قید این شبکه ها رو بزنه
چون یه تیکنیک های پیچیده ای دارن که دوستانی که رشته شون رسانه یا ارتباطات باشه میدونن...اما درباره شبکه های فیلم و موسیقی کلا استفاده ازش غلطه.از نظر من انسان هر چقدر هم که آگاه باشه نمیتونه جلوی غرایز خودش رو بگیره.اونها هم بلدن چطوری از غرایظ انسان سوء استفاده کنن.
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
والا ما داریم
کانالای ایرانو میگیریم با دوتا باغ وحش رو استفاده درست که مشکلی نداره به شرطی که واقعا درست باشه 2-3 تا کانال دیگه هم داریم که البته زیاد اهل تلویزیون نیستیم کلا من فقط 20:30 میبینم =)) |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من شاید بشه شرایط ماهواره رو بر این آیه از قرآن تطبیق داد(اگه اشکال بهش وارده، صرفا نظر شخصیمه نه چیز دیگه ای) : "قل فیهما اثم کبیر و منافع للناس، و اثمهما اکبر من نفعهما" بقره- 219 "در آنها گناه و زیان بزرگی است و منافعی برای مردم(ولی) گناه آنها از نفعشان بیشتر است" پس ممکنه بعضیا بگن شبکه های خوبم داره(که به شخصه اصلا این رو قبول ندارم) ولی ضررش بیشتره! |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
در کل ماهواره ب خودی خود، چیز بدی نیست ... مثل همین اینترنت ک داریم ازش استفاده می کنیم ....
مثل ی عینک ک میشه از پشتش هر چیزیو دید .... ![]() ولی خب، مشکل بزرگی ک داره اینه ک الان برنامه ریزیشون برای ایران از طریق همین ماهواره ها پیش میره !!! البته از اونجایی ک اخبار ایران، خیلی سانسوری داره و خیلی چیزها رو عامدانه پررنگ و کمرنگ می کنن، برای شنیدن اخبار از زبون اونطرفی ها خیلی خوبه .... البته این اخباری هم ک اونا میگن، پر از همین کم رنگ و پررنگ کردن هاست .... |
|||
|
|
۱:۵۵, ۳۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۲ ۱:۵۹ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
(۲۹/دی/۹۲ ۲۲:۵۳)Aban نوشته است: در کل ماهواره ب خودی خود، چیز بدی نیست ... مثل همین اینترنت ک داریم ازش استفاده می کنیم .... اتفاقا چون به ذات بده نمیشه ازش درست استفاده کرد ... وارد مسائل نمیشم و نمیگم از کنترلی تا دستت میافته روی روانت رژه میره!!! ولی میگم .. حداقل حداقل کم رنگ ترین تاثیر وجود ماهواره قبح شکنی عمیق در جو خانواده است ... شما فرض کن در جمع خانواده داری مستند علمی میبینی که مشکلی هم نداره! ( از این بهتر؟) یکهو وسط مستند پیام های بازگانی یا تبلیغ فیلمی که قرار شب بذاره پخش میشه .. تا بیای به خودت بجنبی ... کنترل پیدا کنی ... بزنی کانال عوض شه .. دیگه کار از کار گذشته .. نه؟ یا مثلا می بینی (خودم دیدم) بچه 7 ساله نشسته پای فلان فیلم ماهواره! می بینه مامانه داره چپ چپ نگاه می کنه .. بچه زود میگه مامان! به جان خودم چیزی نداره!!! . . حالا میشه من بپرسم دقیقا چی نداره؟؟ دیگه خواسته یا ناخواسته... غیر مستقیم یا مستقیم توی خونه در این باره صحبت میشه ... از این موارد خیلی دیدم ... ربطی به کاربرد درست و غلط هم نداره ... ضمن این که بچه کنجکاوه و تا یک حدی میشه جلوش رو گرفت! اما اخبار ... باید قبول کنیم هر رسانه ای طبیعتا بر حسب منافع خودش عمل میکنه .. چه BBC و FOXو .. باشه چه همین جمهوری اسلامی خودمون ... این که ماهواره میارم توی خونه که اخبار درست به گوشم برسه و این حرف ها .. بهانه ای بیش نیست .. یعنی واقعا هیچ راه دیگه ای نداره فهمیدن حقایق؟ همه ی همون شبکه ها سایت هم دارن .. اگه واقعا دنبال حقیقت هستید کار تون با یک فیل*تر* شکن هم راه می افته .... ==== حالا فارغ همه ی این حرف ها یک سوال ..(جوابش برا دل خودتون) اگه یک عالم روحانی بیاد خونتون جلوش همون اخبار( با همون آرایش کم مجری خانوم) رو می بینین!؟؟ به فرض که اون روز کانال رو عوض کنید با امام زمان میخواین چی کار کنین؟ پر چونگی هام رو حلال کنید ... یاالله |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام پیشنهاد می کنم که مستند "اثیر" رو که شبا ساعت 19:15 از شبکه 3 پخش می شه و در همین رابطه هستش رو ببینید (کاری از گروه فرهنگ و معارف هستش)؛ همین الانم داره پخش می شه |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۲ ۱۱:۳۵ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ماهواره که اصلاخوب نیس! ازاونطرفم تی وی خودمون همش سریالای تکرای !!!!یه کم تنوع پیدابشه!!!خسته شدیم ازبس،پس ازبارانو ریحانه وخواب وبیداریو نشون ملت دادن توکانالاشون.... برنامه سازی نمیکنن....4تابرنامه ی خوب بسازن مردم نرن طرف ماهواره.... یامیزگرده برنامه هاشون....یاخبر... خب وقتی آدم خسته میشه میره سراغ ماهواره دیگه.... دیگه طنزخوبم نداریم تومملکتمون... یه مهران مدیری بود که نمیدونم چرادیگه مجموعه هاشم کردن سریال خونگی.... من حق میدم که مردممون برن طرف ماهواره....ولی همین ماهواره س که دمارازروزگار مردممون درآورده... آمارطلاقوببینید چقدررفته بالا.... اوناکه دلشون واسه مانسوخته برنامه های رنگو لعاب دارمیسازن...ماهم نشستیم این وسط دست رودست گذاشتیم.... ازشبکه های خبری خودمونم نگید که خیلی سانسوری دارن...اوضاع مملکتو نشون مردم نمیدن...آدم صداش درمیاد میره سراغ ماهواره.... |
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اقا اول یکی بیاد استفاده صحیح رو معنی کنه بعدش بحث کنیم روش!
چیزی که صحیحه که اشکالی نداره
|
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اونایی که این حرف ها رو می زنن فقط خودشون رو گول می زنن و به نوعی آخرتشون رو به دنیاشون می فروشن.
وتقعا به نظر شما می شه آدم ماهواره داشته باشه اما فیلم ها و برنامه های بدش رو نبینه؟؟؟؟؟؟؟//// ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mahvareh_1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8109767834/mahvareh_1.jpg)

و خیلی چیزها رو عامدانه پررنگ و کمرنگ می کنن، برای شنیدن اخبار از زبون اونطرفی ها خیلی خوبه ....