|
(A+)احادیث و نکته های نابی که در زندگی من بسیار اثر گذار بودند&
|
|
۲۰:۲۸, ۲۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
شما با کلیک روی اینجا می توانید از نکات ناب معرفت شناختی اسلامی بهره مند شوید در ادامه به مرور قسمت هایی از این نکات را برای دوستان قرار می دهیم *****ص82: متأسفانه بسیاری از ما از دین و از حقایق، تنها در پی یادگرفتن الفاظی هستیم که آنها را به دیگران تحویل دهیم و هیچگاه در صدد این نیستیم که آیا مطالبی که یاد گرفته ایم و به حساب خودمان با یادگرفتن آنها خود را مسلمان میدانیم اعتقاد قلبی ما شده یا خیر؟! ...پس هان ای عزیز تنها به یادگرفتن قناعت مکن؛ زیرا یادگرفتن وقتی به انسان نفع می دهد که معلومات او توأم با اعتقاد باشد .البته منظور نفع اخروی است و الّا چه بسا افرادی با همین محفوظات، سال های سال از منافع دنیوی آن برخوردار و امور خود را به خوبی بگذرانند و مردم، اطرافشان را گرفته، انها را از بزرگان دین هم بدانند، و همین اجتماع و اعتقاد مردم، امر را بر انها مشتبه کرده، زودتر آنها را به هلاکت معنوی برساند. اعتقاد نیز اگر اعتقاد صحیح و جازم باشد ملازم و همراه با عمل است. اگر عمل صحیح، ناشی از اعتقاد درست باشد دارای اثر و علامت است؛ روز به روز یقین و شوق به عالم بقا و پشت کردن به دنیا را زیادتر می کند تا جایی که انسان می شود ((روحانی)) و در عین حال که در زندان تن و عالم ناسوت محبوس است قلبش که از برکت اعمال صالح به حیات انسانی زنده شده، با ملاء اعلی در ارتباط است و نمونه ای از فیوضات عالم غیب را درک می کند. { مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثى وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً وَ لَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ ما كانُوا يَعْمَلُو }"نحل-97" (( هر كس- از مرد يا زن- كار شايسته كند و مؤمن باشد، قطعاً او را با زندگى پاكيزهاى، حياتِ [حقيقى] بخشيم، و مسلماً به آنان بهتر از آنچه انجام مىدادند پاداش خواهيم داد)) پس هر عِلمی برای عمل است و قیمت هر عملی به قدر نیت عامل اوست و هر نیتی برای نتیجه است. در این عالم همه فعالیت می کنند، لکن اهداف و نیات و در نتیجه آثار مختلف است؛ زیرا از هر عملی اثری در نفس انسان پیدا میشود. اگر عمل ظلمانی بود ایجاد ظلمت می کند و اگر نورانی بود اثری دل افروز و نورانی خواهد داشت. ***ص84:یکی از نشانه های ایمان صحیح و اعتقاد درست این است که اگر انسان بین دو امر مخیر شد که در یکی رضای خالق و سخط و خشم مخلوق و در دیگری عکس آن باشد، رضای خالق را بر رضای مخلوق ترجیه دهد. (( مِنْ صِحَّةِ يَقِينِ الْمَرْءِ الْمُسْلِمِ أَنْ لَا يُرْضِيَ النَّاسَ بِسَخَطِ اللَّه)) ((از امام صادق (علیه السلام) كه فرمود: از درستى يقين مرد مسلمان اين است كه مردم را خشنود نكند به خشم خدا))"اصول كافى-ترجمه كمرهاى، ج4، ص: 183باب فضل يقين" |
|||
| آغاز صفحه 35 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۹, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #341
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام علیکم الإمام علىٌّ(عليه السلام): اجعَلْ هَمَّکَ لِمَعادِکَ تَصْلُحْ. کوشش و همت خود را مصروف آخرتت گردان، اصلاح مى شوى. ميزان الحکمه، جلد 1، ص ۵۸ ****** "اعضا و جوارح به خاطر زبان ثواب يا عقاب مي بينند" قالَ الاْمامُ عَلىّ بنُ الْحسَین، زَیْنُ الْعابدین (عَلَیْهِ السَّلام) : إنَّ لِسانَ ابْنَ آدَم یَشْرُفُ عَلى جَمیعِ جَوارِحِهِ كُلَّ صَباح فَیَقُولُ: كَیْفَ أصْبَحْتُمْ؟ فَیَقُولُونَ: بِخَیْر إنْ تَرَكْتَنا، إنَّما نُثابُ وَ نُعاقَبُ بِكَ. امام سجاد(علیه اسلام) فرمود: هر روز صبحگاهان زبان انسان بر تمام اعضاء و جوارحش وارد مى شود و مى گوید: چگونه اید؟ و در چه وضعیّتى هستید؟ جواب دهند: اگر تو ما را رها كنى خوب و آسوده هستیم، چون كه ما به وسیله تو مورد ثواب و عقاب قرار مى گیریم. اصول كافى: ج 2، ص 115، وسائل الشّیعه: ج 12، ص 189، ح 1. به نقل از سایت اندیشه قم ************** "صلوات " برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموشمان نشود. "خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست." اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج |
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #342
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام علیکم. ********** الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين علي ابن ابي طالب عليه السلام نگاه شیطان بر نمازگزار امام علی (ع ) : اذا قام الرجل الی الصلاة اقبل الیه ابلیس ینظر الیه حسدا لما یری من رحمة الله التی تغشاء هنگامی که کسی به نماز برمی خیزد، شیطان می آید و به نظر حسادت به او نگاه می کند، زیرا می بیند که رحمت خدا او را فرا گرفته است . ( بحار الانوار، ج ,82 ص 207 ) ********** "صلوات " برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموشمان نشود. "خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست." اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #343
|
|||
|
|||
|
مَـن نَـظَرَ إلى أبَـويهِ نَظَرَ ماقِتٍ وهُما ظالِمانِ لَهُ ، لَم يَقبَلِ اللّهُ لَهُ صَلاةً .
امام صادق عليهالسلام : هركه به پدر و مادر خود كه بهاو ستم كردهاند كينهتوزانه نگاه كند ، خداوند هيچ نمازى از او نپذيرد . منتخب ميزان الحكمة : 614 |
|||
|
|
۳:۲۹, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #344
|
|||
|
|||
|
ای بنده تسلیم در برابر خدا! تا به حال با خود فکر کرده ای در برابر این سخن شیطان ملعون چه پاسخی به پروردگارت خواهی داشت؟ " ما كانَ لِی عَلَیْكُمْ مِنْ سُلْطانٍ إِلاَّ أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِی" من بر شما سُلطه ای نداشتم فقط دعوتتان می كردم شما هم لبیك می گفتید.. سوره ابراهیم / 22 |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #345
|
|||
|
|||
|
امیر المؤمونین علی (علیه السلام):
اگر کسی به تو گمان نیک بُرد،خوشبینی او را تصدیق کن. نهج البلاغه ، حکمت 248 |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #346
|
|||
|
|||
|
زمانى بر مردم خواهد آمد كه درآن عافيت ده جزء است كه نه جزء آن در كناره گيرى از مردم و يك جزء آن در خاموشى است. از سخنان گهربار علی بن موسی الرضا علیه السلام تحف العقول, ص 446. |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #347
|
|||
|
|||
|
امام حسن عسکری علیه السلام:
جُعِلتِ الخَبائِثُ فی بَیت وَ جُعِل مِفتاحُهُ الکَذِبَ تمام پلیدیها در خانه ای قرار داده شده و کلید آن دروغگویی است. (بحار الانوار، ج78، ص377) |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #348
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
1-امام خامنه ای(حفظه الله) : بصیرت یعنی اینکه بدانیم شمری که سر امام حسین (علیه السلام) را برید همان جانباز جنگ صفین بود که تا مرز شهادت پیش رفت. 2-امام صادق(علیه السلام) فرمودهاند "ایمان خود را قبل از ظهور تكمیل كنید چون در لحظات ظهور ایمانها به سختی مورد امتحان و ابتلاء قرار میگیرند. "(كافی/1/370/6 ؛ كمالالدین/1/18) 3-آیت الله محمد تقی مصباح یزدی : در پاسخ به سؤالی مبنی چگونگی مقابله جوانان با مفاسد اخلاقی، گفت: بهترین و آسانترین راهی که جوانان میتوانند برای مقابله با مفاسد اتخاذ کنند، توسل به حضرت بقیةاللهالاعظم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. 4-عبدالله بن سنان میگوید: حضرت صادق علیه السلام فرمود: به زودی شبههای مهدوی عارض شما میگردد؛ پس (در ایام) بدون نشانهای كه دیده شود و بدون امامی که شما را هدایت کند باقی خواهید ماند. در آن روز کسی نجات نمییابد مگر آن كسی كه به دعای غریق، دعا كند.عرض كردم: «دعای غریق چیست؟» حضرت فرمود:«به راستی كه خدای عزّوجل مقلب القلوب و الابصار است، اما آنچنان كه من گفتم بگو: یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِكَ.» 5-اگر این ولایت فقیه جهانگیر شود، امام زمان ما خواهد آمد، و این مقدمه سازی برای ظهور حضرت است. ما در دوران نائب امام زمان امتحان میشویم برای خود حضرت؛ اگر در امتحانات پای رکاب ولی فقیه ـ نائب امام زمان(علیه السلام) ـ پیروز شدیم، به امام زمان(علیه السلام) خواهیم رسید. 6-امام صادق(علیه السلام):«امام خودت را بشناس، زیرا، هرگاه، امام خود را شناختی، تقدم یا تاخر این «امر ظهور»، زیانی به تو نرساند.» 7-راز امنیت ایران از نگاه آیت الله جوادی آملی : ما (ایرانیان) به برکت اهل بیت علیهمالسلام در میدان مین از مصونیت برخورداریم. 8-«ان یَشَأ یُذهِبكُم ایُّهَا النّاسُ و یأتِ بِآخَرینَ وَ كانَ اللّهُ على ذلكَ قدیر» (نساء: 5.)133 اى مردم، اگر او بخواهد شما را از بین مىبرد و افراد دیگرى به جاى شما مىآورد و خدا بر این كار تواناست. آیه در سیاق برخى آیات در بىنیازى خدا از طاعت مردم و عدم زیان از مخالفت مردم است؛ زیرا آنچه در آسمان و زمین است مِلك اوست. سپس مىفرماید: براى خدا هیچ مانعى ندارد كه شما را از بین ببرد و جمعیتى آمادهتر و مصمّمتر جانشین شما كند و خداوند بر این كار توانایى دارد.شیخ طوسى، طبرسى، میبدى، زمخشرى، قرطبى، آلوسى، فیض كاشانى، طبرى و دیگر مفسّران از رسول خدا نقل كردهاند: «وقتى این آیه نازل شد، رسول خدا دست خود را به پشت سلمان زد و فرمود، آن جمعیت قوم این مرد، یعنى مردم عجم و فارس هستند.» 9-(کو گوش شنوا) امام على علیهالسلام : هر كس چشم خود را [از نامحرم] فرو بندد، قلبش راحت میشود. |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۳/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۱ ۱۷:۰۲ توسط Ramin_Ghn.)
شماره ارسال: #349
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ أَمَّا عِلَّةُ مَا وَقَعَ مِنَ الْغَيْبَةِ فَإِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ (يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَسْئَلُوا عَنْ أَشْياءَ إِنْ تُبْدَ لَكُمْ تَسُؤْكُمْ) إِنَّهُ لَمْ يَكُنْ أَحَدٌ مِنْ آبَائِي إِلَّا وَقَعَتْ فِي عُنُقِهِ بَيْعَةٌ لِطَاغِيَةِ زَمَانِهِ وَ إِنِّي أَخْرُجُ حِينَ أَخْرُجُ وَ لَا بَيْعَةَ لِأَحَدٍ مِنَ الطَّوَاغِيتِ فِي عُنُقِي وَ أَمَّا وَجْهُ الِانْتِفَاعِ بِي فِي غَيْبَتِي فَكَالِانْتِفَاعِ بِالشَّمْسِ إِذَا غَيَّبَهَا عَنِ الْأَبْصَارِ السَّحَابُ وَ إِنِّي لَأَمَانٌ لِأَهْلِ الْأَرْضِ كَمَا أَنَّ النُّجُومَ أَمَانٌ لِأَهْلِ السَّمَاءِ فَأَغْلِقُوا أَبْوَابَ السُّؤَالِ عَمَّا لَا يَعْنِيكُمْ وَ لَا تَتَكَلَّفُوا عَلَى مَا قَدْ كُفِيتُمْ وَ أَكْثِرُوا الدُّعَاءَ بِتَعْجِيلِ الْفَرَجِ فَإِنَّ ذَلِكَ فَرَجُكُم
اما علت وقوع غیبت، پس خدای عزوجل می فرماید: ای کسانی که ایمان آوردید درباره چیزهایی نپرسید که اگر برایتان آشکار شود ناراحتتان می کند. هيچ يک از پدرانم علیهم السلام نبود مگر اينکه بر گردن او بيعتي از طاغوت زمانش بود ، و من در حالي خروج مي کنم که بيعتي براي احدي از طاغوتها بر گردنم نيست.(یعنی در برابر هیچ طاغوت و حکومت ظالمی تقیه نمی کنند و در برابرشان می ایستند) و اما چگونگی بهره مندی از من در غیبتم پس مانند بهره مندی از خورشید است هنگامی که در پس ابر از چشمها پنهان می شود و من امان اهل زمین هستم همان گونه که ستارگان امان اهل آسمان هستند. پس باب پرسش از اموری که به شما مربوط نیست را ببندید و خود را برای دانستن چیزهایی که از عهده شما برداشته شده به زحمت نیندازید و برای تعجیل فرج زیاد دعا کنید که آن فرج شماست. |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #350
|
|||
|
|||
|
امام علي ( ع ) :
اگر پنج خصلت نبود ، همه ي مردم جزو صالحان مي شدند : قانع بودن به ناداني ، حرص به دنيا ، بخل ورزي به زيادي ، رياكاري در عمل و خود رأيي. المواعظ العدديه ص263 |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث) | شهیدطیبه واعظی | 1,239 | 333,085 |
۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۰۴ آخرین ارسال: raved2017 |
|
| ضمیمه عیدی، لحظاتی ناب از زندگی مولا(بسیار زیباست) | سید ابراهیم | 31 | 14,819 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| کلیپ بسیار تاثیر گذار/حضرت رقیه که بود؟؟ | sarallah | 0 | 1,045 |
۶/آذر/۹۳ ۱۲:۵۷ آخرین ارسال: sarallah |
|