|
خواندن خدا با وسیله ، بی وسیله؟؟(مهم)
|
|
۱۱:۴۵, ۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۲ ۱:۰۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
احتمال خیلی زیاد این عبارت رو دیدید نقل قول:خدایا من در کلبه گدائی خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری اول اینکه من هر چه گشتم منبعی برای این عبارت که عمدتا به امام سجاد علیه السلام نسبت می دهند پیدا نکردم دوم اینکه این عبارت با وجود زیبایی ظاهری از لحاظ اسلامی اشکال دارد اشکالش در چیست؟ خدا غنی بالذات است و "نداشتن" در مورد خدا بی معنیست خدا چرا باید یک خدای دیگر داشته باشد ؟ یک رب دیگه؟؟ حالا شاید یک نفر عادی چنین عبارتی رو بگوید چندان مشکل نداشته باشد ولی وقتی به یک معصوم نسبت داده می شود خطرناک می شود مخصوصا وقتی شما می بینید این جملات در کنار برخی جملات افرادی مثل دکتر شریعتی و امثالهم نمایش داده می شود حالا بحثم سر این نبود بحثم سر اینه که این نوع مناجات هایی که شما کمابیش میبینید زیاد شده و مخصوصا دختر خانم ها مشتریش هستن از مذهبی و غیر مذهبی عمدتا یه اشکال خیلی خیلی بزرگ داره حذف اهل بیت علیهم السلام بصورت ظاهری یا باطنی ظاهریش اینه که اصلا اسمی ازشون برده نمیشه باطنیش اینه که نوع مناجاتی که انجام میشه با مناجات های اهل بیت سنخیتی نداره و بعضا اشتباهه مثلا یجا میگفت کاش خدا یه خط SMS داشت تا ما بندگان هر موقع که دلمون خواست بهش پیام بدیم(مثال بود) منظور اینه که در خود این مناجات گفتن اشتباه وجود داره اگر ما وسط جزایر هاوایی هم باشیم یچیزی ! ولی در داخل ایران امکان تحقیق وجود داره در مورد نوع مناجات اهل بیت مگر اینکه دلمون نخواد............ ما نمیتونیم بگیم هرجور دوست داشتی مناجات کن مخصوصا وقتی این همه منابع ادعیه وجود داره فقط قسمت خوب ماجرا اینه که افراد دخیل در این قضیه (افراد جزء) واقعا نیت بدی ندارند و همشون وضعشون از امثال من خیلی بهتره ولی این تاپیک رو زدم که حواسمون به سرچشمه های این نوع تفکرات معطوف بشه قبل از جواب دادن این تاپیک رو هم ببینید هیچ آداب و ترتیبی مجوی؟! و http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30581.html ========= دو مورد بصورت سهوی در تاپیک اشتباه کرده بودم سر غلط تایپی رو یک مورد دیگه دوستان خواهشا مشکلی دیدن بگن راه دوری نمیره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اهل بیت وسیله اند یا هدف؟ | عبدالرحمن | 6 | 3,072 |