کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.35 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(A+)احادیث و نکته های نابی که در زندگی من بسیار اثر گذار بودند&
۲۰:۲۸, ۲۲/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام رفقا
شما با کلیک روی اینجا می توانید از نکات ناب معرفت شناختی اسلامی بهره مند شوید
در ادامه به مرور قسمت هایی از این نکات را برای دوستان قرار می دهیم

*****ص82: متأسفانه بسیاری از ما از دین و از حقایق، تنها در پی یادگرفتن الفاظی هستیم که آنها را به دیگران تحویل دهیم و هیچگاه در صدد این نیستیم که آیا مطالبی که یاد گرفته ایم و به حساب خودمان با یادگرفتن آنها خود را مسلمان میدانیم اعتقاد قلبی ما شده یا خیر؟!

...پس هان ای عزیز تنها به یادگرفتن قناعت مکن؛ زیرا یادگرفتن وقتی به انسان نفع می دهد که معلومات او توأم با اعتقاد باشد .البته منظور نفع اخروی است و الّا چه بسا افرادی با همین محفوظات، سال های سال از منافع دنیوی آن برخوردار و امور خود را به خوبی بگذرانند و مردم، اطرافشان را گرفته، انها را از بزرگان دین هم بدانند، و همین اجتماع و اعتقاد مردم، امر را بر انها مشتبه کرده، زودتر آنها را به هلاکت معنوی برساند.

اعتقاد نیز اگر اعتقاد صحیح و جازم باشد ملازم و همراه با عمل است. اگر عمل صحیح، ناشی از اعتقاد درست باشد دارای اثر و علامت است؛ روز به روز یقین و شوق به عالم بقا و پشت کردن به دنیا را زیادتر می کند تا جایی که انسان می شود ((روحانی)) و در عین حال که در زندان تن و عالم ناسوت محبوس است قلبش که از برکت اعمال صالح به حیات انسانی زنده شده، با ملاء اعلی در ارتباط است و نمونه ای از فیوضات عالم غیب را درک می کند.

{ مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثى‏ وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً وَ لَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ ما كانُوا يَعْمَلُو }"نحل-97"
(( هر كس- از مرد يا زن- كار شايسته كند و مؤمن باشد، قطعاً او را با زندگى پاكيزه‏اى، حياتِ [حقيقى‏] بخشيم، و مسلماً به آنان بهتر از آنچه انجام مى‏دادند پاداش خواهيم داد))

پس هر عِلمی برای عمل است و قیمت هر عملی به قدر نیت عامل اوست و هر نیتی برای نتیجه است. در این عالم همه فعالیت می کنند، لکن اهداف و نیات و در نتیجه آثار مختلف است؛ زیرا از هر عملی اثری در نفس انسان پیدا میشود. اگر عمل ظلمانی بود ایجاد ظلمت می کند و اگر نورانی بود اثری دل افروز و نورانی خواهد داشت.

***ص84:یکی از نشانه های ایمان صحیح و اعتقاد درست این است که اگر انسان بین دو امر مخیر شد که در یکی رضای خالق و سخط و خشم مخلوق و در دیگری عکس آن باشد، رضای خالق را بر رضای مخلوق ترجیه دهد.

(( مِنْ صِحَّةِ يَقِينِ الْمَرْءِ الْمُسْلِمِ أَنْ لَا يُرْضِيَ النَّاسَ بِسَخَطِ اللَّه‏)) ((از امام صادق (علیه السلام) كه فرمود:

از درستى يقين مرد مسلمان اين است كه مردم را خشنود نكند به خشم خدا))"اصول كافى-ترجمه كمره‏اى، ج‏4، ص: 183باب فضل يقين‏"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.shirazi80 ، بیداری اندیشه ، مبينا ، سلمان ، Ramin_Ghn ، The Arrival ، جوینده حق ، احیاء ، mohammad790 ، bahar2006 ، Hadith ، وحید الف ، یک سرباز ، elhamA ، zarati313 ، ONLY66 ، mojtaba-nk3 ، 872325 ، MESSENGER ، محیصا ، ehsan_mt ، SARV ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، abbas313 ، abas_341 ، MOH3N-P ، soltanmahmoud ، shafagh_mah ، ساقی ، حسن عزتي ، fandogh ، yamin ، سدرة المنتهی ، Resistance ، vahid1878 ، yashar1374 ، only_y2d ، Detector ، یک مشت خاک ، mhvvhm ، yektaparast ، seyedmahdi ، seven.attar ، یاران مهدی ، یوسف خان ، spaceshi ، N.Mahdavian ، hajiali.m ، heaven ، behzad-jn ، MohammadSadra ، AFG Shia ، امیرحسن ، seyed313 ، fatemeh ، saloomeh ، میثاق ، zahra.shakiba ، AMINI ، seiied ، Farzaneh ، netlog36 ، m.hossein ، mahdy30na ، سلیم ، انتصـار ، محمدهادی ، حسن.س. ، bahareh ، شهیدطیبه واعظی ، بچه شیعه ، moreb ، revenger ، mohammad reza ، امیریان ، مجید املشی ، شیدا ، fatemeh zahra ، سرباز منتظر ، 135 ، *مهاجر* ، tazevared ، منادی حق ، مجنون الحسین ، ali0077 ، fiftynine ، مهسا110 ، omidman ، maryam 135 ، vahrakan ، فانوس *7* ، آفتاب ، عبدالرحمن ، عدالت ، ترنم ، fazel ، منتظر کوچولو ، ANTI satan ، NARJES ، help me ، یا امام رضا ، سیمرغ ، aboutorab ، لبخند خدا ، laanbar1-2-3 ، mehrabani ، علی املشی ، Hadiss313

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۵, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #101
آواتار
امام باقر (علیه السلام) در تشویق سوگواران حسینی فرمودند:
"در روز عاشورا انسان باید برای امام حسین(علیه السلام)گریه و زاری کندو به اهل منزل خود دستور دهد که برای حضرتش گریه کنندودر خانه خود با اظهار ناراحتی برای آن حضرت ، سوگواری برپا سازد و در خانه های یکدیگر به منظور گریه کردن برای سید الشهدا به ملاقات همدیگر روند و در مصیبت امام حسین (علیه السلام) به همدیگر تسلیت بگویند که اگر این کارها را بکنند من برای آنان ضمانت می کنم که خداوند ثواب دو هزار حج و عمره و شرکت نمودن در جنگی در رکاب رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه معصومین (علیه السلام) را به او عطا فرماید."
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، parisan ، حسن عزتي ، علمدار133 ، mohammad790 ، MohammadSadra ، مجنون الحسین ، meshkat ، mohamad110 ، ساقی ، فاطمه خانم ، MESSENGER ، Farzaneh
۱۴:۵۵, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #102
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

إنَّ العَبدَ إذا اَرادَ اَن يَقرَأَ أَو يَعمَلَ عَمَلاً فَيَقُولُ: بِسمِ اللّه الرَّحمنِ الرَّحيمِ فَإنَّهُ يُبارَكُ لَهُ فيهِ؛

هرگاه بنده اى بخواهد چيزى بخواند و يا كارى انجام دهد و بسم اللّه الرحمن الرحيم بگويد در كارش بركت داده مى شود.
بحارالأنوار، ج92، ص242، ح48

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، parisan ، mohammad790 ، مجنون الحسین ، علی 110 ، meshkat ، علمدار133 ، mohamad110 ، تازه مسلمان ، فاطمه خانم ، MESSENGER ، 135 ، Farzaneh
۰:۵۱, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #103
آواتار
سلام
جای شما خالی امروز رفتم زیارت شاهزاده عبدالعظیم حسنی (شابدوالعظیم خودمون)
زیارت ایشان در روایت داریم که مطابق زیارت حضرت امام حسین است و نشان از جایگاه ایشان است
خیلی صفا داد
در حرم چشمم به حدیث بسیار دل انگیزی از امام سجاد علیه السلام افتاد
زکاتش را اینجا می پردازم
باشد که خدا توفیق دهد به حق 14 معصوم عامل به این حدیث باشیم

امام سجاد علیه السلام:
مؤمن 5 نشانه دارد

1- در خلوتگاه، عفیف و پاکدامن است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2- در هنگام مصیبت صبور است
3- در هنگام غضب و خشم ، حلیم و بردبار است!!!
4- در هنگام تنگدستی صدقه می دهدSmile (این تیکه اش خیلی باحاله ها)
5- حتی اگر خوف ضرر رسیدن هم باشد باز هم راستگو است!!!!!!
میزان الحکمه ، حکمت 1472

خودمونیم، از نظر آدم های امروزی مومن ها آدمهای مشکلداری هستند
اولاً در به اصطلاح روانشناسی امروز میگن راهی برای تخلیه خشم خود پیدا کنید
مثلاً برید یه جا تا میتونید داد بزنید، یا بعضی جاها یه اتاقی درست کردند آدمهای عصبی میرن پول میدن تا میتونن میشکنن وسایل و تخلیه میکنن
این راه حل علم روانشناس مدرن است که حضرت امام و آیت الله بهائ الدینی میگفتند روانشناسی غرب ، حیوان شناسی است!!!!!

دوماً ، معمول است که آدم های امروزی برای هر چیز کوچیک و بزرگی شاکیانه نق میزنند ، مصیبت که بهشون برسد که دیگه....

سوماً در خلوتگاه معمولاً....
پنجماً اگه کسی اوضاع مالیش خراب بشه بگن به یه بدبخت کمک کن میگن من که خودم هزارتا مشکل دارم چه جوری کمک کنم، اوضام اگه خوب بشه حالا ببینم چی میشه!!!

چهارماً آدمای امروزی معمولاً حتی برای شوخی و خنده هم دروغ میگن وای به مواقعی که راستگویی براشون ایجاد ضرر هم بکنه

پس در دستگاه تحلیل مادی و سکولار (که در بین من و امثال من که داعیه ایمان هم داریم زیاد دیده میشه این دستگاه تحلیل در عمل در زندگی روز مره ی ما) آدمهای مؤمن موجوداتی هستند که از لحاظ عقلی...Smile

خدا از این بی عقلیا به ما بده!Smile

یا علی
و صد البته در محرم و صفر
یا حسین

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، meshkat ، boghz ، zarati313 ، MohammadSadra ، mohammad790 ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، علمدار133 ، mohamad110 ، تازه مسلمان ، MESSENGER ، Farzaneh ، 135
۱۸:۱۷, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #104
آواتار
حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مـى فرمايند: اگر شما آنچه را كه من مى دانم مى دانستيد هر آيـنـه كـم خـنـده مـى كـرديـد و بـسـيـار بـه حـال خـودتـان گـريـه مى كرديد و هر آينه خارج مى شديد بـر كـوهـهـا و بـر اعـمـال خـود گـريـه مـى كـرديد. و اگر حـيـوانات از مردن مى دانستند آنچه را شما مى دانيد هيچ گاه گوشت سمين و فربه نمى خورديد.

سلام

با خوندن این یه تیکه یکمی نمیدونم چرا یه جوری شدم!

آخه اگه من باید الان سر بزارم به کوه و دشت از اعمال خودم بنالم و گریه کنم پس اینجا چه میکنم؟ حالا سر گذاشتن به کوه و دشت طلبم چرا گریه نمیکنم؟ حالا گریه کردن طلبم چرا دوباره اعمال زشتم رو تکرار میکنم؟

آخه بابا یه حیایی! نمیدانم خدا عاقبت مارا بخیر کنه.

یا خدا!

نمیدانم. خدا کند نفهم ازین دنیا نروم!
حداقل بفهمم که چه کرده ام و شرمسا باشم همین شرمنده بودن کلی کمک میکنه. خب بهر حال خدا هم هوای مارو داره! کافیه یک اپسیلون بفهمیم که گند زدیم بعد شرمنده بشیم عذر خواهی کنیم!

همه رو پاک میکنه.

ولی همین فهمیدنش سخته کمی!!!!!!!!
خدا خودش کمک کنه.

یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، علمدار133 ، MohammadSadra ، mohammad790 ، ساقی ، تازه مسلمان ، بیداری اندیشه ، عاشورايي ، MESSENGER ، Farzaneh
۱۷:۲۷, ۲۵/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۷:۲۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #105
آواتار
بنام ستار معاصی عاصیان

حدیث زیر که بالاخره تونستم متن کامل عربی اونو پیدا کنم و براتون ارسال کنم بسیار برای بنده جالب و تاثیر گذار بود.انشالله دوستان نیز به محتوای نورانی این سخن گرانمایه تامل کرده و در نشر و انتقال آن به دوستان تلاش کنند....

امام محمد باقر (علیه السلام) فرموده اند:

[b] اِنَّ اللهَ عَزَّوَجَلَّ یُحِبُّ المُداعِبَ فی الجَماعَهِ بِلا رَفَث؛
خداوند عزوجل کسی را که در میان جمع ، بدون ناسزاگویی شوخی کند، دوست دارد .

(کافی،ج2،ص663)

امان یا حسین (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، MohammadSadra ، mohamad ، mohammad790 ، ساقی ، فاطمه خانم ، MESSENGER ، Farzaneh
۳:۴۷, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #106
آواتار

ﺷﯿﺦ ﺍﻻﺋﻤﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺟﻌﻔﺮ ﺻﺎﺩﻕ(علیه السلام) ﻣﯿﻔﺮﻣﺎﯾﻨﺪ:
ﻫﺮ ﮐﺲ ﺩﺭ ﮐﻔﺮ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﻣﺎ ﻭ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻇﻠﻢ
ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﺷﮏ ﮐﻨﺪ ،
ﺍﻭ ﺧﻮﺩ ﮐﺎﻓﺮ ﺍﺳﺖ.
ﺑﺤﺎﺭ ﺍﻻﻧﻮﺍﺭ ﺟﻠﺪ 2 ﺻﻔﺤﻪ 337
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، saloomeh ، علی 110 ، حسن عزتي ، mohamad110 ، yamin ، ali.khm ، فاطمه خانم ، Resistance ، MESSENGER ، Farzaneh
۴:۰۰, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #107
آواتار
زماني كه پلي شكست واز بالاي ان به پايين پرت شدي هرگز پشت سر را نگاه نكن چون ممكن است ناميد شوي
(ا.ل.ف)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، Resistance ، MESSENGER
۹:۱۷, ۳۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۰ ۹:۱۸ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #108
آواتار
اميرمؤمنان حضرت علي ـ عليه السّلام ـ فرمود:
«ما من مؤمن و لا مؤمنة يضع يده علي رأس يتيمٍ ترحّماً الّا كتب الله له بكلّ شعرة مرَّت يده عليها حسنة.»
هر مرد و زن باايماني كه از روي مهرباني دست خود را روي سر يتيمي بكشد خداي متعال به عدد هر مويي كه دست خود را روي آن مي گذارد يك ثواب براي او مي نويسد.
ثواب الاعمال، صفحه 237.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، حسن عزتي ، ساقی ، yamin ، ali.khm ، فاطمه خانم ، Resistance ، MESSENGER ، Farzaneh
۱۱:۴۱, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #109
آواتار
آنتوان بارا نويسنده مسيحي كتاب «حسين در انديشه ی مسيحي» در مصاحبه با روزنامه الدار كويت گفت:
اگر امام حسين(علیه السلام) از ما بود، در تمام زمين براي او منبر و پرچم بر مي افراشتيم و مردم را با نام حسين(علیه السلام) به مسيحيت فرا مي خوانديم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، حسن عزتي ، parisan ، ساقی ، yamin ، ali.khm ، فاطمه خانم ، jkb ، MESSENGER ، Farzaneh ، 135
۱۳:۳۴, ۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #110
آواتار
تو بندگی خدا رو بکن، خدا خودش بلده بنده نوازی بکنه
.
.
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، mohammad790 ، mohamad110 ، yamin ، ساقی ، فاطمه خانم ، jkb ، حسن عزتي ، تازه مسلمان ، MESSENGER ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]